2017. október 15., vasárnap

Gyönyörök szigete VI. rész - Anyanyelv 7. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete VI. rész 6. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 13.

*********************************************************************


Ez az együttlét olyasmi volt, amiért sok férfi a fél karját is odaadná. Szerettem úgy gondolni magamra, mint átlagos fickóra, és soha az életben nem reménykedtem abban, hogy valaha is két nő fog kényeztetni egyszerre. Most pedig mégis itt voltam a két leggyönyörűbb nővel, akiket valaha is ismertem, és mindketten az én falloszomra éheztek. Szó szerint éheztek rá. Teljesen hihetetlen volt.
Közel álltam már a csúcshoz, amikor Pamela ismét tövig engedte hímtagomat a szájába és nyelvét körbe futtatta a felszínén. Hihetetlen érzés volt. Egy gyönyörű nő szopja a farkamat, miközben egy másik épp a golyóimat nyalogatja alárendelt pózban előttem térdelve.
Természetesen abban a pillanatban nem is állhattam volna távolabb attól, hogy én irányítsam a helyzetet. Pamela és Amy teljesen az uralmuk alatt tartottak. De természetesen, ahogy azt bárki elhiheti, ezzel nekem az ég világon semmi problémám nem volt.
Amy kiengedte a szájából a golyóimat és ismét farkam töve köré fonta ujjait, majd nyalogatni és csókolgatni kezdte makkomat, miközben az onnan eltávolodó Pamela átvette az ő helyét a golyóimnál.
A gyakorlatilag kettőjük által közösen végzett száj- és kézimunka hatása szinte teljesen elvette az eszemet. Nagyon közel álltam a csúcshoz, de úgy éreztem, méh néhány percig vissza tudom tartani. Elvégre ki akartam élvezni ezt az érzést, ameddig csak lehet. Ez volt a legcsodálatosabb élmény, amiben valaha részem volt.
Bármennyire igyekeztem azonban, végül vulkánként tört ki farkamból a gyönyör, Pamela és Amy pedig egymást váltva tartották oda a szájukat, elnyelve nedveimet. Hangosan felnyögtem, ahogy figyeltem őket, amint szélesre tátott szájjal térdelnek előttem, nyelvüket hosszan kiölte.
Az első lövésem Pamela vállát találta el, míg a második Amy orrán landolt, onnan lassan lecsöpögve a nyelvére. Az eredmény, tekintve a szemében felszikrázó élvezetet, végtelen boldogsággal töltötte el. A harmadik spriccelés pedig végre telibe találta Pamela száját, aki hatalmas nyelésekkel tüntette el kilökődő nedveimet.
Mind két lány falloszom köré fonta ujjait és mohó pumpálással igyekezett kicsalni belőle még több kívánt nedvet. Arcaik egymáshoz préselődtek a helyért folytatott tülekedés során, a látvány pedig épp elég volt számomra ahhoz, hogy kierőltessek magamból még egy lövést, aminek a fele Amy, a másik fele pedig Pamela szájában landolt. Nem is tudtam volna elképzelni jobb befejezést egy ilyen dupla szopás végére.
Vettem egy mély levegőt és leroskadtam az ágyam szélére, jelezve a két hölgynek, hogy egyelőre kiürült a táram és némi pihenésre van szükségem. Ez azonban nem állította meg Pamelát és Amy-t abban, hogy élvezzék a társaságomat. És egymásét, persze. Szívem két vágytól fűtött királynője egymásra nézett, elmosolyodtak, és még mindig nedveimtől csöpögő ajkaik egy mohó csókban forrtak össze.
Felnyögtem a látványtól, ahogy figyeltem a két nő hevesen ölelkező ajkait. Bámultam, ahogy mohón markolásszák egymás melleit, ajkaik pedig szinte összeforrnak, miközben nyelvük vad táncot jár. Szinte öntudatlanul markoltam meg lanyhán lógó hímtagomat, hogy ismét igyekezzek életet pumpálni belé.
Amy összepréselődött testeik közé csúsztatta egyik kezét és Pamela mellét kezdte simogatni topján keresztül. Csókjuk egy pillanatra megszakadt, és mindketten felhasználták a lehetőséget, hogy levegő után kapjanak. Egy pillanat múlva azonban a két vadmacska szája ismét egy egységgé forrt össze.
Azonban ez sem tartott sokáig. Amy ismét megtörte a csókot, hogy átráncigálhassa Pamela topját a fején. A vágytól túlfűtött szőkeség, mint ahogy korábban ezt már sejtettem is, nem viselt a ruhadarab alatt semmit, így most formás mellei teljesen szabadon lengtek a levegőn, elektromos áramként ütve lendületet farkamba. Amy eközben kinyújtotta kezeit és most már barátnője meztelen keblei köré fonta hosszú ujjait.
A vörös hajú démon most rám nézett és elmosolyodott, ahogy én tovább pumpáltam lassan életre kelő farkamat. Megnyalta az ajkait, majd vigyorogva megkérdezte: - Hát nem gyönyörű ez a lány? Nézd csak ezeket a melleket…! Nem meglepetés, hogy ennyi időt eltölthetett sikeres sztriptíztáncosként. Ez Isten ajándéka.
- Kétség sem férhet hozzá – értettem egyet, miközben figyeltem a gyönyörrel teli kifejezést Pamela arcán. Teljesen elveszett az élvezetben, ahogy Amy kényeztette a melleit.
- Imádom, amikor az emberek ilyen önkívületi állapotba kerülnek a munkám eredményeként – vigyorgott Amy. – Ez engem is teljesen felizgat.
Egyre gyorsabban rángattam a farkamat, ahogy Amy lehúzta barátnőjét a padlóra és lehúzta tangáját. A két nő szorosan magához ölelte egymást és ajkaik ismét megtalálták a másikéit. Amikor a csók pár pillanat múlva véget ért, Pamela kihasználta a lehetőséget, hogy átrángassa az ő kis tűzgolyója fején a hálóingét. Félrehajította a ruhadarabot és végigsimított Amy meztelen testén.
Ráébredve, hogy én maradtam az egyetlen a szobában, akin még bármilyen ruhadarab is maradt, úgy döntöttem, gyorsan segítek a helyzeten. Félredobáltam a ruháimat és ismét farkam köré fontam ujjaimat, miközben meredten a két angyalkát figyeltem, akik előttem kényeztették egymást.
Pamela félrebillentette a fejét és Amy mellbimbója köré fonta ajkait, hogy aztán szopogatni kezdje azt. A vörös kis démon hátra vetette a fejét és felsóhajtott az élvezettől. Kimerevedett tekintettel figyeltem, ahogy szőke barátnője tovább kényezteti őt, majd áttér a másik mellére, hogy azt is kezelésbe vegye.
- Ó, igen! – sóhajtott fel Amy és Pamela hajába túrt, hogy közelebb húzza őt magához.
A másik nőnek egyértelműen semmi problémája nem volt azzal, hogy átadja magát nimfomániás barátnője irányításának. Tovább falta Amy mellét, vadul kényeztetve őt még vagy tizenöt percig. Aztán végül becsúsztatta egyik kezét Amy combjai közé és egyik ujjával masszírozni kezdte a vöröske csiklóját.
- Micsoda egy perverz vagy te! – fordult felém Amy vigyorogva. – Figyeled, ahogy kényeztetjük egymást és közben magadat rángatod… Nekem viszont ez nagyon is tetszik.
Pamela azonnal felnézett, majd a barátnője felé fordította a tekintetét.
- Nem tudod, mit csinál? Épp felkészíti a farkát, hogy mindkettőnket jól megrakhasson.
- És ahhoz miért kellene a saját kezét használnia? – tette fel a milliódolláros kérdést Amy. – Az én kezem és szám is tökéletesen megteszi.
Pamela elmosolyodott.
- Miért nem mégy oda és szopod keményre a farkát, miközben én a puncidat nyalom?
Már ezektől a szavaktól is majdnem eldurrantam.
Amy elvigyorodott és feltérdelt, hogy aztán odamásszon hozzám az ágy szélére. Szétterpesztette a térdeit a padlón és megragadta a csuklómat, hogy eltolja kezemet az ágyékomtól. Pár pillanat múlva már ujjaim helyét az övéi foglalták el, ahogy hevesen pumpálni kezdte férfiasságomat.
Ezalatt én azt figyeltem, ahogy Pamela megnyalja az ujjait és barátnője combjai közé telepszik.
- Ez az, drága! Nyalj csak ki! – biztatta Amy, mielőtt ajkai a farkamra záródtak volna.
Amy zöld szemei szinte égtek a szenvedélytől, ahogy felpillantott rám, miközben ajkai sebesen mozogtak fel-le farkamon. Mindeközben láttam Pamelát is, ahogy arcát barátnője széttárt combjai közé fúrja.
Felnyögtem az élvezettől és mindkét kezemmel megragadtam Amy fejét, hogy a megfelelő ritmusba igazítsam munkáját. A vörös szépség engedelmesen váltott ritmust, fel-alá mozogva szerszámomon, miközben továbbra is mélyen a szemembe nézett.
Pamela közben két ujját mozgatta ki-be Amy barlangjában, nyelve pedig barátnője csiklóját kényeztette. Ez egyértelműen megtette a hatását Amy-re, miközben a farkamon munkálkodott, a teste remegni kezdett az egyértelmű vágytól. Pamelának egyértelműen tehetsége volt ahhoz, hogyan izgasson fel egy nőt.
Azonban nem Amy volt az egyetlen a szobában, aki már közel járt a csúcshoz.
Hangosan felnyögtem, ahogy a farkam megfeszült a szájában. Figyeltem Amy arcát és néztem, ahogy a csodás zöld szemek tekintete mélyen az enyémbe süpped. Kétség sem férhetett hozzá, hogy a sors különleges tehetséggel áldotta meg őt, ha farkak kényeztetéséről esett szó. Egyértelmű volt, hogy alapos gyakorlata van ebben. Nem is csoda, hiszen annyi fickóval volt már dolga az évek során, már csak saját bevallása szerint is.
A következő pillanatban Amy felsikoltott és a teste megremegett a hirtelen rátörő gyönyörtől. Szeme fennakadt az élvezettől, ujjai pedig görcsösen rászorultak hímtagomra. Engem is már csak pár pillanat választott el, hogy ismét az arcába robbanjanak nedveim.,,
Hamarosan Amy teste elernyedt, Pamela pedig felemelte a fejét, látni engedve barátnője nedveitől csöpögő arcát. Egek! Ez már túl sok volt.
Hangosan felnyögtem a szőkeség vigyorgó arcának látványától.
- Szeretném, ha megdugnád őt – nyöszörögte Amy, még mindig a farkamat markolva, és Pamela felé pillantott. – Látni szeretném ezt a nagy farkat a puncijában. Dugd meg! Keményen.
Pamela még szélesebben elmosolyodott, jelezve, mennyire tetszik neki az ötlet.
- Jó az elképzelés – dorombolta.
Amy gyengéden húzni kezdte a farkamat, amíg talpra nem álltam és a megfelelő pozícióba nem helyezkedtem.
- Szeretném, ha megdugnád őt – ismételte, majd elhallgatott egy pillanatra. – Utána pedig kinyalom a puncijából, ami csak benne maradt.
Vettem egy mély levegőt és felsóhajtottam, ahogy a végletekig felizgult Pamelára pillantottam. Ez jó móka lesz.
Amy elengedte meredten ágaskodó farkamat és barátnője felé intett. Elmosolyodtam és felkészültem, hogy behatoljak Pamelába. Kezembe vettem szerszámomat és figyeltem, ahogy Pamela készségesen széttárja combjait előttem. Láttam a szemében csillogó tiszta vágyat.
- Dugd meg! Dugd meg keményen! – ismételgette Amy.
- Ne aggódj! – válaszoltam. – Azt fogom tenni.
Azzal a vállaimra igazítottam Pamela lábait és combjai közé helyezkedtem, beigazítva farkamat lüktető nyílásába.
- Ó, igen! – nyögött fel Pamela. Szemei lecsukódtak és arcát elöntötte a gyönyör.
Amy tovább ismételgette utasításait, mit tegyek barátnőjével, ami azzal az érzéssel együtt, ahogy hímtagom ebbe a gyönyörűségbe merült, teljesen elvette az eszemet. Egyre gyorsabban löködtem Pamelába szerszámomat és minden egyes mozdulatnál hangosan felnyögtem. Hangom azonban beleveszett az ő nyöszörgésébe, miközben lábait vállaim köré fonta.
Amy félre húzódott és elkerekedő szemekkel figyelt minket. Lökés lökés után és a farkam egyre jobban megfeszült ennek a gyönyörű szőkeségnek a szorításában. Amy hozzám simult és szinte szó szerint letolta a nyelvét a torkomon, ahogy megcsókolt, miközben én megállás nélkül tovább pumpáltam Pamelát.
Éreztem, hogy közeledik a csúcs, úgyhogy mélyen Pamelába toltam farkamat, miközben Amy tovább falta az ajkaimat, míg végül minden erőmet az alattam vonagló lányba nem spricceltem. Pamela felsikoltott a gyönyörtől és a teste megfeszült, ahogy a szemei fennakadtak.
Amy kibontakozott a csókból és lenézett szőke barátnőjére, majd kuncogni kezdett. Kihúztam farkamat a ráfeszülő barlangból és figyeltem, ahogy Amy a helyemre telepszik és arcát Pamela még mindig lüktető puncijába temeti. Tovább kuncogott, miközben kinyalogatta nedveimet a kitágult barlangból.
Úgy egy méterre távolodtam tőlük és figyeltem, ahogy Amy folytatta munkáját, farkam pedig már ettől lassan kezdett új életre kelni. Már azon kezdtem gondolkodni, vajon jó leszek-e még egy újabb menetre.
Pamela szemei még mindig a gyönyörtől csillogtak, ahogy figyelte a combjai között foglalatoskodó Amy-t. A vörös kis démon széttolta barátnője térdeit és combjai belsejét kezdte csókolgatni. Én csak figyeltem, ahogy végig futtatja nyelvét a hófehér bőrön, mielőtt úgy döntött volna, ideje visszatérni a fő fogáshoz.
Ismét Pamela ágyékához nyomta arcát és vágatába mélyesztette nyelvét, bevetve minden képességét, hogy feljuttassa barátnőjét a csúcsra.
Erre pedig nem kellett sokat várni, ugyanis Pamela a következő pillanatban hevesen belemarkolt Amy hajába, közelebb nyomva barátnőjét a bejáratához. Amy pedig engedelmeskedett és ajkai közé vette a szőkeség lüktető csiklóját.
Lenyűgözött, hogy azok után, amennyire ez a két nő kifacsart, a farkam hamarosan ismét meredten ágaskodott. El se akartam hinni. Teljesen kimerült voltam, de a szerszámom tökéletesen készen állt egy újabb menetre.
Ismét húzogatni kezdtem a farkamat, amikor Amy eltávolította ajkait Pamela bejáratától elég időre, hogy rám nézzen és kinyújtotta a nyelvét, megmutatva, mennyi anyagot gyűjtött már össze. Aztán visszahúzta a szájába és nyelt egy nagyot, hogy ismét visszatérhessen a munkájához.
Támadt egy ötletem, miközben figyeltem az előttem kibontakozó jelenetet. Pamela a hátán hevert, lábai a levegőben és élvezettel markolászta a saját melleit. Amy pedig előtte térdelt és arcát a combjai közé temette. Pont a tökéletes pozícióban ahhoz, hogy hátulról belé hatoljak. Tökéletes ötlet. Aztán eszembe jutott, hogy ahelyett, hogy a barlangjába tolnám szerszámomat, belemélyedhetnék a fenekébe is.
Azon merengtem, hogy reagálna erre Amy. Abból ítélve, mennyi élvezetben volt már része odahaza, Ohióban, valószínűleg nagyon is élvezné. Valószínűleg akkor se tudnék neki semmi olyat nyújtani, amit még nem tapasztalt, ha ez lenne minden vágyam.
Elővettem egy tégely síkosítót a szekrényből és bekentem vele a farkamat, mielőtt Amy mögé térdeltem volna. Még csak félig merevedtem meg, de amik a makkom Amy nyílásához ért, tudtam, mire teljesen behatolok, már keményebb leszek, mint valaha.
A vörös hajú kis démon teljesen el volt foglalva Pamelával, úgyhogy észre sem vette, mit tervezek, amíg rá nem helyeztem a kezeimet a fenekére. Ekkor hátra fordult és rám nézett, majd játékosan kuncogni kezdett, mielőtt visszatért volna barátnője kényeztetéséhez.
Ajkait egy hosszú, mély sóhaj hagyta el, amikor a makkom behatolt nyílásába. A helyzetből ítélve valószínűleg nem számított rá, hogy ott fogok belé hatolni, de a világért se akarta volna, hogy ne folytassam.
Tökéletes belátásom volt arra, ahogy Pamela punciját nyalta. Két ujját ki-be mozgatta barátnője barlangjában, miközben nyelve a szőkeség csiklója körül foglalatoskodott. Pamela pedig közben hangosan nyöszörgött és egy mosoly formálódott az arcán, ahogy ráeszmélt, mire készülök Amy-vel.
Erősen megragadtam nimfomániás barátnőm fenekét mindkét kezemmel és masszírozni kezdtem.
- Ezt nagyon élvezni fogom… - motyogtam.
A következő pillanatban pedig már belé is mélyesztettem farkamat, hangos nyögést csalva elő torkából.
Tekintetem összefonódott Pameláéval, aki Amy munkájától még mindig fátyolos szemekkel mosolygott rám. Szerencsés férfinak éreztem magam, hogy most itt lehetek.
Tovább mozogtam Amy-ben és hamarosan szerszámom teljes hosszában eltűnt benne. Leírhatatlan volt az az érzés, ahogy Pamela kis vörös tűzgolyója teljesen rám feszült.
Amy hangosan nyöszörgött, ahogy az élvezet növekedett benne. Kezeimet a csípőjére simítottam és tovább löködtem a fenekét egyre csak növelve a tempót, amíg már magam is belefáradtam a sebességbe.
Amy hangosan felsikoltott a gyönyörtől, közben pedig arcát továbbra is Pamela gyönyörű combjai közé fúrta. Aztán a szőkeség hangosan felnyögött és lábai feszesen barátnője fejére szorultak. Figyeltem, ahogy a kifejezés sebesen változik az arcán, miközben rátör a gyönyör.
A teste az élvezettől rázkódott, miközben kontrollálatlanul nyögött. Amy viszont egy pillanatra sem hagyta abba a kényeztetését. A látvány pedig, ahogy kedvenc sztriptíztáncosunk ott vonaglik, az én eszemet is teljesen elvette és már készen álltam arra, hogy belefecskendezzem gyönyörömet.
Erősen megmarkoltam Amy csípőjét és tovább löködtem belé magamat. Pillanatokkal később egy hangos nyögés tört elő belőlem, ahogy az utolsó lökéssel a nedveim is kitörtek szerszámomból.
A nyögésem összefolyt Amy-ével, miközben telepumpáltam fenekét nedveimmel. Ez volt a legnagyobb teljesítmény, amit valaha produkáltam. Arról, hogy honnan jön ez a nagy mennyiség, ötletem sem volt.
Amikor végül a kitörés enyhült, Amy ismét felsikoltott és ezúttal rá tört rá a gyönyör. Leroskadt a padlóra, arca pedig szinte elveszett Pamela ágyékában.
Kihúztam belőle a farkamat és figyeltem Pamelát, aki a padlón elterülve ismét rám mosolygott. Mindhárman hevesen ziháltunk.
Biztos voltam benne, hogy ez az élmény örökre meg fog maradni az emlékezetemben. Kristálytisztán.

***

- Sosem csináltam még semmi ilyet korábban – mondta Pamela pár perc múlva, amikor ismét levegőhöz jutottunk és hármasban heverésztünk összefonódva. – Én… ez… Váó! Ez hihetetlen volt.
Amy vett egy mély levegőt és felsóhajtott, majd megcsókolta Pamela combját.
- És még jobb is lehet, kislány. Higgy nekem! Van egy érzésem, hogy ez lesz életünk nyara.
- Tele, drágám – nyögtem. – Emlékezz, a világnak ezen a felén ilyenkor tél van.
Pamela a szemembe nézett és rám villantotta a legszívmelengetőbb mosolyát. A szerelem hullámait láttam végigsöpörni az arcán.
- Szerintem is ez lesz életünk legszebb nyara, per tele, Amy – csillogtak a szemei, ahogy dobott nekem egy csókot. – Csak akkor lehet még jobb, ha ennek az egész őrületnek a végén egy férjjel együtt keveredek majd ki belőle.
- Ó! – nézett fel Amy.
Csak homályosan érzékeltem a világot magam körül. Mintha a hetedik mennyországban lebegtem volna. Azonban egy kérdés még mindig megválaszolásra várt. Hogy fogom túlélni a hátra levő öt hetet? Erről ötletem se volt. Idővel ezek a lányok egyre szenvedélyesebbek lesznek és egyre többet követelnek majd tőlem. Ma még csak egy édes hármas, holnap már talán négyesre fognak vágyni. Vagy talán még hetesre is. Mérget mertem volna rá venni, hogy egy teljesen szabad, vad, mindenki mindenkivel orgiára előbb-utóbb sor fog kerülni itt.
Persze egy pillanatra sem feledkeztem el Kristannáról. Vajon mit csinálhat a kukkoló szobában most? Őt ismerve, valószínűleg már meztelenre vetkőzött és épp hevesen ujjazza magát a látványra, ahogy Amy-vel és Pamelával kényeztetjük egymást. Láttam őt lelki szemeim előtt egy vibrátorral a combjai között, ahogy az eseményeket követi a képernyőn.
És el tudtam képzelni azt is, hogy Kristanna azt kívánja, bárcsak kijöhetne ő is csatlakozni hozzánk.
Ahogy elvesztem a gondolataimban, hamarosan észrevettem, hogy a napok óta dédelgetett álmom végre valóra vált. Amy javaslatára Pamelával hármasban ágyba bújtunk, hogy egymás karjaiban aludjunk el. Tökéletes ötletnek tűnt.
Szerencsére volt egy kanapé és egy teletömött hűtő is a kukkoló szobában, így nem jelentett problémát, hogy Kristanna egész éjszakára odabenn ragadt. De azt is tudtam, ez a legkevésbé sem jelent problémát számára. Elvégre számoltunk már a lehetőséggel, hogy egyikünk (vagy különleges esetben mindkettőnk) a kukkoló szobában ragad egész éjszakára a szobámban zajló történések miatt. Fel voltunk rá készülve.
Lerogytam az ágy közepére, Pamela pedig az egyik vállamra hajtotta a fejét, míg Amy a másikra. Nem is kívánhattam volna ennél szebbet.
A csodálatos hölgyszendvics közepén meglepett, hogy egyáltalán tudtam aludni valamennyit. Ráadásul nem is ébredtem fel egyszer se arra, hogy puha, meztelen testük mocorog a közelemben. Mintha két istennővel bújtam volna ágyba, akik mindketten…

Nos, talán tényleg Pamela lesz életem párja, Amy pedig a feleségemmel közös, életre szóló szeretőnk. Nem is hangzott rossz ötletnek.







Vége a VI. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]