2017. október 6., péntek

Dalma vad álma 4. rész - A pult mögött, az asztalon

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Dalma vad álma 1. rész
Közvetlen előzmény: Dalma vad álma 3. rész

*********************************************************


A kávéház esti magányába süppedt.
Dalma tudta jól, hogy mi vár rá: a nappali, munka közben megpihenők már csak holnap térnek be, a késői busszal és vonattal érkezőkhöz pedig még korán van, és különben is ez az 1-2 óra a legcsendesebb a 24-ből, beleértve a hajnali időszakot is.
Rápillantott a szemközti kisbolt kirakatára, és kicsit irigykedve gondolt a boltos lányokra, akik mindjárt befejezhetik a napot. Ilyenkor még magányosabbnak érezte magát.
No, majd jön János bácsi! – mosolygott.
Szerette az öreget, mert hosszasan és élvezetesen tudott beszélni, s a lány még azt is elnézte neki, hogy minden egyes alkalommal, amikor egyetlen pillanatra kettesben maradtak, be akarta szorítani a pult mögé:
Csak hasalj fel, a többi az én dolgom! – szokta biztatni János bácsi, és a nyomaték kedvéért belemarkolt Dalma fenekébe. – Te vagy a környék legdugnivalóbb pincérlánya!
Nincs is több… – nevetett ilyenkor Dalma.
De! Van a Jolán, akinek elöl nincsenek fogai.
Az praktikus. Nem?
Inkább fogazzon meg egy 18 éves lány… Mennyi idős is vagy?… mintsem egy fogatlan nénikére bízzam az értékemet!
Addig kínálgatja mindenkinek, amíg egyszer leharapják!
Ne félts te engem! Megnézem én azt a lyukat magamnak, ahova bedugom! – Belemarkolt Dalma fenekébe, ahogy szokott.
A kávéház vendégei általában kicsit irigykedtek az öregre – pedig a markolást nem is látták a pult takarásától –, de senki más nem mert ilyen bizalmasan társalogni a szépséges pincérlánnyal, ahogy János bácsi tette.
Meg is érkezett az öreg, ha már Dalma ennyit emlegette magában.
Van neked egyáltalán dugólegényed? – kérdezte János bácsi köszönés helyett.
Magának is jó napot!
Ez nem válasz – könyökölt az öreg a pultra –, mert tudd meg, hogy begyógyul, ha nem használod rendszeresen!
Mi is? – kérdezte Dalma ártatlan mosollyal, mintha először hallotta volna az iménti megjegyzést.
A puncikád, drága! Nedvesen kell tartani, kenegetni, dugogatni…
Maga honnét tud ilyet?
Szoktam segíteni, ha megkérnek, mindig magamnál hordom a szerszámot.
Dugulás elhárítás?
Úgy is lehet mondani, megkenegetem, hogy sokáig működjön mindenki megelégedésére.
Mindenki? Hát nem mondhatom, hogy nagyon önző lenne, János bácsi!
Mert nem is vagyok az! Ha jólesik, miért ne kenegesse más is, én sem ragadok le egyetlen lyuknál. Felnőttek vagyunk, tudjuk, mi a jó.
Mindenki a sajátját tudja, hogy neki mi a jó.
Ne félj, ezt össze lehet hozni, hogy egyszerre jó legyen neked is és nekem is!
János bácsi időközben a pult sarkához araszolt, és a legutóbbi mondat végére a keze is megmozdult: Olyan szerencsésen nyúlt, hogy betalált a szoknya alá, és legalább egy ujja a lány puncijába is belemélyedt a markoláskor.
Megfordítsam a táblát „zárvá”-ra? – kérdezte.
Ne komolytalankodjon már! – roskadt Dalma a pultra, de nem bánta, hogy az öreg nem kapta el rögtön a kezét.
Néha csinálni kell valami őrültséget a lelki béke érdekében – okoskodott az öreg, és egyszerűen benyúlt a bugyiba, körözött a punci körül.
Dalma mélyebben behajolt:
Max 1 ujja bemehet, de nem több!
Csak szólj nyugodtan, ha nem csak az ujjamra leszel kíváncsi!
Azt ugyan lesheti!
Mesélj közben! Van olyan álmod, amit még a legjobb barátnődnek sem mersz bevallani?
Majd magának meg elmondom, úgy képzeli?
Úgy… – János bácsi a mutatóujját felcserélte a középsőre, és ütemesen merítgette a lányba. – Nálam a legjobb helyen van a titok.
Azt álmodtam, de sokszor ám, hogy sok pasi élvez el… felettem. De felejtse el, mert hülyeség!
Ne gondold, hogy te vagy az egyedüli, de te legalább el mered mondani! Kiverik rád a dákókat? Szerintem minden második nő szeretne ilyet, amikor csak neki áll minden fasz, és elsülnek, és…
Felejtse el! Nem mondtam semmit! – A pincérlány lehunyta a szemét, hogy jobban tudjon a be-ki- be-kimozgó ujjra koncentrálni.
Szélesen nyílt a bejárati ajtó, és betódult néhány vendég.
János bácsi arrébb somfordált, Dalma a pult takarásában megigazgatta a bugyiját és a szoknyáját. Ő sem értette, mi is történt vele, de hálásan pislantott az öreg felé, aki helyet foglalt egy szélső asztalnál. „Kell néha egy kis őrültség!” – gondolta, aztán el is felejtette volna az egészet, vendégek jöttek, vendégek mentek, ha néha nem pillantja meg a hol ezzel, hol azzal trécselő János bácsit.
Elmúlt éjfél, két lány tévedt be a kávéházba, és sürgősen elvonultak a mosdó előtti folyosóra csókolózni. Aztán jött még néhány fiatal, akik megpróbálkoztak a lányokhoz becsatlakozni, majd csalódottan távoztak. Egy idő után a lányok is kerestek valami nyugisabb helyet – vagy egyszerűen csak kisétáltak a kávéház melletti sötét parkba.
Négy törzsvendég maradt, és a hozzájuk csapódó János bácsi. Az öreg egyszer felpattant, bizonytalan léptekkel az ajtóhoz ment, megfordította a NYITVA táblát ZÁRVA feliratra, majd derékon kapta Dalmát, és a törzsvendégek asztalához tessékelte:
Te vagy a leg… legtündéribb és legdugnivalóbb pincérlány, ezt megszavaztuk. Most mind az öten fizetünk egy-egy kört, de nem kell kihoznod, és adunk egy kis borravalót is, mert lenne egy különleges kérésünk. Ha nem sértődsz meg, akkor egyenesen beszélek, mert szóból ért az ember: Felfekszel az asztalra, mi meg megcsináljuk magunknak, hogy jó legyen. – Látva Dalma csodálkozó tekintetét, ahogy végignézett a ruháján, megnyugtatásképpen még hozzátette: – Azt le kell vetni, nehogy összekenjük…


Vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]