2017. december 3., vasárnap

Gyönyörök szigete VIII. rész - Melankólia 1. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete VII. rész 5. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 18.

*********************************************************************


A helyszín a sziget egyik legtipikusabb pontja volt. Ami ott történt, az azonban távolról sem volt átlagos.
Az északkeleti strand a sziget egyik leginkább képeslapra illő pontja volt szélesen elnyújtózó homokos partjával, a tengeri szélben hajladozó pálmafáival és nyugodt, tiszta kék vizével, a lágyan nyaldosta a fövenyt. Eszményi célpont volt mindenkinek, aki szereti süttetni magát a napon. A tiszta levegő és az óceán nyugodt zúgása igazi gyógyír volt az idegekre és a feszültségre. Nem is beszélve arról, milyen tökéletes hely lehetett a romantikára.
- Ó, egek… - nyögtem fel megdöbbenten, kukkoló szobám foteljében fészkelődve. Az előttem villódzó monitoron Trish és Lindsay képe látszott, ahogy élvezik a nyugalmat és az északkeleti strand minden előnyét. Ami pedig, legalábbis a számomra, még annál is jobb, egymást is önfeledten élvezték. A vízparton heverő méretes sziklák egyikén hevertek, teljesen egymásba gabalyodva. Testük érzéki ritmusra vonaglott egymáson. Mindketten szűk farmersortot viseltek, Lindsay a nagy melegben levetette topját izzadt bőréről. Érzéki vonalait a nadrágon kívül már csak egy melltartó takarta, ahogy élvezte Trish kényeztetését. A másik nő egy rózsaszín felsőt viselt, aminek vékony anyaga azonban egyáltalán nem akadályozta meg, hogy keblei a fiatalabb lányéihoz nyomódjanak.
Szeretkezésük a festői háttér előtt olyan volt, mint egy álomkép.
Már nagyon régóta egyértelmű volt nekem, hogy Trish és Lindsay előbb-utóbb egymás karjaiban fognak kikötni. Csak idő kérdése volt. Legnagyobb örömömre pedig VIP-helyről nézhettem végig, amikor végül megtörtént.
Miközben gyengéden gyúrogatta barátnője halmait a melltartóján keresztül, Trish lágy csókokkal hintette be Lindsay nyakát, majd végigfuttatta a nyelvét a vállán, hogy utána ismét visszatérhessen előző tevékenységéhez. A fiatalabb lány hangosan felsóhajtva félrebillentette a fejét és úgy helyezkedett, hogy Trish kényelmesen a hátához simulhasson, és úgy folytathassa kényeztetését. Trish egyik kezét hátulról barátnője lábai közé csúsztatta és az ágyékát kezdte simogatni bele, miközben a másik karjával átölelte Lindsay derekát, hogy helyben tartsa őt.
Lindsay hangosan felnyögött és a háta is megfeszült az élvezettől, miközben Trish teljes hosszában a hátához simult és tovább csókolgatta nyakát, miközben ágyékát a fiatalabb lány fenekéhez dörgölte.
Amikor Lindsay felé fordította a fejét, a másik nő azonnal lecsapott rá. Mosolyogva figyeltem, ahogy csak enyhén érintkező ajkaik között nyelvük vad táncot jár egymással. Ha kerestem volna sem találhatnék szavakat arra, milyen boldognak nézett ki Trish akkor. Egyszerűen sugárzott belőle, mennyire szerelmes Lindsay-be.
Kristin Kreuk alias Trish
A csók nem tartott sokáig, Trish pedig megragadta Lindsay jobb kezét és a szájához vonta azt, hogy a tenyerébe csókoljon. Utána lesimította a melltartó pántját a lány egyik válláról és elmosolyodott az élvezettől, ahogy elé tárult barátnője fedetlen mellének látványa. Nem is vesztegetett egy pillanatnyi időt sem, csak előre hajolt, hogy ajkai közé kaphassa az előkerülő mellbimbót.
Lindsay ismét felnyögött és hátra vetette a fejét. Szőke hajával pajkosan játszott a tengeri szél. Az arckifejezése elárulta, hogy vészesen gyülemlik benne az élvezet okozta feszültség. Trish pedig, miközben tovább szopogatta barátnője mellét, egyik kezét a lány combjai közé csúsztatta és szeméremdombját kezdte simogatni a nadrágon keresztül. Minden lehetőséget megragadott, hogy úgy kényeztesse Lindsay-t, ahogy csak tudja. De hát hibáztathatná bárki is ezért?
Nem sokkal később Trish is megszabadult a felsőjétől, Lindsay pedig, akit szemmel láthatóan lenyűgöztek a nagy mellek, azonnal rávetette magát kebleire. Előre hajolt és az egyik halom köré fonta ajkait.
Trish hangosan felnyögött, Lindsay pedig erre rátett még egy lapáttal, amikor ő is barátnője combjai közé nyúlt, viszonozva annak korábbi gesztusát.
- Ez az, baby…! – nyöszörögte Trish. – Csináld… csináld…! Imádlak!
Lindsay a másik nő szájára tette a mutatóujját.
- Nyugalom, Trishy…! Van egy ötletem – ragadta meg az idősebb nő kezét és lehúzta a szikláról. – Gyere! Kövess!

***

Két perccel később a két nő már az összes maradék ruhadarabjától megszabadult és meztelenül gázoltak bele az óceánba. Trish letérdelt a sekély vízben és most már akadálytalanul simította kezét Lindsay lábai közé, behatolva barlangjába, miközben a lány melleit csókolgatta, aki hangosan felsóhajtott az élvezettől.
Amikor Trish felállt, Lindsay hátat fordított neki és négykézláb állt a vízben, barátnője felé mutatva enyhén széttárt combjait, várva, hogy az közéjük hatoljon. Az idősebb nő nem is habozott, rögtön belé tolta egy, majd két ujját és lassan mozgatni kezdte, hangos nyögéseket csalva elő Lindsay-ből.
Pár pillanat múlva Trish mindkét karjával átölelte a lányt, hogy gyengéden megmarkolja a melleit és álló helyzetbe kormányozta őt. Épp ahogy korábban a sziklán is, Lindsay teste vadul remegett a vágytól, ahogy barátnője egyik kezével tovább gyúrogatta a mellét, másik keze ujjaival pedig ismét belé hatolt.
Hamarosan ismét pozíciót váltottak és mindketten letérdeltek a vízbe, arccal egymás felé. Ezúttal Lindsay hajolt előre és ismét csókolgatni kezdte Trish melleit. Az idősebb nő elmosolyodott és hálaként megcsókolta a lány homlokát. Egyértelmű volt, hogy ők ketten mennyire vonzódnak egymáshoz.
Egy pillanat múlva csuromvizesen egymásra néztek, majd ajkaik egy újabb, szenvedélyes csókban forrtak össze. Lindsay kezei a vízfelszín alatt voltak, így nem láthattam, mit csinál velük, de el tudtam képzelni, hogy szorgosan matat Trish lábai között. Különösen abból a ritmusból ítélve, ahogy a vállai és a karjai mozogtak.
Lindsay suttogott valamit Trish-nek, aztán a két nő elmosolyodott és visszaindult a part felé. Azonban még a föveny elérése előtt megálltak és Lindsay hátat fordított a másik nőnek, majd széttárta a lábait mielőtt előre hajolt volna és a combjai közé simított. Trish tekintetéből egyértelműen kiolvasható volt, mit vált ki belőle ez a látvány. Azonnal leült a vízben és Lindsay combjai közé fúrta az arcát. Csak egy-egy pillanatra távolodott el, amíg az ujjaival izgatta a fiatalabb lány csiklóját, de aztán ismét a nyelvét fogta munkára.
Josephine Skriver alias Lindsay
Utána gondolt egyet és ujjaival ismét a lányba hatolt, hangos nyögéseket csalva elő belőle.
Egyre jobban közeledett a dagály, a növekvő hullámok azonban nem látszottak zavarni a hölgyeket. Annyira elmerültek egymásban, hogy az sem lepett volna meg, ha egyáltalán fel se figyeltek volna a hullámzás erősödésére.
Ahogy Trish növelte a tempót, Lindsay is rásegített csípője mozgásával, az egekbe lökve ezzel az én szívverésemet is. Kimeredő tekintettel figyeltem a képernyőt, ahogy Trish tovább dolgoztatta a nyelvét barátnője vágatában. Aztán hirtelen felállt, megfordította Lindsay-t és szenvedélyesen megcsókolta.
Percekig szenvedélyesen csókolóztak, mielőtt tovább indultak volna a part felé. Amikor oda értek, Lindsay leült a homokba és széttárta a lábait. Trish azonnal közéjük vetette magát és barátnője ágyékára tapasztotta a száját. Miközben nyelve hevesen dolgozott, tekintete Lindsay arcára szegeződött. A fiatalabb lány teste ettől úgy rázkódott, mintha csak láthatatlan kezek rángatnák ide-oda. Aztán amikor a háta megfeszült, lábait is Trish feje köré szorította. Hangosan felnyögött, amikor végül felért a csúcsra.
Trish is felnyögött válaszképpen, de a nyelve egy pillanatra sem lassított. Egyértelműen nem akarta itt abbahagyni a dolgot.
Amikor a gyönyör rohamai elmúltak, Lindsay feljebb tornászta magát, de a lábait továbbra is széttárva tartotta, helyet biztosítva Trish-nek. A másik nő hamarosan felemelkedett és ajkaik ismét összeforrtak barátnőjéivel. Hamarosan azonban már mindketten lihegni kezdtek a kimerültségtől.
Amikor a csók véget ért, Trish csak végtelen imádattal és törődéssel figyelte Lindsay-t. Már ebből a tekintetből is meg tudtam mondani, hogy legszívesebben egyből eldobott volna mindent és megkérte volna Lindsay-t, hogy töltse vele élete hátralévő részét.
Mielőtt azonban bármit is mondhatott volna, a tinédzser lány ismét szenvedélyesen megcsókolta őt. Megráztam a fejem, hogy kiűzzem elmémből a rám telepedő fülledt ködöt. A farkam mereven lüktetett nadrágomban. Legszívesebben azonnal kettejük közé vetettem volna magam.
- Feküdj le a kedvemért! – kérte Lindsay a másik nőt. – Én is szeretnélek megízlelni.
Trish szemei elkerekedtek, de szó nélkül pozíciót váltott, barátnője pedig azonnal a lábai közé simult.
A fiatalabb lány elégedetten dorombolt, ahogy ujjait barátnője barlangjába csúsztatta és izgatni kezdte a csiklóját nyelvével.
Trish ugyanazokat a nyögéseket visszhangozta, amik barátnője torkát hagyták el az imént, amikor még ő kényeztette a fiatalabb lányt, közben pedig a saját melleit simogatta és markolászta. Az arckifejezése mindent elárult, amit már eddig is tudtam. Pamela talán vonzódott hozzám, ahogy annak hangot is adott azon a pár éjszakával korábbi együttlétünkön. Devon talán tényleg szerelmes volt belém. Ez elég egyértelműnek tűnt az elmúlt napok eseményei után. De bármennyire is érdeklődött Pamela és Devon irántam, Trish vonzalma Lindsay iránt fényévekkel felülmúlta azt.
Lindsay vadmacskaként ujjazta tovább barátnőjét, tovább hajszolva őt élete talán legfelejthetetlenebb orgazmusa felé. Az idősebb nő teste egyre hevesebben rázkódott, tekintete viszont egy pillanatra sem szakadt el Lindsay-től. A fiatalabb lány pedig egészen addig folytatta munkáját, míg mindketten ki nem fogytak az összes energiájukból.
Trish az utolsó erejével felült és magához ölelte Lindsay-t. Mindketten egymás köré fonták karjaikat és ajkaik a másikéihoz simultak.
- Sokkal gyakrabban kellene szeretkeznünk – lihegte Lindsay. Szemei a féktelen vágy és a múlhatatlan vonzalom keverékétől csillogtak. Trish felnyögött és mintha ettől a pillantástól az egész lénye felragyogott volna.
Két kézre fogta Lindsay arcát és gyengéden simogatta, majd a fiatalabb lány homlokához támasztotta az övét és mélyen a szemébe nézett.
- Figyelj csak, Kicsim! – suttogta alig egy centire Lindsay ajkaitól. – Jártál te már valaha Kanadában?
Lindsay megrázta a fejét.
- Nem. Miért kérdezed?
- Én az egész életemet Kanadában éltem le. Egy kisvárosban, nem messze Torontótól. Nagyon szeretek ott élni. – Egy pillanatra elhallgatott. Talán elbizonytalanodott, hogy mit is akar mondani. Azonban hamarosan folytatta: - Elég nagy lakásom van, de egyedül élek ott. Nagyon jó lenne, ha… ha lenne valaki, aki… akivel megoszthatnám. – Egy pillanatig várakozott, majd, elkerülendő minden félreértést, hozzátette: - Veled…
- Azt szeretnéd, ha hozzád költöznék, Kanadába? – kerekedtek el Lindsay szemei. Őszintén ledöbbent a másik nő szavaitól és a hirtelen vágyától egy ilyen komoly elköteleződés iránt. Tekintve az életkorát, ez nem is volt annyira meglepő.
Trish elmosolyodott és megnyalta az ajkait.
- Miért is ne? Teljes szívemből szeretlek téged, Lindsay. Őszintén. – A tizennyolc éves lány hirtelen kényelmetlenül fészkelődni kezdett, ahogy Trish folytatta: - Kényelmes otthont adnék neked. Megadnék neked mindent, amit csak szeretnél. Szeretnél egyetemre menni, és ha nem a gyülekezetnél fogsz dolgozni, tanár lenni, nem igaz? Nem várnám el, hogy dolgozz. Koncentrálhatnál a tanulásra és megtehetnél mindent, hogy megszerezd a legjobb diplomát. Vagy apukád nyomdokaiba léphetsz az egyháznál. Én dolgoznék kettőnk helyett is és gondoskodnék róla, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt. Nem kérnék cserébe semmit, csak azt, hogy légy mellettem. Ez a világnál is többet jelentene nekem.
- Trish, én…
- Úgy bánnék veled, mint egy hercegnővel – folytatta tovább a kanadai nő. – Attól a pillanattól kezdve, hogy felébredek reggel, addig, hogy este elalszom, csak az számítana, hogy mosolyt csaljak arra a gyönyörű arcodra. – Elhallgatott, egy pillanatra elveszve a gondolataiban. – Engedd, hogy gondoskodjak rólad, Kincsem! Engedd, hogy szeresselek! Hogy neked adjam a szívemet. Neked adnám a világot is…
Nem tudtam kiolvasni Lindsay arckifejezéséből, hogy mi járhat a fejében, ahogy Trish szorosan magához öleli őt. Nekem azonban fülig ért a szám a kukkoló szobában. Megható volt, ahogy Trish kiöntötte a szívét és szóvá tette minden vágyát Lindsay-nek. Őszintén reméltem, hogy ők ketten egy életre együtt maradnak majd. Ha valamiben biztos voltam, az az volt, hogy Trish az igazat mondja. Bármit megtenne azért, hogy boldoggá tegye Lindsay-t. Ezt pontosan tudtam.
- A családommal is nagyon jól kijönnél – folytatta Trish, gyengéden simogatva Lindsay-t, aki még mindig szóhoz se jutott a meglepetéstől. – A szüleim már évek óta tudják, hogy biszexuális vagyok. Ahogy a húgaim, Christie és Melissa is. Mindannyian elfogadnak így, mert azt szeretnék, hogy boldog legyek. Téged is nagyon szeretnének, Kicsim. Otthon érezhetnéd magad. Önmagunk lehetnénk.
Amikor Trish végül elhallgatott, végre Lindsay is megtalálta a hangját.
- Én… én… - hebegte. – Én nem szeretném… elhagyni Ohiót. Én… szeretek ott élni… a saját családommal.
Trish vett egy mély levegőt és elveszettnek tűnt a saját gondolataiban egy pillanatig. Aztán bólintott, mintha döntést hozott volna.
- Gondoltam, hogy ezt fogod mondani, Kicsim. Tudom, milyen közel álltok egymáshoz az anyukáddal és a húgaiddal. Én se szeretnék sehol máshol se élni a világon, csak a családom közelében… De te sokkal fontosabb vagy nekem, Lindsay. Ha te inkább maradnál Ohióban, én örömmel oda költöznék, csak hogy veled lehessek. – Lindsay felnyögött ezen szavak hallatán, Trish azonban tovább folytatta: - Eladom a lakásomat és veszek egy újat Ohióban. Keresek ott munkát. Biztos nem lesz nehéz. – Szorosan magához ölelte a fiatalabb lányt. – Ó, Kicsim! Annyira boldogok leszünk!
Lindsay annyira össze volt zavarodva ettől az egésztől, hogy még mindig alig jutott szóhoz. Trish kissé elhúzódott tőle és megcsókolta az orrát.
- Tudom, hogy ez most nagyon hirtelen jött neked – mosolygott. – Tudom, hogy még csak egy hete ismerjük egymást. Viszont én soha életemben nem voltam még ennyire biztos semmiben, mint hogy veled akarok élni. A végzet hozott össze minket.
Ismét szorosan magához ölelte Lindsay-t. Bár egyértelmű volt, hogy ez élete legboldogabb pillanata, amikor végre megtalálta a lányt, akire vágyott és bevallhatta neki múlhatatlan szerelmét. Azt azonban sehogy sem tudtam kitalálni, a fiatalabb lány mit gondolhat. Csak ült ott és hagyta, hogy a növekvő dagály simogassa a testüket. Az arca kifejezéstelen volt, a teste remegett.

Vajon ez jó, vagy rossz jel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]