2017. június 14., szerda

Gyönyörök szigete IV. rész - Börleszk 1. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete III. rész 5. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 9.

*********************************************************************


Kedves Jelentkező,

Köszönöm érdeklődésedet a Gyönyörök szigete projekt iránt. Az én nevem Jeremy és mint a program irányítója, örömmel veszem kíváncsiságodat a további információkat illetően arról, hogy hat hetet eltölthess velem az otthonomul szolgáló szigeten. Kezdetnek tisztelettel megkérlek, hogy töltsd ki a mellékelt információs kérdőívet és juttasd vissza nekem 2012. december 31-ig. Ha akadna olyan kérdés, amire nem szívesen válaszolsz, vagy nem tudsz válaszolni, nyugodtan üresen hagyhatod a megfelelő mezőt.
Ha a kiértékelés után a személyes preferenciáid megfelelnek a kritériumoknak, kapsz majd egy részletesebb ismertetőt és egy mellékelt kérdőívet legkésőbb 2013. január 21-ig.
Ha az egyike leszel annak a hat nőnek, akik kiválasztásra kerülnek, hogy részt vegyenek a Gyönyörök szigete projektben, az erre szánt időd, erőfeszítéseid és energiád nem kevesebb mint százezer dollár képében térül meg. További információt a térítésről és arról, hogy mi lenne a feladatod, a tizenkilencedik oldalon találsz ebben az üzenetben.
Ha bármilyen okból tovább már nem érdeklődsz a projekt iránt, hagyd figyelmen kívül ezt a levelet! Nem kötelező válaszolnod. Nem fog senki zaklatni többet ezzel. Remélem azonban változatlan érdeklődésedet és gondosan kitöltve visszaküldöd ezt a kérdőívet a fent megadott címre.
Emlékeztetőül, a határidő 2012. december 31.

Köszönettel,
Jeremy Cooper



Kérlek, válaszolj a saját szavaiddal az alábbi kérdésekre!

Teljes név: Devon Marie Knight

Lakhely: Harrisburg, Pennsylvania

Születési dátum: 1986. március 28.

Csillagjegy: Kos

Születési hely: Allenton, Pennsylvania

Apja neve: Dennis

Anyja neve: Madeline

Testvérek (név és kor): Patricia – 30, Michael – 24, Seth – 22

Háziállatok (névvel): Három macska (Gizmo, Sassy és Jasmine) és egy kiscica, Boo

Középiskolai végzettség: Van

Részvétel egyetemi képzésben: Van

Elvégzett felsőoktatási intézmény (ha van ilyen): Kutztown University (Kutztown, Pennsylvania)

Jelenlegi részvétel valamilyen képzésben: Nincs

Végzettség: Van (2008)

Végzettség típusa: projekt menedzsment

Foglalkoztatottság típusa: projekt menedzser

Munkaviszony időtartama: négy év

Korábbi állás (ha volt): áruházi eladó


SZEMÉLYI ADATOK

Magasság: 160 cm

Hajszín: szőke

Testsúly: 47 kg

Szemszín: kék

Pólóméret: S

Ruhaméret: S

Cipőméret: 6-1/2

Mérete: 34D-22-32


KEDVENCEK

Színész: Brad Pitt

Színésznő: Sarah Michelle Gellar

Énekes: Richard Marx

Étel: burrító sült krumplival

Város: New York

Ország (az Egyesült Államokon kívül):

Állat: macska

Növény: gyömbér

Autó: Porsche 911 Cabriolet Carrera convertible

TV-sorozat: X-akták

Film: 9 és fél hétfő

Parfüm: Giorgio

Szín: meleg rózsaszín

Kedvelt ruhafazon: szűk, csinos, szexi

Kedvelt esti időtöltés a városban (foglald össze saját szavaiddal): Szeretek kiöltözni és elmenni vacsorázni egy jó étterembe késő estig. Utána összebújni a partneremmel a kanapén és megnézni egy régi horror filmet.

Mit keresel egy férfiban/nőben? Őszinteség, felelősségvállalás, elegancia és őszinte odaadás

Aktuális fantáziád (részletesen): Szívesen lennék címlaplány egy férfimagazinban, vagy playboy nyuszi. Viccen kívül, az az álmom, hogy megtaláljam a számomra tökéletes férfit, akibe annyira bele tudok szeretni, hogy egész életemre egy nagy, boldog családot alapíthassunk.

Legzavarbaejtőbb eset: Egyszer elvesztettem a bikini felsőm úszás közben egy szabad strandon

Hobbi(k): tánc, jetski, síelés, úszás, biciklizés, rollerezés, zenehallgatás

Röviden mutasd be magad: Nagyon barátságos és társaságkedvelő ember vagyok. Szeretek új emberekkel megismerkedni és megbecsülök mindenkit, aki jól bánik velem. Szeretem az életet és szeretném, ha a világ is egy boldog és békés hely lenne. A legnagyobb álmom, hogy boldogan élhessek a jövendőbeli családommal.

***

Azóta az idő óta, amit együtt töltöttünk a sziklák tetején, az óceánt nézve, Devon töltötte ki minden gondolatomat. Szimpla személye és a sok csodálatos lehetőség, ami előttünk áll, ha tényleg belekezdünk egy komoly kapcsolatba, mindig a fejemben járt. És miért is ne? Devonban minden rendkívül különlegesnek tűnt.
Reggel 8:39 volt azon a csodálatos szerdai napon, amikor ott találtam magam a kukkoló szobám képernyői előtt. Egy pillanatig sem voltam képes nem Devonra gondolni. Tudni akartam mindent, ami vele kapcsolatos.
Előkerestem a legelső kérdőívet, amit kitöltött, miután tavaly jelentkezett a szigetre. Érdeklődve figyeltem folyóírása nagy, kerek és buborékszerű betűit, amik egyszerűen simogatóan hatottak a szemeimnek. Nem csak Devon, de mind a hat hölgy kérdőívét újraolvastam már több százszor az elmúlt öt-hat hónapban. Sosem tudtam megunni őket.
Még mindig nehezemre esett elhinni, hogy egy ilyen angyali és sugárzó nő, mint Devon, ilyen őszintén érdeklődjön egy olyan átlagos fickó iránt, mint én. Ami pedig még meglepőbb volt, hogy Devon szemmel láthatóan egy szemernyit sem rejtette véka alá az érzéseit. Egyáltalán nem tartott az esetleges negatív következményektől.
Sosem tartottam magam különösebben vonzónak semmilyen téren. Vajon miért akarhat egy olyan nő, mint Devon, aki szó szerint bárkit megkaphatna, akit csak akar, pont velem lenni? Egyáltalán nem fért a fejembe.
Vagy talán több önbizalmam kéne hogy legyen? Talán. De az a sok évnyi magány után, amit itt töltöttem a szigeten, minden reményemet elvette. Nem tölthet az ember tizenhét évet úgy, hogy olyan minimális kapcsolatot ápol a civilizációval, mint én, anélkül, hogy így érezzen. Annak ellenére, hogy meg volt a magam oka, hogy távol maradjak az emberektől.
Azonban itt volt az ideje, hogy elfogadjam a tényt, hogy Devon tényleg őszinte érzelmeket táplál irántam. Továbbra sem értettem, miért, de talán nem is kellene emiatt aggodalmaskodnom. Maga a tény is elég volt, hogy Devon szeret engem. Elvégre nem ezt akartam egész életemben? Egészen azóta, hogy Victoria, az ex-menyasszonyom, faképnél hagyott az oltárnál tizenkilenc éve, arra vágytam, hogy legyen valakim, akivel megoszthatom az életemet. Talán ez a valaki végül Devon lesz?
Azt mondani valakinek (úgy, ahogy Devon tette), már két nappal az után, hogy egyáltalán megismerted, hogy szereted, valószínűleg nem a legbölcsebb dolog. Nem mintha bármi bajom lenne az ilyen érzelmekkel egy kapcsolat ilyen korai szakaszában. Éreztem már ilyet én is mások iránt a múltban. De ez csak én vagyok. Mások működhetnek máshogy.
Az érme másik oldala Pamela volt. Vajon ő is így érez irántam? Vajon ő is szerelmes belém? Történetesen ő volt az, akire messze a legtöbb figyelmet fordítottam. Még mindig ő volt a kedvencem (ha már mindenképp muszáj egyetlen valakit kiválasztani), de Devon is szorosan a nyomában volt.
De persze nem hagyhattam figyelmen kívül Amyt sem. Talán ő is érez valamit irántam? Én egyértelműen éreztem valamit iránta két napja, amikor megjelent az ajtómban a falatnyi szoknyájában és blúzában, hogy úgy csábítson az ágyba, mint előtte még soha egy nő sem. Egyértelműen volt valami vibrálás közöttünk tegnap reggel is, amikor kézen fogva mentünk reggelizni. Akkor akár mehettünk volna egyenesen az oltár elé is, én pedig örökké boldog lennék úgy.
Ami Lindsay-t illeti... az az elementáris erejű testi vágy, amit éreztem iránta, kezdett kontrollálhatatlanná válni. Habár több mint kétszer annyi idős voltam, mint ő (bármilyen rosszul is esett erre gondolni), vajon el tudnám képzelni magam, ahogy egyszer majd vele alapítok családot?
Na és mi van Trish-sel? Ő volt a kedvencem már azelőtt, hogy egyáltalán bármelyik hölggyel is találkoztam volna. A beszélgetéseink mindig felvillanyozták a napomat, amitől alig vártam, hogy a vendégeim végre megérkezzenek a szigetre. Trish mindig olyan sziporkázónak és élettel telinek tűnt, akiből csak úgy sugárzik a pozitív energia.
A legjobban talán úgy tudnám leírni Trish-t, ha azt mondanám, hogy ő nem csak egy nő volt. Több volt, mint egy nő. Olyasvalaki volt, aki ha igazán akarná, bármit megszerezhetne kerek e világon. De ő nem volt önző. Harminc évesen is nagyon kedves volt és törődő. Az a nagylelkű típus, akivel az ember örülhet, ha egyszer dolga akad az életben. Megengedhetem azt a luxust, hogy hagyjam őt kicsusszanni az ujjaim között, elvesztegetve egy kapcsolat lehetőségét? És, ami még fontosabb, vajon Trish érdeklődik irántam?
Olyan céltudatos és elhivatott volt, ami a tökéletes ellentétemmé tette. Illetve, pontosabban megfogalmazva, ez a sugárzó torontói szépség pontosan az az ember volt, aki én szerettem volna lenni. Mindenki szinte ösztönszerűen vonzódott hozzá, anélkül is, hogy különösebben ismerték volna. Barátságos természete engem is mágnesként vonzott. Szerettem volna kihasználni az adódó lehetőségeinket, de a együtt töltött idő eddig limitáltra sikeredett.
Ez volt a hölgyek harmadik napja a szigeten a negyvenkettőből. Egy hang mélyen belül azt suttogta, hogy talán túl hamar ellőttem a muníciómat. Bölcs dolog már ilyen hamar elkönyvelni bárkit is reménybeli jövendő menyasszonyomnak?
Mind a hatójuknak voltak érdemeik és jó tulajdonságaik, amik közel álltak a szívemhez. Devon a tudomásomra hozta, hogy mindannyiuk (még Camille is) vonzódik hozzám a maga módján. És ki tudhatja? Amilyen furcsa és kiszámíthatatlan volt eddig az életem, talán Camille lesz a végső befutó.
Végül arra a következtetésre jutottam, hogy próbálkozni fogok, hogy dolgozzunk az egymás iránti érzéseinken mindegyik lánnyal. Már most izgatott lettem a gondolatra. Még a végén hülyét is csinálhatok magamból előttük ezzel. Tekintve, hogy egyébként eléggé merev és távolságtartó vagyok.

Ennek ellenére mindent meg fogok tenni, hogy elhallgattassam az esküvői harangok zúgását a fejemben már az első együtt töltött pásztoróra után bármelyik hölggyel is. Mindannyiuknak meg akartam adni az esélyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]