2012. július 6., péntek

Rina

Laura kalandjai I. könyv - Laura ébredése 9-12. fejezet

A sorozatban eddig megjelent:
1-3. fejezet: A vágyak ébredése
4-8. fejezet: Útkeresés

Fülszöveg helyett: Laura Robbins élete fenekestül felfordult. Lefeküdt az egyik kolléganőjével, Karen Washingtonnal, majd az egyik kollégájával, Rick Perkinsszel is. Karennel való kapcsolata félelmeket ébreszt benne szexuális orientációját illetően, mire pedig ezt tisztázza magában, Rick le is csapja a nőt a kezéről, Laura pedig hiába bizonyos már abban, hogy nem leszbikus, egyedül marad. És ekkor fut össze Rina Farnswoth-tal, egy csinos kolléganőjével. Laura egyből megkívánja őt, és nem tud szabadulni a késztetéstől, hogy megszerezze a nőt. Rinának azonban barátja van, és a legkevésbé sem akarja őt egy nővel megcsalni.

Írta: Miranda Mars
Fordította: Filander

                Laura vigasztalhatatlan volt. Alig aludt aznap éjjel és Karen elvesztése olyan fájdalommal töltötte el, mint egy férfié sem ezidáig. Csak most döbbent rá, hogy mennyire szüksége van Karenre, hogy Karen elment Rickkel. Napokig úgy járkált, mint egy zombi, egyedül fájó szívével, elárulva és elhagyva.
                Aztán egy napon, nagyjából két héttel később, véletlenül összebarátkozott egy másik fiatal fekete lánnyal a munkahelye étteremében, ebédidőben. Aznap csak délután egykor ment ebédelni dél helyett, mindent megtéve, hogy ne fusson össze Karennel. És ez a lány, Rina Farnsworth, pont ugyanakkor ment ebédelni. Együtt álltak a sorban, amikor Laura kiöntötte a levesét. Rina segített neki feltakarítani és elhatározták, hogy egy asztalhoz ülnek le enni.
                Rina egyszerűen gyönyörű volt. Az arca olyan volt, mint Whitney Houstoné, de a bőre sokkal sötétebb volt. És a teste is sokkal érzékibb volt, vékony derékkal, kidomborodó mellekkel és hosszú, karcsú lábakkal. Laura azon gondolkozott, hogy miért vonzódik ennyire, ehhez a fekete lányhoz. Talán Karent próbálja pótolni? Vagy valami más oka volt? Nem tudta, de egy idő után már nem is érdekelte. Ahogy már az sem érdekelte, hogy leszbikus-e vagy sem. Sohasem kívánt meg másik nőt, csak Karent. Egészen mostanáig. Ahogy leült beszélgetni Rinával, érezte, hogy a teste bizsereg. És a puncija is összeszorul.
                De ettől csak még dühösebb lett magára. Hagyd abba! – szólt rá magára. Rina olyan ártatlan volt és valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy mire gondol Laura. Barátságos, közvetlen természetű lány volt és szinte megállás nélkül a barátjáról beszélt.
               És te meg akarod dugni ezt a gyönyörű és kedves lányt, aki annyira szerelmes? – kérdezte magától Laura. – Aki azonnal hívná a rendőrséget, ha rájönne, mire is gondolsz? Szégyelld magad, Laura! Uralkodj magadon, kérlek!
- Néha teljesen megőrülök tőle. – mondta Rina, pajkosan csillogó szemekkel. Közelebb hajolt Laurához és körülnézett, hogy nem hallgatja-e ki őket valaki. – Úgy értem, mindig csak azt csinálná. Érted, mire gondolok? Egy állat. Úgy értem, én is szeretném. De ő már túlzásba viszi, szerintem. Mindig csak azt akarja… tudod. Mindig. Minden nap. Néha már alig tudok járni.
                Halkan felkacagott. Laura úgy érezte, a mennyben jár. Amikor Rina közelebb hajolt hozzá, beszívhatta a lány parfümjét, belenézhetett hatalmas, fekete szemeibe és elképzelte, milyen lenne megcsókolni Rina puha, sötét, bársonyos arcát. Rina érzéke ajkai alig néhány centire voltak tőle. Laura szíve egyre hevesebben vert.
                De gyorsan visszanyerte az önuralmát. Istenem, hagyd abba! – parancsolt magára. – Ő nem is tudja. Még a végén azt hinné, hogy egy perverz disznó vagy. És igaza is lenne. Csak hagyd abba! Ez a csinos lány már foglalt. De még ha nem is lenne barátja, akkor is megrémülne, ha megtudná, hogy le akarsz feküdni vele.
- Neked van barátod? – kérdezte Rina, mosolyogva, csillogó szemekkel.
- Volt. – válaszolta Laura komoran. – Ő… lelépett a legjobb barátommal.
- Ó, ne! Biztos csak viccelsz.
Laura megrázta a fejét.
- Nem szeretnék beszélni róla.
- Nem hiszem el. – mondta Rina. – Úgy értem, te gyönyörű vagy. Hogy tudott egy pasi elhagyni?
- Ó, a barátom is gyönyörű. Nagyon is az.
- Mmmm. – Rina befejezte a sült krumpliját és a szódáját. A szívószálat szopogatta. – Rendben! Legyünk filozofikusak! Nem lehetett annyira. Pláne ha te vagy az alternatíva. Csak rád kell nézni.
- Úgy gondolod? – kérdezte Laura és nem tudott ellenállni, hogy egy pillanatra ne tűnjön megszeppentnek.
- Persze. Hiszen gyönyörű vagy.
- Köszönöm, Rina. De nem olyan gyönyörű, mint te.
- Tényleg úgy gondolod? Hogy én…?
- Észvesztően vonzó vagy.
- Tényleg?
- Tényleg.
Dani Evans alias Rina Farnsworth.
Laura próbált uralkodni a hangján. Attól félt, hogy túl nyilvánvalóak voltak a célzásai. De Rina szemmel láthatóan nem érezte kínosnak a helyzetet.
- Köszi! Sokkal gyakrabban kéne találkoznunk. Nagyon kedvellek.
- Az érzés kölcsönös. Szeretnél meginni valamit munka után?
- Inkább holnap késő este! Ma este a barátom jön értem. Valószínűleg hazavisz, és legalább négyszer megkefél, hogy holnap mozdulni sem fogok tudni. Szeretem őt, de ez néha már sok.
- Tényleg az. – mondta Laura.
Rina vállat vont.
- Valószínűleg igazad van.
Aznap éjjel Laura próbálta elterelni a gondolatait a lányról. De az, hogy Rinára gondolt, segített, hogy ne gondoljon Karenre. Ha lehunyta a szemét, maga előtt látta Rick hatalmas szerszámát, amint becsusszan Karen fenekébe, könnyeket csalva a lány szemébe és extatikus gyönyörrel megtöltve az arcát, aztán behatol a fekete lány puncijába, hasonló hatást elérve. Csak azzal tudta elűzni ezeket a képeket, hogy Rinára koncentrált.
                Rina gyönyörű arcára, telt, vonzó ajkaira, csillogó szemeire, arcának gödröcskéire. Rina előreugró melleire, karcsú derekára, telt csípőjére. Rina hosszú, fényes lábaira és apró, formás fenekére. Istenem, milyen gyönyörű! – sóhajtott fel és érezte, hogy kiszárad a torka. – Annyira szeretném megdugni!
                De ez nem lehetett kérdés. Már bánta, hogy felajánlotta azt az italt. Csak még több szenvedés. – gondolta. – A vágyakozás és a hangja, ahogy arról beszél, hogy hányszor keféli meg a barátja, iriggyé és szomorúvá tette őt.
                De végül már nem tudott ellenállni. Talán szenvedés, de édes szenvedés.
                Mégnagyobb meglepetés volt számára, amikor Rina arra hivatkozott, hogy elfáradt és a bár helyett menjenek inkább a lakására. Rina lakására. Laura igyekezett nem kimutatni az örömét, de a szíve egyre hevesebben dobogott.
                Amikor odaértek, az első dolog, amire Rina vágyott, az volt, hogy átöltözhessen. Ez egy különösen forró napnak ígérkezik. – gondolta Laura.
- Nem bánod, ugye? – kérdezte Rina. – Úgy értem, mindig átöltözöm, amikor hazaérek.
- Persze. Semmi gond.
- Van bor a hűtőben. – kiáltotta Rina, miután eltűnt a fürdőszoba ajtajában.
Szóval ez az a lakás, amiben a barátod megdugott? – mélázott Laura, miközben kinyitotta a hűtőt. – Vagy elvitt a saját lakására és ott juttatott el a paradicsomba?
Ne légy ennyire féltékeny! – figyelmeztette magát. Legyetek csak barátok! Úgyis tudod, hogy többre esélyed sincs. Jobb lesz, ha el is felejted. Legfeljebb abban lelheted örömöd, hogy láthatod őt.
                Kivette a boros üveget a hűtőből és épp körbenézett a lakásban, amikor Rina ismét feltűnt. És, a francba is, élvezni fogom, valahányszor csak ránézek. – ismételte magában. Rina átöltözött egy rövid sortba és egy sárga blúzba, ami csak a rekeszizmáig ért. A fakó farmersort alig volt nagyobb, mint egy bugyi és így a lány igéző lábai teljes hosszukban meztelenek voltak. A nadrág ráfeszült csodálatos fenekének gömbölyű félholdjaira. A sárga blúz alól kilátszott feszes hasfala, de az alatta viselt melltartó a többi látványt eltakarta. Laura nyelt egyet. Most döbbent csak rá, milyen nehezen tudna uralkodnia magán, ha Rina mellei láthatóak lennének a blúz alatt. Már ez is épp elég volt.
- Látom megtaláltad a bort. – mosolygott Rina. – hozom a poharakat.
Laura próbálta nem bámulni a lány megfeszülő lábizmait, ahogy Rina a lábujjaira emelkedett, hogy elérje a poharakat. Ahogy nyújtózkodott a konyhabútor felső szekrénye felé, a blúza felcsúszott és bepillantást engedett fehér melltartója kosarai mögé. Laurának egy pillanatra elakadt a lélegzete.
                Megfordult és átment Rina apró lakásának nappalijába. Rina követte a borral és a poharakkal.
- Nos, úgy történt, ahogy megjósoltad? – kérdezte Laura, megtörve a már kényelmetlenül hosszúra nyúló csendet.
- Mire gondolsz? – kérdezte Rina, zavart arccal.
- A barátod. Hazavitt és négyszer megkefélt, ahogy gondoltad? – kérdezte Laura, elpirulva és kuncogva egyszerre.
- Ötször. – kuncogott Rina. – Egy állat. Sosem elég neki.
- Meg tudom érteni miért, ha rólad van szó.
- Hogyan?
Istenem, ezt elszúrtam. – gondolta Laura. Az arca égett a szégyentől, miközben az agya hangosan zakatolt, hogy kitalálja, hogyan másszon ki ebből.
- Én… csak úgy értem… te gyönyörű vagy. Meg tudom érteni, hogy mit érezhet.
Rina bizonytalanul elmosolyodott.
- Ezt már mondtad. – mondta. – Még a végén elpirulok.
- Nem mondom többet. Nem akarlak zavarba hozni.
- Ő is ezt mondta. Pont úgy, mint te. Azt mondta, nem tudja levenni rólam a kezeit. Sosem basztak még meg annyira. Már kezd megviselni.
- Tényleg?
- Fogadni mernék rá. Sokszor már fáj, amilyen brutálisan elbánik velem.
- És elélvezel minden alkalommal? – kérdezte Laura. – Úgy értem, ha nem bánod a kérdésemet. Mert én nem. Ha így csinálják… csak minden második alkalommal.
- Értem. – sóhajtott Rina. – Nem. Én sem. Tegnap csak kétszer mentem el. Aztán csak hagytam, hogy csinálja. Sosem ismertem korábban olyan pasit, aki ennyi ideig bírta volna.
Rina felhajtotta a borát, végigfeküdt a kanapén és összeráncolta a szemöldökét.
- Tudom már, mi zavar ennyire. – mondta. – Fennhagytam ezt a hülye melltartót. Nem is tudom miért. Te nem utálod a melltartókat? Istenem, olyan szűkek! Többnyire alig várom, hogy levehessem. Te hogy vagy vele?
- Én is. – bólintott Laura.
- Talán azért nem vettem le, mert sajnáltalak, hogy neked fenn kell hagynod. Nem bánod, ha leveszem?
- Persze hogy nem.
- Ok. Nem akarok kimenni a fürdőszobába, úgyhogy kérlek, hunyd be a szemed! – vigyorgott Laurára, aki nyelt egyet és megpróbálta rávenni magát, hogy ne lessen.
- Tényleg azt akarod? Csukjam be a szemem?
- Hát… nem muszáj. – vigyorgott Rina.
Laura érezte, hogy Rina élvezi ezt a fajta exhibicionizmust, ahogy ő is. Ez csak játék volt. Semmi komoly. Amolyan lányos dolog. Laura próbálta érdektelenül figyelni, ahogy Rina felhúzza a blúzát, keresztül a fején. Rina az ölébe dobta a ruhadarabot és mindkét kezével hátra nyúlt, hogy kikapcsolja a melltartót. Nem látta Laurát, amikor a csattok szétpattantak és a melltartó lecsúszott gömbölyű melleiről. Laura próbált nem rájuk nézni, de ez lehetetlen volt.
                Azelőtt úgy hitte, semmi sem lehet gyönyörűbb Karen melleinél. Tévedett. Rina szoborszerű, körte alakú domborulatain. Hihetetlenül kemények voltak és tökéletesen gömbölyűek, mély hasadékkal közöttük. Mellbimbói nagyobbak voltak, mint Karenéi. Olyanok voltak, mint két túlérett gyümölcs.
- Te bámulsz engem. – mondta hirtelen Rina, felrázva Laurát a pillanatnyi transzból.
- Ó… én… - dadogta Laura elpirulva és a kezeit nézte. – Sajnálom. Csak olyan gyönyörűek a… melleid. Sajnálom.
- Köszönöm. – mosolygott Rina. – Ezt eddig egy nő sem mondta nekem. Sok férfi, de egy nő sem.
- Fogadni mertem volna. – mosolygott vissza Laura.
- Azt sem mondhatnám, hogy sok férfi. Úgy gondolod, hogy olyan… hogy is mondják… könnyen megkapható vagyok? Hogy annyi férfival lefeküdtem? Nem annyira. Nem olyan sokkal. De mind szerették ezeket.
Rina a kezébe fogta észvesztő melleit és lassan dörzsölni kezdte őket. Büszkén nézett le rájuk. Laura úgy érezte elájul a vágyakozástól. Rina félmeztelen testének látványától szinte felforrt a vére.
                Igazából ez a gyönyörű lány majdnem teljesen meztelen volt. Csak az a tenyérnyi sort takarta a testét.
                De Rina nem volt olyan, mint Karen, szinte parázslott a feltörő szexuális energiától, ami csak arra várt, hogy kiaknázzák. Karen készségesebb volt, mert őt is izgatta a gondolat, hogy lefeküdjön Laurával, amikor a közelében volt. De Rina mit sem sejtett erről. Alig vette észre, hogy Laura alig kap levegőt és egész teste lüktet a vágytól.
                Rina áthúzta a blúzát a fején és belebújtatta a karjait. Ezektől a mozdulatoktól tökéletes mellei mozogni, inogni és himbálózni kezdtek, amitől Laura megint majdnem elájult. De Laura nyelt egyet és megpróbálta mindezt figyelmen kívül hagyni.
- Miért nézel rám még mindig olyan furán? – kérdezte Rina kíváncsi tekintettel.
- Én… Sajnálom. – morogta Laura. – Azt tettem volna? – elfordította a fejét. – Én… azt hiszem beteg vagyok, vagy ilyesmi.
- Tényleg? – Rina felállt és oda lépett Laura székéhez. – Biztos vagy benne, hogy jól érzed magad? – hideg kezét Laura homlokára tette.
Rina olyan közel hajolt, hogy a teste már csak alig pár centire volt Lauráétól. A fekete lány meztelen hasa Laura alkarjának feszült. Meztelen mellei himbálóztak a blúz alatt Laura szemei előtt és amikor Rina újra felállt, Laura látta, ahogy ismét kisimulnak.
Ó, Istenem. – sóhajtott fel reményvesztetten. – Akarom őt. Annyira akarom őt, hogy az már fáj. De nem tudhatja meg.
- Had segítselek fel! – mondta Rina. – Talán ki kéne menned a fürdőszobába egy percre.
Segített Laurának, aki megpróbált ráállni reszkető lábaira. Lara nem tudott rájönni, hogy is történt mindez. Már végigcsinálta egyszer ezt az egészet Karennel, de az más volt. Amikor felállt, nem tudta megállni, hogy felcsúsztassa a kezét Rina derekáról a mellére.
                Laura próbált úgy tenni, mintha csak véletlen lett volna, de a keze ott maradt a formás mellen és gyengéden markolászni kezdte azt. Hirtelen Rina teste megdermedt. A riadalom éles kifejezése ült ki az arcára.
- Mit… Mit csinálsz? – kérdezte, gyorsan arrébb lépve.
- Én… sajnálom. Baleset volt.
- Ez nem baleset volt. – mondta Rina összeszűkülő szemekkel. – Láttam, hogy nézel rám. Próbáltam azt hinni, hogy ez nem az, aminek látszik.
- Mert nem is az. Én csak…
- Azt hiszem jobb, ha elmész. – mondta Rina határozottan.
Odaadta Laurának a kabátját és a csuklójánál fogva húzta őt az ajtó felé, úgy viselkedve, mintha egy végzetes betegség fertőzöttje lenne.
- Rina, én…
- Ne mondj semmit! – mondta Rina és a szemei rosszindulatúan és egyéb ellenséges érzésektől égtek. – Csak menj! Én nem vagyok olyan. Csak menj!
- De én sem vagyok.
- Csak menj! – mondta Rina. Becsapta és bezárta az ajtót. Laura arra eszmélt, hogy kint áll az előtérben, a kabátja a kezében és megint eluralkodik rajta a veszteség érzése.

                Laura teljesen maga alatt volt. Tudta, hogy ő okozta magának mindezt, de Karen és Rina egymás utáni elvesztése miatt éles fájdalom járta át a szívét. És, ami a legrosszabb, igazából sosem vesztette el Rinát, mert soha nem is volt az övé. A vágy, amit a lány iránt érzet, már-már elviselhetetlen volt.
                Miután Rina kirúgta a lakásából, hazament, de nem tudta kiverni a fejéből a lány meztelen testének a látványát. Vágytam valaha is Karenre ennyire? – morfondírozott. A kezére nézett. Egyetlen testrészére, amely hozzáérhetett Rina gyönyörű, fiatal melléhez, a tenyérre, amely nekifeszült a csodálatos, puha, fekete mellbimbóinak. A keze remegni kezdett, ahogy nézte. Remegett a vágyakozástól.
                Ivott egy keveset, aztán elment fürdeni. Úgy maszturbált, ahogy Karen mutatta neki. Ráengedte a forró vizet a szeméremajkaira, elképzelve, hogy Rina nedvességtől ruganyos teste vonaglik mellette a kádban. Halkan nyögött és hamar eljutott a csúcsra, az orgazmus közben is Rina nevét suttogva. Majd Karenét, ahogy az utolsó fájdalmas orgazmus is beléhasított.
                De ez után még szomorúbbnak érezte magát, mint valaha. És dühös is volt magára. Ha csak egy kicsit lassabban haladt volna… Talán elcsábíthatta volna a lányt, először csak barátként közeledve hozzá, fokozatosan elnyerve a bizalmát, behízelegve magát egy egyre érzékenyebb kapcsolatba, míg végül el nem jut a megfelelő pillanatig. A szíve hevesen dobogott és a puncija is nedvessé vált, ahogy elképzelte, mi történhetett volna.
                Azért akarod őt, mert annyira ártatlan és annyira elképzelhetetlen, hogy megkapd. Ő nem olyan, mint Karen, akinek csak elég volt, ha közeledsz hozzá. Semmilyen erőfeszítés sem lenne elég ezen a világon, hogy az ágyadba vidd Rinát. Jobb, ha elfelejted. Csak felejtsd el!
                Próbálta. És próbálta elfelejteni Karent is. Csak akkor hagyta abba az ivást, amikor már rosszul volt tőle. Néhány napig nem ment dolgozni. Beteget jelentett. Túl kiéhezett volt ahhoz, hogy bemenjen. Végül, egy nap, az ágyán feküdt, borzalmas fejfájással és kavargó gyomorral küszködve, amikor megszólalt a csengő. Amikor kinyitotta, látta, hogy ismét Rick Perkins áll kinn.
                Laurán csak egy köntös volt egy bugyival alatta és gyorsan összehúzta az anyagot maga előtt. A szemét! – meredt rá a férfira.
- Nem akarsz behívni? – mosolygott rá Rick.
- Miért tenném?
- Valamikor barátok voltunk.
- Helyes a megfogalmazás. Voltunk.
- Nézd! Én nem tehetek semmit, ha a… barátod egy farkat akar, hogy kicsit változtasson. Ok? Igazából ő volt az, aki megkért, hogy jöjjek ide és nézzelek meg. Néhány napja nem mentél dolgozni. Aggódott miattad. Nem látott téged és megkért, hogy nézzek utána, mi van veled.
- Nem fél, hogy mi fog történni?
- Nem vagyok a tulajdona.
- Téged küldött, hogy keress meg? Talán félt felhívni?
- Gondolom igen – válaszolta a férfi. – Félt, hogy kifakad, és valami ilyesmit tesz.
Átlépett a küszöbön és bedugta az egyik kezét Laura köntöse alá, mielőtt a lány megállíthatta volna. Végigfuttatta a kezét Laura oldalán és végül a mellén állapodott meg.
- Úgy látszik, szükséged lenne néhány dologra. – suttogta. – Eléggé el vagy hanyagolva.
Laura elhúzódott, megsértve és felizgatva egyszerre.
- Te nem tartozol nekem semmivel. – mondta.
- Ki beszél itt tartozásról? – lépett be Rick és becsukta az ajtót maga mögött. – Én szexre gondolok.
- Tudom, mire gondolsz. – fordult meg Laura és engedte, hogy a férfi kövesse a lakásba. – Meguntad őt? Karen szűk feneke már nem izgat föl? – gúnyolódott.
De Rick belement a játékba.
- Nem tudom. A tied valószínűleg szűkebb. Szeretnéd kipróbálni?
A férfi szavai lángra gyújtották a testét, de ugyanakkor sértették is. Ha engedi neki, hogy megtegye, az azt jelentené, hogy visszatér Karenhez is. És elfelejteni Rinát. Legalábbis egy időre. Laura már érezte egyszer Rick szerszámát a fenekében és tudta, hogy az mindent elfeledtet.
                Rick a sarokba szorította és a keze megint behatolt a köntös alá, szétnyitva a szárnyait és marokra fogva a puha melleket.
- Talán belefáradtál a sok leszbi szexbe, ahogy ő is. – suttogta. – Készen állsz egy igazi dugásra a változatosság kedvéért?
Ajkai lecsaptak Lauráéira. Laura engedte, hogy megcsókolja és arra eszmélt, hogy visszacsókolja.
- Tudod, mit akarok, hogy csinálj? – kínozta a férfit és ő is megrázkódott a saját ötletétől.
Az egész olyan beteg volt, hogy önkéntelenül is beleremegett, miközben várta a férfi válaszát. Istenem, ez beteges! – gondolta. – Betegesebb, mint Karen furcsa vágyai.
- Azt szeretnéd, hogy megdugjalak? – morogta a férfi.
Ajkait a lány egyik mellére tapasztotta, de Laura eltolta magától.
- Csak félig találtad el. – ingerelte és a hálószoba felé nézett.
- Mi mást? – lihegte Rick. Ismét a lány testéhez simította a kezeit és vágyakozva simogatni kezdte őt. Ujjai belemélyedtek a lány testébe, tovább ingerelve Laurát.
- Azt szeretném, hogy kikötözz. – suttogta Laura, haragos képet vágva. – Először köss ki.
Rick elmosolyodott.
- Mit élveztek ti, lányok, abban, ha ki vagytok kötve?
- Én kikötöttem őt neked. – ingerelte tovább a férfit. – De engem neked kell kikötnöd magadnak.
- És aztán?
- Aztán… azt csinálhatsz velem, amit csak akarsz.
- Bármit? – csillant fel a férfi szeme.
Laura közelebb lépett hozzá és megcsókolta. Megfogta a férfi egyik kezét és ráhelyezte a mellére.
- Nem fogsz megsebezni, ugye? Úgy értem, nem leszel túl kemény?
- Dugtak már meg igazán? – mosolygott rá Rick, szexuális feszültségtől túlfűtötten.
- Meg van még a kötél, amit Karen itt hagyott, amikor elrohantatok. – mondta Laura és ismét érezte, ahogy beléhasít a fájdalom. – Gondolom dugtatok már az óta.
- Mindig. – válaszolta a férfi komolyan.
Laura szinte már láthatóan összerezzent. Rick követte őt a hálószobába. Mögötte lépkedett és lehúzta róla a köntösét. Kezei fürgén járták be a lány majdnem meztelen testét. A fejfájás elmúlt és gyomra már csak a szexuális vágytól kavargott.
- Hol van a kötél?
- Az ágy alatt.
Rick elővette és az ágyra fektette Laurát, majd elkezdte kikötözni, lassan, óvatosan és találékonyan. Még sohasem kötözte ki senki, még Karen sem. De a félelem és az izgatottság szinte azonnal rátört. Rick látta, ahogy remeg és ez mégjobban felizgatta őt.
- Szeretnéd, hogy kikössem a melleidet is? – kérdezte. – Ahogy te is csináltad?
Laura bólogatott. Nehezen bírta rávenni magát, hogy megszólaljon.
- Mindent. – nyögte elcsukló, túlfűtött hangon.
A puncija lüktetett és csak most döbbent rá, hogy rajta maradt a bugyi.
- Nem akarod levenni a bugyimat? – kérdezte, ártatlan aggodalommal a hangjában.
- Hmmmm, fogadjunk? – mondta titokzatosan.
Elkezdte körbetekerni a kötelet Laura mellén, ahogy ő is csinálta Karennek. Egy-két pillanattal később a mellei összeszorultak és felfúvódtak, mellbimbói pedig keményen dülledtek ki, mint két érett szilva. A mellei kivörösödtek a beléjük szorult vértől, nagyobbaknak tűntek, mint egyébként és lüktettek a fájdalomtól. Egész teste megfeszült a vágytól.
- Ó, Istenem… igyekezz! – mondta, kontrollálhatatlanul nyöszörögve.
- Siessek? Miért nem akarod, hogy levegyem ezt az egészet és úgy kényeztesselek, ahogy még soha?
- Ne! Csak siess! Kérlek!
- Most nincs rá lehetőséged, hogy siettess engem, Laura. – simogatta a lány megkötözött testét és nyalogatta megduzzadt mellbimbóit, mély nyögéseket csalva elő a torkából.
- Ohhhh... nnnggg! Oh! Oh, Istenem, Rick! Kérlek!
- És most, mielőtt teljesen megkötöznénk, mit szólnál egy izmos farokhoz a szádba?
A férfi letolta a sortját és az alsónadrágját és előbukkant hatalmas, lüktető szerszáma. Laura mellé feküdt az ágyra és hagyta, hogy a gigantikus fallosz centikre lengjen Laura orra előtt. A látvány teljesen felizgatta a lányt. Istenem, biztos, hogy nem vagyok leszbikus! – ismételte magában, ami már milliószor átfutott az agyán. – Told belém, kérlek! Dugj meg!
- Ohhhhh… dugj meg, Rick! Kérlek! – könyörgött.
A férfi elmosolyodott és betolta dagadó férfiasságát Laura ajkai közé, halkan zihálva, ahogy Laura nyalogatni és szopni kezdte a méretes szerszám végét. Amikor már úgy ítélte, hogy a lány eleget szopott, kihúzta nedves farkát a szájából és előhúzott egy törülközőt, hogy kipeckelje. Laura szemei megteltek félelemmel. Tudta, hogy mennyire kiszolgáltatott most a férfinak. Most azt fogja kapni tőle, amit Karen kapott, miközben ő végignézte. Egy elvetemült, erőszakos, alapos, és energikus seggbe dugást.
- Ohhnnggg... mnnggggg! – nyögte a törülközőn keresztül, amikor rádöbbent, mit is csinál Rick.
A férfi lecsúszott a fenekéhez és a fogaival húzta le a bugyiját. Ahogy visszagondolt, még sohasem volt ennyire felizgulva, de ez az érzés vadabb volt, mint bármi azelőtt. Érezte a férfi fogait, ahogy köröznek a fenekén, ahogy Rick harapdálja a bugyi anyagát, lassan lehúzva az ő testéről. Azt hitte azonnal elmegy, bármi más erőfeszítés nélkül.
                A farpofái összeszorultak és az ánusza lüktetett és bizsergett, ahogy érezte magán Rick fogait, ajkait és nyelvét. A bugyija már darabokban volt, ahogy Rick a fogaival tépte azt, míg végül már csak apró foszlányok lógtak le Laura fenekéről. Most közelebb hajolt és a nyelvével kezdte izgatni a lány ánuszát.
- Mmmnngggiieeee! – nyögött fel Laura a törülközőn keresztül, érezve, hogy a kötél belevág a húsába.
Mostanra már egész testét átjárta a vágy. Nyögött, nyöszörgött és sikoltozott. Dugj meg! Gyerünk, dugj meg, Rick! – könyörgött a szemeivel. – Keményen! Kérlek! Siess!
- Hol van az olaj? – nyögte végre a férfi a fülébe.
- Mnnpgghhph! – nyöszörgött Laura az éjjeliszekrény felé bökve az állával.
Rick megtalálta és lassan elkezdte beolajozni a szerszámát. A fényes anyagtól egyre nagyobbnak tűnt és Laura egyre jobban aggódott, ahogy rájött, mi is vár rá. Már érezte ezt azelőtt. Miért akarom én ezt ennyire? – elmélkedett. – Hogy megmutassam, vagyok olyan jó, mint Karen? Miért?
De nem maradt ideje, hogy ezen aggódjon. Rick hamarosan befejezte a szerszáma olajozását. Visszatette az üveget a helyére és tisztára törölte a kezeit. Aztán a földre rántotta Laurát, a térdeire, ahogy Karennel is tette.
Fölé görnyedt és lassan bevezette a farkát a lány farpofái közé, amit a másik kezével szétfeszített.
- Baby! – nyögte. – Csak azt szeretném, hogy tudd, hogy a te feneked legalább olyan gyönyörű, mint a barátnődé.
- Mnnggee! – nyöszörögte Laura, ahogy érezte a hatalmas szerszámot behatolni a fenekébe.
- És hidd el nekem, az övé is gyönyörű! – mondta a férfi, mélyebbre nyomva a farkát.
- Ungghhmnngg! – ordított Laura és a teste megtelt fájdalommal, ahogy a hatalmas rúd mélyen belé hatolt.
- De a tied is csodálatos!
- Onngghmmphh! – vonaglott Laura, érezve hogy a szerszám tövig süllyed a fenekébe.
Úgy érezte, a teste mindjárt szétrobban, de a férfi még mindig nem kezdte kefélni őt. A kezei megtalálták Laura melleit és dörzsölni, masszírozni kezdték őket, a mellbimbóit izgatva. Ugyanabban a ritmusban szorította össze Laura melleit, ahogy a farka ki-be mozgott a lány testében. Laura úgy érezte beleőrül a vágyakozásba, ahogy a férfi gyorsított a tempón.
                Ez volt a legkeményebb szexuális élmény, egész életében. Amikor először voltak együtt, ugyanezt érezte, de most sokkal rosszabb volt, mert most ki volt kötözve. A kötél belevágott a húsába minden alkalommal, amikor a teste megfeszült és Rick mindenegyes alkalommal úgy lökte belé a farkát, akár egy kalapácsot, a fájdalom sikolyait csalva elő Laura torkából.
                Azt is tudta, hogy pillanatokon belül eljut a csúcsra. A lendület, ahogy Rick belélökte a farkát, a benne fokozódó forróság, lassan elérte azt a szintet, amikor elemi erővel tört ki belőle az orgazmus. Rick tovább pumpálta belé a férfiasságát és mindkettőjük testét megrázta a végtelen gyönyör.
- Unngghmnniieeee! – sikoltotta Laura a pecken keresztül és a teste megfeszült a túlfűtött hév hullámaitól.
Rick is eljutott a csúcsra és farkából ragacsos nedv spriccelt mélyen Laura fenekébe. Kezei megmarkolták a lány melleit, ahogy belédöfte a farkát megint és megint. Néhány percnyi mámorító gyönyör után együtt rogytak a padlóra, nyögve és zihálva. Laura arcát könnyek szántották végig. Úgy érezte, mintha egy világítótornyot dugtak volna fel a fenekébe.
                Hosszú ideig feküdt ott és lihegett. Legalább annyi ideig, mint Rick. Most már emlékezett, hogy a férfi egy igazi démon az ágyban. Hatalmas farka ismét megkeményedett. A hátára fordította Laurát és most a punciját vette kezelésbe. Addig mozgott benne, amíg a lány ismét fel nem sikoltott az orgazmustól.
                És most azt kapta tőle, amit látott, hogy Karen is kapott. A férfi felemelte őt a padlóról és gigantikus farkát betolta a fenekébe. Egymás után dugta mindkét nyílást, amíg Laura mindkettőtől el nem jutott a csúcsra. Laura még sosem élt át ekkora gyönyört és sohasem tört rá ekkora intenzitással az orgazmus, szinte elemi erővel taszítva őt a mennyországba.
                Végül minden véget ért. Rick eloldozta őt. A kötél mély nyomot hagyott mindenütt a testén. A férfi ragacsos nedve még mindig ott csillogott a fenekén és a puncija körül. Kihasználva és a mennyekbe emelkedve érezte magát egyszerre. Úgy, ahogy még soha azelőtt.

                Azt az üdítő és mindent elsöprően boldogító délutánt követően, amikor ismét lefeküdt Rickkel, Laura valószínűleg rosszabbul érezte magát, mint valaha. A problémák, amiket igyekezett megoldani, vagy legalább elfelejteni, most minden eddiginél nagyobb erővel törtek rá. Nem volt ez olyan egyszerű, mint ahogy Rick gondolta. Szeretett a férfival szeretkezni. Azt hitte megőrül a vágytól és szinte természetfeletti erővel tört rá a gyönyör. A teste még napokig fájt, miután a férfi így elbánt vele.
                De ettől még a vonzódás, amit Karen vagy Rina iránt érzett, kicsit sem csökkent.
                Minden éjjel velük álmodott. Egyikükkel vagy másikukkal. De a legrosszabb csak akkor következett, amikor már egyszerre jelentek meg az álmaiban, ahogy kettejük között fekszik és a két lány együttműködik azon, hogy őt a gyönyörök földjére juttassák.
                Mindezek ellenére igyekezett mindkettőjüket elkerülni a munkahelyén, és végül, kétheti a vágyaival folytatott birkózás után, sikerült száműznie mindkettőjüket a lelkéből és már hosszú időt tudott úgy eltölteni, hogy nem gondolt egyik lányra sem.
                Minden tökéletesen ment, amíg egyik nap meg nem szólalt a csengő, és amikor kinyitotta, Laura Rinát találta az ajtó előtt.
- Hello! – mosolygott rá Rina, mintha az előző találkozásuk nem is olyan kínosan ért volna véget, mint ahogy.
- Hello! – mosolygott vissza Laura halványan és a szíve ismét lüktetni kezdett a mellkasában.
- Fogadok nem hitted volna, hogy valaha viszont látsz még, igaz? – kacagott Rina zavartan.
- Valóban nem.
- Nem akarsz behívni?
- Még a végén azt hinnéd, hogy valami hátsó szándékom van vele. – válaszolta Laura komolyan.
Rina torokszorítóan gyönyörű volt. A haja rövidre volt vágva, így kilátszott hosszú, fekete hattyúnyaka, amely olyan tökéletes és hibátlan volt, akárcsak kecses kulcscsontja és vállai, melyeket mintha csak egy mesterszobrász faragta volna ki. Egy kivágott nyakú blúzt viselt, amely látni engedte selymesen csillogó bőrét, ahogy megfeszül a keresztcsontján. És látni engedte a szűk völgy bejáratát is, amely elválasztotta egymástól észvesztően gyönyörű melleit, amelyek látványától Laura önkéntelenül is nyelt egyet. Pontosan tisztában volt azzal, hogy igen is lenne hátsó szándéka azzal, ha behívná a lányt.
- Ez az egyik dolog, amiről szeretnék beszélni veled. – sütötte le Rina a szemét.
Laura elmosolyodott.
- Akkor gyere be!
Próbálta nem Rina elképesztő, feszes, kerek fenekét bámulni, ahogy a lány átsétált a nappaliba és leült. Istenem, hagyd már abba! – parancsolt magára. – Nem igaz, hogy nem tudsz uralkodni magadon! Az élet nem csak a szexből áll. De Rina farmerja feszesen simult a testéhez, látni engedve hosszú lábai és formás feneke lágy íveit. Lágyan ringó feneke láttán Laura inkább behunyta a szemét és igyekezett egyenletesen venni a levegőt, aminek hála gyorsan sikerült visszanyernie az önuralmát.
- Hozhatok esetleg valamit inni? – fordult a lányhoz.
- Talán egy szódát. – mosolygott Rina. - Vagy… bort, ha te is akarod.
- Ne aggódj! Nem fogom megpróbálni elcsavarni a fejed. – mondta Laura és próbálta elkendőzni az élt a hangjában.
Rina mélyen a szemébe nézett.
- Igazából ez az, amiről beszélni szeretnék veled. Azt hiszem… igen. Talán rosszul reagáltam. Rosszul is éreztem emiatt magam az elmúlt időben. Talán tényleg csak egy baleset volt és most azért jöttem, hogy béke jobbot nyújtsak. Nem voltam egészen igazságos. Talán jobb, ha elfelejtjük az egészet. Egyet értesz?
Laura nehezen tudta elhinni, amit hallott. Biztos volt benne, ha most lett volna egy pohár a kezében, azonnal elejtette volna. El sem hiszem. – futott át az agyán. – Tényleg ezt mondta?
- Azt hiszem, el tudom felejteni, ha te is. – válaszolta halkan, de nem mert többet mondani.
Hozott bort és poharakat a konyhából, majd kitöltötte az italt és tósztot mondtak.
- Az új barátságunkra! – emelte fel a poharat Rina félénken.
Laura elmosolyodott.
- Mitől változott meg a véleményed?
- Kedvellek téged. – válaszolta a lány. – Furcsán néztél rám és én rosszul reagáltam. De mindenki úgy bámul engem. Főleg a férfiak. Te voltál az első nő, aki úgy nézett rám, mint ők és én rossz következtetést vontam le. Tudom, hogy te nem vagy… leszbikus. Nem úgy nézel ki.
- Úgy érted, nem vagyok férfias? És kigyúrt.
- Igen. – mosolygott Rina. – Amúgy is, hallottam néhány embert rólad beszélgetni a munkában. Ők sem hiszik, hogy az lennél.
- Micsoda megkönnyebbülés. – sóhajtott Laura és visszamosolygott a vonzó lányra. – Különösen te nem.
Még mindig egy kicsit furának érezte a dolgokat. Az emberek rólam beszélnek a munkában? Mit jelenthet ez? Kihallgathatta őket, amint arról beszélnek, mennyire meg akarnak dönteni? Vagy, hogy tudják, hogy a férfiakat szeretem? Furcsa. Valahogy nem tudom elképzelni.
Próbálta elhessegetni a nyugtalanságát, ami nem is volt olyan könnyű, tekintetbe véve, hogy milyen közel volt most Rinához és milyen szemet gyönyörködtetően szép volt a lány. Folytatták a beszélgetést és hamarosan mindketten ellazultak. Laura is meglepődött, hogy milyen merész utakra tévedt.
- Emlékszem arra, amit meséltél. – mosolygott. – Hogy a barátod úgy megdugott, hogy alig tudtál járni másnap. Istenem, én is ezt éreztem. Úgy kipucolta mindkét lukamat, hogy egy tolószékre lett volna szükségem.
- Mindkét lukad? – kerekedtek el Rina sötét szemei. – Úgy értem engedted neki, hogy… ott?
Laura elmosolyodott.
- Tudom, mire gondolsz. De ettől talán még vadabb orgazmusokat élhetsz át.
- Nem fáj?
- Először. De a fájdalom elmúlik.
Rina színpadiasan összerezzent.
- Ó, nem hiszem, hogy én valaha végig tudnám ezt csinálni. Azok a… olyan nagyok. És kemények. Nem hiszem, hogy kibírnám, ha egy olyan behatolna a fenekembe.
- Meg lennél lepve. – mondta Laura.
Rina szemei felcsillantak.
- Olyan izgalmas végiggondolni. Egy kicsit beteges. Érted?
Laura bólintott.
- Akárcsak a másik. Az is beteges. Ugye érted?
Most Rina vált félénkké és a kezeit bámulva szólalt meg.
- Úgy érted, amikor… hozzám értél és én azt hittem…
- Tudom. – nyugtatta Laura. – Milyen izgalmas, ugye?
- Egy kicsit. – nézett rá Rina félénken. – Azt hiszem ezért reagáltam rá olyan hevesen.
Laura ereiben pezsegni kezdett a vér. Tényleg ezt hallotta?
- Ki nem tette volna ezt a helyedben? – nézett rá. – Kérsz még egy kis bort? Ebben az üvegben már nincs sok. Még egy kicsi és kivégeztük.
- Egy kicsit kótyagos lettem tőle. – mosolygott Rina és elragadó szépsége betöltötte a szobát. A vágy, hogy megkapja őt, már teljesen a hatalmába kerítette Laurát.
- Rendben. Talán kinyitok egy másik üveget. – mondta. – Végülis nem kell haza vezetnem. Ihatunk még eggyel.
Rina követte őt a konyhába. Egy kicsit bizonytalanul állt a lábán.
- Nem igazán szoktam hozzá. – vallotta be.
Az alkoholtól eltompulva Laura közelebb hajolt és belesúgta Rina csodálatos fekete fülébe.
- Nehogy összeesse nekem, mert még a végén azt fogod hinni, hogy próbálkozom, ha elkaplak.
Rina halkan kuncogott.
- Nem fogom azt hinni. Most nem.
Azonban ahogy letette a borospoharát a mosogató szélére, elcsúszott és lehuppant a konyha csempéjére. A pohár összetört a kezében és egy nagyobb szilánk felsértette a bőrét, ami alól kiserkent egy kevés vér.
- A francba! Milyen ügyetlen vagyok! – mondta és felemelte a kezét, amiről apró cseppekben csepegett a vér a konyhapadlóra.
- Jézusom! Várj, hadd segítsek! – kapott fel Laura egy törlőrongyot és letörölte a vért.
De a vérzés nem állt le. Rina teljesen megbénult a balesettől és csak reszketve ült a földön.
- Nagyon fáj. – nyöszörögte.
- Ó, kicsim!
Laura gondolkodás nélkül rátapasztotta az ajkait a lány kezére és nyalogatni kezdte a sebet, lassan szívogatva Rina vérét, amíg a vérzés el nem állt és a sokkszerű remegés enyhülni nem kezdett. Ismét gondolkodás nélkül, Laura átkarolta a lányt és odahúzta őt a mosogatóhoz.
- Muszáj lesz fertőtlenítenünk. – mondta.
- Ne!
- Muszáj! Csak egy pillanatig fog fájni. – mondta és elővett egy üveg vodkát a szekrényből.
- Ne, kérlek! Csak szívd ki! Ahogy az előbb csináltad. – esedezett Rina. – Az elég lesz. Szívjad, Laura, kérlek!
Laura ismét a szájához emelte a lány kezét és nyalogatni és szívni kezdte a sebet, közben szempillái alól mélyen Rina szemébe nézett. Rina nem fordította el a tekintetét. A szemeiben apró lángok égtek, ahogy tekintete mályen Laura szemébe fúródott. Laura már átélt ilyen pillantást, de nem Rinától.
                Szinte észrevétlenül elkezdte simogatni és csókolgatni Rina kezét, hogy megnyugtassa a sebet. Lassan följebb emelte Rina kezét, hogy az kettejük közé kerüljön és lassan közelítette a lány érzéki ajkai felé, amíg már csak Rina keze volt közöttük és ők centikre egymástól néztek a másik lángoló szemébe.
                Két kezébe fogta Rina kezét és lassan leengedte, hogy az ajkai összefonódhassanak a lányéival. Úgy kezdődött, mint a leglassabb, leggyengédebb és legérzékibb csók, amit valaha átélt. Az ajkaik még nem kezdtek el mozogni egymáson, de az érzések úgy áramlottak át a másikba, mintha a szájuk teljesen összekötné őket. Egyikük sem akarta abbahagyni, de igazán belelendülni sem akartak.
                Rina nem volt benne biztos, hogy ez jó ötlet, de nem tiltakozott. Ajkaival gyengéden átölelte Lauráéit és engedte, hogy a lány nyelve lassan, tapogatózva és hozzásimulva átkússzon az ő szájába. De ő nem csókolta vissza Laurát. Legalábbis akkor még nem.
                Laura testét is megtöltötte a vágy a lány iránt, de félt attól a korábbi elutasítástól és nem akart túl gyorsan haladni, nehogy Rina ismét faképnél hagyja. Gyengéden, óvatosan, de mégis követelőzően csókolta a lányt, két ujjával Rina selymes arcbőrét simogatva, de nem kényszerítette őt semmire.
                Mindketten féltek abbahagyni a csókot. Mindketten féltek, hogy mi következik ezután. Aztán minden megváltozott. Rina nyelve életre kelt és lassú táncot járt Lauráéval, majd átcsusszant a másik lány szájába. Laura ajkai mégszenvedélyesebben kezdtek mozogni, keresve Rina nyitott szájának közelségét. Laura ujjai lecsúsztak Rina arcáról a lány nyakára, majd hátra a tarkójára. Érezte Rina kezét a hátán, ahogy közelebb húzza magához.
                Hirtelen átölelték egymást és hevesen csókolózni kezdtek. Testük úgy préselődött egymáshoz, akár csak az ajkaik. Hamar abba kellett hagyniuk egy pillanatra, hogy levegőt kapjanak. Laura könnyeket vett észre, ahogy végigcsordogálnak Rina gyönyörű arcán és csókjaival gyorsan felszárította őket.
- Ó, kicsim! – suttogta. – Miért sírsz?
- Én… hazudtam neked. – zokogta Rina halkan. – Annyira vágytam erre. Ezért jöttem ide.
- Emiatt nem kell sírnod. – mondta Laura és ismét megcsókolta a lányt, de Rina elhúzódott.
- De ez helytelen.
- Az nem helytelen, ha megcsókolsz valakit. Nem, ha te is akarod.
Rina szemei ismét megteltek könnyel és csillogni kezdtek az apró cseppektől.
- Én is akarom. – suttogta.
A csókjaik megteltek a vágy tüzével. Örökre úgy akartak maradni, de amikor végül szétváltak, mindketten reszkettek és lihegve kapkodtak levegőért. Laura nem tudta elszakítani az ajkait Rina hosszú, puha nyakától. Megcsókolta a lány arcát, a füleit, a torkát, az állát, majd ismét nekiesett a lány remegő ajkainak.
                Amikor ismét szétváltak, a tekintetük úgy fonódott egymásba, mintha hipnotizálták volna egymást. Laura ismét a kezei közé vette Rina sebesült kezét és kivezette őt a konyhából. Rina lassan és engedelmesen követte őt. Amikor Laura hálószobájába értek, Rina egy pillanatra megtorpant. Visszahúzta Laurát, aki ismét megcsókolta őt.
- Nem lesz jó, ha nem akarod. – suttogta. – Én megértem.
- Félek.
- Szeretnéd abbahagyni? Haza menni?
Rina megrázta a fejét.
- Szeretnél előtte még egy kicsit beszélgetni?
Rina ismét megrázta a fejét. Előrébb hajolt és Laura ajkaihoz tapasztotta az övéit, egy újabb perzselő csókkal forrasztva össze őket. Aztán csókolgatni kezdte Laura arcát, fülét és nyakát.
- Akarom. – suttogta. – Akarom.
Laura berántotta őt a hálószobába és becsukta az ajtót maguk mögött.
Rina azonban érezte, hogy a vágy és az, hogy levegye a ruháját és lefeküdjön Laurával, két különböző dolog. Annyira ideges lett, hogy már rázkódott a félelemtől. Laura leültette őt az ágy sarkára és fölötte állva gombolta ki Rina blúzát.
                Ahogy levette magáról a ruhát, Laura látta, hogy ugyanaz a barack színű csipke melltartó van rajta, ami előző alkalommal is. Lehajolt és megcsókolta Rina arcát.
- Kicsim, a látvány, ahogy levetted a saját melltartódat, annyira felizgatott a múltkor. – vallotta be. – El se tudod képzelni. Meg tennéd nekem megint?
Rina félelme szemmel láthatóan tova szállt és hatalmas szemei ráragyogtak Laurára.
- Tényleg?
Laura bólintott.
- Úgy érted, én izgattalak fel annyira?
- Igen. És most mégjobban.
- Miért?
- Mert minden egyes pillanatban rácsodálkozom, hogy milyen gyönyörű vagy.
- Nem szeretném levenni az enyémet, amíg te nem veszed le a sajátodat. – válaszolta Rina huncut mosollyal az arcán.
- Igazságos üzlet.
Laura gyorsan levette a felsőjét. Hátranyúlt és kikapcsolta a melltartója csatját. Közben végig Rina arcát nézte, ahogy vonzó, fiatal mellei előbukkantak a szövet alól. Rina szemei tágra nyíltak.
- Gyönyörűek. – mondta.
Laura a szemeivel jelezte, hogy most Rinán a sor. A lány zavara most visszatért. Idegesen nézett félre, miközben hátranyúlt. Selymes bőre csillogott a fényben, ahogy kipattintotta a csatot és a pántok lecsúsztak a válláról. Egy pillanatig hagyta, hogy a ruhadarab lelógjon a csuklóiról, aztán leejtette a földre, az ágy mellé. Laura torka kiszáradt, ahogy egy pillantást vetett a lány hihetetlenül tökéletes fiatal melleire.
- Már megint bámulsz. – mosolyodott el Rina.
- Nem tehetek róla. – válaszolta Laura.
A kezei közé vette Rina arcát és hevesen megcsókolta a lányt. A kezei lecsúsztak Rina melleire miközben csókolóztak. Masszírozta, dörzsölte őket és érezte, ahogy azok szivacsszerűen húzódnak össze, majd engednek el a kezei alatt. Aztán rátapasztotta a száját az egyikre, kezeivel simogatva a gyönyörű dombokat és nyelvével izgatva Rina kemény, puffadt mellbimbóját és szopogatni kezdte azt.
- Ahhh! – nyögte Rina és a teste remegett az izgalomtól.
- Ó, kicsim! Olyan gyönyörű vagy! – sóhajtott Laura miközben a lány mellbimbóját szopogatta.
- Ó! Ó! – lihegett Rina, kezeivel Laura meztelen melleit markolászva, miközben a másik az övéit csókolgatta.
Laura lefektette a félmeztelen lányt az ágyra és fölé mászott, melleit az övéihez nyomva, amíg a mellbimbóik össze nem értek. Aztán lassan előre-hátra kezdett mozogni, hogy a bimbóik egymáshoz dörzsölődjenek. Néhány pillanat után mindketten égtek a feltüzelt vágytól.
                Rina a kezébe vette Laura melleit és az egyik mellbimbóját a szájába vette. Szopogatni és szívni kezdte, hogy Laura már teljesen beleszédült. Laura nem tudott betelni Rina melleivel és addig forgott és fészkelődött, amíg végül egyszerre tudták simogatni és csókolgatni egymás szívfájdítóan gyönyörű domborulatait.
                Megmarkolta Rina melleit és szinte falta a lány selymes mellbimbóit, úgy kényeztetve a lányt, ahogy Karentől tanulta, míg a végén Rina teste már robbanásig feszült. Végül Rina már képtelen volt Laura melleivel foglalkozni. Hátrahanyatlott a matracra és csak nyögött és vonaglott a határtalan élvezettől.
                Laura úgy körzött körülötte, mint egy ragadozó madár az áldozata körül. Csókolgatta a testét, izgató szavakat suttogott a fülébe, szopogatta a mellbimbóit és letolta a farmerja zipzárját.
- Ó, kicsim!... Ó, kicsim!... Ó, Rina, úgy szeretnélek megdugni!... Úgy szeretnélek keményen megdugni!... Mindig is ezt akartam! Meg akarom csókolni a nedves puncidat! Szopogatni akarom a csiklódat!... Csak dugni akarlak és dugni és dugni… - mormogta, miközben letolta a farmert Rina vonagló csípőjéről.
- Oh! Ohhhhhhnnn! – nyögte Rina fészkelődve az ágyon. – Ó, Laura! Én… még soha nem éreztem ilyet. Ó, Laura! Olyan jól csinálod! Folytasd! Kérlek! Ó… csináld! Kérlek! Igen!
Végül Laura lehúzta Rina farmerját és bugyiját a lány lábáról és félredobta őket. Szétfeszítette a lány feszes combjait és elkezdte csókolgatni a belső felüket, izgatott nyöszörgésre és nyögdécselésre sarkallva ezzel a másik lányt. Laura úgy érezte, hogy a puncijából özönvízként árad ki a ragacsos nedv, ahogy az ajkai egyre jobban közeledtek Rina szeméremajkaihoz.
                Még mindig Rina combjának belsejét csókolgatva, Laura megszabadult a saját farmerjától és bugyijától is. Érezte, ahogy a puncijából kifolyó nedv végigcsorog a combján. Dörzsölni kezdte a saját nyílását és az egyik úját ki-be húzogatva nyögdécselt.
- Ó, Rina! Ó, Rina! Ó, drága Rinám! – mormogta, miközben ajkait a lány tátogó szeméremajkaihoz préselte.
- Ahhh! – Rina egész érzéki teste megremegett. Laura megtanulta a Karennel folytatott észvesztő szeretkezések során, hogy hogyan érjen el egy mindent elsöprő orgazmust a partnerénél és ő minden tudását bevetette, hogy Rinát a mennybe repítse. Azt akarta, hogy az első együttlétükkor Rina olyasmit éljen át, amit azelőtt még soha és azt is tudta, hogyan csinálja.
                Laura ismerte azt az érzést, amit Rina most átélt. Ugyanezt élte át ő is, amikor először feküdt le Karennel. Úgyhogy lassan és érzékien csinálta, minden pillanatot kiélvezve, ahogy a nyelve Rina nedves puncijához ér. Betolta a kezeit a lány feneke alá és beléjük markolva húzta Rina altestét magához, hogy arca mégjobban bemélyedjen a lány lábai közé.
                Két perccel később Rina kontrollálatlanul remegni és rázkódni kezdett, jelezve Laurának, hogy már közel jár a csúcshoz. Felnyögött, a teste egyre jobban vonaglott és könyökeit a matracba fúrta. Ujjai a saját melleibe fúródtak és a saját mellbimbóit dörzsölte.
- Ó, Istenem! – nyögte. – Laura... kérlek! Kérlek!
Laura mélyen betolta a nyelvét Rina puncijába és úgy húzogatta ki-be, akár egy falloszt. Aztán végül kihúzta és körbe kezdte mozgatni a lány szeméremajkain. Ettől Rina már a végső rohamok szélére került. Rina felnyögött és tehetetlenül remegve szorította a combjait Laura fejéhez, vele együtt mozogva.
De Laura még nem engedte, hogy elélvezzen.
- Nem… még nem, édesem, még nem. – nyögte, Rina szeméremajkaival játszva, miközben a lány már közel járt a csúcshoz, de ő visszarántotta és sima rekeszizmát csókolgatva és az ujjaival izgatva Rina punciját, miközben szájával ismét a lány melleihez kalandozott.
- Szopd, keményen!... Szopd! Kérlek… Ohhhh! – nyöszörgött Rina fészkelődve, melleit a kezeiben tartva, tolva őket Laura szájába.
De Laura az ellenőrzése alatt tartotta Rina vágyit és a mellbimbóit szívogatta, majd ügyesen lelohasztotta a lány feszültségét, nyugtatva csókolgatta, suttogva a fülébe, gyengéden simogatva, majd ismét lecsúszott Rina combjai közé.
                Mostanra Rina már eszét vesztve rázkódott és olyan gyönyöröket élt át, mint soha azelőtt. Testét gyötörte a vágy, hogy végre elérje a legmennyeibb gyönyört, amit ember megtapasztalhat. Ujjait a combjai húsába vájta, megmarkolva érzéki csípőjét. Aztán átölelte gyönyörű melleit és a mellbimbóit izgatta. Laura érezte, hogy most már készen áll.
                Azt is tudta, hogy az orgazmus elemi erővel fogja megrázni, ezért az ágy közepére húzta a lány testét, majd becsúszott remegő combjai közé, hogy megadja neki, amire annyira vágyik. Két ujját bedugta Rina puncijába, hogy olyan érzést keltsen benne, mintha egy férfi szerszáma hatolna belé és úgy húzogatta is ki-be, érzékien ingerelve és szopogatva a lány szeméremajkait, egyre növelve benne a feszültséget. Rina már a végső határon egyensúlyozott és nyöszörögve vonaglott Laura karjai közt. Laura tudta, most mi következik. Elöntötte a testét a hő, ahogy szopogatta a lány szeméremajkait és az ujjait mozgatta a puncijában. Hirtelen, mintha a lélegzet beleszorult volna Rina testébe. Aztán egy mély sikoltás hagyta el a torkát, ahogy a végső extázis görcsbe rántotta a testét.
- Ahhh! – nyögte. – Ahhh! Ó, Istenem! – sikította, ahogy az éles orgazmus a testébe hasított.
Laura tudta hogyan sajtoljon ki minden felgyülemlett energiát a lányból. Szájával és ujjaival ingerelte Rina magával ragadó punciját, miközben Rina az orgazmus utóhatásaitól nyögött és vonaglott, lihegve a látszólag végérhetetlen boldogságtól. Aztán végre befejeződött.
Rina szemei könnyektől csillogtak, ahogy magához húzta Laurát és hevesen megcsókolta.
- Istenem!... Még sohasem éltem át ilyen gyönyört. – pihegte, még mindig az orgazmus hatása alatt.
- Mmmm! Örülök, hogy ezt hallom tőled. – dorombolta Laura, még mindig izgatottan az átéltektől és most, ha lehet, mégizgatottabban, ahogy meztelen teste a másik lányéhoz simult.
- Nem. Úgy értem… - lihegte Rina komolyan. – Még egy férfi sem tudta elérni ezt nálam. Soha. Azt hittem belehalok az élvezetbe. Olyan intenzív volt! Eddig el sem tudtam képzelni, hogy ilyen is lehet.
- De biztosan gyanítottad, hogy lehet. Különben nem jöttél volna ide. – suttogta Laura és megcsókolta Rinát. Nedves punciját a lány térdéhez dörgölte és a testén végigszáguldott a féktelen vágy.
Rina sokkal hevesebben csókolta vissza.
- Igazad van. – válaszolta. – Valahogy sejtettem, hogy te más vagy. Hogy olyan utakra viszel eddig, amit még soha azelőtt nem tapasztaltam. És szeretném, hogy én is megadhatnám neked ugyanezt. De nem tudom hogyan.
- Hmmm! – mormogta Laura, úgy érezve, hogy testét elönti a tűz, ahogy Rina keze végigsimítja. – Csak tedd azt, ami a belsődből jön, kicsim! Csak tedd, amit érzel! Csak azt szeretném, hogy dugj meg. Akárhogy. Ahogy akarod. Csak dugj meg, Rina! Dugj meg!
Már annyira ki volt éhezve a lány érintésére, hogy tudta, ha Rina csak rálehel a puncijára, ő azonnal elmegy. De Rina nem akarta elsietni. Ahogy Laura sem akarta őt siettetni. Bebarangolta Laura egész meztelen testét a kezeivel és a szájával, végigcsókolva minden négyzetcentimétert, masszírozva és szopogatva a melleit, aztán lecsúszva a combjai közé, végignyalva a punciját, érzékien és hevesen.
                Laura elveszett a Rina iránt érzett szerelem tengerében. Abban a tudatban, hogy végre megkapja, amire olyan régóta vágyott. A teste úgy követte Rina kezeinek mozgását, mint egy hangszer, remegve és sóvárogva vágyakozva a lányra. Halkan nyögött és mozgatta a csípőjét, ahogy Rina nyelve behatolt a szeméremajkai közé, de nem túl hevesen, nehogy Laura túl hamar elmenjen és az egész véget érjen.
                Úgy látszott, Rina rájött, hogy az ő kezében van az irányítás és ezt az érzést nem akarta elveszíteni soha. Laura sürgetően felnyögött és kétségbeesetten feszítette a csípőjét Rina ajkainak, ahogy érezte, hogy közeledik a csúcspont.
- Ohhh! Ó, igen!... Ó, Istenem, igen!... Rina! – lihegte. – Ó, kicsim… igen! Én… én… mindjárt elmegyek! Ó, drágám, siess! Dugj meg! Dugj meg keményebben! Ó, drágám!
- Laura, te olyan gyönyörű vagy! – duruzsolta Rina, bejárva Laura egész bizsergő testét, szívogatva a mellbimbóit és a kezével simogatva a csiklóját. Majd ismét lejjebb csúszott és Laura agyát ismét elöntötte a köd, ahogy az ajkai az ő szeméremajkaihoz értek.
- Ohhh! Eddig nem is tudtam, hogy mit hagytam ki, hogy nem találkoztam veled. – nyögte Rina, a nyelvével izgatva Laura csiklóját, olyan hévvel, hogy Laura a falra tudott volna mászni tőle.
Hevesen vonaglott és fészkelődött az ágyon, szinte az őrület határán mozogva Rina érintésétől, ahogy ajkai az ő punciján mozogtak.
- Ó, igen!... Ó, igen! – lihegte. – Szopjad!... Szopjad! Szopjad! Ó, kérlek! Oh, igen!
Rina vastag, érzéki ajkai rázáródtak a szeméremajkaira és Laura szinte azonnal átélte a legvadabb extázist. Az orgazmusa kétszer olyan erős volt, mert Rina volt az, akitől ezt kapta és érezte, ahogy a testében lüktet a mennyei tűz és felcsapó lángokként emészti el őt a végtelen orgazmus.
- Ahhh! Ó, Rina! Ahhhhhh! – nyögött fel, vergődve és rázkódva az ágyon, a teste reszketett, ahogy Rina nyelve belédöfött és apró nyílként eresztette útjára benne a gyönyört.
Rina meglepettnek látszott, hogy egy ilyen hatalmas orgazmust okozott, de tovább izgatta a lány punciját, míg Laurába bele nem hasított egy újabb orgazmus, elnémítva őt. A háta megfeszült és vadul remegni kezdett, ahogy egyre jobban beléhasított a görcs.
                Végül a teste elernyedt és ő zsibbadt tagokkal hullott vissza a matracra, a sokktól lihegve és nyöszörögve.
                Meglepődve érezte, hogy könnycseppek folynak végig az arcán. Rina a csókjaival szárította fel őket, majd szájon csókolta Laurát, ugyanazzal a lüktető hévvel.
- Váó! Két orgazmusod is volt! – suttogta Rina. – Miért sírsz?
- Mert olyan csodálatos vagy. – zokogta Laura halkan. – És mert annyira kívántalak, és annyira jó volt, hogy ilyenről nem is álmodtam. Azt hiszem, ha hozzám érnél, megint elmennék. Most rögtön.
- Tényleg?
Laura bólintott. Rina keze gyorsan besiklott Laura combjai közé.
- Ó, ne! – nevetett Laura zavartan. – Nem akarod ezt. Még azt hinnéd, hogy szex függő vagyok.
- Nem. Én akarom. – mondta Rina, addig dörzsölve Laura punciját, amíg a lány szeme üvegessé vált és rádöbbent, hogy igazat mondott. Pillanatok alatt el fog menni.
- Ó! Dörzsöld erőseben! Ahhh!
- Ó, Laura! – mondta Rina buzgón, követve Laura kéréseit.
- Ahhh! Oh! Ahhh! – Laurára váratlanul ismét rátörtek a görcsök. A teste remegett és hamarosan rátört egy újabb orgazmus, alig néhány másodperccel az után, hogy Rina elkezdte dörzsölni a punciját.
Rina ismét megcsókolta és simogatni kezdte, ahogy testéből előtört a harmadik orgazmus is.
- Nem hiszem el, hogy ezt egyedül én okoztam. – mormogta Laurának.
- De igen. – lihegte Laura. – De igen.

                Rina számára még minden teljesen új volt és Laura elhatározta, hogy megmutatja neki, milyen mély vágyakozást érez iránta. Maga mellé húzta a meztelen lányt, aki még mindig kábult volt az elsöprő erejű orgazmustól, és hevesen megcsókolta őt.
- Ez vagy te. – ismételte, végigcsókolva Rina gyönyörű nyakát és vállait, a füleit, a tarkóját, az arcát, majd ismét visszatért a lány érzéki ajkaihoz. – Ha csak rád nézek, úgy érzem, felforrok a vágytól. Szeretnélek megdugni, belekóstolni az édes puncidba és elkövetni mindent, hogy eljuss a csúcsra.
- Istenem, tényleg? – lihegte Rina. – Azt akarod, hogy még egyszer átéljem ezt. Úgy értem, még egy férfi sem tudta ezt kiváltani belőlem. Ilyen gyorsan egymás után… de érted.
- Úgy érted, szeretnél még többet?
- Igen.
- Mmmmm! – mosolyodott el Laura.
Ez alkalommal a lány mindkét fenomenálisan gyönyörű mellét a kezébe vette és végigkalandozott rajtuk az ajkaival.
- Már csináltad azelőtt is, nem? – kérdezte Rina halkan és a szemeit becsukva élvezte, ahogy Laura nyelve az egyik mellbimbójával játszik.
Laura ránézett és bólintott.
- Igen. Volt egy másik… barátnőm is.
- Akkor miért kívánsz engem annyira? Ha már ott van neked ő?
- Nem akarok róla beszélni, Rina. Én téged akarlak.
A szájába vette Rina puffadt mellbimbóját és a mellei csodálatos félgömbjeit gyúrogatta, miközben a kemény bimbót szopogatta.
- Ahhh! – zihálta Rina halkan és a szemei fennakadtak.
- Kicsim, te el sem tudod képzelni, milyen gyönyörű vagy. – mormogta Laura az orra alatt. – És hogy milyen gyönyörűek ezek a mellek.
- Oh! Oh! – zihálta Rina. – Ahhh, Laura! Ó, igen! Ó, édesem, ez olyan jó! Még a végén újból elmegyek! Oh!
- Mmmm! De majd vissza is kell adnod. – incselkedett Laura. – Így már kettővel előttem jársz.
Laura rátapasztotta a kezeit Rina mindkét mellére és lágyan szopogatta a lány mellbimbóit, míg ő halkan dorombolt és nyögött a vágytól. Rina mellbimbói kemények és nedvesek voltak Laura nyálától és egész teste vonaglott, ahogy Laura markolászta melleinek halmait. Laura egyre keményebben szívta a bimbót, mire Rina nyöszörögni kezdett.
-  Oh... ohnnn, oh, Laura... igen! Mindjárt elmegyek! Oh… igen!
Laura lecsúsztatta az egyik kezét Rina selymes combjai közé és az egymás után két ujját is bedugta a lány puncijába. Rina felnyögött.
- Gyerünk, kicsim! – bíztatta Laura. – Gyerünk! Már közel jársz! Menj el! Menj el most!
Laura szétnyitotta az ujjait és kitárta Rina szeméremajkait. Aztán lassan mozgatni kezdte az ujjait, ollószerűen szétnyitva, majd összecsukva, miközben a lány mellbimbóit szopogatta. Rina felnyögött és ütemesen mozgatta a csípőjét egyre gyorsabba, amíg el nem ért a csúcsra. Élesen felsikoltott és a teste elernyedt.
- Ahhhh! Ó! – nyögte, ahogy a gyönyör hullámai végigszáguldottak a testén.
Ahelyett, hogy megállt volna, Laura most még jobban felgyorsította a tempót. Tudta, hogyan juttassa el Rinát a csúcsra többször is egymás után és azokat a módszereket használta, amik már annyiszor örömet szereztek neki a Karennel folytatott maratoni szeretkezéseik során. Néhány pillanat múlva lecsúszott Rina érzéki combjai közé és szopogatni kezdte a lány punciját, visszalökve a meglepett lányt abba a gyönyörbe, amit az előbb átélt, és még tovább.
                Laura a kezébe fogta Rina formás fenekét és keményen gyúrogatta a farpofáit, miközben a szeméremajkait szívogatta, ezzel az egekbe repítve a lányt.
- Oh, Laura! – nyögte Rina és a teste tehetetlenül remegett. – Ahhh, megint elmegyek!
Mostanra Rina már teljesen megrészegült a szeretkezéstől. A szemei homályossá váltak, az ajkai lebiggyedtek és az egész teste remegett. Laurát is annyira felizgatta az egész, hogy pontosan tudta, mi jön most. Megfordult és nekinyomta nedves punciját Rináénak, hogy a lányból kitörő gyönyör hullámai átterjedjenek az ő testére is. Szájon csókolta Rinát, ismét visszarántva őt a valóságba, majd közelebb bújt hozzá és a puncijaik összeértek.
- Ahhh! – nyögött fel Rina, ahogy érezte Laura puncijának érintését a sajátján. Laura testét elárasztotta a hév, ahogy szeméremajkaik forró csókban forrtak össze.
- Oh… Jézusom! – nyögött Rina, ahogy Laura mozgatni kezdte a punciját az övén.
Testük egymásba olvadt és összegabalyodva vonaglottak, amíg rá nem találtak a közös ritmusra. Rina teljes transzba esett. A teste a végletekig menően ki volt szolgáltatva Laurának, aki elemi erővel mozgott rajta, szopogatva a mellbimbóit és egyik kezét kettejük közé dugva, Rina szeméremajkait a sajátjaihoz szorítva.
                Teljes összhangban voltak és mindketten közel álltak ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra. Minden mozdulat közelebb vitte őket és ők csak nyögtek és vonaglottak, keményebben szeretkezve, mint eddig bármikor. Rina belekapaszkodott Laurába, ahogy a gyönyör beléhasított.
- Oh, Istenem! – nyöszörgött Rina és a teste kontrollálhatatlanul remegett.
- Mmmmm! Igen! – motyogta Laura, ajkait Rina csodálatos nyakához nyomva, amikor érezte, hogy az orgazmus már közel jár. És végül ő is felsikoltott a gyönyörtől.
- Ó, drágám! – sikoltott Rina.
Remegő testük összeforrt az orgazmus hevében. Néhány pillanatra még a lélegzetük is elállt és érezték, hogy minden porcikájukat átjárja a kéj. Rina testének remegése lassan alábbhagyott és a lány végignyúlt az ágyon. Laura fölé emelkedett, punciját az övéhez tapasztotta és úgy mozgott rajta, mint egy férfi, ahogy belé pumpálja hatalmas szerszámát.
                Rina felsikoltott és az arca grimaszba rándult, ahogy az orgazmus újult erővel csapott le rá. És Laura azonnal követte is őt. Az ő teste is megfeszült és agyát elöntötte a lila köd. Teste Rináéra hullott és mindketten beleremegtek a végtelen gyönyörbe.
                Amikor mindez alábbhagyott és a lélegzetük is visszatért, Rina továbbra sem tudta elhinni, hogy mindez megtörtént.
- Úr Isten! Képtelen vagyok elhinni. – pihegte. – Ötször is elmentem alig fél óra alatt. Ötször! Pedig én nem jutok el egykönnyen a csúcsra. Kérdezd a barátomat! Neki néha húsz percig is dolgoznia kell azon, hogy egyszer eljuttasson a csúcsra. És még sohasem éltem át ezt többször egymás után.
- Soha ne mond, hogy soha! – mosolygott Laura.
Rina visszamosolygott olyan vonzó, kislányos vigyorral, hogy Laura szívébe belehasított a fájdalom.
- Te tényleg tudod, hogy kell… - kezdte Rina, de aztán zavartan lesütötte a szemét.
- Megdugni téged? – suttogta Laura. – Nem izgalmas kimondani? Imádok veled szeretkezni. Te is eljuttattál engem a csúcsra. Olyan csodálatos volt.
- Tényleg?
- Igen. Tényleg. Már a puszta emléktől is bizsergek. Van egy ötletem. Kapjuk össze magunkat, együnk valamit, aztán próbáljuk újra később, hátha sikerül tízszer is eljutnunk a csúcsra!
- Tízszer? Biztos csak viccelsz.
- Én egyszer tizenötször is elmentem egy éjszaka alatt. – mondta Laura.
Rina arca komorrá vált.
- Azzal a másik lánnyal. Fogadni mernék rá.
Laura rádöbbent, hogy ezt nem kellett volna mondania. Megpróbálta megcsókolni Rinát, de a lány eltolta magától.
- Rina! – nézett rá ijedten.
- Én… azt hiszem jobb, ha elmegyek. – motyogta Rina, de nem nézett Laurára. – Hol vannak a ruháim?
Feltápászkodott az ágyról és elkezdte összegyűjteni az elszórt ruhadarabjait.
Laura úgy érezte, mintha egy tőrt döftek volna a szívébe. Most már értette, miért szeretkezett ezzel a lánnyal az előbb olyan elkeseredetten. Pont ettől félt.
- Kérlek, ne menj! – szólalt meg végül és egyik kezét Rina gyönyörű fekete karjára tette. – Én… szeretlek. És nem akarom, hogy elmenj.
Rina ránézett és a szemében könnyek csillogtak.
- És mi van vele? Őt nem szereted?
Laura megrázta a fejét.
- Az csak szex volt. Veled egészen más.
- Úgy beszélsz, mint egy férfi. – kacagott fel Rina.
- Tudom. – kuncogott Laura is.
- Mennyiben más az, ha ötször mész el velem és vele tizenötször?
- Veled akár hatszázszor is el tudnék menni. – mondta Laura halkan.
- Tényleg?
Laura kinyújtotta a karját, hogy átölelje a lányt. Ria néhány pillanatig hezitált, aztán engedte, hogy Laura magához ölelje és megcsókolja őt.
- Rina! Szükségem van rád. Sosem fogok tudni betelni veled. Kívánlak. Magamhoz akarlak ölelni. Meg akarlak csókolni. Érezni akarom, ahogy a tested az enyémhez simul. Szopogatni akarom a mellbimbóidat, a szeméremajkaidat. Veled akarok lenni. – suttogta és végigsimította a lány meztelen testét, ismét felizgatva őt.
- Ó, igen, Laura! Ne hagyd, hogy elmenjek! Ölelj magadhoz! Dugj meg! Juttass el újra a csúcsra!
Miután maradásra bírta a lányt, Laura még háromszor eljuttatta őt a csúcsra, mielőtt megint megálltak. Az utolsó orgazmus, a sorban már a nyolcadik, olyan erővel hasított Rinába, hogy a lány majdnem kómába esett tőle. Mindketten álomba merültek egymás karjaiban és két órán keresztül fel sem keltek.
                Amikor végül felfrissülve felkeltek, Rina átvedlett egy szex démonná és kétszer is eljuttatta Laurát a csúcsra, mielőtt végül együtt elértek volna egy utolsó, mindent elsöprő orgazmust. Ott feküdtek egymás mellett, kimerülve és azon gondolkodtak, hogy vajon képesek lehetnek-e még többre, amikor Rina megkérte Laurát, hogy most már hagyják abba.
- Szeretnéd?
- Én… nem tudom. – válaszolta Rina zavartan. – Azt hiszem már elmentem tízszer. Ez több mint ahány orgazmust eddig valaha átéltem. Lehet, hogy nem fogom kibírni, ha abbahagyom.
- Az utolsó fájt? – kérdezte Laura, de Rina megrázta a fejét.
- Csak az fájt, hogy ilyen jó volt. Én csak… nem tudom. Olyan jó érzés, amikor együtt vagyunk. Olyan jól csinálod.
- Azt hiszem tényleg abba kéne hagynunk. – mondta Laura. – De annyira vágyom rád, hogy legszívesebben elevenen felfalnálak.
- Még a végén elpirulok. – mosolygott Rina.
Együtt álltak be a zuhany alá, de Laura vágya Rina gyönyörű teste iránt cseppet sem enyhült és úgy látszott, a másik lány is így érez. A forró víz, úgy látszott ismét felhevíti a vágyaikat. Beszappanozták egymás meztelen testét és kezeikkel ismét felfedezték a másik minden porcikáját, végigsimítva a kezükkel a másik nedves bőrén. Ahogy a fehér szappanhab rátelepedett Rina testére, Laurát annyira eltöltötte a vágy, hogy remegő tagokkal csókolta végig barátnője minden porcikáját. Azon kapta magát, hogy a zuhanytálcán térdel Rina csillogó feneke mögött, csókolja, harapdálja a kemény félgömböket, ujjai pedig behatolnak a lány ánuszába, zihálásra és nyögésre sarkallva Rinát.
- Istenem! A tested minden egyes négyzetcentiméterét kívánom. – zihálta Laura, szétfeszítve Rina fenekét és a nyelvét becsúsztatta a lány nyílásába.
- Aaeeeeee! – sikoltott fel Rina és a teste ösztönösen összerándult.
De engedte, hogy Laura megismételje és most elégedetten nyögött fel.
- Ó, Istenem! Ez olyan jó! – suttogta.
Laura nagy nehezen lehúzta Rinát a padlóra. A lány négykézláb állt és átadta magát Laura perverz vágyainak. Laura bedugta két ujját Rina puncijába és a csuklóját a lány szeméremajkaihoz szorította, mialatt nyelvével az ánuszát izgatta. Ettől Rina felnyögött és pillanatokon belül egy extatikus orgazmus száguldott végig a testén.
- Ahhhhhh! – sikoltott fel a lány és majdnem összeesett. Úgy érezte, a zuhanyrózsából áradó víz is leküzdhetetlen erőként hat rá.
Laura a hátára fordította, hogy rámászhasson és ismét ajkai közé vehesse a lány érzéki mellbimbóit. Rina Laura fejének két oldalához szorította a kezeit és a lány arcába nyomta a melleit. Laura megmarkolta a csodálatos félgömböket és mélyen beszívta a bimbókat a szájába, miközben Rina keze megtalálta az ő punciját.  Pár pillanat múlva Laura nyögni és vonaglani kezdett az orgazmustól. Az érzés, hogy Rina egyik mellét tartja a szájában, miközben a gyönyör átjárja a testét, szinte a mennyekbe repítette.  Annyira élvezte, hogy az már fájt.
                Végül elzárták a zuhanyt, attól félve, hogy belefulladnak a tálcában felgyülemlett vízbe féktelen szeretkezésük közben. Alaposan megtörölték egymást, majd visszatértek Laura hálószobájába.
- Talán jobb, ha egy kicsit pihenünk. – mondta Rina.
- Tudom. – válaszolta Laura kelletlenül. – Legszívesebben halálra dugnálak, ha hagynád.
Odaadta a legjobb köntösét Rinának és magára vett egy régebbi darabot.
- Azt hittem, hogy a barátom fogja ezt megtenni. – válaszolt rövid szünet után Rina mosolyogva. – De ő sosem jutott el addig, amit mi most csináltunk. Már el is vesztettem a fonalat, hogy hányszor mentem el.
- Azt hiszem tizenháromszor, vagy tizennégyszer. – mondta Laura és egy forró csókot lehelt Rina szájára. – De valójában nem számít hányszor. Csak az számít, milyen intenzív volt. Néha majdnem elvesztettem az eszméletemet. Mint a legutóbb. Amikor szopogattam a melledet és te eljuttattál a csúcsra. Azt hittem beleőrülök.
- Tényleg?
- Igen.
Átmentek a konyhába és kerestek valami ennivalót. Aztán leültek tévét nézni, de most Rinán lett úrrá a vágy. Betolta a kezét Laura köntöse alá és olyan hevesen kezdte masszírozni a melleit, hogy Laura pillanatokon belül egy újabb orgazmus határán táncolt.
                Rina gyorsan tanult és most az ő ajkai kényeztették Laura bimbóit olyan gyengéden, ahogy ő tette azt nem is olyan régen. Érezte, hogy ő is közel áll már ahhoz, hogy egy újabb strigulát húzhasson orgazmusai hosszú listájára. Laura emlékezett, hogyan szereztek földöntúli örömeket egymásnak Karennel, azzal, hogy harapdálták egymás testét és arról ábrándozott, hogy ezt Rinával is átélje. De ez a lány olyan ártatlan! Viszont abból, amilyen szakértelemmel szopogatta Laura mellbimbóját, úgy érezte, készen áll. Egyre keményebben szopogatta a kemény bimbókat és élvezte, ahogy Laura felnyög, ahogy belemélyeszti a fogait.
- Oh! Oh! – nyögött Laura. – Keményebben, kicsim! Ujjazz meg és szopd a mellemet keményebben! Kérlek! Mindjárt elmegyek! Kérlek! Ahhh! Igen! Harapd! Kérlek!
Rinát annyira felizgatta, amit Laurával tett, hogy már így is elég durva volt. Csuklóját nekifeszítette Laura csiklójának és két ujját mélyen a lány puncijába tolta. Szájával szinte letépte Laura sajgó mellbimbóit. Fogait először enyhén, tapogatózva fúrta bele a kemény bimbókba, majd egyre erősebben. De nem olyan erősen, ahogy Laura szerette volna, aki már majdnem elérte a csúcspontot.
- Oh! Oh! Keményebben! – kérlelte Rinát. – Csináld keményebben! Igazán keményen!
Rina szemei elkerekedtek. A szájában tartotta Laura egyik mellét, miközben felnézett rá. Aztán lassan belenyomta a fogait. Mélyen beléharapva. Ezzel egy időben a kezével is lökött egyet Laura puncijába.
- Ahhhhhhhhhh! – üvöltött Laura, ahogy robbanásszerűen rátört az orgazmus. Kontrollálhatatlanul vergődött a kanapén, ahogy egyik hullám rohant végig a testén a másik után. Nyögött és vonaglott, amíg a görcsök alább nem hagytak. Végül véget ért és Rina a karjaiban tartotta a testét, miközben vadul csókolóztak.
- Kicsim! Én még sosem láttam senkit így elmenni. – suttogta Laurának és nyalogatni kezdte a lány mellbimbóit. – Nem fájt?
- Nem. – válaszolta Laura, lassan feléledve a transzból. Az orgazmus ereje tényleg átütő volt. – Csak egy kicsit. De megérte. Ne nyalogass, mert még a végén nem hagylak békén, amíg újra nem kezded.
- Nem akarok fájdalmat okozni neked. – mondta Rina.
- Ó, Rina! – sóhajtott Laura és megcsókolta a lányt. – Olyan gyönyörben volt részem veled, mint soha senkivel azelőtt. – Sohasem okoznál nekem fájdalmat.
- De a mellbimbóid biztos fájnak.
- Csak azért fájnak, mert a fogaidra vágyakoznak. – mondta Laura, aztán elpirult, amikor rájött, hogy Karen szavait ismétli a lánynak.
Magára húzta ezt a gyönyörű lányt és addig birkóztak és ölelgették egymást, amíg le nem estek a kanapéról. A Rinával folytatott birkózás sokkal izgalmasabb volt, mint azt Laura valaha is gondolta volna. És Rina is így gondolta, mert pár pillanat múlva az ő szemében is felgyulladt a szexuális vágy.
                Most először csináltak végig egy igazi hatvankilences pózt. Az egyik lány végigfeküdt a másikon és egyszerre izgatták egymást, hogy egyszerre is érjék el a végső robbanást. Amikor az egyikük már majdnem elért a csúcsra, a másik visszatartotta egy pillanatra, hogy ő is elérje azt a szintet. Együtt nyögtek és nyöszörögtek, míg végül az orgazmus egyszerre hasított beléjük és pokoli görcsök törtek rá a testükre.
                Ezek után már alig bírtak mozogni és Laura azon kapta magát, hogy azt kívánja, bárcsak korábban befejezték volna. Már nem volt képes többször eljutni a csúcsra. Már ő is elvesztette a fonalat. Mindketten elérték már a csúcsot tizenhatszor, vagy tizenhétszer.
                Imádott Rinával szeretkezni. Tudta, hogy a számok lényegtelenek, de tudta, hogy ha Rina visszaemlékszik erre az éjszakára és erre a rengeteg orgazmusra, biztos meg akarja majd ismételni és nem fogja érdekelni, hogy mennyire rosszul érzi magát attól, hogy egy másik nővel legyen együtt. De Laura tapasztalatból tudta, hogy minél keményebbek egymással, annál több orgazmust élhetnek át. Ezt megtanulta Karentől.
                Végül már teljes erejéből nyomkodta, harapdálta, mélyesztette bele a körmeit a lány testébe, hogy az elképzelhető leghatalmasabb orgazmust csiholja ki kimerült testéből. Már megszállottan kívánta, hogy megtörténjen. Nem tudott betelni Rinával és a gyönyörű testével. De vajon Rina is érezte ezt? Hajlandó volt elviselni egy kevés fájdalmat egy mindent felülmúló orgazmus érdekében? Ő képes volt, amikor Rina harapdálta őt.
                De ki tudhatja? Talán nem is lehetséges. Rina túl könnyen elment, amikor hatvankilences pózban csinálták. Azt mondta, hogy a barátjával nagyon nehezen ért el a csúcsra. De Laurával semmi problémája nem volt.
                Visszamentek a hálószobába, ahol Laura az ágyra lökte Rinát és rávetette magát. Képtelen volt lehűteni pezsgő vérét és parancsolni a vágyainak.
- Remélem nem bánod. – mormogta. – De nem tudok betelni veled. Egy férfi sem kívánt még téged annyira, mint most én.
- Biztos vagyok benne, hogy igazad van, kicsim. – dorombolta Rina. – Mert még egy férfi sem dugott meg annyiszor, mint te ma este. Vagy juttatott el a csúcsra ennyiszer.
- Mmmmm! Élvezted, ugye? – nyalta meg Laura a szája szélét.
- Imádtam.
- Mmmmm! Akkor mit szólsz ehhez?
Laura lecsúszott a lány hosszú és feszes combjai közé és ismét nyalogatni kezdte a punciját, felébresztve benne a vágyat. Rina szeméremajkainak duzzadt és csillogó fekete szirmainak rózsaszín belseje szinte hívogatta Laura nyelvét. A heves nyelvcsapásoktól Rina a falra tudott volna mászni és pár pillanat múlva ismét a csúcson volt. És amikor már ott volt, Laura nem engedte, hogy visszaereszkedjen a való világba.
                Kezeit, majd a száját is Rina természetfelettien gyönyörű melleihez tapasztotta és nyalta, szívogatta őket. A szájába vette a duzzadt mellbimbókat és porszívóként szívta őket magába, miközben a másik kezével a lány punciját ujjazta, amíg Rina ismét el nem ment. Harminc másodperc alatt eljutott a csúcsra. Ismét. Laura a saját testén is végigfuttatta a kezét. Annyira fel volt izgulva, hogy minden érintés és simogatás úgy hasított belé, mintha áramütés érte volna és hamarosan ő is elélvezett.
                Laura nem tudta abbahagyni. Addig kényeztette Rinát, amíg a lány ötször, vagy még többször el nem ment egymás után és végül már a teste teljesen elernyedt, arra sarkallva a teljesen felpörgetett Laurát, hogy fékezze magát.
- Ohhhh! Ó, Istenem!... Nem bírok ki többet. – nyögte Rina, miközben felemelte a kezét, hogy megérintse Laura arcát. Magához húzta a lányt és egy nyelves csókot adott neki, miközben teste még mindig az izgatottságtól remegett. – Istenem! Nem tudom, hogy el tudom-e viselni ezt még egyszer, Laura! – suttogta csillogó szemekkel.
- Mmmmm! Lehet, hogy könyörögnöd kéne, hogy hagyjam abba. – incselkedett Laura, végigcsókolva a lány gyönyörű, meztelen testét, mindenhol, ahol csak érte.
- Akkor kérlek! Könyörgöm!... Hagyd abba! – nyögte Rina. – Legalább egy percre! Vagy kettőre. A testem már sajog a sok orgazmustól.
Laura duzzogva biggyesztette le a száját, de egyet értett a lánnyal.
- Rendben! – mondta. – Ha ennyire akarod.
Odabújt a teljesen kimerült lányhoz és a fülébe suttogott.
- De ha eszedbe jut ez az éjszaka, azt szeretném, hogy emlékezz a lányra, akinek könyörögtél, hogy ne kényeztessen tovább, az után, hogy eljuttatott a csúcsra, aztán ismét és ismét, amíg már nem bírtad tovább.
Rina halk, kimerült kuncogást hallatott.
- Rendben. Megígérem. – nevetett. – Kíméletlenül megdugtál és én tízszer is elmentem, aztán már azért könyörögtem, hogy hagyd abba, mielőtt belehalok egy újabb orgazmusba. Így jó lesz?
Laura elmosolyodott és megcsókolta a lányt.
- Igen. Jó lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]