2016. február 19., péntek

Színház után

Írta: Green_Gem
Fordította: Pavlov

----------------

A nézőtér sötétbe burkolózott, csak a színpadon álló két embert világította meg egyetlen lámpa. Ez volt az utolsó jelenet, és Jayne csak most jött rá, hogy a dialógusok többségére egyáltalán nem figyelt. Végig Steve légzésére és testének közelségére koncentrált. A férfi illata elkábította.
Ismét Steve-re pillantott. Zöld szemeivel figyelmesen vizsgálta a férfi arcát, aztán lejjebb csúszott a székben, megcsodálta a férfi erős állát, finom arcvonásait és izmos testét.
- Hagyd abba, Jayne! - figyelmeztette magát. -  Úgy viselkedsz, mint egy éretlen kislány!
Megint a színpadra nézett, de az agya máshol járt. Igen, éretlen kislánynak érezte magát, aki az első randiján van. Ez egyáltalán nem volt rá jellemző, és ráadásul ez nem az első randijuk volt. Steve-vel egy közös ismerősük vacsoráján ismerkedett meg, azóta beszéltek már telefonon, ebédeltek és egy italt is megittak együtt. A férfi jóképű volt, intelligens és humoros. Jayne azt is érezte, hogy a férfi udvariassága és sármja mögött mély és talán könyörtelen szexuális réteg rejtőzik. Megtudta, hogy a férfi filmes körökben dolgozik, és megfordult a fejében, hogy vajon a férfi hány gyönyörű sztárocskát dugott meg már eddig. Azt is érezte, hogy Steve nagyon tapasztalt férfi. Az is igaz, hogy a férfi mindig udvarias és lovagias volt vele; még akkor is, amikor flörtöltek, és amikor tekintetével szinte levetkőztette a nőt.
Jayne úgy érezte, hogy ez a mai este valahogy más, mint az eddigiek.Azóta érezte kettejük között a tagadhatatlan szexuális feszültséget,mióta a színházba indultak a hatalmas limuzinnal.
A szünetre gondolt, amikor Steve hozott neki egy italt. A pasi annyira jól mutatott az öltönyében, és olyan jó volt a feneke... Beleremegett az érzésbe, amikor ujjaik összeértek a pohár falán.
Jayne csöndesen megmoccant a székben. Úgy érezte, hirtelen nagyon meleg rajta a fekete bársonyruha. Pedig éppen erre az alkalomra választotta. Szexi volt, de azért visszafogott, kiemelte a nő vonalait és a dekoltázsát, de azért a képzeletre is hagyott valamit. Keresztbe tette hosszú, barna lábait ujját végighúzta a nyakán, és érezte lüktető pulzusát. Aztán lejjebb engedte ujját a mellei közé. Azt hitte, talál majd ott egy kis verítéket, de a bőre teljesen száraz volt. Megkönnyebbülten sóhajtott fel.
Steve rámosolygott:
- Jól vagy? - tette kezét finoman a nő combjára.
- Igen - bólintott Jayne, de bőrét szinte égette a férfi érintése.
Remegés szaladt át rajta, ahogy elképzelte, hogyan érintené meg Steve a testét, hogyan kényeztetné a nyelvével, hogyan nyalná ki intim részeiből a verejtéket és egyéb nedveket. Megjelent előtte a kép, ahogy a férfi farka felnyársalná a testét. Jayne kemény kefélésre vágyott, őrült szexre, egy kegyetlenül észveszejtő menetre. A heves vágytól és az erősödő nedvességtől izgatottan összerándult a puncija. A hirtelenfelhangzó taps kiszakította gondolataiból: a függöny lehullt, a darab végetért.
- El kell mennem a legkisebb helyiségbe - mondta, amikor a színház zsúfolt előterébe léptek. Azt már csak gondolta, hogy erre leginkább lelkileg van szüksége.
- Jól van, az épület előtt találkozunk, odahozatom a kocsit - válaszolta Steve, és rámosolygott.
A mellékhelyiségben Jayne hideg vízzel öblítette le a kezét és a csuklóját. A tükörbe nézett. Hosszú, vállig érő barna haja vörös tincsekkel keveredett. Alig vette észre a szemében lüktető vad szenvedélyt, és az ajkait elárasztó finom vörösséget. Inkább a ruha finom anyagán átlátszó bimbóit vette észre. Nedves kezével végigsimított ruhája felső részén, de így csak még jobban felizgatta magát.
Ezt a mozdulatot észrevette a vonzó, szőke nő, aki éppen mellette rúzsozta magát a tükör előtt. Jayne összecsukta a táskáját, és az ajtó felé indult.
- Bocsi, tudnál nekem segíteni? - kérdezte a szőke nő.
- Persze, miról van szó? - kérdezte Jayne egy kicsit bosszúsan, amiért késlekednie kell.
- Nem tudom bekapcsolni ezt az átkozott kapcsot! - mondta a nő, és hátat fordított, megmutatta gyöngysorának kinyílt kapcsát.
Jayne odalépett, átvette a nőtől a kapcsot, és igyekezett összezárni. A szőke nő nyakáról ismerős illat szállt felé.
- Nahát, ez az új Gaultier parfüm, imádom! - mondta Jayne, amikor végül sikerült összezárnia a kapcsot.
- Én meg a kemény mellbimbóidat imádom, szívesen végignyalnék rajtuk... - súgta a szőke nő.
Jayne meglepetten lépett hátra.
- Figyelj, láttalak téged és a jóképű pasidat - folytatta a nő -, és annyira jól néztek ki együtt, hogy teljesen beindultam tőletek. Sajnálom, de muszáj volt ezt elmondanom - ragadta meg Jayne kezét, és a ruhája alá húzta: - Nézd csak meg!
Jayne gondolkodás nélkül húzta végig kezét a nő bugyiján és egyik ujját önkéntelenül alá is dugta. Érezte odalenn a duzzadt kisajkakat és a közülük lüktető nedvességet. A szőke nő ettől mélyen felnyögött.
- Mi lenne, ha a pasiddal hazavinnétek, és kettyintenénk egy jót? Mindent megteszek, amit csak kérsz. Használj ki! - könyörgött a nő, miközben Jayne elhúzta nedves ujját a nő combjai közül.
Jayne érezte, hogy ettől az ő puncija is összehúzódik. Nem is gondolta volna, hogy ilyen jó érzés egy másik nő forró, nedves puncijába nyúlni. A puncilé illata átitatta a levegőt, és Jayne el kellett nyomja vágyát, hogy megkóstolja nedves ujját. Agyában gondolatok és kérdések cikáztak összevissza. Teste reagált ennek a kihívó ribancnak a javaslatára, de vajon engedhet-e neki? Mit szólna ehhez Steve? És mi van, ha ez a szőke nő csak a szereposztó díványra vágyik?
- Mi a neved? - kérdezte Jayne.
- Kim - simított végig a szőkeség a keblén.
- Színésznő vagy, Kim?
- Dehogy, szivi, ez nem játék. Nagyon izgató vagy! - nevetett a szőkeség. - De ha mindenáron tudni akarod, kereskedelemben és marketingben dolgozok.
Jayne közelről végigmérte a nőt. Kétségtelenül köze sem volt a reménybeli sztárocskákhoz, de azért szexi volt. A harmincas éveiben járhatott, szőke hajához kék szem járt. Mély dekoltázsa kerekded melleket és kidolgozott testet mutatott.
Kim odalépett Jayne-hez és bátran végigsimított a nő merev mellbimbóin.
- Ugye te is akarod? - suttogta. - Nagyon jó lesz, úgy foglak kényeztetni, ahogyan erre csak egy nő képes, aztán rávetjük magunkat mindketten a pasira...
Jayne habozott egy kicsit. Nem akart Steve-en osztozkodni, de ő is érezte a puncijában lüktető nedvességet. De valójában akarta ezt az egészet. Kívánta az új élményt, és biztos volt benne, hogy Steve-nek is tetszene az ötlet. Elvégre melyik férfi ne szeretne egyszerre két nővel lenni?
Meghozta döntését:
- Jól van, legyen! - mondta, de feje zúgott a váratlan szenvedélytől. - De ha Steve-et is bevesszük, te nem kefélhetsz vele! Világos?
- Mmmm... Szóval mutassunk neki ezt-azt, aztán téged kényeztetünk? - kérdezte Kim.
- Igen - vágta rá Jayne határozottan, egyre forróbb arccal. Tetszett neki a gondolat, hogy Kim csak a játékszerük lesz. - Most pedig induljunk!
Steve a limuzin sofőrjével beszélgetett. Amikor meglátta a két közeledő nőt, szélesen elmosolyodott, és kinyitotta a limuzin ajtaját.
- Steve, ő Kim. Lerobbant a kocsija, szivárog a motor, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy felajánlottam neki, hogy elvisszük. Remélem, nem baj - mondta Jayne.
- Egyáltalán nem! - válaszolta Steve, és miközben beszálltak a limuzinba, alaposan végigmérte Kimet.
Jayne és Kim a fával burkolt válaszfalnak háttal foglaltak helyet a bőr ülésen. Steve beült velük szembe, és miközben italt ajánlott fel nekik, levette a nyakkendőjét.
- Helyezzétek kényelembe magatokat, hölgyeim! Hosszú út lesz... - mosolygott a férfi, aztán folytatta: - A sofőr említette, hogy hatalmas baleset történt a belvárosban, óriási a dugó.
Kim levette magassarkú cipőjét, és kinyújtóztatta hosszú, formás lábát az ülésen. Lábujjaival finoman Jayne combjához ért. Jayne alig láthatóan megremegett, vett egy mély lélegzetet, és Steve-re nézett.
- Szóval ma volt a premier. Szerinted sikeres lesz a darab? - kérdezte komoly arccal.
Steve elgondolkodva kortyolt egyet az italából. Nehezen tudott elszakadni az előtte ülő nők látványától. Szeme megvillant:
- Hát sosem lehet tudni, az idő majd eldönti - nézett Jayne szemébe. - De elég ígéretes. Jó a cselekmény, remek a helyszín, és a színészek egyszerűen csodásak. - mondta a férfi rekedten.
Jayne lassan végighúzta kezét Kim sima combján. Látta, hogy Steve minden mozdulatát nagyra nyílt szemmel figyeli.
A szexuális feszültség szinte szikrázott a limuzinban. Jayne feljebb húzta Kim ruháját, így láthatóvá váltak a szőkeség fekete bugyiján át domborodó punciajkak. Jayne legyűrte vágyát, hogy rávesse magát a szőkeség nedves ágyékára, csak az ujjait csúsztatta Kim bugyija alá, és egy hirtelen mozdulattal letépte a vékonyka anyagot. Végigsimította Kim nedves ajkacskáit, mire a szőkeség felsóhajtott:
- Jaj, ne kínozz...!
Jayne Steve-re pillantott: a férfi ágyékán ágaskodni kezdett a nadrág. Jayne puncija vadul lüktetett, hüvelykujjaival végigszántott Kim nedves nyílása mentén, és szemérmetlenül feltárta a szőkeség ágyékát Steve-nek, mire a férfi vágyakozva sóhajtott fel. Jayne el se hitte, hogy mibe csöppent, és hogy milyen jól érzi most magát. Átvette fölötte az irányítást a szenvedély. Az is felizgatta, hogy mindez ilyen hatással van Steve-re; ettől még több erőre tett szert, betérdelt Kim combjai közé és határozott mozdulattal széttárta őket, majd végignyalt rajtuk. Kim felnyögött Jayne éhesen mozgó, egyre elevenebb nyelvétől, ami a popsilyukától felcsúszott a punciajkain át a csiklójáig.
- Basszus, ez az! - nyögte izgatottan Kim. - Nyaljad, szopjad!
Jayne folytatta a felfedező körutat, belekóstolt Kim lüktető puncijába. Egy-egy ujját benyomta Kim forró testnyílásaiba, szájával pedig a csiklója fölött körözött finoman. Jayne így szerette a nyalást. Kim egyik oldalról másikra forgatta fejét a bőrülésben, és élvezettel nyögdécselt.
- Nyomd belém az ujjad - könyörgött a nő, és Jayne szájához nyomta az ágyékát. Jayne felnézett Steve-re. A férfi lassan, nyugodtan kortyolt egyet az italából, de közben végig a nőt nézte.
- Ujjazd meg, Jayne - parancsolta a férfi. - Dugd be neki az ujjaidat!
Jayne betolta egy-egy ujját Kim puncijába és fenekébe, és máris érezte, hogy a szőkeség belső izmai rászorulnak. Ki-be mozgatta az ujjait, közben Kim duzzadt csiklóját szopogatta. Steve odatérdelt Jayne mellé, és a fülébe suttogott:
- Ez az, ujjazd meg! Ujjazd szét a kis kurvát!
Jayne vett egy nagy levegőt, száját Kim nedvedző puncijába temette, és könyörtelenül ujjazta. Steve merész szavai teljesen felizgatták, már a saját puncija is kívánta a kényeztetést, s közben Steve tovább csigázta:
- Ujjazd szét jó keményen! Büntesd meg rendesen a kis kurvát!
Jayne megragadta Steve kezét, és a férfi három vastag ujját nyomta be Kim puncijába a sajátjai mellé.
- Ujjazzuk együtt! - nyögte, de saját vágya kezdett úrrá lenni rajta. Kim puncija a két kéz ujjainak hatására rendkívüli módon kitágult. Jayne a hüvelykujjával Kim csiklóját simogatta, Steve viszont Kim fenekébe nyúlt.
- Ez nagyon izgató, ahogy így együtt csináljuk - nyögte Jayne.
Kim már sikoltozott a gyönyörtől. Arca eltorzult, puncija összerándult a nedves ujjak körül, és hevesen elélvezett. Jayne kihúzta ujjait, és Kim elé tartotta őket:
- Nyald le, ribanc! - parancsolta, és saját szájával Steve nedves ujjaira csapott le. Tisztára nyalta Steve ujjait, majd kibújt a ruhájából. Puncija vadul tüzelt, nem bírt már tovább várni. Steve végigsimított a nő kemény mellein, megpörgette nedves ujjaival a mellbimbókat. Jayne-t máris elöntötte az élvezet hulláma.
- Steve - nyögte, miközben a férfi nadrágját bontotta ki -, most már nagyon kell a farkad! El akarok élvezni! Bassz meg, kérlek! Nyársalj fel!
Steve vastag, ágaskodó farkára nyomta a nő fejét. Jayne villámgyorsan, éhesen kapta be a faszt, nyelvével végigsimított a vastag, lüktető vénákon. Steve mélyen felnyögött, keze Jayne selymes hajába csúszott, kőkemény farkát mélyen a nő szájába nyomta.
- Ne! - kiáltotta Kim, és szétszakította Jayne tangáját. - Előbb én akarlak, Jayne! Ki akarom nyalni a pinácskádat, aztán majd utána baszhattok!
Steve hatalmas önuralomról tett tanúbizonyságot: kihúzta farkát Jayne éhes szájából, és miközben levetkőzött, Kimet figyelte, aki Jayne testét simogatta, és a mellét szopogatta.
- Csodás melled van - jelentette ki Kim, és hozzájuk dörzsölte saját melleit. Jayne mélyen felnyögött. A kényeztetéstől a puncija csak még éhesebb lett, és az sem segített, hogy Steve ott verte előtte a farkát.
- Nyaljál ki, te kurva! - parancsolta Jayne, és hátradőlt a bőrülésben, Kim fejét a puncijához húzta. Kim gyakorlottan nyalt bele Jayne sima puncijába, és nyelvével a csiklóján is körözött egy kicsit. Jayne még sosem csinálta nővel, de nagyon jó érzés volt a sima és lágy ajkak érintése. Kim finom szopó mozdulatokkal szívta szájába Jayne csiklóját, amitől Jayne remegve nyögött fel.
- Óóóó iggggennn... - nyögte Jayne, miközben Kim középső ujja a puncijába csúszott, és körözni kezdett. Jayne kinyitotta szemét és Steve-re nézett. A férfi vadul verte a farkát, a makkon már egy kis
előnedv is megjelent, amit Jayne szívesen lenyalt volna onnan.
Hirtelen hűvös, idegen, furcsa érzés árasztotta el a punciját: Kim a gyöngysorát tolta belé. Jayne-nek a lélegzete is elakadt, ahogy puncija rászorult a kemény kis tejszerű gyöngyökre. Jayne remegve élvezte, ahogy Kim a csiklóját nyalja, és egyesével húzza ki puncijából a gyöngyöket. A limuzin éppen begyorsult, Jayne puncija pedig hevesen összerándult a gyöngyök hatására. Belemarkolt a bőrülésbe, és sikoltva élvezett el.
Steve Jayne szájához tolta merev, lüktető farkát. Jayne végignyalt a duzzadó makkon, és végre megkóstolhatta a férfi előnedvét. Az ülésbe tolta Steve-et, és Kimhez fordult:
- Jól dolgoztál, te kis ribanc! Megengedem, hogy te is szopjad!
Steve hanyatt dőlt, Kim és Jayne pedig kétfelől kezdték nyalogatni a farkát. A férfi felnyögött, a nedves nyelvek fel-le táncoltak lüktető vénáin. Jayne éhesen szájába engedte a makkot. Aztán lassan a torkáig süllyesztette, minden centinél szívott rajta egyet. Kim közben a fasz tövét nyalogatta, aztán a kerek herezacskót. Nagyszerűen dolgoztak együtt, úgy kényeztették a férfit, mint két igazi profi. Kim feljebb haladt a dákón, és Jayne a nyelvével áttolta neki Steve makkját. Kim rögtön rázárt és masszívan szopta a faszt, miközben Jayne a férfi golyóit és a közte feszülő bőrredőt nyalogatta ajkai között.
Steve mélyeket nyögve élvezte a két száj kényeztetését. Mindkét nő a saját stílusában nyalta és szopta a farkát, szenvedélyesen érintették lüktető dákójának minden ki területét, kezükkel közben a férfi hasát és fenekét simogatták. Egyre gyorsabban és egyre erősebben dolgoztak a lüktető szerszámon. Szájuk egymás mellé került, mintha megharcolnának a makkért, hiszen mindketten érezni akarták a férfi krémes spermáját. Steve elrántotta előlük farkát, és Jayne testébe markolt:
- Ideje kefélni egy jót! - jelentette ki, és az ölébe ültette a nőt,felnyársalta merev farkával.
Jayne nagyon sóhajtott, ahogy a merev fasz végre forró puncijába érkezett. Belső izmai rászorítottak, és lovagolni kezdett a kőkemény faszon. A férfi Jayne derekába markolt, és keményen, mélyen lovagoltatta magán.
- Ez az! Ez nagyon jóóóó... - nyögte Jayne. A csiklójához nyúlt, aztán a puncijához, közben mélyen Steve szemébe nézett, magába fogadta a férfi farkát, és elmosolyodott. Megfeszítette belső izmait, és érezte, hogy a férfi farka is lüktet benne. Egy kis puncinedve a bimbóira kent, nedves ujjait pedig Steve szájába nyomta.
- Te aztán tudsz kefélni - nyögte Steve, miután megkóstolta a nő nedvét.
- De nem árt egy kis nevelés...
Gyors határozott mozdulattal felemelte a nőt magáról, és az ülésre döntötte. Puncijába nyomta az ujját, és nedveit kicsit feljebb fenekének két félgömbje közé kente.
- Kim, térdelj le, és nyald a pináját - parancsolta. - Én szét fogom kúrni a seggét.
Jayne megremegett a férfi határozott, szenvedélyes, vággyal teli hangjától. Puncija élesen összerándult, Klim nyalni kezdte a csiklóját, és széthúzta Steve-nek Jayne fenekét. Jayne az ülésbe szorult, mindkét lyuka éhesen tátongott a férfi előtt. Váratlanul érte, hogy Steve két ujját a fenekébe nyomta, de azért ösztönösen rátolta magát.
- Ez annyira jó... - nyögte.
- Hát bizony jó... - mondta Steve, és a nő szűk fenéklyukához illesztette lüktető makkját, majd egy határozott mozdulattal beléhatolt.
Jayne arcán a vágy és a szenvedély grimasza jelent meg, mire Steve kefélni kezdte a seggét. A nő szűk feneke rászorult a könyörtelenül mozgó kemény rúdra, és élvezettel tolta rá magát. Kim két ujját Jayne puncijába nyomta, és a gáton keresztül masszírozta Steve farkát.
- Óóóóó... - nyögte Jayne a puncijában és a fenekében érzett mozgás hatására. - Ez csodálatos! - csúsztatta egyik kezét a puncijához és őrült módon dörzsölni kezdte a csiklóját.
- És nagyon izgató - nyögte Steve.
Kim odatolta nyelvét, ahol Steve farka Jayne fenekébe csúszott, és miközben a fasz ki-be mozgott, Kim finoman nyalta a tövét.
- Ez a ribanc a faszomat nyalja, ami a seggedből jön ki! Ez ám a mocskos ribanc, igaz, Jayne?
Steve golyói megfeszültek. A farka vadul megrándult Jayne forró fenekében, úgyhogy jó mélyre lökte, vadul nyársalta fel a lányt. Jayne nyögve élvezte, ahogy Steve emberes spermaadagot enged a fenekébe, és ettől ő is remegve élvezett el. A feneke és a puncija hevesen összerándult, így préselte ki Steve lüktető farkából az utolsó cseppeket is.
Steve magához húzta Jayne-t és gyöngéden megcsókolta.
A limuzin rádióján át ekkor szólalt meg a sofőr:
- Elnézést kérek, uram, a hosszúra nyúlt menetidőért. El se hinné, mi folyik idekinn! - mondta. - De nemsokára Miss Kim lakásához érünk. Tíz perc múlva otthon is lesz.
Jayne még az orgazmus utáni állapotot élvezte, de közben a hallottakat is elemezte. A sofőr "Miss Kim" lakását említette? Steve ismerte a nőt korábbról is?
Kim öltözködött, összekapcsolta nedves gyöngysorát. Amikor az autó megállt, könnyedén kilibbent belőle, és vidáman, mosolyogva integetett nekik. A limuzin tovább indult, Jayne Steve-hez fordult.
- Ezt az egészet megrendezted? - kérdezte a férfitől. - Ez valami csapda volt?
Steve a nő hajába túrt, a szemébe nézett:
- Nem, Jayne - mondta halkan. - Én csak egy kis extráról gondoskodtam, te pedig alaposan kihasználtad a helyzetet. Lehetett volna másképp is, minden rajtad múlt!
Jayne érezte, hogy arca elvörösödik. A férfinak igaza volt. Már régóta érezte, hogy úrinő páncélja alatt egy dekadens szexi ribanc rejtőzik. És erre a férfi hamarabb rájött, mint ő maga!
- Igen, kihasználtam a helyzetet - válaszolta. - És az estének még nincs vége...

*******************************************************************************

Ha tetszett, olvass el egy másik utazós, kocsiban szeretkezős történetet is a blogon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]