2012. július 22., vasárnap

Erőszakos kéj

Laura kalandjai I. könyv - Laura ébredése 18. fejezet

A sorozatban eddig megjelent:
1-3. fejezet: A vágyak ébredése
4-8. fejezet: Útkeresés
9-12. fejezet: Rina
13. fejezet: Kibékülés
14-17. fejezet: Se veled, se nélküled

Fülszöveg helyett: Laura végre boldog. A Rinával való feledhetetlen szeretkezései miatt úgy érezheti, övé a világ. A dolgok azonban sosem maradhatnak sokáig szimplán csak szépek és egyszerűek. Rina erőszakos barátja ugyanis tudomást szerez kapcsolatukról, és úgy dönt, megmutatja Laurának, mire is képes ő.

FIGYELEM! A történet ezen része szexuális erőszak bizonyos formájú leírását tartalmazza. Akit ez zavar, azt megkérném, hogy ne olvassa el ezt a részt. Köszönöm.

Írta: Miranda Mars
Fordította: Filander

                Mintha pótolni akarnák az elveszett időt, miután Rina felülkerekedett a félelmein, hogy leszbikus lenne, a két lány majd megölte egymást a következő napok szeretkezései során. Minden éjszakát együtt töltve, felváltva egymás lakásában, az első hét végére már mindketten több tucat orgazmuson voltak túl fejenként.
                Végül, félve, hogy teljesen kikészítik egymást, elhatározták, hogy egy hetet külön töltenek, hogy lecsillapítsák a bennük lobogó tüzet, mielőtt ismét felmelegítenék. De a hét végére már mindketten annyira kívánták a másikat, hogy alig bírták kivárni a következő találkozást. Rina, akinek el kellett rohannia valahova munka után, odaadott egy tartalék kulcsot a lakásához Laurának, azzal az ígérettel, hogy hatkor találkozzanak nála.
                De a csengő már félhatkor megszólalt, és Laura, nem tudva mit csináljon, odament, hogy kinyissa. Rina barátja állt az ajtóban. Az, aki a múltkor olyan undok volt vele. Az, akinek annyi ideig tartott, hogy eljutassa Rinát a csúcsra.
- Lám csak, ki van itt! – tolta félre Laurát és lépet be engedély nélkül. – A leszbi.
Laura összerezzent, valahányszor így szólította. A férfi észrevette. Megismételte, a szemében valami megnevezhetetlen csillogással.
- A leszbi. – mondta nyersen.
- Ne szólíts így! – reagált Laura. Próbált nyugodt maradni.
Csak most vette észre, hogy a férfi milyen jóképű. Még egy fekete férfi iránt sem érzett ilyet, de a Rina iránt érzett szenvedélye megmutatta, hogy nem immunis rá. A férfi jelenlétére adott reakciója igencsak vegyes volt. A félelem és az ellenszenv keveredett benne a szexuális vággyal.
- Máris adott neked egy kulcsot, hm? – mondta a férfi. – Nekem sosem adott. Mi lehet ennek az oka? Te tényleg olyannak tűnsz, aki fel tudja lobbantani benne a tüzet, nemde?
Fenyegetően lépett Laura felé, aki hátrálni kezdett.
- Sosem érdeklődött egy leszbi iránt sem előtted. – mosolygott baljóslóan.
- Én nem vagyok leszbikus.
A férfi ügyet sem vetett rá.
- Talán van valami titkod, amiről tudnom kellene, hm? Talán ismersz valamit, amitől a falra tudna mászni. Talán taníthatnál nekem valamit. Mit mondasz? Leszbi? Mit szólsz?
Most már egészen a falhoz szorította Laurát. A kezei az arcához simultak. Aztán az egyik keze a lány mellére csusszant és megmarkolta a puha félgömböt a blúzon és a melltartón keresztül.
                Laura ijedt és izgatott volt egyszerre. Ez a férfi meg akarta dugni őt. És az egyik fele benne is lett volna.
- Rina… Rina néhány perc múlva itthon lesz. – suttogta Laura, próbálva elszökni.
- Ez nem fog tovább tartani néhány percnél. – válaszolta a férfi, gyengéden a falhoz szorítva őt. – Gyönyörű kerek cicijeid vannak. Szeretem a fehér ciciket.
- Nem teheted ezt! Nem tehetek róla, ha ő engem akar.
- Mi a neved, leszbi?
Az arca nagyon közel volt Lauráéhoz és a szemében ellenséges, fenyegető fény csillogott.
- Laura. – mondta, visszafojtva a lélegzetét.
- Laura, engem Geraldnak hívnak.
Kérdezés nélkül elkezdte kigombolni Laura blúzát. A lány rádöbbent, hogy Geraldot nem érdekelné az sem, ha Rina meglátná őket. Már elvesztette Rinát a lány miatt, és ha a magáévá teszi Laurát és Rina ezt meglátja, az talán segít, hogy visszaszerezze.
- Gerald, nem teheted ezt.
A férfi elmosolyodott.
- De megteszem, leszbi. Bocsánat, Laura. Szeretnéd, hogy a neveden szólítsalak?
Már majdnem teljesen kigombolta Laura blúzát. Már csak két gomb maradt. Laura megragadta a csuklóját mindkét kezével. Gerald lerázta őket és egyszerre pattintotta szét a két gombot. Laura megpróbált elmenekülni. Gerald megragadta a blúzát és lerántotta róla.
- Oh! – nyögött fel Laura, a szájához emelve az egyik kezét. A szakadó ruha hangja megdermesztette. Most már csak a melltartója takarta a felsőtestét.
- Most már látom, miért szeret téged annyira, leszbi. – mondta Gerald halk, fenyegető hangon. – Gyönyörű vagy.
Mögé nyúlt, hogy kikapcsolja a melltartója csatját. Laura keresztbe tette a kezeit a melle előtt.
- Ne! Ne tedd!
- Most már nem akarod, hogy durva legyek, ugye? Me’ lehetek gyengéd is, ha azt akarod. Ha megemeled a hangod, vagy megpofozol, az felingerel. És azt nem akarod, ugye?
Laura reszketett a félelemtől, ahogy a férfi levette a melltartóját. Félt Geraldtól, de ugyanakkor azt is érezte, hogy a puncija átnedvesedik és lüktetni kezd. A férfi folyamatosan beszélt, miközben levette róla a melltartót és a melleire tette hatalmas kezeit.
- Mondtam, hogy szeretem a fehér ciciket. – dörmögte. – És ezek a leggyönyörűbb fehér cicik, amiket valaha láttam. Drága, biztos, hogy te nem vagy egy playmate? Milyen csodálatos ütközőid vannak! Azt hiszem a többi srácnak is látnia kéne őket.
Odament az ablakhoz és kiintett rajta. Ó, istenem. Valaki van ott. – gondolta Laura. – Most jelez nekik, hogy jöjjenek fel.               
                Megpróbált elszökni, amíg Gerald az ablaknál volt, de a férfi gyorsabb volt nála. Megragadta a csuklóját és visszarántotta, lelökve a kanapéra.
- Mielőtt még feljönnének, megkóstolom ezeket a csodálatos ciciket.
- Ne… kérlek. – könyörgött Laura.
De Gerald már megragadta az egyik mellét és a szájába gyömöszölte, keményen szívogatva a mellbimbóját.
- Ohhh! Ahhh!... Istenem! – zihált Laura.
Próbált küzdeni, de ettől Gerald csak még erősebben szorította. A másik mellbimbóját is elkezdte szopni, éles sikolyokat csalva elő Laura torkából. Ezzel egy időben az ujjai megtalálták a lány szoknyájának zipzárját. Már épp benyúlt a letolt zipzáron és letolta Laura bugyiját a combja közepéig, amikor a csengő ismét megszólalt.
- Most egy kis szünetet tartunk, kisanyám, aztán következik a legizgalmasabb nem leszbikus élmény, amiben valaha részed volt. – mosolygott.
Odament az ajtóhoz és kinyitotta. Laura, a cipőjét leszámítva teljesen meztelenül, felpattant és elindult a fürdőszoba felé, arra gondolva, hogy bezárja magát. De Gerald és az egyik másik férfi túl gyorsak voltak. Elkapták a karjait és visszanyomták a kanapéra.
              Laura sírni kezdett. Még három másik férfi lépett be a lakásba. Nézték a meztelen testét és a nyáluk is kicsordult a vágytól.
- A picsába! Ez gyönyörű. – mondta az egyik.
- Kisöccsi, ez az egyik legbrutálabb leszbi. Név szerint Laura. – mondta Gerald. – Laura, ő itt az én kistesóm, Steven, és a haverjai, Michael és Lonell.
- Ne merészeljetek hozzám érni! – köpött ki Laura. – Ez bűncselekmény.
El se merte hinni, hogy ez megtörténik. Mind a négyen elkezdték kicsatolni az öveiket.
- Igazából mi tudjuk, hogy akarod. – suttogta Gerald, megmarkolva a lány mellét. – Tudni akarod, hogy milyen egy fekete faszi érintése.
- Nem akarom. – válaszolta Laura. – És nem vagyok leszbikus.
- Megdöngette Rinát. – mondta Gerald. – Ez nem teszi leszbikussá?
A többiek bólogattak. Közben levették az alsónadrágjukat is. Laura már hallott történeteket néger férfiakról. Mind a négyüknek olyan hatalmas szerszáma volt, mint Ricknek és Jamie-nek. És az egyiküknek, Laura úgy gondolta ő lehet Lonell, akkora volt, mint egy lóé. Bizonyára a legnagyobb, ami valaha létezett. Laurába belehasított a félelem a látványtól, érezve, hogy mi vár rá.
- Sikítani fogok. – mondta figyelmeztető hangon.
- Steven, keríts valamit, amivel betömhetjük a száját! – szólt hátra Gerald. – És visszafelé hozd magaddal a vajat is a konyhából!
- Ó, nem… Ó, nem. – nyögte Laura és könnycseppek csordultak végig az arcán.
De nem volt kiút. Gerald a szájára tapasztotta a kezét, amíg az öccse vissza nem tért a pecekkel. A férfi lenyomta őt a padlóra és a hátára fektette.
Jessica Rosa ("Jessie") James alias Laura Robbins.
- Én leszek az első. – közölte a többiekkel. – Mert az én barátnőmet dugta meg.
Ránehezedett Laura testére, ahogy hatalmas farkát a lány puncijába illesztette és mélyen bele lökte.
- Ahh! – nyögte Laura.
Mielőtt bármit is tehetett volna, az egyik férfi belegyömöszölte gigantikus farkát a szájába. A másik rátapadt a melleire, keményen szívva és harapdálva a bimbóit. Gerald keményen pumpálta belé a szerszámát, ujjait a lány combjába mélyesztve, ahogy ágyéka fel-le mozgott Laura lábai között.
- Leszbi! – nyögte.
- Ahhh! – nyögött fel Laura és már csillagokat látott.
- Leszbi!
- Ahhh! Ohhh! Auuuu!
Még sosem dugták meg ilyen durván. És Gerald sokáig abba sem hagyta. Hangosan felnyögött, ahogy beléfröcskölte ragacsos nedvét, de egy pillanatra sem állt meg.
                Most Lonellen volt a sor. A férfin, a gigantikus dákóval. Gerald öccse visszatért egy törlőronggyal, amivel betömték Laura száját. Aztán ismét rávetették magukat és most Lonell térdelt a lány combjai közé. Laura felsikoltott, ahogy a hatalmas szerszám a puncijába hatolt. Olyan érzés volt, mintha egy baseball-ütőt toltak volna fel neki. Még arra sem volt ideje, hogy meglepődjön, amikor az egyik férfi már a fenekét kenegette vajjal. Hátrapillantott a válla felett és még látta, amint Steven beilleszti a farkát a farpofái közé, mielőtt lassan feltolta volna a fenekébe.
- Ahhhhh! – üvöltött fel, de a hangját elfojtotta a törlőrongy a szájában.
A két pénisz szinte karóba húzta, ahogy mélyen belé hatolt. Ha azt hitte, hogy Rick és Jamie keményen megdugták, akkor erre már szavakat sem talált. Steven és Lonell majd szétszakították a testét, ahogy keményen belehatoltak és Laura már üvöltött a fájdalomtól és a félelemtől. A feneke olyan szűk volt, hogy Stevennek minden erejét be kellett vetnie, hogy tövig belé nyomhassa a farkát.
                De Michael hamarosan félrelökte. Laura azonban ebből csak annyit érzett, hogy egy farok elhagyja a testét, hogy egy másik hatoljon a helyére, miközben ragacsos nedv folyik végig a fenekén. Lonell a szájába vette az egyik mellét, keményen szívva a mellbimbóját, miközben gigantikus szerszámát tövig a testébe lökte.
                Aztán ő is elment, erős sugárban fröcskölve a nedvet Laura testébe. Aztán ernyedten gördült oldalra, miközben Steven továbbra is benn volt Laura fenekében. Most már Gerald farka megint felállt és Laura érezte, hogy a férfi kezei a szájpecekkel babrálnak. Aztán belenyomta a farkát a lány szájába és egyik kezével a tarkóját tartotta, arra kényszerítve, hogy mozgassa az ajkait a farkán.
                Steven belemélyesztette farkát a puncijába, Lonell pedig ismét a szájába vette a melleit és keményen szívni kezdte őket. Laura elkínzott teste égett a fájdalomtól, de mégsem tudott gátat szabni annak a perverz szexuális örömnek, ami rátört. Minél keményebben dugták, minél erőszakosabban markolták a testét, annál közelebb került az orgazmushoz, bármennyire akarta is elkerülni. Nem… Nem adhatom meg nekik ezt az örömet! – gondolta. – Nem tehetem… Nem!... Nem!
- El fog menni! Hé, Michael! El fog menni! – hallotta Gerald hangját, miközben egyre keményebben kefélte a száját. – Rakd meg! Rakd meg keményebben! Mindjárt elmegy!
És igaza volt. Laura nem tudott uralkodni magán, míg végül lénye legmélyéből előtört a perzselő gyönyör. Hármuknak a farka hatolt a testébe, a negyedik pedig a melleire tapadt, miközben az orgazmus szinte elemésztette a testét.
És ebben a pillanatban az ajtó kicsapódott és Rina jelent meg egy táskát cipelve.
- Istenem! – sikoltott fel.
De a négy férfit annyira felizgatta a helyzet, hogy képtelenek voltak leállni. Mind a hárman, akik mélyen behatoltak Laura testébe, szinte egyszerre mentek el. Gerald felnyögött és ragacsos nedvének erős sugarát fröcskölte Laura torkába, majd szét az arcán és a mellein. Michael ismét behatolt a puncijába és Steven is mélyen belelökte a farkát a lány fenekébe. Lonell sem tudta visszatartani második csúcspontját, ahogy arcát Laura mellei közé fúrta, és felemelkedve telefröcskölte nedvével a lány halmait.
                Nyöszörögve, levegő után kapkodva, spermával borított testtel feküdt a padlón, a négy férfi brutális ölelésében, miközben teste sajgott az orgazmus utórengéseitől. Rina megrökönyödésében elhajította a zöldséggel teli táskáját, ahogy keresztülrohant a szobán. A táska tartalma hatalmas csattanással terült szét a földön, ami elnyomta a lány sikítását, miközben rávetette magát Geraldra, ököllel ütötte és a körmeit a testébe vájta.
- Te szörnyeteg! – sikította. – Te szerencsétlen anyaszomorító! Tűnj el innen! Hívom a rendőrséget! Meg tudnálak ölni!
A telefonért kapott és lenyomta a 911-et. A négy férfi tudta, hogy komolyan beszél.
- Megteszi. – jelentette ki Gerald. – Gyerünk, srácok! Húzzunk innen!
Gyorsan felhúzták a nadrágjukat és elsiettek, mielőtt még Rina elmagyarázhatta volna a helyzetet a sürgősségi ügyintézőnek a vonal másik végén.
Laura talpra kűzdötte magát és kivette a telefont a lány kezéből.
- Ne! – nyögte. – Ne tedd!
- Ó, kicsim! – szipogta Rina és könnycseppek csordultak le az arcán.
Az ügyintéző visszatelefonált, hogy minden rendben van-e. Laura vette fel a kagylót.
- Igen. – mondta. – Én… elestem. De jól vagyok. A barátom majd bevisz a kórházba… Igen… Köszönöm!
Aztán letette.
Rinára nézett, majd le meztelen testére, amin hosszú csíkokat rajzolt a lecsorgó sperma. Gerald nedve csöpögött le az álláról. Rina elfintorodott és belékarolt.
- Gyere velem!
Átlépték a szétgurult zöldségeket és bementek a fürdőszobába.
- Nem gondolod, hogy össze kéne szednünk őket? – kérdezte Laura.
- Te csak mosakodj meg! - mondta Rina határozottan. – Majd én összeszedem.
Elővett két törülközőt. Az egyiket odaadta Laurának, hogy azt használja fürdés után, a másikkal pedig letörölte testéről a ragacsos nedvet.
- Megölöm őket. – fojtotta vissza a lélegzetét. – Mert ezt tették veled. Megölöm őket. Különösen Geraldot.
Laura megrázkódott, de nem szólt egy szót sem. Engedelmesen befeküdt a kádba, ahova Rina vezette.
- Mosakodj meg! – utasította Rina. – Mosd le magadról az összes mocskukat! Tisztálkodj meg és felejtsd el az egészet! Meg tudnám ölni magam, amiért ilyen helyzetbe hoztalak.
- Nem a te hibád volt. – mondta Laura lágyan.
Rina végignézett a testén, ahogy Laura elkezdte lemosni magáról a spermát. A meleg víz lehűsítette az égető érzést az ánuszában és lüktető mellbimbóiban. Az a négy férfi tényleg brutálisan elbánt vele. Még mindig remegett a szégyentől.
                Rina szemében az együttérzés és a szexuális vágy égett, ahogy lenézett rá. Laura csak ekkor döbbent rá, hogy meztelen. Nedves teste még mindig reszketett a sokktól. Tudta, hogy mit érezne Rina helyében, amikor vágyai tárgyát így látja.
- Bemehetek melléd? – kérdezte Rina hezitálva. – Úgy értem… nem akarok hozzád érni, vagy ilyesmi.
- Miért? – mosolygott rá Laura barátságosan. – Ezek után már nem is kívánsz?
- Semmi sem szüntetheti meg az irántad érzett vágyamat, Laura.
Gyorsan levetkőzött és Laura, akit mindig felizgatott a látvány, ahogy Rina megszabadul a ruháitól, érezte, hogy ágyéka lüktetni kezd. Rina mögé ült a kádba. Laura érezte a lány kemény bimbóit, ahogy meztelen hátának feszülnek.
Rina elővett egy szappant és elkezdte bedörzsölni vele Laura meztelen bőrét.
- Csak nyugodj meg, drágám! – mormolta. – Mindent le fogok mosni rólad. Tisztára foglak mosni és végigcsókolom a tested minden porcikáját, amit bemocskoltak.
Testét beborította a fehér hab és Laura hagyta, hogy Rina gyengéden simítsa végig a tagjait. Rina kezei végigfutottak a mellein is a szappannal, majd ujjai végigfeküdtek a puha dombokon. Megcsókolta Laura nyakát és vizet fröcskölt a melleire, hogy lemossa a habot. Aztán megfordította a lányt, hogy meg tudják csókolni egymást és aztán ajkai letévedhessenek a melleire, gyengéden szopogatva a bimbóit.
- Szólj, ha fáj! – suttogta.
- Csináld keményebben! – zihálta Laura. – Gyerünk! Ó, istenem… Ó, Rina!
Nedvesen és sikamlósan karoltak egymásba és szenvedélyesebben csókolóztak, mint valaha. Rájöttek, hogy még sosem csinálták fürdés közben és a nedves testek érintése mindkettőjüket felizgatta. Rina végignyalta Laura nedves bőrét és ujjaival gyengéden ingerelte a lány szeméremajkait a víz alatt.
- Szeretkezni akarok veled itt és most. – suttogta. – El akarom felejtetni veled ezt az egészet.
- Ne is beszéljünk róla! – lihegte Laura. – Csak folytasd! Csak dugj meg!... Csak dugj meg, Rina! Kérlek!
Rina felguggolt és feltornázta magát Laura kádban fekvő teste fölé. Odanyomta a melleit Laura éhes szájához és engedte, hogy a lány szopogatni kezdje kemény, érzéki mellbimbóit. Mindkét keze Laura puncijára tapadt a víz alatt és dörzsölték, masszírozták, a szexuális élvezet legmagasabb fokára lendítve Laurát.
- Ó! Ó, istenem! - nyögte Laura, engedve, hogy Rina mellei kicsusszanjanak a szájából. – Mindjárt elmegyek. Ó, Rina! Kicsim… dugj meg! Most… most!
- A víz alatt szeretnél elmenni, kicsim? – gúnyolódott Rina lejjebb csúszva és csókolgatni kezdte Laura feszes melleinek síkos bőrét.
Egyik kezét lecsúsztatta Laura lábai közé és olyan szakszerűen kezdte dörzsölni a punciját, hogy a lány hamarosan ismét átélte a legfelsőbb gyönyört.
- Ahhhh! Ohhhh! – sikoltotta Laura, ahogy a görcsök rátörtek a testére.
Teste összerándult. Combjai maguk közé szorították Rina szorgos kezét, ahogy az extázis hatalmába kerítette őt. De Rina nem engedte őt megnyugodni. Laura érezte, hogy a víz elfolyik a kádból és Rina feje a combjai közé csusszan, ajkai pedig az ő szeméremajkaihoz érnek.
                Rina keményen nyalta a punciját, miközben kezeivel a fenekét izgatta, míg végül fél perc múlva Laura ismét elment.
                Lehúzta magáról a fekete lányt és maga alá gyűrte a testét, rátapasztva ajkait az egyik duzzadt sötét mellbimbóra. Aztán lejjebb csúszott és nyalni kezdte Rina lüktető punciját, olyan hevesen, hogy a lány felsikoltott örömében. Egy perc alatt eljuttatta Rinát a csúcsra, miközben ujjait ki-be húzogatta a lány testében.
                Aztán megtörölték egymás testét és bementek Rina hálószobájába, folytatva a szeretkezést, amíg mindketten el nem mentek még hatszor. Utána már túl fáradtak voltak, hogy folytassák, így csak beszélgettek és csókolóztak, átölelve és magukhoz szorítva egymást. Geraldról beszéltek és a többiekről, akik rávetették magukat Laurára. Laura nem mondta el, hogy elélvezett a kemény dugás közben. Túlságosan szégyellte magát miatta. Rina esküdözött, hogy fel kellett volna adni őket.
                Együtt aludtak el, időnként felébredve éjszaka egy rövid szeretkezés idejéig és reggelre Laura (és tudta, hogy Rina is) teljesen elvesztette a fonalat, hogy hányszor is jutott fel a csúcsra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]