2015. február 20., péntek

Rob

Laura kalandjai I. rész - Laura ébredése 26. fejezet

A sorozatban eddig megjelent:
1-3. fejezet: A vágyak ébredése
4-8. fejezet: Útkeresés
9-12. fejezet: Rina
13. fejezet: Kibékülés
14-17. fejezet: Se veled, se nélküled
18. fejezet: Erőszakos kéj
19-20. fejezet: Karen visszatér
21-23. fejezet: A testépítő szépség
24. fejezet: Egy régi ismerős
25. fejezet: Veszteség

Laura ismét beleveti magát azokba az élvezetekbe, amiket egy férfi nyújtani tud.

*************************************************************************

Laura hat hónapig nem feküdt le senkivel. Attól kezdve, hogy aznap este Karen távozott, ő pedig magához nyúlt, hogy egy egész éjszakán át tartó véget nem érő maszturbálással űzze ki magából azt a szexuális feszültséget, amit a nővel való szex okozott.
Az viszont még ennél is nehezebb volt, hogy túltegye magát Rina halálán. Rengeteget álmodott a lányról. Rengeteg lüktető, erotikával telt álmot. Rina meztelen volt és teljesen kitárulkozott, felajánlkozva előtte, Laura pedig izzadtságban és izgatottsága nedveiben fürödve riadt fel, fűtve a vágytól. A vágytól a lány iránt, akinek ő maga is felelősnek érezte magát a halálában.
Bűntudata volt a történtek miatt és a szex teljesen elérhetetlen csodának tűnt azokban a napokban. Mégis ki más részesíthetné akkora gyönyörben, mint Karen és Rina. Talán legfeljebb ha Brandi. De valahogy mégse vett rajta erőt soha a szexuális izgalom. Hidegnek és üresnek érezte magát. Mintha mindez csak a múlt lenne és már soha többé nem élhetne át ilyesmit.
Az is csak távoli bizsergésnek tűnt, amit egy új arc kiváltott belőle a munkahelyén. Egy magas, gyönyörű, karcsú fekete nő hosszú, vállaira omló hajjal. Yvette Farmernek hívták és mindig kosztümben járt, amit Laura csak még elragadóbbnak talált. De Yvette házas volt és egy kisgyermek anyja. Gyönyörű volt, de elérhetetlen.
És amúgy is, az utolsó dolog, ami valaha is Laura eszébe jutott volna, az az volt, hogy elcsábítsa. Egy fiatal anyát? Azok után, ami Rinával történt? A gondolattól megfagyott a vér az ereiben. Amellett pedig, már csak Yvette látványa is élvezettel töltötte el, anélkül hogy valaha is arra gondolt volna, lefeküdjön vele.
Ehelyett, hat hónapnyi alvajárás után, végül ismét a férfiak felé fordult. Még mindig vonzó nő volt és a férfiak sosem mulasztották el csapni neki a szelet. Még akkor is, amikor ő megállás nélkül csak a nőket kajtatta. Most pedig, tiszta fejjel, egy fiatal ügyvéd ragadta meg a figyelmét, név szerint Rob, akivel egy közös baráton keresztül ismerkedett meg. A legelső randijukon a férfi elvitte vacsorázni, aztán egy híres helyi sportbárba, ahol tévék tucatjai lógtak a falakon, különböző sporteseményeket közvetítve.
Laura nagyon jól érezte magát. Viccelődtek, söröztek. Aztán a szeme sarkából egyszer az egyik képernyőre pillantott, amin épp egy női testépítő versenyt közvetítettek. És éppen abban a pillanatban, a kép teljes szélességében, megjelent Brandi Pearson. Csillogó szemekkel mosolygott, ahogy magabiztosan tárta a kíváncsi tekintetek elé feszes izmait. Azt a gyönyörű testet, aminek Laura már minden négyzetcentiméterét ismerte. Még azokat is, amiket most eltakart a nő bikinije.
A látvány olyan elementáris erővel csapott le rá, hogy egy pillanatra levegőhöz sem jutott. Majdnem le is fordult a bárszékéről. Teljesen el is feledkezett Robról és a barátairól, akik körülötte ültek. Csak Brandit tudta bámulni. Hogy is felejthette el, milyen gyönyörű ez a nő és hogy mennyire is vágyakozott az után a csodás test után? Még csak nem is pislogott, ahogy itta magába a látványt. Azt a csodás fekete bőrt, a feszülő izmokat, a kemény, gömbölyű feneket és az izmos combokat. Laura érezte, hogy az ágyéka is belefeszül.
Összepréselte a combjait és felidézte magában az érzést, ahogy Brandi teste az övének feszül és csiklóik összedörzsölődnek. Vad borzongás futott végig a testén és muszáj volt elfordulnia a képernyőtől, nehogy túlságosan is felizguljon.
A fenébe is! - gondolta. - Ha ezek a férfiak látnák, hogy bámulok rá... Nyilvánvaló lenne, hogy legszívesebben most rögtön rá vetném magam.
De senki sem figyelt fel rá. Kényszerítette magát, hogy nevessen és viccelődjön, de a szeme sarkából végig a képernyőt bámulta. A kamera sorban haladt a versenyző nőkön, és amikor Brandira került a sor a pózolásban, Laura majdnem ott helyben elélvezett, már csak a látványtól is. Nem tehetett róla. Kívánta ezt a nőt.
Amikor meghallotta a kommentátor hangját, ahogy közli, a verseny Indianapolisban zajlik, csak arra tudott gondolni, hogy üzennie kellene Brandinek. De mégis mit mondhatna? „Vágyom rád.”? „Hívj fel, kérlek!”? Úgyis tudta, hogy reménytelen. Brandi makacsul hetero. Tudta, hogy túl szép is lenne, ha ők együtt lehetnének. És túl veszélyes is. Nem szabadott rá gondolnia.
Inkább Robhoz hajolt.
- Kezdek unatkozni – suttogta. - Nem megyünk fel inkább hozzám?
- Tényleg? - csillantak fel a férfi szemei.
Azonnal Laura lakása felé vették az irányt és a nő készített kettejüknek némi italt. Rob nagyon jóképű férfi volt és mire a nő észbe kapott, a mohó kezek már ki is gombolták a blúzát. Ő azonban elhúzódott, csintalanul izgatva a férfit. Nem tudta kiverni a fejéből Brandi képét és szerette volna, ha ez a férfi addig keféli, amíg már másra se tud gondolni.
- Mégis mit gondolsz, milyen lány vagyok én? - incselkedett.
- A leggyönyörűbb, akit valaha is meg akartam csókolni-
A férfi egy pillanatra se tudta levenni a tekintetét a lengére vetkőztetett testről. Túl régen volt már, hogy Laura ilyen fényt látott egy pasi szemében. El is felejtette már, milyen izgató.
- Egy barátom, egy nő, egyszer azt mondta, hogy a férfiak különösen fel tudnak izgulni, ha végignézik, ahogy egy nő leveszi a saját melltartóját – suttogta csábosan és azonnal látta, ahogy a férfi szemében felcsillan a vágy. - Egyetértesz vele?
Rob csak bólintott és nyelt egy nagyot, miközben megigazította az inge gallérját.
Laura lassan a háta mögé nyúlt és kikapcsolta a melltartóját, majd engedte, hogy a ruhadarab lassan lecsússzon karjain.
Rob szóhoz sem jutott, ahogy bámulta az előbukkanó formás melleket. Felemelte a kezét és óvatosan az egyikre simította tenyerét.
- Soha... soha nem láttam még ilyen gyönyörű melleket. Még a magazinokban sem.
Laura tekintete fátyolos lett a vágytól.
- Remélem, nem csak bámulni akarod egész este – somolygott.
A férfi elmosolyodott, majd előre hajolt és megcsókolta egyik mellét, mielőtt a szájába vette volna a kemény mellbimbót. Laura bimbói mindig is nagyon érzékenyek voltak, hat hónapnyi szexhiány után pedig úgy érezte, azonnal szétrobban a gyönyörűségtől.
Rob egyre magabiztosabban szopogatta a mellét, de Laura érezte, még mindig visszafogja magát. Elkezdte levetkőztetni a férfit. Kigombolta az ingét és lehúzta sliccét, hogy ujjai közé kaparinthassa a merevedő hímtagot.
Alig került néhány percbe, hogy gátlástalan állatokként egymásra vessék magukat. Szinte letépték a másik ruháját, hogy meztelenül kössenek ki a padlón mohón falva egymás ajkait.
Laura élvezettel izgatta ajkaival a hatalmas szerszámot, de a férfi nem hagyta sokáig.
- Elég a nyalakodásból. Dugni akarok – hörögte.
- Akkor siess! - dorombolta Laura. - Nem tudok már várni sokáig.
- Én sem.
Laura hevesen zihált, ahogy figyelte a férfit, amint az belemártja hatalmas szerszámát. Hevesen keféltek. Vadul és megállás nélkül. Laura úgy érezte, egyből a hetedik mennyországba emelkedik. A férfi dereka köré fonta lábait és hevesen zihált. Rob pedig hevesen mozgott benne, közben ajkaival a nő melleire tapadt.
Nem egy romantikus, első randis tapogatózáshoz illő szex volt ez, hanem vad üzekedés, míg végül mindketten hevesen száguldva nem közeledtek a csúcs felé.
Rob ment el először egy hangos nyögés kíséretében. Laura érezte, ahogy a forró nedvesség betölti a testét. Ettől az ő izmai is megfeszültek és a férfi lapockáiba mélyesztette körmeit, ahogy felsikoltott a gyönyörtől.
Zihálva omlottak a padlóra, elégedetten elernyedve a gyönyöröktől.
- Már... már régen nem volt részem ilyen vad menetben – zihálta Laura. - Azt hiszem, kicsit elragadtattam magam – csókolta meg a férfi bőrét, ahol nyomot hagytak körmei.
- Akkor, azt hiszem, kénytelen leszek megbüntetni téged – kacsintott Rob. - Talán kikötözlek és addig duglak, amíg el nem veszted az eszméleted.
Laura ereiben pezsegni kezdett a vér a gondolatra és lenézett a még mindig mereven lüktető hímtagra.
- Szeretnéd? - suttogta.
Rob megcsókolta őt és gyengéden megmarkolta melleit, majd a combjait és a fenekét.
- Nincs férfi a világon, aki ne vágyna erre, Laura.
A nő szó nélkül lüktető férfiassága köré fonta ujjait.
- Történetesen van is egy épp megfelelő kötelem – nézett Robra csillogó szemekkel.
- Tényleg? Nem is néztem volna ki belőled, hogy ilyen kis huncut vagy.
Laura kinyitotta a ruhásszekrényét és elővett egy tubus síkosítót. Mire visszatért, Rob farka már ismét mereven ágaskodott és lüktetett.
- Szeretnéd megdugni a fenekemet is? - mosolygott Laura.
- És a kötéllel mi lesz? - válaszolta a férfi vigyorogva.
Laura nem nyúlt a kötélhez a Karennel töltött éjszaka óta. Még mindig az ágy alatt pihent. Most előkotorta, majd csábosan a férfi felé nyújtotta összezárt csuklóit.
- Még nem – válaszolta Rob.
Laura a mereven lüktető hímtagra nézett és tudta, ez most egy olyan vad menet lesz, ami pár pillanatra biztos elfeledteti majd vele Brandit.
- Csináltál már ilyet? - kérdezte a férfi.
- Férfival még nem.
- Laura, te minden pillanattal csak egyre érdekesebb leszel.
A nő csak némán figyelte, ahogy partnere lassan, de szakértően köré tekeri a kötelet.
- Hány nővel feküdtél már le? - kérdezte közben.
- Hárommal.
- Biztos nagyon élvezted.
- Egyiküknek se volt ilyenje – fonta Laura ujjait a keményen meredező farokra.
Amikor végzett, a férfi előre hajolt és megcsókolta őt.
- Alig várom, hogy ismét szopogathassam a mellbimbóidat.
Laura az oldalára feküdt az ágyon és felpillantott a férfira. A szemei fátyolosak voltak a vágytól.
- Jobb lesz, ha betömöd a szám, mert sikoltani fogok a gyönyörtől-
- Én viszont hallani akarom – mondta a férfi és egyik kezébe vette hatalmas szerszámát, hogy a nő melleihez simítsa a hegyét.
Laura ereiben pezsgett a vér. Minden porcikája megborzongott és mélyről jövő nyögések hagyták el a torkát. Aztán a férfi mellé telepedett, szájába vette az egyik mellbimbóját és vadul szopogatni kezdte.
Könny csorgott le Laura arcán, ahogy zihálva közeledett a csúcs felé. Aztán a férfi lehúzta őt az ágyról, a padlóra térdeltetve. Egy párnát rakott a feje alá és úgy igazította, hogy a feneke az ég felé álljon. Bele mártotta két ujját a síkosítóba és gyengéden izgatni kezdte velük Laura fenekét.
Laura számára teljesen megszűnt létezni a világ, ahogy Rob végül belé mártotta gigantikus méretű hímtagját. A nő lehunyta a szemeit és hangosan zihálva élvezte a lökéseket. Nem akart most semmi mást, csak itt lenni és élvezni, ahogy a férfi hímtagja mozog benne.
A férfi egyre hevesebben löködte. Ujjai Laura fenekébe mélyedtek, ahogy növekvő intenzitással húzta ki majd lökte bele ismét szerszámát, míg végül egy hangos nyögés kíséretében el nem ért a csúcsra. Ez már Laurának is sok volt és őt is átlendítette azon a bizonyos határon.

Még kétszer jutottak el a gyönyörök csúcsáig, míg végül a férfi hajnalban távozott. Laura pedig nem bánta meg, hogy felhívta őt magához. Az ánusza még mindig lüktetett, a teste többi része viszont úszott a gyönyörben. És legalább nyert egy napot, mielőtt újra Brandi töltötte volna ki a gondolatait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]