2017. március 17., péntek

Casting 6. rész - Magadat add!

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Casting 1. rész
Előzmények: Casting 5. rész

****************************************


A bugyis lányok türelmetlenül toporogtak és féltékenyen pislogtak egymásra. Egyikük néma pantomimmal többször eljátszotta, hogy kopogtat az ajtón, majd két kézzel dörömböl, ezen a süket bohózaton valamennyire feloldódtak és jól szórakoztak. 
Mind a négyen leengedték a hosszú hajukat, eligazgatták. A hófehér bőrű, fekete hajú megsodorgatta a mellbimbóit, és elégedetten végigsimított a hasán.
Másfél percet tartózkodott bent a legutóbb szólított lány, ruháját igazgatva jött kifelé, és vidáman az ajtóra mutatott. Emezek négyen, szinte egyszerre beözönlöttek, akár a mazsorettek a sikátorba.
Mit csináljak, ha bemegyek? – aggodalmaskodott újra Ramóna.
Horni megvonta a vállát:
Köszönj csókolommal! Utána kérdezd meg, hogy kit kell leszopni!
Rami elengedte a füle mellett a gunyoros tanácsot:
Kérdeznek majd valamit?
Azt, hogy szűz vagy-e…
Lökött! – Barátnőjére nyújtotta a nyelvét. – Te következel?
Lehetséges – válaszolta Horni közönyösen, ám szinte már le sem vette a szemét az ajtóról. – Az a lényeg, hogy magadat add! – hadarta, mintha hirtelen megbánta volna, hogy nem oktatta ki kellőképpen Ramit. – Az igazi filmesek ritkán keresnek műanyagot, vagy jellegtelen, üres bábut. Azt szeretik, ha a filmből az jön le, hogy bárkiről szólhatna az, bármelyik filmnéző pasinak a szomszédja szerepelhetne, akik majd ütemesen…
Nem fejezhette be a mondatot – bár Ramónának erős sejtései voltak az ütemesség mibenlétéről –, viháncolva tódult kifelé a 4 bugyis csaj. Alig 2 perc után! Nem is álltak le beszélgetni senkivel sem, csak röhigcsélve, egymásra tekingetve öltöztek, és „igyunk hamar valamit!” – felkiáltással eltűntek a teremből.
Horni közben beosont. Ramóna a csukott ajtót nézve igyekezett kitalálni, mi folyik odabent. – „Éppen vetkőzik?” – Fogalma sem volt, hiszen nem járt még castingon.
Teltek a másodpercek. – „Magamat adjam? De milyen vagyok?” – Legszívesebben elfutott volna, egyszerűen le a lépcsőn, és mielőbb elfelejteni ezt az egészet. – „De akkor minek vártál ennyit?” – kérdezte magától. – „Most, ha eddig elmentél, várd meg, hogy kiröhögjenek!” – Lopva végignézett magán, leghosszabban a testes combján időzött. – „Na, ebből ennyi elég is volt, vége!” – De akármennyire is menekülőre fogta volna a dolgot, lábai megtagadták az engedelmességet. A vaskos lábak nem szándékoztak megmozdulni.
Eltelt 2 perc, Horni még mindig bent volt. Az előbb a 4 csajszinak összesen is elégnek bizonyult ennyi idő. – „Mit csinálnak a barátnőmmel?”
Magadat add! – csengett még a fülében. – „Magadat add! Magadat add!” – mondogatta mintha ráolvasással könnyebb lenne… Amikor Horni kilépett az ajtón, és hátrafelé mutatva biztatta megszeppent barátnőjét:
No, menj gyorsan!
Ramóna járás közben ügy összeszorította a combjait, mintha valami ki akarna pottyanni a bugyijából. Egy mákszem. Jóval később, a következő lépésnél jött rá, hogy zabszemet szokás mondani, és nem a tangába helyezi a népnyelv, sőt nem is kiesni akar, hanem nem megy be… – Összevissza cikáztak a gondolatai.
Kínlódva tette meg a 6-8 lépést.
Ketten ültek az asztal mellett. Előttük halomban a papírlapok, azokon két laptop. Hátrább, a harmadik szék ülőkéjén egy piros bugyi, a székről hiányzó harmadik férfi az ablaknál állva, kifelé fordulva telefonált.
A kétoldalt kopaszodó, a maradék hajszálai között cirmosan őszülő, egyébként összességében is szürkének tűnő férfi felpillantott a laptop képernyőjéről:
Vidéki vagy? – Közben Ramóna adatlapjáért nyúlt. – Nem okoz gondot, ha fel kell járni? Vagy van hol laknod Pesten?
Igen – válaszolt a lány egyszerre az összes kérdésre.
Van piercinged?
Nincs.
Tetkó?
Nincs.
A pasas valamit írogatott a gépen, a mellette ülő odahajolva olvasta, és többször bólintott, közben ő is megnyomott néhány billentyűt a másik laptopon.
Szereted a szexet?
Igen.
Tabu van?... Olyan, amit nem csinálsz? – magyarázta a kopaszodó.
Nincs.
Cumizol?
Igen.
Lenyeled?
Igen.
Popóba?
Igen.
Vetkőztél már le több ember előtt?
Igen.
Keféltél már több ember előtt?
Igen.
Többesben?
Igen.
Mennyi az a több?
Kettő.
Szeretnéd hárommal, néggyel, többel csinálni?
Igen – vágta rá Ramóna, bár ebben egyáltalán nem volt biztos. Inkább úgy gondolta, hogy Györk még arra is rá tudná beszélni. De ezt hiába magyarázná a laptopot bámuló férfinak, aki esetleg szintén rá tudná beszélni, mert annyira behízelgő hangja van, csak kicsit gépies. És különben is: mitől lenne más 4 pasi egyszerre, mint 1 pasi négyszer? Csak még izgalmasabb!
Cumiztál már le idegent?
Igen.
Keféltél már idegennel?
Igen.
Hány perc után?
Öt, vagy annyi sem…
Oké – nézett fel a férfi. – Hány perce vagy bent? Öt? – mosolygott. – Vetkőzz le!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]