2015. augusztus 13., csütörtök

Voltál már valaha nővel?

Gyönyörök egy éjszakai bárban felszedett nővel.

Írta: Armychick
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2015. július 9.

********************************************************************

Amikor már a harmadik pohár bor is legördült a torkomon, a beszélgetés Marie-val kezdett érdekes fordulatot venni.
- Voltál már valaha nővel? - tette fel a kérdést.
Elmosolyodtam. Számtalan alkalommal szerettem volna már felhozni ezt a témát a vele folytatott beszélgetés során, de eleddig nem találtam rá megfelelő alkalmat.
- Igen. Párszor. Miért?
Egy kicsit fészkelődött a székén, ízlelgetve a kérdést, amit feltenni készült.
- És te voltál már nővel? - kérdeztem vissza végül.
- Nem – pirult el és lesütötte a szemét. - Kíváncsi vagyok, de még sose volt olyan barátom, akivel összejött volna. Milyen?
Ismét elmosolyodtam és megint végigmértem őt, immár vagy századszor, csak a gyönyör kedvéért. Elmerültem sötét szemeiben, tanulmányoztam lágy ívű, formás melleit, selymes bőrét, a csípője vonalát a szoknyája alatt, ami annyira magával ragadott ringásával a night clubban... Most viszont már, hogy csak kettesben voltunk itt, a lakásomon, még nehezebb volt ellenállni. Mindenáron meg akartam tudni, milyen érzés megérinteni a bőrét.
A tekintete az enyémbe akaszkodott és láttam a benne csillogó vágyat. Felálltam és letettem a kiürült poharat az asztalra.
- Mi lenne, ha megmutatnám? - hajoltam előre és kezembe fogtam az övét, hogy gyengéden felsegítsem őt. A megrökönyödés az arcán csak még több erőt adott, hogy folytassam. Tenyerem az arcára siklott és magamhoz húztam őt, hogy ajkaink összeérjenek. Amikor nem húzódott el, csak még hevesebben kezdtem csókolni. Ajkaim elnyíltak, karjaim pedig a teste köré fonódtak, hogy szorosabban magamhoz öleljem őt. Nyelvem átcsusszant a szájába és az övéhez simult, táncra kérve őt. Amikor megéreztem derekam köré sikló karját, tudtam, hogy minden rendben van.
Amikor elhúzódtam tőle, a szemeibe fúródó tekintetem részben hitetlenséget, részben kíváncsiságot tükrözött. Végigvezettem őt a folyosón a hálószobámhoz és bezártam magunk mögött az ajtót. Egy szó nélkül felé fordultam és elkezdtem kigombolni selyem blúzát, ami egész éjjel izgatott testéhez simulva. Hosszú ujjaim gyors munkát végeztek. Lecsúsztattam az anyagot a vállairól és kiszabadítottam szoknyájából is.
Tekintetem végigsiklott nyaka vonalán és agyamat már csak az foglalkoztatta, milyen lehet selymes bőrének az íze. Követtem torka ívét, majd fekete, csipkés melltartójára pillantottam. Előre hajoltam és csókot leheltem melle kilátszó bőrére, majd háta mögé nyúltam és kikapcsoltam a ruhadarab csatját, hogy kiszabadítsam a formás domborulatokat.
Mindketten az ágyamra telepedtünk és én magamhoz húztam őt. Marie felnyögött, ahogy ajkaim közé vettem keményre duzzadt mellbimbóját, ujjaimmal pedig a másikat izgattam.
Különös figyelmet fordítottam arra, hogy mindkét mell megkapja a neki járó gyönyört, majd végül letornáztam a szoknyáját is. Segített a munkában, én pedig figyeltem, ahogy a szövet a padlóra hullik és akaratlanul is elmosolyodtam. Ahogy izgató, csipkés bugyiját néztem, ami alig takart valamit lábai közéből, csak arra tudtam gondolni, hogy arra számított, ma este történni fog valami.
Vágyakozva mosolygott fel rám, én pedig egy kósza gondolattól vezérelve hátra löktem őt, felemeltem a lábait és lehúztam bugyiját, elhajítva azt a szoba másik végébe, majd a térdeimre ereszkedtem előtte. A látvány innen csodálatosabb volt, mint amiről valaha is álmodtam volna.
Gyengéden végigsimítottam combjain és széttártam lábait. Szám is követte kezeim útját és belsőcombjának puha bőrét kezdtem csókolgatni. Orromat megtöltötte édes illata, nyelvem pedig finoman végigsimított bejáratán. Érezni akartam őt. Az ízét. Ebből pedig csak annyit tudtam, hogy még többet akarok.
Nyögéseit beleegyezésnek vettem és nyelvemmel gyengéden izgattam tovább, újabb sóhajokat csalva elő torkából.
Annyira széttártam combjait, amennyire csak tudtam és közéjük mélyesztettem arcomat. Mélyen belé nyaltam, annyira belemélyesztve nyelvemet, amennyire csak tudtam. Szemei lecsukódtak és egyre hangosabban nyöszörgött közben. Éreztem, ahogy lábai remegnek és figyeltem, ahogy háta is ívbe feszül. A következő érintésem gyengédebb volt. Finom, apró izgatások. Idővel azonban ismét mélyebbé váltak, míg végül rá nem találtam csiklójára. Ettől hangja olyan örömtelien csendült fel, amibe teljesen beleborzongtam, miközben ajkait a nevem hagyta el.
Kényelmesen elhelyezkedtem és belé toltam ujjamat, mélyebbre, mint amennyire a nyelvem elért. Ez volt az, amire vágyott. Hogy egy nő nyalja ki. Én pedig nem álltam az álmai beteljesülésének útjába.
Óvatosan tapogattam barlangja falát. Olyan forró és nedves volt már, hogy nem esett nehezemre megtalálni a megfelelő pontot. Ujjam és nyelvem együttes izgatása egyre közelebb lökte őt a csúcshoz.
Szabad kezemmel felnyúltam és mellét kezdtem markolászni. Ujjaim kemény bimbójával játszottak. Simogattam, csipkedtem, morzsolgattam. Nem olyan erősen, hogy fájdalmat okozzak neki, de gyönyört annál többet. Ez a kulcs. Éreztem, ahogy a teste megfeszül alattam. Még suttogott valamit, mielőtt rátört a gyönyör.
Teste megfeszült és nekem meg kellett küzdenem, hogy a helyén tartsam nyelvem és ujjamat. Amikor már épp kezdett elernyedni, belé toltam még egy ujjamat, nyelvemmel pedig hevesebben kezdtem izgatni őt. Nem tartott sokáig, mire egy újabb orgazmus tört rá.
A nevemet sikoltozta, újra és újra, olyan hangosan, hogy beleremegett a dobhártyám. De az ilyen édes hangok hallatán az izgatást a világért se tudtam volna abbahagyni.
Végül csak elhúzódtam tőle, lenyaltam nedveit ujjaimról és elterültem mellette az ágyon. Átkaroltam ernyedt testét, ő pedig hozzám bújt és megcsókolt.
- Ez csodálatos volt – mondta. - Kipróbálhatnánk később is?
Elmosolyodtam.
- Amikor csak akarod. Csak szólnod kell.
Tekintetem gyönyörű arcán nyugtattam, ahogy elmosolyodott.
- Legközelebb megpróbálhatom én is ezt neked?
A mosoly nem is lehetett volna szélesebb az arcomon. Én is megcsókoltam őt, mielőtt válaszoltam volna.
- Igen. És legközelebb én fogom sikoltozni a te nevedet.

6 megjegyzés:

  1. Egyszerű, de szép történet.

    Amúgy ne merült még fel benned, hogy érdemes lehetne más témákon kísérletezni, boncolgatni, ne adj isten a leszbikus incesztus jelenségét is felhozni? Bár inkább a kevésbé tabu témákra gondolnám, hogy az emberek vevők lennének rá. Félre ne érts, azért én nem vagyok egy túlzottan perverz csaj, úgy nagyjából hivatásbeli okoknál fogva is egyre inkább tágul a dolgok felé irányuló érdeklődésem.
    Ja, és gratulálok a blog fennmaradásához, gondolom, hogy eddig is valami eszméletlen energiát követelhetett számodra a vele való munka, vagy csupán a kreativitásod megállíthatatlan, ezt már a fene se -vagy csak Sinara- tudja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami azt illeti, gondoltam. :)
      Viszont a fantáziám sajnos nem úgy működik, hogy valamit jó lenne írni, akkor kitalálok rá.
      Az iránt viszont, hogy milyen témában fordítok, nyitott vagyok. A lényeg, hogy nekem tetszen. :)
      Ha ajánlasz angolul ilyen témájú történetet, meglátom, mit tehetek. ;)
      Addig is pedig, bár más téma, de a Felvilágosítás című történetemet olvastad?

      Ami pedig a blogot illeti, elég sok energiát elszív, valóban. Épp ezért igyekszem a jövőben csak a feltétlenül szükségest rászánni.

      Törlés
    2. Értem. :) Én meg az olvasáshoz állok hasonlóan.
      Anyaggyűjtésben habár még nem állok profi szinten, de végső soron úgy hiszem, hogy megfontolható. Nagyobbrészt személyemhez szóló tapasztalataim vannak a folyamatot illetően, amikbe azért nem kevés bizalommal lettem beavatva, szóval azért válogatnom kell.
      Olvastam, erre rá alig egy héttel meg egy cikkbe is belebukkantam, hogy Bécsben is van hasonló dolog - igaz, tanfolyam szinten, és csupán egy kampuszon... Ehh. :@

      Ezért kell sokat szexelni mellette, legalábbis engem feltölt :D


      Az a baj, hogy rohadt nehéz még a témával is foglalkozni, nagyon sokan betegnek vagy szenvedőknek tekintik a megélőket, persze az ember meg utólag csodálkozik egy tök normál viselkedésű, XY nevezetű bombacsaj ismerősén, hogy amaz rendszeresedett nemi aktust élt meg az édesanyjával (vagy épp fordítva, melyiküket nézzük). Nem arról van itt szó, hogy elkezdem most neked a témát pedzgetni, igazából a véleményed érdekelne, hogy szerinted milyen alkotói munkával lehetne a társadalom felé megmutatni, hogy egy adott tabunak számító dolognak az árnyoldalát nem maga a jelenség adja meg, hanem maga az ember és annak metódusa. Nem terhelni akarlak, szimplán csak iránymutatásra lenne szükségem. :)
      Szia

      Törlés
    3. Én az ilyen témákkal úgy vagyok, hogy legjobb nagyon óvatosan kezelni. Figyelembe kell venni az ellenérzéseket ezirányban a társadalom részéről és Ben túlfeszíteni a húrt.
      A másik meg, amit egy ilyen történetnél fontosnak tartok, hogy legyen valami értelme és üzenjen is valamit. Az olyan történeteket, amiknek csak annyi a lényege, hogy "hú, lefeküdtem az anyámmal" én is undorítónak tartom. De ha jól meg van írva, kellő érzékenységgel, és életszagúan bemutatja, mi játszódik le a karakterekben, úgy könnyen lehet érdekes is.

      Törlés
    4. Ezért is tudnám csak anonim módon elképzelni a fejemben zajló projektet. Pár lánnyal már felmerült köztünk a művészi aktfotók készítése, illetve annak publikálása, az ember lánya ugyanakkor nem kevés kockázatot vállalna be az arca nyilvánosságával mindamellett, hogy egy élet sztorija van melléjük csatolva. Nem egy felhergelt óvodás fantáziaszintjét képező szextörténetekre gondoltam, hanem sajátos lelki kötődések megnyilvánulását ábrázoló elbeszélés szerű históriákra, mértékletes -néhol szükségszerűen kapcsolódó- erotikával, ami mégiscsak az intimitás következő lépcsőfoka, a beteljesülés tetőfoka. Legszívesebben a leszbikus szerelem valamennyi létező formáját kutatnám fel töviről hegyire, de ahogy azt te is megmutattad, az ember nem késztetheti saját magát sem arra, hogy megfeleljen mások elvárásainak, legfőképp akkor, ha tudatában sincsen annak, de mivel már jó ideje, hogy ez az életvitel magába szívott engem, eléggé hajt a tettvágy hogy megmutassam azt ami kikívánkozik. Végső soron mindenképpen a zárt körből a nyitottá válás lenne a cél.

      Na de a blogodhoz visszatérve: már rég megakartam kérdezni tőled, csak valamilyen oknál fogva mindig sikerült elmarasztalnom magam. Amikor blogot nyitottál, volt a kezdetben konkrét célközönség megcímezve, vagy minél több fantáziatípus megtorpedózása volt a szándék - figyelembe véve a heteró és meleg elemeket tartalmazó történeteidet egyaránt? Mondhatni ilyesmi az általad felhozott Felvilágosítás is. Ez amúgy érdekes megközelítése a társadalmi szexualizálásnak, szóval kíváncsian várom, lehet e ebből hosszútávú folytatás részedről?

      Köszönöm, hogy türelemmel válaszoltál a megcímzett reagálásaimra, jó érzés őszinte és kedves személyekkel beszélgetni még így random ismeretlen módon is. Minden jót és további felfrissülést :)

      Törlés
    5. Amennyiben ezt kellő érzékenységgel kezeled, a végeredmény engem is érdekelne. :)

      Nem lebegett semmi ilyen a szemem előtt. Csak egy olyan weboldalra töltöttem fel ez előtt a történeteimet, ahol eléggé rossz volt a légkör. (Értsd: Egymás leszólása, trollkodás, kicsinyes b háborúskodás.) Szóval indítottam egy saját blogot, ahol tudja, aki ide jön, hogy itt ez lesz. Ha nem tetszik, nem kötelező ide járni. Más úgyse lesz. Ha meg tetszik, annak csak örülök. De (vélt, feltételezett, vagy valós) igényeket nem akarok kielégíteni. Nem is menne. Azt írok, ami magamtól kijön belőlem.

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]