2017. április 21., péntek

Casting 11. rész - Két szoba az emeleten

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Casting 1. rész
Előzmények: Casting 10. rész

****************************************


Iszunk egy kávét? – lépett a meglepett Györk asztala mellé a délelőtti pincérlány. Nem azon az ajtón keresztül jött vissza, amelyen át távozott, hanem az utca felől.
A férfi reflexszerűen a pult felé intett, ahol a másik lány már megkezdte a délutáni műszakot.
Nilla vagyok – nyújtotta a kezét, még mindig álló helyzetéből a barna lány.
Györk felállt, a nevét mormogta, és igyekezett folyamatosan mosolyogni.
Kapunk két kávét? – rikkantott Nilla a pult mögötti kolléganőjéhez. – Gyere, fönt megisszuk! – szólt a férfinek, és útközben felkapva a tálcára készített csészéket és poharakat, a hátsó ajtót vette célba.
Galéria van a raktár felett?” – vonta meg a vállát Györk csalódottan, de bizakodva, hogy onnan már egyenes út vezet a lány ágyába. Haza nem szívesen hordott idegen nőket, mert még a bejáratottakkal is előfordul, hogy valamit ottfelejtenek – legalább egy hajgumit, vagy egy magányos fülbevalót –, bármilyen alaposan vizsgálja át a lakást utánuk. Az is nagy előnye az idegen helynek és idegen ágynak, hogy onnan bármikor eltávozhat – amint végzett –, otthonról meg néha elég bonyolult útnak indítani az alkalmi vendéget.
Egy raktárhelyiségen mentek keresztül – a lány úgy lépkedett, ahogy csak a cirkuszi artisták képesek a kötélen, vagy a manökenek a kifutón, egymás elé pakolt lábfejjel –, majd egy belülről kilinccsel, kívülről kulccsal nyíló ajtón át az udvarra értek. Nilla a szomorú, öreg bérház függőfolyosóján, éppen a kávézó feletti lakást zárta ki:
Mutatom az utat. – Közvetlenül a bejárat mellett, egy ízlésesen berendezett szoba üvegasztalára tette a 2 csésze kávét, szódát, sok-sok aprósüteményt és csokit tartalmazó tálcát. – Én csak a csoki miatt szoktam kávézni – mentegetőzött. – Érezd magad otthon! Akarsz zuhanyozni?
Itt laksz? – kérdezte a férfi.
Mert? Nem tetszik?
Nem arról van szó, de olyan fura, hogy éppen a munkahelyed felett.
Hát nem praktikus? – Nilla kikapcsolta a farmer széles csatját, két csokit megevett, kettőt beletett a kávéba olvadozni. – Olyan leszek már, mint egy tehén!
Attól még távol állsz…
Aranyos vagy. De ne ácsorogj, vagy, ahogy jólesik, tőlem állhatsz is, de ha fekve szeretsz kávézni azt sem bánom!
Györk leereszkedett az üvegasztal melletti egyik puffra, onnan nézte a lányt:
Te állva szereted?
Ha még neki is ülnék a csokizásnak, biztos, hogy széthíznám magam! Amúgy meg nem szeretek feküdni, inkább valami mozgalmasabbat választok.
Akarsz fölül lenni? – nézett fel szemtelen, kisfiús mosollyal a férfi.
Megdumáltuk! – Nilla letette a csészét, kibújt a felsőjéből, beszagolt a hóna alá: – Most zuhanyoztam – mondta, majd ledobta a melltartóját, és farmerban állt a franciaágy mellett. – Te inkább azt kavargatod helyettem?
Györk hangos koccanással tette le a csészét, s megkerülve a lányt, hátulról magához húzta, megmarkolta a kellemes méretű ciciket, és belecsókolt a nyakába.
Ez jó, ilyet csinálhatsz még! – nyöszörgött elégedetten Nilla.
Melyiket?
Így, mindet – válaszolta a lány, és letolta a nadrágját, amíg lehajolás nélkül bírta. – Mit mondtál? Akarsz zuhanyozni?
Igen – vágta rá a férfi, és feltűnés nélkül ő is beleszagolt a hóna alá: semmi. – „Mindegy, már nem vonom vissza!”
Szemben találod a fürdőt.
Vetkőzés. Két ajtó, a kád felett hamar leöblítette a falloszát, gyors törölközés…
Nilla éppen meztelenül az ágy fölé hajolva, lepedőt igazgatott, s visszanézett a válla felett a szabályosan meredező falloszra:
Te már kész is vagy? Én már nem is kellek hozzá? – Nem moccant, mert Györk mögéje lépett, és farkával simogatni kezdte a kicsi, feszes fenekét. – Volt egyszer egy barátom, az kirázta magának a zuhany alatt, és visszajött a szobába zavartan, hogy „bocsi, de megszokásból…”
Ez most a te dolgod lesz.
Még csináld így, aztán meglovagollak! Akarsz közben filmet nézni? Inni, rágyújtani?
Közben?
Nem azt kérdeztem? Közben. Úgy jó sokáig bírod, én meg elporoszkálok rajtad…
Én szeretek benne lenni, nem filmet nézni…Van, aki másképp gondolja?
Nem erőszak, de nehogy nekem elmenj egy perc alatt!
Nem fogok, ha lassan csinálod… Lassan érünk messzire!
Akkor irány a messzeség! Még simogass egy kicsit a farkaddal, ez nagyon jó szokás, 2 centire benyomhatod a punimba is, hadd ismerkedjenek, aztán feküdj hanyatt!
Milyen nedves vagy! – álmélkodott Györk!
Te meg milyen kemény…! Mit csodálkozol? Hát nem dugni készülünk?... Benyomod egy picit?
A férfi úgy érezte, hogy teljesen kitölti a forró barlangot, és hallotta a lány megelégedett nyögését is.
Kár, hogy csak most találkoztunk.
Miért mondod? Holnap már nem dughatunk?
Csak, mert eddig is milyen jókat… lehetett volna.
Eztán is lehet, nem vagyunk lekésve. Na, lefekszel? – Nilla szinte felnyársalta magát, majd lassan, ahogy valaha a gőzmozdony dugattyúja indult, lomhán csúszkálni kezdett a férfin.
Györk a vékony derekat, a maroknyi melleket simogatta, majd egy párnát húzott a feje alá, hogy jól láthassa a mozgást. A szemközti falon helyezték ez a tévét, közel a mennyezethez, hogy akár ebben a helyzetben is lehessen mozizni. – Látszott, hogy a lány valóban ragaszkodik a hosszú lovagláshoz. – Balra a szekrény tükörfala sokkal érdekesebbnek bizonyult, mint jobbra, a néma függőfolyosóra tekintő, hézagosra eresztett redőnyű ablak.
Nilla ráhajolt a férfira, mint a zsoké, amikor a hajrában valamit a ló fülébe akar súgni biztatásul, és csak lihegett, miközben szaporán csúszkált a falloszon. Aztán megint felemelkedett, és vékony, gőgös hercegnőként megrázta a haját, s lépésben haladt tovább.
A férfit szultáni-kéjes elégedettség töltötte el, és a mutatóujját kettőjük közé helyezve várta, mit reagál a lány arra, hogy minden lesüllyedéskor intenzív nyomás éri a csiklóját. A hatás nem maradt el! Nilla úgy dobálta magát, mintha sorozatban érné az extázis.


Ugyanezekben a percekben Ramóna hazafelé tartott, és azon számolódott, hogyan kellene finoman megmondani Györknek, hogy castingon járt, és ami még fontosabb, hogyan közölhetné, hogy behívták próbafelvételre, és minden bizonnyal megkap egy filmszerepet. Lehet, hogy a férfi nem örül majd annak, hogy ő másokkal is fog kefélni, még akkor sem, ha az munka, az a dolga…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]