2012. július 4., szerda

Útkeresés

Laura kalandjai I. könyv - Laura ébredése 4-8. fejezet

A sorozatban eddig megjelent:
1-3. fejezet: A vágyak ébredése

Fülszöveg helyett: Miután lefeküdt egyik kolléganőjével, Karen Washingtonnal, Laura Robbins elbizonytalanodik szexuális orientációját illetően. Nem érzi magát leszbikusnak, viszont fél, hogy a történtek után a környezete annak tarthatja. Így hát Laura úgy dönt, felszed egy pasit, és kideríti, valójában hányadán is áll. A dolgok viszont csak bonyolultabbá válnak, amikor a kiadós dugás után Karen ismét belép az életébe.

Írta: Miranda Mars
Fordította: Filander


            Amikor reggel felkeltek, még kétszer annyit szeretkeztek, mielőtt kikeltek volna az ágyból. Aztán még egyszer együtt a zuhany alatt. Mire elindultak dolgozni, már mindketten huszonegyszer élték át a végtelen gyönyört. Egyikük sem tudta igazán elhinni.
- Tényleg megtettük? – suttogta Karen miközben a munkahelyük felé hajtottak.
Laura biccentett.
- Biztos felállítottunk egy rekordot.
- Az biztos, hogy nekem ez egy rekord volt.
- Én egyszer háromszor is elmentem. Kétszer az este és egyszer következő reggel. – mondta Laura. – De sohasem gondoltam volna hogy huszonegyszer… legalábbis előtted.
            A parkolóban még egyszer elmélyülten egymás szemébe néztek, érezve a testüket melengető határtalan szerelmet, vágyva a másik vad, forró csókjára, sőt, égve a vágytól, hogy érezzék a másik meztelen testét az övékhez simulni, ott helyben, de féltek megkockáztatni, még egy rejtett cirógatást is. Mindez hihetetlenül rémisztő volt. Mindkettőjüket megrémítette ez az erős érzés, amely hatalmába kerítette őket. De próbálták elrejteni a dolgot egymás elől, sőt még saját maguk elől is.
- Én… én, szeretnék újra találkozni veled. – suttogta Laura félénken. – Tudom, hogy amit csináltunk… az nem volt helyes, de én akkor is szeretném... Szeretném megint.
Karen felemelte a kezét.
- Én is akarom, olyan keményen, ahogy te csinálod. – suttogta. – Ez nem lehet rossz. Ami ilyen jó az nem lehet… helytelen.
- De mi nem vagyunk leszbikusok. – suttogta Laura közelebb húzódva a nőhöz.
- Mindketten tudjuk ezt. Mással meg ki törődik?
- Szeretkezni akarok veled. Itt és most. Mindenki szeme előtt.
- De nem akarjuk elveszíteni az állásunkat. – mondta Karen, a vágytól csillogó szemmel.
- Ez igaz. – ismerte el Laura szomorúan.
Mindketten bementek az épületbe. Már most fizikai fájdalmat okozott nekik a külön lét, de muszáj volt az elmúlt vad éjszakát titokban tartaniuk. Ahogy lassan múlt a nap, Laura bűnbánóan kezdett gondolni arra hogy mit is csináltak. Ám a bűntudat csak még hevesebbé tette a vágyat, amit Karen iránt érzett, de a szíve megtelt ijedtséggel, végtére is egy másik nőről van szó. És még egy csomó olyan dolgot érzett, amit már nem is tudott szavakba önteni. Még a huszonegy orgazmus emléke is zavarral töltötte el.
            Istenem, talán mégis leszbikus vagyok! – gondolta. – Csak még nem ismertem fel idáig? Akarom őt. Jobban, mint bármelyik férfit. Jobban, mint valaha akartam egyetlen férfit is. Kefélni akarok vele, beleharapni a melleibe és puncimat az övének feszíteni, amíg csak teljesen el nem olvadunk a kielégüléstől. Istenem, olyan jó volt.
            Már attól is el tudott volna élvezni, hogy csak rá gondolt. Az egész olyan izgató volt. Egész nap küzdött a késztetéssel, hogy átmenjen az épületnek abba a részébe, ahol Karen dolgozik. Csak hogy lássa őt. Talán egyedül is lehessen vele egy kicsit valahol. A mosdóban, vagy valahol. Hogy megérinthesse őt. Hogy a kezét az ágyékához simítsa. Vagy kiszabadítsa azokat a gyönyörű melleit és csókolgassa őket.
            Már attól nedves lett, hogy csak rágondolt. És még dühösebb lett magára. Te nem vagy ilyen! – mondta magának. – Te nem vagy leszbikus! Miért akarod őt ennyire? Te a férfiakat szereted! Egy férfi kell neked, hogy jól megdugjon! És úgy értem, hogy tényleg, igazából megdugjon. Ez az amire szükséged van!
Mindezzel az agyában és igyekezve elfojtani heves vágyait és szexuális sóvárgását a gyönyörű fekete nő iránt, munka után elment egy népszerű szingli bárba, ahol sok fickó megfordult a munkatársai közül. Nem tartott sokáig hogy találjon egy csapat férfit, akik hevesen próbálták felkelteni az érdeklődését. Csupán annyi volt a dolga, hogy válasszon egyet. Végül ki is választott egyet. Egy férfit, aki már egy éve járt a nyomában. Rick Perkins ugyanannál a cégnél dolgozott mint ő és meg kell vallani elég jóképű volt. Egyszer a múltban el is ment vele egy kicsit szórakozni, de a dolgok sohasem fordultak komolyabbra. Most azonban Laura nagyon fogékony volt.
Rick végül azon kapta magát, hogy már a lakása ajtajában állnak, amikor Laura oda fordult hozzá és megszólalt.
- Csak akkor, ha megígéred, hogy jól viselkedsz, és nem versz át engem.
Mélyen a férfi szemébe nézett, hogy lássa, hogyan reagál.
- Ne is gondolj erre! – jött a válasz gyorsan. – Csak egy ital és máris hazaviszlek.
Azonban Laura rendkívül jól érezte magát. Jókat nevettek együtt és pihengettek egy ideig. Rick rendelt egy pizzát a lakására. Végül, úgy kilenc óra felé, néhány ital után, Laura végre rá tudta kényszeríteni magát, hogy elfelejtse Karent. Éppen annyira, hogy rájöjjön, hogy a gondolat, hogy ez a csinos férfi megdugja őt, nem is olyan rossz. Sőt mi több, elég izgató is volt az elképzelés.
            Úgy tűnt Rick megérezte a helyzet lazulását. Miután adott neki egy újabb italt, beállt a széke mögé és arcát mélyes belesüllyesztette a nő puha hajába, úgy hogy Laura érezte az ajkait a nyakán. Megfordult és az ajkaik összeértek. Lassan és forrón csókolóztak. Amikor az ajkaik szétváltak Laura lassan lihegni kezdett.
- Én… én, sajnálom. – kért bocsánatot Rick őszintén. – Olyan szép vagy. Csak szerettem volna megszagolni a hajadat és… elragadtattam magam.
- Mmmm, tetszik, ahogy elragadtattad magad. - mosolygott Laura ismét közelítve érzéki ajkait a férfiéihez.
Rick gyakorlottan és igényesen csókolta meg őt. Fölállította a székről és magához ölelte, miközben ujjait belemélyesztette a testébe a ruháján keresztül. Laura nem ellenkezett. Olyan volt, mintha felfedezné a szerelem egy új formáját. Egy érzéki éjszaka után Karen karjaiban a férfi kemény érintése előhívta minden érzését Karen előttről.
Istenem! – gondolta Laura és érezte, ahogy a szíve egyre hevesebben ver, szétpumpálva testében a tűzforróan csörgedező vért. – Olyan kemény és nyers.
Rick szája ekkor már puha nyakát csókolta, úgy hogy Laura teljesen libabőrős lett. Ujjai szorgosan gombolták ki a nő blúzát, szétnyitva a gombokat lassan, egyiket a másik után. Mindketten lefelé pillantottak, ahogy Laura körte alakú csipke melltartója előbukkant a ruha alól és láthatóvá vált a köztük elterülő érzéki völgy.
A férfi megmarkolta és csókolgatni kezdte a formás melleket. Ajkai végig kalandoztak egészen a mellei csúcsáig. Laura kibújt a blúzából.
- Vedd le! – mondta Rick. – Nincs szexibb annál, mint amikor egy nő leveszi a saját melltartóját.
Kivéve, ha egy másik nőét veszi le. – gondolta Laura. Agya megtelt a feltörő emlékekkel, ahogy lassan húzta le Karen melltartóját és előtűntek a nő gömbölyű, puha mellei és kemény, fekete bimbói…
Összeszorította a fogait és elkergette magától az emlékképet. Nem tudta megállni, hogy ne képzelje el Karent és Ricket egyszerre maga mellett, elképzelve, hogy milyen lenne kettőjükkel egyszerre. Ahogy mindketten megbasznának. – gondolta. – Istenem, bele is halnék.
            Kezeit a háta mögé tolta, engedve a férfinak hogy megcsodálja a melleit, ahogy azok előbukkannak a lecsúszó melltartóból. Kegyetlenül lassan eresztette le az apró ruhadarabot. Aztán lassan lehúzta a vállpántokat is, végig a karjain. Aztán a melltartó végre lehullott a testéről, elővillantva gyönyörű domborulatait. Csomós korallra emlékeztető bimbói csillogtak a halvány lámpafényben. Rick lassan felfelé csúsztatta a kezét és óvatosan belemarkolt Laura mellébe.
- Sosem láttam még ilyen gyönyörűeket. – mormogta.
Laura sürgetően megcsókolta a férfit.
- Nem akarod megcsókolni őket? – kérdezte rekedt hangon.
Rick a puha dombokhoz nyomta a száját és csókjai nyomán Laura hamar elkezdett nyögni és rángatózni az extázistól. Teljesen más volt, ahogy az ajkai a bimbóihoz értek, mint amikor Karen csinálta ugyanezt. A férfi heves volt és csak úgy falta a melleit. Hevesen, szinte erőszakosan szívta a melleit, bevéve egy nagy darabot a szájába a nő bimbóival együtt, miközben ujjait becsúsztatta a két félgömb közé.
- Oh! Oh, Istenem. – nyögte Laura, miközben lágyan vonaglott a férfi ölelésében.
Mindketten lefeküdtek a padlóra a szófa előtt. Rick nem tudott betelni a csodálatos mellek látványától. Teljesen megigézték őt. Nyalta, szopogatta és markolászta őket, miközben Laura hisztérikusan felsikoltott a gyönyörtől. Vékony ujjai serényen csúsztak le a férfi övéhez és kicsatolták azt. Szétnyitotta a nadrágját és letolta az alsóját is, kiszabadítva a férfi falloszát. Azt a hatalmas, forró, lüktető fegyvert, amely nagyobb volt, mint amit valaha látott. Laura lecsúszott Rick testén és megragadta a férfi golyóit és elárasztotta az érzéki szerszámot forró csókjaival.
- Laura! – lihegte a férfi. – Még sohasem láttam ilyen csodás melleket életemben… Oh, Istenem… Gyönyörű vagy.
- Mmmmm, én pedig még sosem láttam ilyen hatalmas farkat. – válaszolta a nő szenvedélyesen nyalogatva a férfi szerszámát.
Rick felnyögött, ahogy Laura nyelve végigfutott a hímtagján. Laura becsúsztatta ajkait a férfi lábainak közébe, nyelével ingerelve a golyóit, majd elkezdte végigcsókolni a kőkemény faszt, amíg el nem érte a gömbölyű, bíborban játszó végét. Aztán bedugta a hatalmas szerszámot a szájába és nyelvével elkezdett körözni körülötte, és lassan húzogatta a szájában. Nem túl keményen, de kitartóan, ritmusosan, amíg a férfi dereka át nem vette azt, és nem kezdte ő dugni a nő száját, fejét a kezeibe véve.
            Laura nehezen tudta elhinni mennyire is várt erre. Már mindketten félmeztelenek voltak, de semmi nem állíthatta meg őket, hogy folytassák. A kezébe fogta a férfi hatalmas falloszát és meztelen mellei közé nyomta, ezzel még inkább felizgatva a Ricket.
- Nem akarsz ráélvezni a melleimre? – kérdezte. – Élvezz a számba és aztán a melleimre!
- Unnhhh. .. ohnnnn! – nyögte a férfi – Igen! Ungghhh! Istenem… igen, szopjad keményebben!... Ungghhh!
Mindketten elvesztették már az önuralmukat. Laura azt akarta, hogy a férfi dugja meg, de közben nem akarta kivenni a hatalmas farkat a szájából. Megmarkolta a meredező szerszámot és dagadó fejét bedugta a szájába, vadul szopva és nyalogatva azt, érezve, ahogy a férfi teste megmerevedik, és rángatózni kezd.
            Aztán hirtelen a férfi lüktető farkából szökőkútszerűen tört fel a nedv Laura szájába és habozva csurgott végig az állán, miközben ő nyögve nyelte. Laura nyögött és rángatózott. Kihúzta a hatalmas szerszámot a szájából és mellei közé nyomta, érezve ahogy a nedv végigspriccel a mellbimbóin és csillogó folyócskákként fut le a domborulatokról. Aztán visszadugta Rick farkát a szájába, hogy buján fellefetyelje az utolsó cseppeket is, amiket ki tudott facsarni a lüktető rúdból. Végül Rick fáradtan rogyott le a nő mellé és lihegve hevert el a földön. Mindketten félig meztelenek voltak. Laura pucér mellein ott csillogtak a férfi nedvei, melyek még most is csöpögtek hatalmas farkából. Oda fordult és ajkait a férfiéira tapasztotta.
- Remélem ez csak a bemelegítés volt. – suttogta.
- Sajnálom, de ez túl gyors volt. – lihegte Rick. – Én… azt hiszem nem bírom tovább.
- Próbáltam meggyőződni róla. – válaszolta Laura.
Elöntötte testét a kívánatosság és a szexuális bujaság érzése a tudattól, hogy ilyen hamar ki tudta elégíteni a férfit. Lassan letörölte a férfi nedveit a melléről a mutatóujjával és érzékien tisztára nyalta. Ahogy Rick nézte őt farka ismét meredezni kezdett.
- Miért nem megyünk át a hálószobába? – javasolta - Ott sokkal kényelmesebb.
- Rendben. – mosolyogta Laura.
Rick útközben felkapott két törülközőt a fürdőszobából és elindult a hálószoba felé. Az ágya hatalmas volt. Lehúzta róla a takarókat, felfedve a hófehér lepedőt. Laura érezte, hogy a puncija egyre nedvesebb lesz, ennek a hatalmas „játszótérnek” a látványától. Kizipzározta a szoknyáját és egy szívfájdítóan lassú, sztriptíztáncba illő mozdulattal letolta magáról, míg végül csak csipkés bugyija maradt rajta, amit lassan húzott lefelé hosszú, homokszínű lábain.
Rick gyorsan letépte magáról az ingét és mindketten teljesen meztelenül hullottak egymás mellé az ágyra. A férfi kegyei villámgyorsan átjárták Laura sima és puha testét. A nő felsóhajtott, ahogy a forró ajkak hozzáérte a bőréhez. Ez teljesen más volt, mint ahogy Karen csinálta. Rick nem volt olyan gyengéd és leleményes, mint Karen, aki a legsürgetőbb pillanatokban halogatta a kielégítést, ezzel érzékien kínozva őt. Rick kemény volt, durva és gyors. Letörölte nedvei maradékát a nő melleiről az egyik törülközővel, majd újult erővel kezdte csókolgatni és szívni őket, gyorsan sodorva őt magával egy erős orgazmus felé.
            Tudta, hogy puncija már a legapróbb érintéstől is forró nedvvel telne meg. Laura teljesen felajzva érezte magát, ahogy a férfi ajkai az övéihez értek, majd a melleit csókolgatták. Mindez már az orgazmus határára sodorta.
            Szétnyitotta a combjait és hagyta, hogy a férfi becsússzon közéjük. Feszes teste remegett a vágytól.
- Ohhhhhh, Rick!... Bassz meg! – könyörgött a férfinak. – Csináld! Most! Kérlek, ne várass!... Szükségem van rá! Már olyan közel vagyok! Kérlek!
- Sosem láttam még olyan gyönyörű nőt, mint te. – lihegte a férfi, miközben Laura nyakát csókolgatta és nedves punciját dörzsölte a kezével, ezzel mégnagyobb kéjt okozva neki.
Laura becsúsztatta kezét a két test közé, megragadta a vastag, lüktető farkat és lassan becsúsztatta szétnyíló szeméremajkai közé.
- Hatolj belém! – nyögte. – Kérlek!
Rick beleirányította gigantikus falloszának fejét a csillogó, vörös vágatba és mélyen belenyomta az egészet a nő testébe. Laura összeszorította a fogait, és halk dorombolás hagyta el a száját, ahogy végig futott rajta a kéj, amit a mélyen belé hatoló hímtag okozott.
- Ohhnnnn… oh, istenem! – nyögte – Ez olyan hatalmas.
- Próbállak nem megsérteni. – lihegte Rick
Laura még sohasem érzett ehhez hasonlót. A férfi farka akkora volt, hogy úgy tűnt, az egész testét kitölti, széttolva a combjait. Puncija egyre erősebben kezdett lüktetni. És amikor a férfi ki-be kezdte mozgatni a testében, nyöszörögni kezdett és szemei előtt csillagok kezdtek táncolni. Rick farka ismét mélyen belé hatolt, amitől az arca és az egész teste a határtalan boldogságtól kezdett remegni.
            Laura ráfonta combjait a férfi derekára és lüktető gyorsasággal kezdte húzogatni magát fel-le a kemény hímtagon, olyan közel egy elképesztően hatalmas orgazmushoz, hogy szinte megőrült a vágytól.
- Ohhh! Kérlek, csináld keményebben! – könyörgött szinte már sikítva. – Sebezz meg! Nem bánom! Csak csináld! Awwnnggghh! Oh, igen! Keményebben! Unghh!  Aungghh!"
Rick lassan végigcsúsztatta kezeit a lány testén, amíg el nem érte formás fenekét. Aztán újból és újból belédöfte meredező farkát, erősebbnél erősebb sikításokat csalva elő Laura torkából. Még sohasem dugták meg ennyire. És még sohasem kefélt olyan férfival, akinek ekkora farka lett volna. Úgy tűnt mintha kettéhasítaná a testét, ahogy lándzsaként hatolt be, forró puncijába.
            És ahogy a csúcspont egyre közelebb és közelebb került, Rick még mélyebbre döfte belé a farkát. Laura nyögött és tagjai időről időre teljesen elmerevedtek az élvezettől. Teste ívszerűen megemelkedett, ahogy az izmai megfeszültek és a lélegzete is elakadt, ahogy a megsemmisítő kéj végigfutott a testén. Rick tövig nyomta a farkát Laura puncijába és mintha az egész világ egy fülsiketítő robajjal vetette volna szét magát, ahogy a lány felsikított az orgazmus erejétől.
- Auungghhh! – sikoltott fel mielőtt elnémult volna a fékevesztett extázistól. - Ohnng!  Annghiieeee!  Ohnngghiieeee!
A heves görcsök ráztak és csavarták hullámzó testét, újabb és újabb erővel, ahogy a férfi szakadatlanul hatolt belé hatalmas farkával, majd az érzéstől, ahogy Rick nedve szétspriccel a testében. Élete legnagyobb szexuális élménye, amit Karennel élt át, már nem is létezett ennek a féktelen gyönyörnek a hullámában, ami mintha szárazra facsarná, majd hagyná lihegni és erőtlenül heverni Rick felé tornyosuló teste alatt. Puncija továbbra is lüktetett és néha erősen összeszorult. Bár a férfi már rég kihúzta belőle a farkát, Laura még mindig reszketett az élvezettől, amit az erős belé hatolás okozott.
- Nem is tudtam, hogy meg akarsz ölni azzal, hogy halálra kefélsz. – mosolygott a lány, miközben Rick mellé heveredett.
- Bocsánat. Túl kemény voltam? Úgy emlékszem te akartad ezt, - jött a válasz.
- Mmmmm! Igen. – dorombolta Laura és a férfihoz simult. – Ez volt az, amire szükségem volt.
És az igazat mondta. Egyáltalán nem gondolt Karenre, csak rövid ideig, amikor a görcsök elmúltak, majd beismerve, hogy mennyire más a szex Rickkel. Ennek ellenére a puncija sajgott a kemény behatolásoktól. Tudta, hogy még egy ilyen után nem tudna hazamenni a saját lábán. Ugyanezt látta Rick szemében, de tudta, hogy a férfi pont ezt akarja.
- Te nagyon szeretsz dugni, ugye? – mosolygott rá.
- Ismersz valakit, aki nem? – vágott vissza Laura.
- De te jobban szereted, mint a többség. Ezzel a gyönyörű testtel meg is tudom érteni,
Eközben ujjait lassan végigfuttatta a lány testén. Laura beleremegett a lágy érintésbe.
- Te vagy a legszebb nő, akivel valaha együtt voltam. – szólalt meg ismét.
- Én tudok egy mégszebbet. – mosolygott a lány.
- Szebbet, mint te? – kerekedett el Rick szeme.
- Igen. És talán elmondhatok neked egy titkot. – húzódott közelebb a férfi füléhez és hangját szinte suttogássá halkította. – Te még nem dugtad meg őt, de én igen.
Rick szeme csillogott a kíváncsiságtól.
- Mond tovább! – kérte.
Laura megrázta a fejét.
- Ez felizgat téged?
Mindketten lenéztek a férfi puhuló farkára. Már egyáltalán nem volt kemény. De látszik milyen hatalmas, gondolta Laura. Úgy érzem, mintha egy baseball ütőt dugott volna fel a puncimba.
- Igen. Felizgat. – válaszolta végül Rick. – De ennek az öregfiúnak kell fél óra, amíg egy ilyen kemény menet után rendbe jön.
- Fél óra?! – méltatlankodott Laura – A barátnőmmel folyamatosan keféltünk, amíg már mozdulni sem tudtunk a fáradtságtól! Hússzor mentem el.
Rick megvonta a vállát.
- Azt hiszem, ezzel nem versenyezhetek. Talán felhívhatnád őt.
De Laura hevesen odabújt hozzá, cirógatva a férfi hatalmas farkát.
- Oh, nem. – suttogta. – Azt hiszem meg kell várnom, amit te ajánlhatsz nekem. Úgy értem kettő jobb, mint az egy. Nem igaz?
- És három még jobb, mint a kettő. – mosolygott a férfi.
- Nem, te buta. – nevetett fel a lány. – Úgy értem két ember. Képzeld el, milyen jó lenne, ha mindketten együtt kefélnétek. Te és ő.
És lelki szemei előtt már látta is, ahogy Rick mellé Karen is behuppan az ágyba.
                Laurának sikerült ismét felizgatnia a férfit és húsz perc múlva ismét egymáson feküdtek, miközben Rick farka mélyen behatolt a lány testébe. Ezúttal a hasára fektette Laurát és hátulról kezdte lökni belé dárdaszerűen meredező hímtagját. A lány azon tűnődött, ezt vajon azért kapja, mert beszélt neki az előző éjszakáról, amit Karennel töltött, és azon, hogy vajon mennyi időre lesz szüksége, hogy megint elmenjen.
                Talán Rick féltékeny volt? Vagy dühös? A férfi ráguggolt Laura fenekére és mélyen beletolta hatalmas farkát a lány nedves puncijába, miközben átölelte a testét és markolászni kezdte a mellét, csókolgatta a nyakát és szinte karóba húzta, ahogy acélkeménységű hímtagját újra és újra belé döfte. Laurát gyönyörrel töltötte el ez az egész. A férfi kemény farka élesen hatolt a testébe erős, nyilalló fájdalmat okozva. Mindez pedig vegyült a legfelemelőbb extázissal. Eddig remegő teste egy pillanat alatt megfeszült, majd ismét megremegett a férfi érintésétől. Majd a pár percnyi kegyetlen aktus után kirobbantak belőle az orgazmus hullámai. Élesen felsikoltott, ahogy rátört a féktelen élvezet.
                A csúcson Rick is elment, másodszor azon az estén és most sokkal intenzívebben, mint első alkalommal. Folytatta a kefélést ugyanazzal a brutális, kegyetlen lendülettel hosszú perceken keresztül, amíg a lány el nem ért egy újabb, még intenzívebb orgazmusig. Amikor végül ő is elment élesen felüvöltött és hangos puffanással végig terült az ágyon. A farka ismét behatolt Laura lüktető puncijába elektromos ütés szerű fájdalmat okozva a lánynak és beletaszította egy utolsó, mindent elsöprő orgazmusba, mely végleg kimerítette és ugyanakkor teljesen fel is izgatta.
                Mindezek ellenére csak ötször ment el az együttlétük során. Az, ahogy Rick kefélte, sokkal jobban igénybe vette a testét, amitől még jobban kifáradt, mint attól a huszonegy orgazmustól, amit Karennel élt át. A puncija lüktetett a fájdalomtól. A mellei szinte égtek és a mellbimbóiban is szúró fájdalmat érzett, ahogy felvette a melltartóját. Egy férfi sem dugta még meg ilyen alaposan és ilyen brutálisan.
                Ezt kaptam, amiért beszéltem neki Karenről, gondolta. Mert dicsekedtem. Gúnyolódtam vele. Istenem, ez csodálatos volt. Olyan csodálatos orgazmusaim voltak, mint a múltkor. Azt hittem teljesen szét fogok esni. Hazafelé menet vette csak észre, hogy milyen nehezen tud járni. Istenem, sohasem basztak még meg így életemben, futott át az agyán.
                Csak napokkal később érezte úgy, hogy a teste kezd ismét visszatérni a normális kerékvágásba. Amikor végre a mellbimbói sem fájtak már minden érintéstől és a puncija sem lüktetett már Rick hatalmas szerszámának puszta emlékétől már kezdtek elmúlni a fizikai bizonyítékai, annak a csodálatos estének.
                Most már legalább nem kell aggódnom amiatt, hogy leszbikus lennék, gondolta. Nem, ha így élveztem ezt a mennyei poklot, amit átéltem ezzel a férfival. Azt hiszem, azt viszont már nem élném túl, ha ketten basznának meg. Ők ketten. Egyszerre.
                Ekkor már egy hete nem látta Karent. Kitértek egymás elől a munkahelyükön. Laura tudta, hogy ez azért van, mert mindketten kínosan érzik magukat és szégyellik a mit csináltak, közben szinte belepusztulva a tiltott vágyba. És csak rosszabb lett, mióta nem találkoztak.
                Ezért feküdt le Laura Rickkel, bár ezt később sem bánta meg. Azon se lepődött meg, amikor hallotta, hogy Karen hasonlóképpen cselekedett. Istenem, hát nem vagyunk leszbikusok! Újra és újra csak erre gondolt. De a szeretkezés egyszerűen mennyei volt a másik nővel.
                Egy hét elteltével azonban Laura már nem bírta kontrollálni az ingereit. Egyik este, anélkül hogy belegondolt volna, mit tesz, felkapta a telefont és tárcsázott.
- Karen? – szólt bele.
- Igen. – hallatszott a bizonytalan hang. - … Laura?
Az izgatottság eltitkolhatatlan volt a hangjában.
- Én… nem tudom te hogy érzel. – hezitált Laura. – De… nekem hiányzol.
- Te is hiányzol nekem. – válaszolta Karen ködösen.
- Nálad, vagy nálam? – szakadt ki végül Laurából.
- Tíz perc múlva ott leszek. – vágta rá Karen.
Laura puncija forró lett és nedves, miközben átvette a fehérneműjét, amíg várt Karen érkezésére. Nem vagyok igazából leszbikus, gondolta, de ha Rickre gondolok, az nem hoz ennyire tűzbe. Ha Karen megcsókol, úgy érzem, rögtön elmegyek.
                A szíve hatalmasat dobbant, amikor meghallotta a csengő hangját. A keze reszketett miközben lenyomta a kilincset.
- Hello! – mosolygott rá Karen. Gyönyörűbb volt, mint valaha.
Eugena Washington alias Karen Washington.
- Hello! – suttogta Laura miközben beengedte.
Bekallantyúzta az ajtón a láncot, igyekezve nem túl nyilvánvalóvá tenni a mozdulatot. Mindketten idegesek voltak. Hiszen már egyszer csináltunk ilyet, mondta Laura magának. Huszonegy orgazmusunk volt együtt. Szó nélkül bementek a nappaliba és leültek.
- Kérsz valamit inni? – kérdezte Laura idegesen.
- Az jó lenne. – mosolygott rá Karen. A szemei csillogtak.
Laura nem tudta megállni, hogy végig ne mérje a nő csodálatos testét. Karen sárga blúza kihangsúlyozta melleinek formáját. Követte Laurát a konyhába.
- Kóla, vagy vodka tonik? – kérdezte Laura.
Karen veszélyesen közel lépett hozzá. Laura érezte a lélegzetét a nyakán. Azok a hosszú, gyakorlott ujjak végigsimították a nyakát, majd masszírozni kezdték a vállait a pulóveren keresztül. Laura megfordult. A tekintetük egymásba fúródott.
- Nem tudtam elfelejteni. – mormogta Karen.
- Én sem.
Az ajkaik lassan összeértek a leggyötrőbben szenvedélyes csókban, amit Laura valaha érzett. Valahogy nem akarták folytatni a dolgot a csók után. Ehelyett, az ajkaikkal fejezték ki a vágyaikat és a végtelen bujaságot, amit éreztek. Alaposan bejárták, végigtapogatták, végigégették egymás száját a nyelvükkel, amíg szét nem váltak lihegve és halkan nyafogva a vágy önkívületében.
Karen rátette a mutatóujját Laura szájára.
- Ne mondj semmit!
Laura szemei könyörögve függtek Karenen. Szinte már kérlelték. Megfogta a másik nő kezét és kivezette a konyhából, keresztül a nappalin, a hálószobába. Együtt rogytak le az ágyterítőre és elkezdtek vetkőzni. Nem néztek egymásra, amíg már csak fehérneműben nem ültek egymás mellet.
Ez után azonban már nem tudták távol tartani remegő kezeiket egymástól. Laura kibontotta Karen melltartóját és lassan húzta végig a lány hosszú, barna karjain. Karen mellei méggyönyörűbbek voltak, mint emlékezett rá. Gyengéden megemelte tenyerével a másik nő melleit, morzsolgatva a mellbimbóit a hüvelykujjával.
- Arról álmodtam, hogy megcsókolom ezeket. – suttogta.
- Akkor tedd, amiről álmodtál, drága! – lihegte Karen. A szemei csillogtak a vágytól.
Laura elengedte szájával Karen ajkait és elindult lefelé apró csókokat lehelve a nő testére, amit az lágy sóhajtásokkal és nyögésekkel nyugtázott. Nyelvével körözött a fekete mellbimbók körül, nyalogatta, böködte őket. Amikor végre az egyiket a szájába vette, érezte, ahogy Karen teste megremeg a kéjtől.
                Karen ujjai belefúródtak a hátába. Megragadta Laura melltartójának csatját, izgatottan kikapcsolta és lehúzta a róla a ruhadarabot. Mindketten a vad vágytól vezérelve estek egymásnak. A testükön végigfutó, szinte égető kín, előző vágyódásaiknak félénk újraébredése űzte őket a vágy útján. Laura élesen szívta Karen bimbóit, amitől a lány extatikus üvöltésben és sírásban tört ki.
- Oh, Istenem!... Baby, bassz meg! – zihálta Karen. – Sosem akartam még ezt ennyire, mint most.
Érezték egymás testét, hogy a matracra nehézkedik. Laura hevesen nyögött és sóhajtott, ahogy Karen ajkai megtalálták a melleit és szívni kezdték azokat. Vadul csókolóztak és simogatták egymást, szopogatták egymás mellbimbóit, mialatt megszabadították egymást a maradék ruháiktól is. Ujjaik bebújtak a másik szoknyája alá, a bugyijukba, amíg teljesen meztelenek nem lettek. Vonaglottak, miközben testüket elviselhetetlen kéj csavarta görcsbe.
                Mindketten tudták, hogy mit akarnak és ez ugyanaz volt. Hirtelen abbahagyták egymás markolászását, csókolgatását és a kéjes nyögést. Mélyen egymás szemébe néztek és lassan fészkelődtek meztelen testükkel az ágyon. Lábaik összefonódtak és egymáshoz szorították lüktető, nedvedző, jajgató puncijaikat. Mindketten lenéztek, ahogy a forró ajkak egymásba fonódtak és elöntötte őket a heves élvezet.
- Ahhhh! – sóhajtott Laura.
- Ohhnnn... ohhnnn! Istenem! Csináld keményen, baby! – könyörgött Karen.
Kegyetlen hévvel kezdtek csókolózni, miközben egymáshoz szorították nedves puncijaikat. Teljesen elgémberedtek a hévtől, ahogy izzó testük vad táncot járt egymáson. Mindketten elég fáradtak voltak, így tudták, hogy ez egy gyors menet lesz. Egymás után tapasztották szájukat a másik melleire és egymás után szopogatták a másik mellbimbóit, miközben lágyan feszítették egymásnak a derekukat.
                Néhány perc múlva lihegve váltak szét az orgazmus hullámait követő sikítások és nyögések közepette. Háborgó testük pezsgett és remegett.
- Ungghh! – morogta Laura. - Auungghiiieeee!  Ohnngghiieee!
Karen teste teljesen az övéhez tapadt, zihálva és hápogva a kéj hullámaitól.
- Unnmmgghh!  Oh!  Unghhhiieeee! – grimaszolt a rajta végigfutó orgazmustól.
Laura Karen forró nyakába fúrta az arcát és csak néhány perc után vette észre, hogy könnycseppek csorognak végig az arcán. Felnézett és látta, hogy Karen arca is könnyektől nedves. Ajkaik összeértek egy forró, szívszorító csókban.
- Ohhhhhhh! Istenem! Még sosem volt ilyen… ilyen jó! – suttogta Laura Karen fülébe.
- Tudom… tudom. – mormogta Karen, miközben karjaiban tartotta Laura testét és cirógatta őt. Lassan újraébredt a mindkettőjüket elemésztő vágy tüze.
                Amikor megjött a következő orgazmus szorosan egymáshoz simultak, csókolóztak és simogatták egymást. Laura megmarkolta Karen tökéletes formájú melleit és nyalogatni kezdte meredező bimbóit. Addig szopogatta őket, amíg kőkemények nem lettek a fogai érintésétől. Karen torkából hisztérikus sikolyok törtek fel.
- Oh, Jézusom!... Igen! Unngghhh! – nyögte Karen, miközben a kezét Laura tarkójára csúsztatta és a melleibe tolta a lány arcát.
- Oh, baby! Annyiszor akartam ezt csinálni! – lihegte Laura, miközben lecsúszott a lány forró combjai közé.
Lágyan félresimította a fekete szőrt a nedves punciról és mélyen belecsúsztatta a nyelvét a lüktető nyílásba. Karen felnyögött és érzéki teste összerándult az élvezettől. Kontrollálhatatlanul remegni és jajgatni kezdett, átadva magát Laura gyengét simogatásainak. Laura folytatta a lány puncijának nyalását és szopogatását, mialatt az halkan dorombolt és harapdálta telt ajkait. Dereka remegett és tajtékzott, ahogy elöntötte a vágy forrósága. Tökéletesen gömbölyű, fekete feneke összeszorult, ahogy Karen egyre közelebb került az orgazmushoz. Laura lágyan a kezébe fogta, miközben ajkaival szinte felfalta a lány punciját. Összeszorította markában Karen fenekét és nyelvét mélyen belenyomta a lány puncijába, hevesen lefetyelve a fröcskölő nedvet, amitől a fekete lány egy heves orgazmusban tört ki.
- Auungghhh! – sikoltott fel Karen. Feszes teste ellenállhatatlanul vonaglott. - Nnnunnggmmmm!  Oh!  Oh . . . Jézusom, unnggmmmnnnggghhiieeee!
                Laura addig tolta ki a lány élvezeteit, amíg csak bírta, majd hagyta, hogy az izgatóan hívogató test elernyedjen. Végül odasimult hozzá és megcsókolta. Egymás karjaiba zárkózva feküdtek az ágyon.
- Még senki sem okozott nekem ekkora élvezetet, mint te, Laura. – suttogta Karen. – Ilyen keményen, ennyiszer, ilyen hosszan. Elmondtam már neked, miután legutóbb együtt voltunk, felhívtam azt a srácot…
- Mert féltél, hogy leszbikus lettél. – fejezte be helyette Laura.
- Te is ugyanígy éreztél, ugye?
Laura bólogatott.
- Kislány, úgy megbaszott, hogy utána járni sem bírtam. Háromszor vagy négyszer is elmentem. Nem is gondoltam rád. Egészen másnapig, amíg a puncim el nem kezdett rendbe jönni. És akkor…
- Nem kell beszélned róla. – vágott közbe Laura. Érezte, ahogy valamiféle féltékenység árad szét benne a tudattól, hogy Karen valaki mással feküdt le.
- De én szeretném. Nap közben, a munkában, legépeltem ezt a levelet és rögtön nedves lettem. Láttalak magam előtt, meztelenül és…
Laura izgatott lett és büszke arra, hogy egy ilyen gyönyörű lány róla álmodozik. Feszülten figyelt és várta, hogy Karen folytassa.
- Bementem a mellékhelységbe és… nem is tudod elképzelni. Ujjazni kezdtem magam. Ott helyben. Összegyűrtem egy marék vécépapírt és felnyomtam. Rögtön elélveztem, miközben rád gondoltam.
A történet felizgatta Laurát, pedig már az is elég izgató volt, hogy ott fekhet Karen meztelen teste mellett. Annak a gondolata is felizgatta, hogy kielégítette a lányt, csupán azzal, hogy kinyalta.
- Tudod, hogy én is ugyanezt tettem. – suttogta. – És tudod, hogy nem mondhattál volna el nekem egy ilyen sztorit, anélkül hogy csináltál volna velem valamit.
- Úgy érted, valami ilyesmit? – mosolyodott el Karen és kezét becsúsztatta Laura combjai közé. Két ujját betolta Laura puncijába és húzogatni kezdte ki-be, amitől Laura egy pillanat alatt ismét nedves lett.
- Ohhh!
- Tetszik?
- Istenem! Senki sem tudja ezt tenni velem, csak te.
Karen rátapasztotta az ajkait Laura melleire. Tudta hol van az a titkos pont, amivel egy pillanat alatt el tudja juttatni Laurát a csúcsra. Szopogatta Laura bimbóit, miközben ujjai ki-be jártak a puncijában és Laura hirtelen felsikoltott a rajta végigfutó orgazmustól.
- Ungghh!  Ohnngg!  Istenem... igen!  Igeeeen!  Mmmnngggeeeee! – üvöltötte. Gyönyörű teste hullámzott és rázkódott, ahogy a tüzes élvezet végig futott rajta.
És Karen nem engedte, hogy mindez elmúljon. Lecsúszott Laura combjai közé és szopogatni kezdte a punciját. Szopogatta, nyalogatta, izgatta, amíg Laura ismét el nem ment, sikoltozva és remegve.
- Ohhhnnnn... ohnnnnn Istenem, Karen, oh!  Igen!  Igen!  Ungghhh! Ohhhnnn... aanngghhiieeeee!"
Végül Karen eltávolodott tőle és hagyta, hogy Laura végigtapogassa magát és a vére lassan lehűljön. Laura forrón megcsókolta őt.
- Ez az éjszaka is olyan lesz, mint az előző? – mormogta. Fejét Karen vállára hajtotta. Képtelen volt rákényszeríteni magát, hogy elengedje kezeivel a lány melleit.
- Remélem, kicsim. – lihegte Karen.
- De hogy tudnánk azt felülmúlni?
- Hmmm. Nem kell felülmúlnunk. – mosolygott Karen. -  Egyszerűen csak kefélnünk kell, amíg már nem bírunk kefélni többet. Aztán még tovább. Kefélni tovább.
Mindketten boldogan felnevettek.
                Egyikük sem lepődött meg, amikor ismét végigcsinálták, amit Karen mondott. Mindketten még háromszor elmentek, mire végleg kimerültek. Aztán főztek valamit enni, lezuhanyoztak, és ismét egymásnak estek a kádban. Miközben a víz vadul csobogott körülöttük, őt átcsusszantak egy forró hatvankilences pózba.
                Mialatt érzékien megtörölték egymást, Karen megkérdezte Laurától, hogy maszturbált-e valaha a kádban.
- Mmmm. Mindig. – vallotta be a lány. – Azt hiszem a meleg víz az, ami felizgat. De csak másodpercekig tart.
- Tudom. – válaszolta Karen. – Csináltad már úgy valaha, hogy a víz a puncidba folyjon?
Laura szemei kitágultak.
- Hogyan?
- Úgy látom még nem. – mosolygott Karen.
- Mesélj róla!
Karen fekete szemei pajkosan csillogtak.
- Miért ne mutassam inkább meg?
- Rendben.
Még mindig érzékien meztelenül, puha fekete bőrét telepöttyözte a zuhanyból csöpögő apró cseppekkel, Karen visszacsúszott a kádba és elfeküdt a hátán. Egyre lejjebb csúszott, közelebb és közelebb a csaphoz. Széttárta a combjait és lábait a falnak támasztotta. Laura teste lüktetett, ahogy látta a lány punciját egyre közeledni a csöpögő cső végéhez. Karen merészen felpillantott rá.
- Megnyitnád nekem a vizet? – kérdezte kissé rekedt hangon.
Laura vérnyomása az egekbe szökött. A francba! – gondolta. – Miért nem jutott ez eddig eszembe? Óvatosa elfordította a csapot, mire egy kevés víz csurgott Karen puncijába.
- Ahhh! – nyögött fel a lány.
- Megsértettelek? – ijedt meg Laura.
- Nem. Nyisd meg jobban!
- Nem túl forró?
- Nem… uhhhhhh!  Oh! Pont jó! Többet! Gyorsabban!
Akaratlanul is összekoccantak a fogai, ahogy Laura teljesen megnyitotta a csapot. A vastag vízoszlop egyenesen Karen rózsaszín puncijába áramlott. Rázkódott, ahogy a derekát egy kicsit arrébb csúsztatta így a víz egyenesen a csiklójára folyt. Szinte rögtön elment.
                Karen bedugta az ujjait sima combjai közé és vadul ringatni kezdte a csípőjét, miközben az arcán a mennyei érzés grimaszai futottak végig. Hisztérikusan jajgatott, ahogy az orgazmus erős görcsei végigfutottak a testén.
- Ohhnnn... ungghhh!  Ohh!  Unnmnnnggeeeeee!  Oh igen!  Ohnn! Unngghmmnnieeee!
Karen gyönyöreinek látványa teljesen felizgatta Laurát. Talán még jobban, mintha ő maga okozta volna a lány orgazmusát. Karen teste egyszerűen gyönyörű volt. Az arcán az extatikus gyönyör hullámai futottak végig, a mellei hullámoztak fel-alá, az izmai pedig kontrollálhatatlanul remegtek, ahogy vonaglott a kád fenekén.
                Karen kinyújtott karjai hívogatták őt és néhány másodperc múlva a két lány ismét csókolózni kezdett és kezeikkel izgatták egymást azzal az őrült vággyal, ami már szinte teljesen eltöltötte őket és rövid idő alatt mindketten elmentek.
- Jézusom! Erre már nagyon szükségem volt. – lihegett Laura, helyet cserélve Karennel, még mindig remegve az orgazmus lendületétől és erős késztetést érzett, hogy a hatását, akár ezen a perverz módon is meghosszabbítsa. – Gyerünk, kicsim! Csináld! Csináld! Gyorsan!
                Karen széttárta a combjait és Laura arca fölé guggolt, lüktetve tátogó szeméremajkait a lány szájába nyomva. Közben előre nyúlt és eltekerte a kád csapját, enyhén szivárgó vízsugarat bocsájtva Laura puncijára, amitől a lány combjai remegni kezdtek és nyöszörgés tört elő a torkából. Erre Karen lendületből megtekerte a csapot és egy újabb erős vízsugár csapódott Laura lábai közé.
                Laura mélyen feltolta a nyelvét a fekete lány nyílásába, ahogy a vízsugár elérte az ő punciját és egy újabb fergeteges orgazmusba kergette őt.
- Aunngghh! – nyögte és feje ide-oda mozgott. Összerezzent és a szemében könnyek jelentek meg a testén végighasító fájdalomtól és gyönyörtől. - Anngghhhh!  Ohh!  Mmnngggeeeee!  Nnnggeeee!
Az intenzív orgazmustól, amit a forró víz okozott neki, úgy érezte mindjárt elájul. Eközben Karen lesiklott róla és éhesen szopogatni kezdte a mellbimbóit, markolászni a melleit és másodpercekkel az orgazmus elhalása után egy újat idézett elő.
                Laura még mindig zihálva tátogott, amikor Karen megfordult és elzárta a csapot.
- Jézusom! Miért nem gondoltam erre korábban? – sóhajtott Laura, maga mellé húzva a gyönyörű fekete lány meztelen testét és szenvedélyesen megcsókolta.
- Tényleg jó volt? – kérdezte Karen mosolyogva.
Laura bólintott.
- És gyors.
- Tudom. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy a csúcsra juss. Legalábbis azok közül, amiket ismerek.
Vonakodva másztak ki a kádból és megszárítkoztak. Most már mindkettőjük teste tisztában volt az egymás iránt érzett vonzalmukkal és annak erejével. Mindketten tízszer mentek el. A testük és az idegeik már teljesen kimerültek, de nem bírták megállni. Laura csak most ébredt rá, mi is történt valójában.
                Karen még mindig ugyanolyan könnyen eljuttatta a csúcsra, de most már hosszabb időbe telt, viszont az eredménye sokkal erősebb és intenzívebb volt. Karen ugyanúgy reagált és Laura érezte azokat a pillanatokat, amikor a lány intenzívebb bánásmódra vágyik, és szinte könyörög, hogy harapdálja, vagy az ujjait a puncijába tolja.
                Laura tudta, hogy mi történik, de nem tudott uralkodni magán. Karen elfektette a fejét az ágyon. Laura a lábai fölött guggolt, masszírozva a lány érzéki fekete hátát és gömbölyű vállait. A kezei lassan lejjebb csúsztak Karen fenekének éjsötét holdjai felé. Bedugta ujjait a két kemény gömb közé, mire Karen halkan felnyögött.
- Tetszik? – kérdezte Laura.
- Mmmmmmmmmm! – dorombolt válaszként Karen.
Laura lejjebb csúszott, hogy megcsókolhassa a gömbölyű halmokat. Mindketten ismét felizgultak. Kevésen múlott, hogy túláradjon bennük az egymás iránt érzett vágy. Laura megcsókolta Karen tökéletes fenekét, majd harapdálni kezdte a húsát. Karen reakciója hihetetlenül heves volt. A feneke összeszorult és punciját az ágyhoz szorította.
- Oh, Istenem! Igen! – lihegte, miközben a teste vonaglott Laura alatt.
Laura arca egyre lejjebb és lejjebb haladt, behatolva a lány széttárt combjai közé. Nyelve megtalálta Karen tátogó szeméremajkait. Karen hangosan felnyögött, miközben mélyen behatolt a nedves nyílásba.
- Unggh! Oh ... Jézusom! – nyögte.
Laura visszahúzta a nyelvét és ismét csókolgatni és harapdálni kezdte Karen hihetetlenül vonzó fenekét. Érezte, hogy mindketten kezdik elveszíteni az önuralmukat.
- Megengedted már valaha egy pasinak is, hogy seggbe basszon? – kérdezte Laura.
- Viccelsz? – nézett hátra Karen a válla fölött. – Kislány, a pasim farka akkora, mint egy kisebb fa. Szerinted szeretném, hogy egy akkora fatönk behatoljon az én szűk fenekembe?
- Megpróbálta?
- Megpróbált rádumálni. Sikertelenül.
- És ha én tenném? – kérdezte Laura homályosan, mélyen betolva az ujját Karen farpofái közé.
- Ummm… Nem tudom.
- Te is ezt tetted velem. Emlékszel?
Karen bólintott.
- De csak mielőtt eljutottál a csúcsra. Amikor először együtt voltunk. Úgy mentél el, mint egy rakéta.
- Meglepetésként ért.
- Seggbe akarsz dugni? Az ujjaddal?
Most Laurán volt a sor, hogy bólintson, de Karen csak mereven nézett rá.
- Édesem, bármit megtehetsz velem, amit csak akarsz. – mondta ünnepélyes hangon. – Csak azzal törődj, hogy feljutass a csúcsra!
- Mmmm. És mi lenne, ha megint megbasználak a nyelvemmel? – búgta Laura, miközben szétfeszítette Karen fenekét és ismét nekitámadt az ajkaival.
- Oh, baby!... Ohhhh, baby! – nyögött fel Karen, ahogy Laura nyelve ismét behatolt az ánuszába.
Alig egy pillanat múlva Karen már úgy érezte, hogy a falra tudna mászni a gyönyörtől. Feljebb tolta a fenekét, egyenesen rá Laura nyelvére. Összeszorított szájjal nyögött. A teste remegett és a keze utat talált magának az ágyékához, hogy dörzsölni kezdhesse izgatott punciját. De Laura hamarosan ezt is átvette tőle és miközben a nyelvével Karen fenekében kalandozott, ujjai a lány nedves punciját simogatták. Félig maga felé kellett fordítania Karent, és a lány engedelmesen mozgott vele együtt, készen állva bármire, ami Laurának csak az eszébe jut. A lány szétfeszítette Karen fényes, puha combjait és még mielőtt a fekete lány észbe kaphatott volna, Laura összeérintette két ujját és feltolta a fenekébe.
Karen hangosan felnyögött és a szemei üvegessé váltak. Teljesen elgyengült, ahogy Laura szenvedélyesen mozgatni kezdte az ujjait a testében, a punciját szopogatva és mélyen behatolva a lány fenekébe.
                Karen vonzó teste összerándult, megfeszült és elemelkedett az ágytól. Remegett, ahogy Laura az ujjait mozgatta benne és a nyelve a szeméremajkai között kalandozott. Laura emlékezett, hogy egy órája Karen alig két másodperc alatt elment, nyögve és dorombolva az extázistól. Most kicsit nehezebben ment, de Karen végül összerándult és felnyögött. Teste egyre jobban reszketett, ahogy közelebb került a csúcshoz. Egyre közelebb és közelebb…
- Aoowwnngg! – kiáltott fel, ahogy Laura ujjai mélyen belé hatoltak és a lány ajkai ráfeszültek a puncijára. – Oh… oh! Kérlek! Ungghhh! Oh… igen! Keményebben! Ungghhh! Csináld keményebben! Keményebben!
És Laura keményebben csinálta és Karen ismét megfeszült, ahogy feloldódott egy újabb, mindent elsöprő orgazmusban.
- Anngghh! – kiáltott fel és a könnyek patakokban folytak a szeméből. – Oh! Oh, Istenem… Laura! Igen!
Teljesen elkábult a hatalmas erővel rátörő gyönyörtől.  Üveges szemekkel sóhajtozva kapaszkodott Laurába. Combjai rászorultak a lány kezére. Laura ujjai még mindig a fenekébe mélyedtek és Karen teste reszketett a gyönyörtől. Még többet akart.
- Ne hagyd abba! Ohh… ne hagyd abba! – könyörgött, vadul csókolva Laurát. – Dugj meg! Még egyszer, baby! Csináld megint! Jutass el a csúcsra! Szopd a bimbóimat, harapdálj, keményen! Kérlek! Oh, kérlek!
Laura kissé megijedt a féktelen vágytól, amibe belehajszolták egymást, de ő is érezte a vonzódást, ahogy Karen is, és még többet akart. Nem akarta bántani a lányt, de a szíve mélyéből meg akarta dugni, legalább olyan keményen, ahogy a lány követelte tőle.
                Karen félig tébolyultan felnyögött, ahogy Laura szívni és harapdálni kezdte a mellbimbóit, tovább hergelve a lány fokozódó vágyait. Laura feltolta a hüvelykujját barátnője nedves puncijába, lágyan mozgatva benne. Aztán visszanyomta az ujjait Karen fenekébe, miközben a fogaival ráharapott a lány egyik mellbimbójára. Éles, állatias nyögés tört elő a fekete lány torkából.
- Auugnoownngg! Unghh! Unghh! – mordult fel és vadul vonaglott Laura karjai között.
Egyikük sem bánt még ilyen keményen a másikkal, mint ahogy Laura most tette. Ahogy az ujjai mozogtak a lány testében és az ajkai szinte elfalták a fekete mellbimbókat, kezei pedig a lány punciját kényeztették, Karen extázisba esve nyögött fel és könyörgött, hogy csinálja még keményebben.
- Ungghhh! Owwnnggg! Oh! Igen! Ungghhh… Laura, csináld… keményebben! Igen! Kérlek!
És Laura már-már brutális erővel nyomta belé az ujjait, szabad kezével a melleit markolászva, szopogatva és harapdálva Karen mellbimbóit, addig, amíg a lány ismét össze nem rándult a gyönyörtől.
                A rátörő orgazmus olyan erős volt, hogy egy pillanatra az eszméletét is elvesztette, majd ahogy ismét magához tért, hangosan nyögött, miközben hullámokban tört rá az élvezet.
                Laura biztosan tudta, miközben a karjaiban tartja Karent és tovább ujjazza őt, hogy egyikük sem élt még át ilyen intenzív orgazmust. Karen arcán hullámokban futott végig a transz-szerű boldogság. A teste vonaglott és eltorzult arca olyanná vált, mint a megtestesült boldogság maszkja. Csak amikor a lendület végre enyhülni kezdett, tért vissza ismét a valóságba zihálva és könnyezve, nyögve és lihegve.
                Laura átölelte és megcsókolta. Még mindig tombolt benne a felfokozott vágy, de bűntudatot is érzett, amiért így elbánt Karennel.
- Remélem nem sebeztelek meg. – suttogta.
- Kicsim! Tudod, hogy én kértelek rá. – válaszolta Karen érzéki hangon. – És még sosem éltem át akkora gyönyört, mint most. Azt hittem bele is halok.
- Én… én is azt hittem. – nézett rá Laura és lágyan megdörzsölte Karen puha mellbimbóit. A foga nyomai már eltűntek. – Tényleg nem sérültél meg?
- Kicsit fájnak. – vallotta be Karen. – De biztos nem sérülnek meg, ha te mellettem vagy. Istenem! Sohasem gondoltam volna, hogy egy orgazmus ilyen csodálatos lehet.
- Vigyázz! Még a végén irigyelni foglak!
- Tényleg? – Karen a hátára fektette Laurát és vadul megcsókolta. – Szeretnéd, hogy én is ezt tegyem veled? Szeretnéd, hogy igazán keményen megdugjalak? Ahogy te tetted velem?
- Én… nem tudom. – hezitált Laura. – Nem tudom, hogy el tudnék-e viselni annyi fájdalmat, mint te.
- Ez nem fájdalom, kicsim. – suttogta Karen végigcsókolva Laura melleit és ágaskodó bimbóit, hamar felizgatva őt. – Nem, ha így csinálod. Azt hittem belehalok. De nem bántam.
Laura nem tudta elfelejteni azt az izgalmat, amit érzett és a mennyei orgazmus ígéretét, amit Karen is átélt. És tudta, hogy Karen sohasem bántaná őt, de minden erejét bevetné, hogy Laura elérje azt a gyönyört, amit ő átélt.
- Istenem! – nyögött fel, ahogy Karen simogatni kezdte a punciját és ujjaival körözött az ánusza körül. – Istenem… igen! Igen! Csináld, Karen! Igen… kérlek!
                Most Karenen volt a sor, hogy a valaha érzett leghevesebb orgazmusba hajszolja Laurát. Minden képességét bevetette, hogy a lányt egy remegő, könyörgő rabszolgává alacsonyítsa le, aki bármit megtesz azért, hogy elérhessen a csúcsra.
                Tudta, hogy hogyan nyalja Laura punciját lassan, csiklandozva és simogatva, szívva és a nyelvével izgatva, majd visszahúzódva és újra támadásba lendülve. Öt vagy hat perc után Laura már reszketett a vágytól. Remegő kezei között tartotta Karen fejét és lüktető puncijához tolta a lány száját, izgatottan nyögve és nyöszörögve.
- Ohhh, Istenem! Csináld! – könyörgött. – Csináld, most! Ohhh, kérlek, kérlek! Oh! Ungghh! Oh... kérlek Karen! Dugj meg! Csináld, kérlek! Mire vársz?
- De, kicsim! Azt akarod, hogy jó legyen, nem? – ingerelte Karen gyengéden. – Azt akarod, hogy kemény legyen, nem? Mint nekem. Nem akarod, hogy megdugjalak? Azt mondtad, szeretnéd. Ahogy te tetted velem.
Laura teste összerándult, ahogy érezte Karen ujjait behatolni a fenekébe, nyomva és feszítve. Tudta, hogy ez következik, de szinte sokként érte, ahogy először egy, majd két ujj hatolt be a szűk nyílásába.
- Ungghh! – morgott Laura és könnyek szöktek a szemébe.
- Szeretnéd, hogy itt is megdugjalak? – kérdezte Karen lágyan, ki-be húzogatva hosszú ujjait.
- Unh! Igen!  - sikította Laura. – Csináld!
- Oh, baby... oh, baby! Olyan gyönyörű vagy! – morogta Karen, nyelvét mélyen Laura szeméremajkai közé dugva, ujjait pedig a lány fenekébe.
Karen a hasára fordította Laurát és csókolgatni, szívni, harapdálni kezdte a lány fenekének félgömbjeit, miközben az ánuszát ujjazta. Laura sohasem érzett még ilyet életében.
- Oh! Istenem!... Ohhh, Istenem! – nyögött, arcát a párnába fúrva és összeszorította a fogait, ahogy Karen ujjai egyre keményebben mozogtak a testében. - Ungghh! Oh! Unhhh! Oh, igen!
- Oh, baby! Istenien fogod érezni magad, amikor eljutsz a csúcsra. – suttogta Karen, ismét megfordítva Laurát, így hozzáférhetett a lány szájához és szabad kezével a feszes melleit markolászhatta.
Most ugyanabban a pózban feküdt Laurán, ahogy a lány feküdt rajta azelőtt. Laura teste Karen karjai és lábai közé záródott. Puncijában érezte a fekete lány hüvelykujját, miközben Karen többi ujja a fenekében matatott.
- Istenem! Olyan közel vagyok! – nyöszörögte, vadul csókolva Karen száját, amikor az közelebb ért. – Mindjárt…
- Tudom, kicsim, tudom. Már csak néhány másodperc.
- Unnhhh! Unnhhh!
Végül Karen a szájába vette Laura érzékeny mellbimbóit és szopogatni kezdte őket. Majd ismét szabad kezébe vette Laura melleit, dörzsölve és szorongatta őket. Laura teste összerándult, amikor érezte Karen fogait a mellbimbóiba mélyedni.
- Owwnnggg! – üvöltött a fájdalomtól vonagló testtel. A beléhasító fájdalom ellenére éles szexuális vágy futott végig a testén, mint az áramütés. A fájdalom megszűnt és helyét a kitörő öröm vette át. Laura összerándult és egyre közelebb és közelebb került a gyilkos erejű orgazmushoz.
- Oh, Istenem, igen!... Ohhh, Istenem!... Igeeeeen! – kiáltott fel. A teste összerándult és megfeszült. Kontrolálhatatlanul kezdett remegni, ahogy Karen az utolsó fokozatba kapcsolt.
Karen mélyen Laura fenekébe tolta az ujjait, közben hüvelykujjával izgatva a lány punciját és szívogatta és harapdálta a mellbimbóit olyan erővel, hogy Laura majdnem elájult a fájdalomtól. De ahogy a teste megdermedt és sikoly tört elő a torkából, úgy érezte, hogy ezer darabra szakad és testét elöntötte a minden eddiginél hatalmasabb orgazmus.
- Nnngggeeee... nnggggeeee! – sikított fel hisztérikusan, ahogy a teste görcsbe rándult.
Karen pedig, ahelyett, hogy csak tartotta volna a testét és magához ölelte volna őt, tovább mozgatta az ujjait a puncijában és a fenekében, tovább harapdálva Laura mellbimbóit, két vagy három újabb orgazmusba hajszolva őt. Ezek után Laura testéből minden erő elszállt. Csak feküdt a matracon lihegve és zihálva, arcát pedig elöntötték a könnyek.
- Oh, a francba is! – nyögte halkan. Szinte képtelen volt végiggondolni, min is ment keresztül.
Most már tudta, hogy mit tett Karennel néhány perccel korábban. Összerezzent, ahogy Karen kihúzta az ujjait a testéből. Összerezzent, ahogy érezte a lány nyelvét a mellbimbóin.
- Istenem! – nyögött fel. – Sohasem éreztem még ilyen keményet ezelőtt.
- Túlságosan is megsértettelek? – kérdezte Karen.
- Még sohasem jutottam l így a csúcsra. Még veled sem. De nem tudom, hogy akarom-e gyakrabban. Tényleg keményen megbasztál.
- Tudom.
Egyszerre csókolgatták és simogatták egymás testét. Ez a lassú, gyengéd szeretkezés gyógyírként szolgált arra, ahogy elbántak egymással korábban.
- Még mindig akarlak. – morogta Laura.
- Az érzés kölcsönös. – suttogta Karen.
Ritmusosan mozogtak együtt. Most nem éreztek sürgetést, csak mély szerelmet és rendkívüli fizikai vágyat. Testük harmonikusan egymásba olvadt. Érezték egymás vágyait és tudták, hogyan elégítsék ki azokat. Hol érintsék, csókolják, simogassák, szopogassák egymást. Körülbelül húsz percet töltöttek el azzal, hogy újraélesszék egymást, hogy könyörögjenek a törődésért, és amikor végül elérték a puha, virágzó és mindent beborító orgazmust, úgy érezték, hogy ez mindennek a csúcspontja.
                Ez után mély álomba merültek és az éjszaka során még egyszer felébredtek, hogy átéljenek egy lassú, szenvedélyes szeretkezést, majd reggelig aludjanak. De reggel, felfrissülve, még két újabb orgazmust szereztek egymásnak, mielőtt felkeltek volna, majd még egyet, miközben felöltöztek munka előtt. Amikor elhagyták a lakást, már nem tudták biztosan, melyiküknek hány orgazmusa volt, de abban biztosak voltak, hogy legalább ugyanannyiszor, mint legutóbb.
- Nem hiszem, hogy túl sűrűn kéne látnunk egymást. – mondta Laura. – Még a végén megöljük egymást.
- Már látom is az újságokat. Két lányt találtak holtan, szeretkezés közben. – tréfálkozott Karen.
Mindketten kuncogtak, de egyikük sem nevetett igazán. Mindkettőjüket továbbra is aggodalommal töltötte el az egymás iránt érzett szexuális vágy.
                És most már nem találtak indokot, hogy kerüljék egymást. Munka után Karen már várta Laurát a kocsijánál a parkolóban.
- Ott felejtettem a kocsidat nálad. Emlékszel? – mondta. – Kisegítenél egy fuvarral?
Laura elmosolyodott.
- Bejössz egy italra, mielőtt hazamennél?
Karen hátra nézett és Laura látta a szemében csillogó vágyat.
- Nem, hacsak meg nem ígéred, hogy azonnal az ágyba viszel, és addig kefélsz, amíg azt nem mondom, elég. – mormogta az orra alatt.
- Ezt akartam hallani. – mosolygott Laura. – Hallani akartam, ahogy könyörögsz.
Beszálltak Laura kocsijába és meg sem álltak a lakásáig. Amikor beléptek, Laura rájött, hogy Karen csak félig viccelt. A hálószobában a lány előkapott egy kis műanyag csomagot.
- Egy kis meglepetés mára. – mondta rejtélyesen.
- Tényleg? Micsoda?
- Elmentem egy szexboltba ebédidőben.
Kinyitotta a szatyrot az ágy fölött és egy nyolc láb hosszú fehér kötél esett ki belőle. Laura, akinek ezelőtt sosem volt még ilyen perverz erotikus ötlete, érezte, hogy a pulzusa az egekbe szökik, és furcsa vágy fut végig a testén. Istenem! Ezt szerezte nekünk?
- És mire szánod ezt a meglepetést? – nyelt egy szárazat.
- Ez a meglepetés arra való, hogy az egyikünk az ágyhoz kötözhesse a másikat. – válaszolta Karen sötéten.
- Ó!
- Vállalom, hogy leszek az első.
- Tényleg? Úgy értem mire?
- Hogy megkötözz, te buta. Megkötözhetsz, és azt tehetsz velem, amit csak akarsz. Hát nem izgalmas?
Laura nehezen tudta elképzelni, mitől is olyan izgalmas ez.
Istenem! Ez olyan beteg és zavaros. – gondolta. Puncija lüktetni kezdett és átnedvesedett. Egész teste megtelni látszott olyan szexuális hévvel, amit még sohasem érzett korábban. Magához húzta Karent és hevesen megcsókolta, átkarolva a lány testét.
- Istenem! Kicsim, még sohasem hallottam ennél izgalmasabbat, - suttogta rekedt hangon Karen fülébe.
- Kötözz meg és tégy, amit akarsz! – suttogta Karen és üveges szemei megteltek a szexuális vággyal.
Kezet ráztak és levetkőztek. Karen széttekerte a kötelet és odaadta Laurának, majd leült az ágy szélére.
- Nem tudom, hol kezdjem. – mondta Laura idegeskedve.
- Miért nem kötöd ki először a melleimet? – ajánlotta Karen és lenézett a gyönyörű, formás dombokra.
Laura vére lüktetett az ereiben, ahogy körbetekerte a fehér kötelet Karen vonzó, tökéletes mellein. Háromszor körbetekerte mindkettőt. Nem túl szorosan, nehogy megsértse őket, de elég szorosan, hogy a sötét félgömbök megduzzadjanak és Karen csillogó mellbimbói felágaskodjanak.
                Összecsomózta a kötelet Karen kidülledt mellei között, majd áthúzta a tarlójánál, aztán át a farpofái között, egészen az ágyékáig. Most már mind a ketten remegtek és halkan lihegtek.
- Ó, Istenem, igen! – nyögte Karen, miközben Laura körbetekerte a kötelet a mellei alatt. Aztán ismét felhúzta Karen vállához, aztán megint le az ágyékáig és a másik oldalon vissza. Most Karen szeméremajkait szétfeszítette a köztük végighúzódó fehér kötél, enyhén ferdén, hogy látni lehessen lüktető puncija belsejét.
                Laura egyre találékonyabb lett, miközben dolgozott. Most segített Karennek az oldalára feküdni, aztán körbetekerte a lány combjait a kötéllel, majd kikötötte a bokáit, majd ismét fel a vállaihoz. Most a hátára fektette Karent. A lány combjai elfordultak, puncija megduzzadt, felfúvódott mellei összeszorultak és fényes mellbimbói úgy néztek ki, mint két érett szilva. Karen kezei még szabadok voltak, de Laura most rácsomózta a kötél maradék részét a csuklójára és hozzákötözte őket a bokáihoz. Most már Karen teljesen tehetetlen volt és kiszolgáltatott. Pillantásában a félelem keveredett a nyers szexuális vadsággal.
- Még sohasem csináltam ezt senkivel, csak veled. – suttogta rekedten Laurának. – Akartam, de még senkiben sem bíztam ennyire.
- Kicsim! Tudod, hogy én sohasem bántanálak. – mondta Laura és megcsókolta a lányt, melleit nekifeszítve Karen összeszorított melleihez.
- Ohhhnnnn... oh, a francba! Már most mindjárt elmegyek. – lihegte Karen. – Most már kikötöttél. Most dugj meg! Bassz meg! Gyerünk! Keményen!
Laura elkezdte csókolgatni és simogatni a lány összekötözött testét. Talán a vastag kötél csak még vonzóbbá tette Karen gyönyörű testét. Ahogy Laura nyelve hozzáért a megduzzadt mellbimbókhoz, mély nyögéseket csalt elő a lány torkából. És amikor szopogatni kezdte az egyiket, érezte, hogy Karen teste összerázkódik az orgazmustól.
- Ohhnnnn, Istenem... unngghhh... oh, a francba! – zihálta Karen. – Tegyél valamit a számba! Kérlek! Különben sikítani fogok.
- Ó, kicsim.
- Kérlek. Aztán dugj meg! Ó, édesem! Már olyan közel vagyok!
Laura kétségbeesetten pillantott körbe a szobában, hogy találjon valami pecket. Aztán megakadt a szeme egy friss pár selyem bugyin, ami kilógott az egyik fiókból. Vastag kötéllé sodorta őket és belegyömöszölte Karen szájába.
- Kapsz levegőt? – kérdezte.
Karen bólintott. Üveges szemei megteltek az egyre fokozódó vággyal.
                Aztán Laura elővett néhány öreg combfixet és rácsomózta őket a pecekre, rögzítve Karen feje mögött. Most már Karen hangja teljesen elcsuklott. Annyit sikíthatott, amennyit csak akart. Laura most már visszatérhetett Karen melleihez és szopogathatta és gyömöszkélhette őket. Érezte, ahogy egyre jobban felforr a vére, ahogy harapdálta a lány felfúvódott melleit és hallgatta Karennek a vastag szövet mögül előtörő nyögéseit.
                Laura már épp készen állt, hogy eljuttassa Karent a csúcsra, amikor megszólalt a csengő.
          Laura Karenre nézett, aki abbahagyta a lihegést. Mindketten arra vártak, hogy a hívatlan látogató megunja a várakozást és elmenjen, de ő csak nem adta fel és a csengő ismét megszólalt.
- Muszáj lesz kinyitnom. – mondta Laura.
- Ngghhhh! – rázta a fejét Karen.
A csengő ismét felsivított.
- Ez az egyetlen lehetőség, hogy távozásra bírjuk. – mondta Laura.
Átment a fürdőszobába egy köntösért, majd az ajtóhoz lépett. Rick Perkins állt odakint mosolyogva, a kezében egy csokor virággal és egy üveg pezsgővel. A szemeiből pedig sütött az a „meg akarlak dugni” nézés. Szorult helyzetét még tovább fokozta, hogy Karen ott várt rá a hálószobában, meztelenül, megkötözve. A férfi mosolyától a szíve gyorsabban kezdett verni, a puncija lüktetni kezdett és érezte a nedvét végigcsorogni a combján.
                És tudta, hogy most be kell engednie a férfit. Rick meg akarta dugni őt és elképzelése sem volt Karenről. És mit gondolt volna, ha megtudja, hogy Laura női szeretője kikötözve fekszik a hálószobában? És én voltam, aki kikötözte őt. Gondolta Laura, szégyentől és szexuális izgatottságtól túlhevülten. Ez mind annyira beteges!
- Hello, baby! – köszönt Rick. – gondoltam, hogy itt leszel. Láttam a fényt. Nem akarsz beengedni?
- Én… sajnálom, Rick. Most el vagyok foglalva. Vissza tudnál jönni később?
- Elfoglalt? Talán egy másik srác van nálad?
Arrébb tolta Laurát és hívás nélkül lépett be a lakásba. Laura eredménytelenül próbálta visszatartani. Rick körbenézett az üres nappaliban. A szeme megakadt Karen kabátján, amit a kanapén hagyott.
- Ó! Már értem. - mosolygott. – A lány. Igaz? A lány, aki annyi orgazmust okozott neked. Igaz?
Laura leszegte a fejét, próbálva elrejteni a zavarát.
- A hálószobában van? Ahol együtt szeretkeztek? Milyen izgalmas! Úgy látszik pont jókor jöttem. Nem?
Rick elkezdte lehúzni a melegítőjét, de Laura belekapaszkodott a karjába, hogy visszatartsa.
- Ne, Rick… kérlek! Ez olyan… zavarba ejtő.
A férfi azonban nem törődött vele. A falnak lökte Laurát és erős karjaival neki szögezte. Aztán lassan széthajtotta a köntösét és végigfuttatta a kezét a lány meztelen testén, míg el nem érte a melleit, amit végül a tenyerébe vett, morzsolgatva a mellbimbóit. Tudta, hogy ez felizgatja Laurát.
- Nem pont te mondtad, hogy milyen izgalmas lenne hármasban? – suttogta, Laura nyakát csókolgatva.- Nem igaz?
- De.
Istenem, de igen. – futott végig Laura agyán.
- Hát akkor meg mire várunk? Biztos vagyok benne, hogy rá tudod beszélni őt is.
Laura nem volt ebben olyam biztos, de nem volt választása, mert Rick jóval erősebb volt nála. A férfi magával rántotta őt a hálószoba ajtajához és belökte rajta, szorosan mögötte haladva. Karen ugyanúgy feküdt ott, ahogy Laura hagyta, megfeszülve és fészkelődve az ágyon. Gyönyörű meztelen teste kígyózott a fehér kötél szorításában. Az ágyéka pedig kínzóan lüktetett. A szemében pedig az ijedtség tükröződött, ahogy megpillantotta Ricket.
- Unnggnnooo! – nyögte halkan, a pecken keresztül.
Laura odalépett hozzá.
- Ne félj, kicsim! Nem fog bántani. Ő Rick. A… pasim. Nem fog bántani. Megígérem. Nem fogom engedni.
- Nahát, lányok! Ti vonzóbbak vagytok, mint gondoltam. – mondta Karen halkan. A szemében tükröződött Karen gyönyörű teste. – Pont olyan gyönyörű, ahogy mondtad. – mondta Laurának.
Karen dühös fekete szemei szinte égették Laura testét. De nem tudta sokáig tartani a haragját. Rick átkarolta az egyik karjával és elkezdte simogatni őt. A karjával kezdve, keresztül a vállán, végül rátérve felfúvódott melleire, dörzsölve, a markába fogva és a mellbimbóit sodorva.
- Ne, Rick! – nyögte Laura, próbálva elráncigálni a férfit.
- Mégis mit ne? Csak nézz rá! Szinte belehal a vágyba, hogy jól megdugják. És nem te mondtad, hogy milyen izgalmas lenne hármasban?
Laura nyögött és szűkölt. Hamarosan ő is legalább annyira felizgult. Karen sohasem fogja ezt elfelejteni neki, de most azt akarta, hogy Rick kényeztesse őket. És a férfi el is kezdte kigombolni az ingét és kizipzárazni a nadrágját.
- Mi a neved, te tündéri jelenés? - kérdezte, végigsimítva Karen selymes combjait.
Laura lefeküdt Karen mellé az ágyra. Megcsókolta és végigsimította a testét. De Karen összerándult. A szeme égett a dühtől és a megaláztatástól.
- A neve Karen. – mondta Laura halkan. – Karen! Most együtt fogunk megdugni. Ó, kicsim! Hát nem izgalmas?
De Karen csak rázta a fejét.
- Ngggmmnnnoooo! – nyögte a pecken át.
- Ó, kicsim!... kicsim! – suttogta Laura, markolászva és csókolgatva a lány melleit.
A szájába tömött szövet mögül előtörő hangok jelezték, hogy Karen ellenkezne, de a rátekert kötél nem engedte és így ki volt szolgáltatva Laurának és Ricknek. Laura halkan felnyögött, ahogy látta a férfi hatalmas farkát előszökkenni az alsónadrágjából. Már el is felejtette, hogy milyen hatalmas is.
Arrébb tolta Laurát és befeküdt kettejük közé, szorongatva és csókolgatva Karen melleit, szívogatva a mellbimbóit. A fekete lány szinte hisztérikusan vonaglott és már majdnem eljutott a legnagyobb extázisig.
                Az első orgazmusa alig fél perc múlva következett be, ahogy Laura lejjebb csúszott a testén, teljesen átengedve a melleit Ricknek és befurakodott Karen széttárt combjai közé. Az ujjait használta, hogy szétfeszítse Karen megduzzadt szeméremajkait és addig szopogatta a szeretője punciját, amíg az el nem jutott a csúcsra.
- Unngghmmmnnrriieee! – nyögte Karen a kötél szorításában vergődve.
És mielőtt újra a csúcsra jutott volna, Rick mögé csúszott és behelyezte hatalmas, lüktető farkát a lány puncijába. Laura szemei elkerekedtek, miközben nézte, ahogy a férfi betolja a hatalmas szerszámot mélyen Karen testébe.
- Mmnggg! – nyögte Karen és egy grimasz futott végig az arcán, ahogy a méretes hímtag szétfeszítette a szeméremajkait.
Rick átkarolta a testét és mindkét kezét Karen megduzzadt melleire tette, markolászva őket, miközben egyre gyorsuló ritmusban mozgatta szerszámát a lány testében. Karen szemeiben a gyönyör szikrái gyúltak fel. Már nem próbált ellenkezni. Inkább átadta magát az egyre gyorsuló mozgásnak, ahogy Rick pumpálta bele a férfiasságát és másodperceken belül rángatózva és nyöszörögve alélt el az orgazmustól.
                Laura is akcióba lendült és hevesen szívogatva és harapdálta Karen mellbimbóit, amíg Karen ismét el nem jutott a legnagyobb gyönyörig. Ismét lejjebb csúszott és a nyelvével kényeztette Karen ánuszát és csiklandozta a szeméremajkait, miközben Rick rúdszerű szerszáma ki-be mozgott a lány testében. Erre vágyott a kezdetektől fogva.
                Mindhárman jobban be voltak indulva, mint valaha is azelőtt. Laura érezte, hogy a testén végigfut a gyönyör és az élvezet.
- Rakd be a fenekébe! – dorombolta Ricknek. – Akkor én szophatom a punciját.
- Ez túl nagy ahhoz, hogy beférjen, baby! – sandított rá a férfi a szerszámát simogatva.
- Van egy kevés olajam.
Rick elmosolyodott.
- Ha ezt szeretnéd, megpróbálhatom.
Tudták, hogy Karen már annyira elmerült a gyönyörben, hogy egy szót sem hallott abból, amiről beszélnek. Laura kiment a fürdőszobába és egy üveg babaolajjal tért vissza, amit kozmetikai célokra vett. A látványtól, ami fogadta, amikor belépett a hálószoba ajtaján, megállásra késztette és a vérnyomása azonnal az egekbe szökött, a puncija pedig méghevesebben kezdett lüktetni.
                Karen akkor élt át egy újabb orgazmust és gyönyörű arcán a földöntúli extázis jelei futottak végig. Hatalmas farka tövig eltűnt a lány fekete combjai között és ujjaival Karen csiklóit izgatta. Gyönyörű teste megint nekifeszült a kötélnek, a mellei szemmel láthatóan lüktettek és a mellbimbói is megduzzadtak. Laura azt hitte rögtön elalél a gyönyörtől.
                Lehuppant az ágyra és odaadta a babaolajat Ricknek. A férfi tartotta az üveget, amíg Laura lecsavarta a tetejét, aztán csak nézte, ahogy a férfi rácsurgatja az átlátszó folyadékot a méretes hímtagra és addig dörzsöli, amíg az egész szerszám fényessé és csillogóvá nem vált. A szíve hatalmasat dobbant, amikor elképzelte, hogy ez a robosztus dákó behatol az ő szűk fenekébe.
Istenem! Meg fogja nekem valaha bocsájtani? – futott át az agyán.
Elhessegette a kétségeit és az oldalára fordította Karen gyönyörű testét, hogy Rick szabad utat kapjon egyenesen a lány fenekéhez. A férfi először egyik olajos ujjával kezdte izgatni a lány ánuszát, amitől a lány halkan morogni és nyögni kezdett.
- Mnnngg... unnnnnn! – morogta és a szemei üvegessé váltak, ahogy rájött, mi is történik körülötte.
Karen hevesen rázni kezdte a fejét. Laura rámosolygott és meztelen melleit Karen megduzzadt dombjaihoz nyomta és ujjaival a lány punciját simogatta, hogy megnyugtassa őt és eljutassa arra a szintre, ahol már arra sem marad ereje, hogy ellenkezzen.
- Mnnngggooooo! – nyögte Karen a pecken keresztül, vadul rázva a fejét.
- Ó, kicsim! Annyira jó lesz. – nyugtatta Laura, csókolgatva a lány nyakát és a fülébe suttogva. – Mindketten meg fogunk dugni. Olyan gyönyört fogsz átélni, mint még soha.
Látta, ahogy Karen arca megfeszül és könnycseppek jelennek meg a szeme sarkában. A kövér cseppek végigfolytak a lány gyönyörű arcán és Laura csak most döbbent rá, mi is történt. Lenézett és látta, ahogy Rick hatalmas szerszáma eltűnik Karen fenekében. A babaolaj megtette a magáét és a férfi akadály nélkül tudott behatolni a szűk nyílásba.
- Nnnngggg! – nyögött fel Karen grimaszolva és fogait belemélyesztette a szájában feszülő pecekbe.
Nem tudva mi mást tehetne, Laura ismét lejjebb csúszott és ujjait bedugta Karen puncijába, miközben nyelvével a lány csiklóját izgatta. Karen agyát elöntötte a lila köd és Rick is kezdte már elveszteni a kontrollt. A szűz ánusz szorítása még jobban felizgatta a férfi feszülő szerszámát és egyre kevesebben kezdte dugni a lányt, tövig felnyomva a férfiasságát Karen testébe, elfojtott sikolyokat előcsalva a lány torkából.
                Laura érezte, hogy mindketten egyszerre mennek el, ugyanakkora hévvel. Az érzés hihetetlenül erős volt, de nem tartott sokáig. Az ujjait ki-be mozgatta Karen puncijában és figyelte Rick hatalmas fegyverét, ahogy kijön és eltűnik Karen fenekében, heves nyögéseket előcsalva a lányból.
- Awwwnnmmmgg! Ooohhhhh! Awoommmmgg! Ohnngg! – nyögte Karen, ahogy a férfi belé lökte a szerszámát újra és újra.
Laura el sem tudta képzelni azt az érzést, ahogy a bennük gyülemlő szexuális vágy fokozódik és végül egy kitörő robbanásban ölt testet. Őt magát is a végletekig feszítette az izgalom. Egyik kezével a saját punciját kezdte dörzsölni és fékevesztetten szívta Karen csiklóját. Az a heves szeretkezés, nyögés és rángatózás teljesen észvesztő volt.
                Végül Karen felsikoltott. A teste megfeszült és az arcára a végtelen átszellemülés maszkja borult. A megsemmisítő erejű orgazmus, úgy látszott, már-már a létezés egy magasabb síkjára rántotta őt. Karen felnyögött és a kötélnek feszülve vergődött Laura és Rick ölelésében, remegve, zokogva, ahogy a gyönyör hullámai futottak végig a testén.
                Másodpercekkel később Rick is eljutott a csúcsra, hangosan üvöltve a gyönyörtől, mélyen Karen testébe nyomva hatalmas szerszámát és ragacsos nedvet spriccelve belé, egy újabb, vadító orgazmusba taszítva a lányt. Aztán Laura is elment, a saját punciját dörzsölve, nyögve, sikoltozva és rázkódva az élvezettől.
                A hatalmas robbanás teljesen megbénította őket. Mindhárman úgy érezték, hogy feloldódnak a végtelen gyönyörben és belesüppednek a matracba. Laura pontosan tudta, hogy mit élt át. Hogyan hajszolta Karent egy olyan heves szeretkezésbe, amit a lány nem kért, de aminek végül teljes egészében átadta magát. Laura elnémult, ahogy nézte, amint Rick kihúzza hatalmas, masszív szerszámát Karen fenekéből, amit heves lökéseivel kényeztetett.
                Rick felfigyelt a csöndre és Laura felé fordult. Hagyta Karent, had fújja ki magát. Laura látta a csillogó fehér nedvet kicsöpögni Rick péniszéből, egyenesen Karen megfeszülő fenekére.
- Ó, Istenem, Laura!... Kérlek, oldozz el! – nyögte Karen, amikor a pecek végre meglazult a szájában. – Ez már fáj.
- Jaj, kicsim! Persze! – mentegetőzött Laura.
Azonnal odacsúszott Karenhez és letekerte a testéről a kötelet. A lány arca összerándult, ahogy a feszes kötél elvált a bőrétől.
- A francba is, Laura! Valahányszor veled vagyok, mindig csak rosszabb és rosszabb lesz. – mosolygott és az egyik, fájdalomtól meggytört mellét dörzsölte.
Laura megcsókolta Karen mellét és a kezébe tette a puha félgömböt, gyengéden és érzékien masszírozva azt. Szájával a lány duzzadt, lüktető mellbimbóit izgatta. Karen felnyögött és hátravetette a fejét.
- Ahhnnnnn! – sóhajtott. – Fel akarsz csinálni még egyszer?
- Igen. – mosolygott Laura.
- És mi van a barátoddal és azzal a hatalmas villanypóznájával? – nézett Rickre, aki csöndben figyelte őket.
- Azt hiszem, ő egy ideig csak figyelni fog.

                A két lány olyan szakértelemmel kényeztette egymást, hogy két-három percen belül ismét eljuttatták egymást a csúcsra. Csókolgatták egymás szeméremajkait, csókolgatták és masszírozták egymás melleit. Annyira belemelegedtek az élvezetekbe, hogy látványuktól Ricknek tíz perc is elég volt, hogy ismét menetre készen álljon.
                De ahelyett, hogy Laurához fordult volna, teljes figyelmét Karenre összpontosította. Az ágyhoz szögezte őt, hevesen megcsókolta és végigsimította a testét.
- Akarlak. Megint. – suttogta lágyan.
Karen szemei üvegessé váltak a vágytól, de az arca kifejezéstelen maradt.
- Engem? – kérdezte meglepetten. – És mi lesz vele? – nézett Laura felé.
- Őt is kívánom. – követte a tekintetét Rick. – De te vagy az első. Még sohasem voltam olyan gyönyörű fenékben, mint a tiéd.
A hasára fordította Karent és gyúrni kezdte gyönyörű, puha, fekete farpofáit. A lány feneke egyszerűen tökéletes volt és Laura tudta, hogy mit érez a férfi, amikor ismét elővette hatalmas szerszámát, amely olyan kemény volt, mint egy vascső és a rángatózó izmok szinte önálló életet éltek rajta.
                Rick végigsimította gigantikus péniszét, behelyezte Karen farpofái közé és lassan tövig tolta a lány ánuszába. A fekete szépség szemei elkerekedtek és beharapta az alsó ajkát.
- Istenem!... Nem hiszem, hogy kibírnám, ha még egyszer végigcsinálnád ezt velem. – lihegte.
De Rick nem válaszolt.
- Sokkal nagyobb gyönyört fogsz átélni, mint eddigi életedben valaha. – erősködött.
Lehúzta a lányt az ágyról a padlóra és Laura megigézve bámulta, ahogy a két test különböző kicsavart pózokban fonódik össze. Rick a térdeire kényszerítette Karent, így a lány pucsítva kínálkozott fel előtte. A férfi mögé lépett, kezeit a lány farpofáira tette és óvatosan bevezette a farkát a két fényes félgömb közé.
- Anngghhh! Oh! – nyögött fel Karen, összeszorítva a fogait.
Maradt még elég olaj az előző alkalomról, hogy a férfi bekenhesse vele gigantikus szerszámát, hogy utána mélyen betolja az éjfekete farpofák közé. Karen arca görcsbe rándult, ahogy a végtelen gyönyör végigszáguldott a testén.
- Ohhhggnnn! Jézusom! – nyögte.
Rick megragadta a lány derekát és egyre gyorsabban kezdett mozogni a testében, örömteli és fájdalmas kiáltásokat csalva elő a torkából. Laurát annyira felizgatta a látvány, hogy már a saját fenekében érezte a fájdalmat és az ánusza minden egyes alkalommal összerándult, amikor Rick lökött egy nagyot Karenen. A fekete lány a földön térdelt és csodálatos mellei lágyan ringtak, ahogy Rick újra és újra lökött egyet rajta izmos férfiasságával.
                Laura lemászott az ágyról és befeküdt a lány alá. A kezébe fogta a csodálatos domborulatokat, lágyan markolászta őket és gyengéden szopogatni kezdte a kemény mellbimbóit.
- Ohhhnnnnnn! – nyögött fel Karen. – Ohhhnnnnnn, Jézusom!
Rick ritmusosan mozgatta benne méretes szerszámát, amitől Karenen a fájdalom és a gyönyör hullámai futottak végig. A férfi ráhajolt az alatta fekvő törékeny fekete testre. Kezeit rátette a földre támaszkodó apró kezekre. Mellkasa a puha, fekete hátnak feszült és ágyékával újra és újra nagyokat lökött Karen hátsóján.
                Laura dörzsölte és csókolgatta Karen észvesztően gyönyörű melleit, egyre közelebb és közelebb taszítva a lányt a végtelen gyönyörhöz. Tudta, hogy már Rick sem jár messze és egyre hevesebben lökte bele hatalmas szerszámát a lány testébe.
- Ohhnnngg! Oh! Oh... Jézusom! Ungghh! Ohm Jézusom! Auunngg! – kiáltott fel Karen.
Laura belemélyesztette ujjait a lány hátába és magához húzta őt, hogy még közelebbről szopogathassa a vadító bimbókat. Egyik kezével lejjebb kalandozott és a fekete lány szeméremajkait kezdte simogatni. Két ujját bedugta a lány puncijába, átvéve Rick ritmusát, ahogy tovább pumpálta a férfiasságát Karen testébe.
                És Karen eljutott arra a pontra, amikor a teste összerándult, a szemei üvegessé váltak és a testén végigfutott a mindent elsöprő gyönyör. Az orgazmus olyan erővel csapott le rá, hogy a karjai összecsuklottak és ő ráesett az alatta fekvő Laurára, remegve és nyögve a rajta végigfutó öröm hullámaitól.
- Ungghhh! Owwnnggg! – nyögte és teste minden egyes alkalommal összerándult, amikor Rick egy újabbat lökött rajta.
Végül a férfi abbahagyta a vad mozgást Karen hátán és lerogyott a lány hátára. Mindketten teljes súlyukkal Laurára nehezedtek, aki már attól fél, hogy összeroppan a két test súlya alatt. Kimászott alóluk és nézte, ahogy Rick kihúzza még mindig kemény szerszámát Karen testéből és a két szerető szembefordul egymással. Hevesen csókolózni kezdtek és Karen bevezette a férfi gigantikus szerszámát a szeméremajkai közé.
                Mélyen egymás szemébe néztek, miközben ágyékuk lassan mozgott egymás felé. Olyan lassan, mint két szerelmesé, akik végre először lehetnek együtt. Laura nem tudta, hogy a benne kavargó érzést csak a sértettség okozza, vagy úgy érzi, elárulták. Ő volt Karen szeretője. Nem Rick. Olyan benső dolgait osztotta meg Karennel, amit senki mással ezidáig. Ő hozta őket össze, abban a reményben, hogy hármasban minden eddiginél gyönyörűbb orgazmusokat fognak átélni.
                Ez meg is történt. De csak velük kettejükkel. Laurával nem. Minél tovább ölelték, csókolták és dugták egymást, Laura egyre fáradtabbnak, betegebbnek és dühösebbnek érezte magát.
                Rick betolta a karjait Karen alá és a levegőbe emelte a lányt. A lüktetve tátogó fekete ánuszból még mindig csöpögött a ragacsos nedv és így a férfi sokkal könnyebben elérhette.
                A vállának támasztotta a lány felsőtestét és egyik kezével ismét bevezette a férfiasságát Karen fenekébe, mélyen belemerítve azt, extatikus üvöltést csalva elő Karenből.
                Laura nem bírta tovább és kirohant a szobából. Nem tudta elviselni. Kettejük látványa egyszerre vadította meg és döfött tőrt a szívébe. Amikor ismét elmentek, Laura testét is megrázta az orgazmus, a puszta hangoktól. Kettejük nyögései voltak a legerotikusabb hangok, amiket valaha hallott. És a kiáltozást olyan halk és lágy turbékolás követte, amely csak mégjobban megerősítette Laura félelmeit.
                Az este végén Rick és Karen együtt hagyták el a lakást. Csöndben és zavartan, de szemmel láthatóan vágyakozva arra, hogy végre kettesben lehessenek, hogy teljesen átadják magukat az élvezeteknek, anélkül, hogy Laura hallgatózna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]