2017. október 13., péntek

Orgonák

Írta: wanilya

Egy fárasztó nap után hazafelé tartottam és már alig vártam, hogy a kedvesem karjaiban pihenjek. Ez a nap egy különleges nap volt a számunkra. Pont tíz éve volt, hogy megpillantottuk egymást egy igen unalmas bulin. Míg hazafelé tartottam,újra felidéztem a gondolataimban azt a pillanatot. Még most is mosolygok azon a jeleneten olyan suta olyan ügyetlen, de mégis életem legszebb pillanata volt. Mivel a bulin mindenki hozta a lerészegedés legjobb formáját, eléggé hamar egyhangú cigi és piaszagú levegő terítette be a szobát. Úgy döntöttem kimegyek egy kis friss levegőt szippantani. Május volt és egy gyönyörű tavaszi este illatait hordozta a szél. A piaszagú és a cigifüstös lakás után szinte megcsapta az ember tüdejét az illatmámor. Különösen az orgonabokor, aminek a határozott illatát már gyerekkorom óta lenyűgözve élveztem akár hányszor is az utamba került. 

Elindultam hát az orgonabokrok irányába, mondván, hogy ennél semmi sem semlegesítheti jobban ezt a kellemetlen szagot az orromba, mint az egyik kedvenc virágom. Be is álltam hát, a bokor alá és becsuktam a szememet és élveztem az illat orgiát. El kell mondanom ,hogy az orgona a kerítés mellet hosszan és terebélyesen húzódott. Arra lettem figyelmes, hogy apró kis nyögéseket és sóhajokat hallok. A fantáziám hamar elhitette velem, hogy valószínűleg egy kis szerelmes pár húzódhatott meg ,csak én nem látom őket. De mire ezt végig gondolhattam volna, hatalmas reccsenéssel és kissé éles sikollyal rám zuhant egy hosszú barna hajú angyal. 
Teljesen leterített. Az arcomat beterítette az orgona virága és a hosszú selymes hajzuhatag. Hirtelen arra gondoltam Istenem, hogy érdemeltem ki én ezt, hogy ekkora szerencsém legyen, mert egy csodaszép angyal zuhant rám. De hamar kizökkentem a gondolatból, mert fájdalmasan felnyögött az angyalka és sziszegve és a sírással küszködve próbált ura lenni a helyzetnek. Lefordítottam magamról és próbáltam nyugtatva csendre inteni. Mert még a buli elején, a házi gazda, a lelkére kötötte a díszes társaságnak, hogy érezzék jól magukat a fiatalok csak az orgona bokrokra nagyon vigyázzanak, mert nagyon szereti a virágait és nem szeretné, ha mindenféle mocsokkal és vandalizmussal bemocskolnánk a féltve őrzött bokrait. 
A tekintetünk találkozott, és ez volt életem legszebb pillantása. Két gesztenyebarna szempár nézet rám hatalmas könnycseppekkel. Valamit mondhatott, mert láttam, hogy beszédre mozdul a szája, de esküszöm, nem fogta az agyam, hogy mit mond. Csak ittam a szépségét még így is, hogy egy potenciális orgona tolvajt fogtam. Észhez tértem mindjárt mikor megláttam, hogy a nyaka csupa vér. De nem ő vérzett, hanem én és ezt próbálta mondani nekem. A feszes farmerjából elő húzta a zsebkendőjét és az arcomra nyomta. Most én szisszentem fel és megpróbáltam felállni. Nyújtottam a kezem, hogy felsegítsem, de ő intett a fejével hogy nem fog menni és a térdére mutatott. Ilyen életellenes testtartásban még nem láttam lábat feküdni. 
Kitódultak a házból a többiek és segítő és okoskodó kezek tucatja próbálta felsegíteni. Mentőt kellet hívni és mindkettőnket hamar elvitt a mentőautó. Engem az ambulancián elláttak de neki a műtőben ért véget az orgonaszedés. Másnap egy hatalmas orgona csokorral mentem be hozzá a kórházba. Még most is fel tud izgatni ez a jelenet. Megyek hozzá haza de, már legszívesebben ölelném és csókolnám. Olyan lassan vánszorog ez a busz, és csak most veszem észre, hogy szembe velem egy idős nénike, bólogatva mosolyog rajtam. Kérdőn nézek rá, mire ő megszólal, és kedvesen mondja:
- Maga nagyon elkalandozott aranyoskám, mert szoktam látni önt, hogy kettővel visszább szokott leszállni, és most nagyon úgy tűnik, hogy tovább ment. Biztos az orgona csokor bódította így meg, amit annyira nagyon szorongat. 
Riadtan körbe néztem, és hát igazat kellet adnom a nénikének. Rá mosolyogtam és gyorsan leszálltam. Kettesével szedtem a lépcsőket felfelé annyira, siettem, és annyira vágytam már rá, hogy otthon legyek vele. Mikor beléptem a lakásba a kedvenc ételem illata csapta meg az orromat és egy édes dudorászó angyali hang máris bódította a fülemet .Ugyan az a szív legbelül hallottam Ágnes Vanilla dalát. Letettem az orgonákat a fogas alá és benéztem a konyhába. Háttal nekem állt az én kis tündérkém, dudorászva és lágyan ringatva a csípőjét keverte a vadas mártást. Egyszerűen lenyűgöz még mindig ez a nő, ahogy mozgatja a csupasz kis csípőjét az a top rajta amit annyira imádok, és a feszes kis sort. Beledugja az ujját a mártásba és élvezettel lenyalta ,majd az egész ujját bekapta és végig szopta. Bele bizsergek a látványba, és nem tudom türtőztetni tovább magam, odalépek hozzá, átölelem ráhajolok a vállára, és mélyen beszippantom a hajának illatát. Kicsit összeretten és egy lágy sóhaj kíséretében megszólal: 
- Hát itt vagy kedves már ideges voltam, hogy hol vagy?
Megfordul és egy szenvedélyes csókkal, ajándékoz meg. A kedvencedet főztem, de neked meg orgona illatod van, mondja mosolyogva. Igen mondom, és már hozom is be neki. Mélyen bele szippant és kihívóan rám nevet, kicsit pimaszul azt mondja: akkor most ledöntselek? Jót nevetünk mind a ketten, mert tíz éve mindig ez a kis jelenet ismétlődik ilyenkor velünk. Látom fáradt vagy
kedvesem - mondja és tudom, hogy már elkészítette a fürdővizet nekem. Az orgonák vázába kerülnek és gyertya gyullad mellettük, meg a kád szélén is. Jól esik becsusszanni a meleg illatos habfürdőbe. 
Lecsukom a szemem és tudom, hogy pár perc múlva bejön a drágám és meg fog csókolni és ott lesz a kezébe két kis pohár és a jéghideg unicum. Lám most se csal meg az élet minden úgy történik, ahogy gondoltam. Hoppá mégse, mert most a szájából kapom az unicumot. Édes Istenem de tündéri ez a nő, a nyelvünk keringőzik az ajkaink puhán lüktetve selymes nyállal csúszkál egymáson. Az unicum kifolyik a számból le végig a nyakamon egészen a két mellem közé. Ő, mint egy mohó kis cica szalad a cseppek után, és végig nyalja a nyakamat majd a melleim felé, veszi az irányt. Cinkosul visszanéz, és abba hagyja az unicum üldözést. Kaján kis vigyorral az arcán kivonulni készül a fürdőszobából. Utána nyúlok és elkapom a karját. Meglepődik, de hagyja, hogy berántsam a kádba magam mellé. Hosszú perzselő csók következik, és szinte érzem, ahogy elindul bennem az a gonosz kis vágy Isten legszebb ajándéka, a köldököm felől lefelé kúszik egészen a dombocskák irányába, mélyen a testem forró kelyhébe. 
Csókok, mohó, de lágy harapások váltják egymást, imádom, ahogy végi járja a testem minden zugát az az édes pici kis suta szája... Ühhümm, na ezért érdemes élni. Magamra húztam csókoltam és nyaltam a testét, ahol csak értem. Mind a ketten imádtuk, amikor a megkeményedett mellbimbóink egymáshoz értek és kicsi pici kis köröket rajzolgattak egymásra. Szerettük ezt a játékot, mert mindkettőnket nagyon izgatott. Éreztem, ahogy lágyan de ütemesen mozdul a csípője. Tudtam mi a dolgom. Egyik kezemmel beletúrtam a hosszú barna hajába megmarkoltam és határozott de azért nem erős mozdulattal meghúztam egy kicsit. Mint egy vadmacska úgy nézet rám, tüzelt a tekintete. De hogy rendre utasítsam a másik kezemmel megmarkoltam a fenekét és kellő erővel szorítottam meg. Egy kéjes nyögés tudata velem, hogy élvezi, amit teszek.
- Szerelmem - súgta nyögve a fülembe, amibe bele dugta a kis viháncoló nyelvét. Megsemmisültem, éreztem, hogy elgyengül a testem és átadtam magam a kényeztető szeretetének .Élvezettel játszott a melleimmel bekapta, és a nyelvével simogatta, a keze pedig egyre lejjebb merészkedett ,de gonosz módon nem ért a dombocskákhoz pedig már megvesztem annyira akartam ,hogy érintse meg. Látta a könyörgő szememet, amit annyira szeretett nézni, majd megcsókolt és kilépett a kádból. Levette a vizes topját, pedig olyan izgatóan adta ki a melle gömbölyű formáját és a bimbók kemény alakját. A vizes sort is lekerül, és a lábát feltéve a kádra megtörülközött. Láttam nedves dombjait, amit szándékosan nem törölt meg és egy csókot dobott a számra és oda súgta, hogy - siess kedves! Alig tudtam magamhoz térni, de igyekeztem gyorsan rendbe tenni magam. Az asztalnál az ízletes vacsora várt, és egy finom jól behűtött vörösbor. Gyors beszámoló a mai napunkról, majd az emlékek hajóján el ringattuk egymás lelkét, és boldogan néztünk egymásra .Ez a nap az a nap ami már egy évtizede rabul ejtett minket és még mindig ugyan azzal az izgalommal és csodálattal tudunk róla beszélni Az orgona karakteres illata beterítette az egész lakást és megrészegített minket. 
Arra eszméltünk, hogy a nagy beszélgetésben megittunk egy üveg bort. Lehajtotta a fejét, és tudtam, ha felemeli a szemei elsöpörnek. Mosolyogva cinkos kacsintással, és a száját megnyalva tudatta velem, hogy kíván. Fel álltam és megfogtam a kezét és együtt bementünk a hálószobába. Nem kellett sokat vetkőznünk, mert mind a kettőnkön csak egy fürdőköpeny volt. Leült az ágy szélére, és hívott a kezével. Átöleltem és lágyan simogattam a haját. Olyan mámorosan boldog volt ez az ölelés, annyira igazi, annyira őszinte és annyira tiszta. Hanyatt döntöttem és lassan rámásztam a testére, széttárta combjait és hagyta, hogy teljesen beborítsam. 
A kemény feszes melleink most ugyan azt a táncot járták egymáson, mint nem is olyan rég a kádban. Tüzelt a vágy bennünk és ennyi év után is még mindig ugyan azzal a hévvel kívántam a szerelmét.. Elindultam lefelé, egyik majd a másik mellét kényeztettem a számmal és a nyelvemmel. Megfogta a fejem és újra a szájára húzott, majd azt súgta, szeretlek életem, de nem arról szól ez a mai nap ,hogy én döntelek le ? Huncut kis mosoly jelent meg a szája szélén, és egy határozott mozdulattal átfordított az ágyra. Na ez a másik dolog a sok közül, amit annyira imádok tőle. Mikor rám omlik az a csodás barna hajzuhatag és lágyan cirógatja az arcomat és a testemet ,olyan mint a lágy tavaszi szellő. Ami ugyan már érezhetően hozza a nyár melegét, de mégis megborzong az ember bőre tőle. Szenvedélyes csókok sokasága megszámlálhatatlan puszi minden kicsi kis érzékeny pontra kell ez nekem, mint a levegő, élni se tudnék nélküle. 
Hagytam, hogy bebarangolja a testemet. Nagyon érzékien tudta kényeztetni a melleimet, és miközben csinálta én néztem az arcát, ami olyan boldog, odaadó volt. Éreztem, ahogy áramlik a testéből át belém a szerelme, és ez még jobban fokozta a vágyamat, Édes kis puszikkal, csókokkal ajándékozta meg a testem érzékeny pontjait, kezével végig simította az arcom és arra a kis hegre, ami az arcomon volt az orgonabokor letörött ágától adott vagy egy tucat csókot. Már alig vártam, hogy elinduljon lefelé annyira feszült bennem a vágy annyira kívántam már, hogy érezzem ajka édes játékát az esténk szép ajándékát. Elindult a lavina, tüzelt bennünk a szerelem szinte izzott a szoba levegője. 
Az édes pici kis suta nyelve, ami nem volt suta ugyan de én így szerettem becézni, izgatóan játszott a mellbimbómmal és mikor már kellő képen megkeményedett a szájában ,rám nézett és cinkosul kicsit megharapta .Tudta nagyon jól ,hogy erre teljesen begerjedek .S erőmet kihasználva most én fordítottam őt vissza az ágyra. Máris indulhatott az én hadjáratom, és birtokba vehettem az egész nőt. Teljesen bele feledkeztem a gyönyörű testébe, a melle feszült és a mellkasa zihálva le fel mozdult. Elindultam lefelé a nyelvemmel rajzoltam a térképet a testére, a köldökénél elidőztem és bele nyaltam. Kifli szerűen meggörbült a gerincoszlopa tudatva velem, hogy élvezi és kívánja, hogy tovább barangoljak a testén. Már nyíltak is szét a combjai, mint egy kapu, amelyik az érkező vendéget kívánja fogadni. Lassú, alázatos és kislányosan szégyenlős kitárulkozása mindig mosolyt csalt az arcomra. Akárhányszor ránéztem ilyenkor mindig becsukott szemmel és visszatartott lélegzettel várta, hogy megérezze a forró leheletem a dombjain. Egy mélyről jövő sóhaj jelezte, hogy elégedett velem .Végig csókoltam a dombocskáit és nyelvemmel befurakodtam a csiklójához. Lassan körkörösen felkérte a nyelvem a csiklóját egy keringőre .Az egyik kezemmel elindultam felfelé a gömbölyű keblei felé lágyan simogatva a testét a már ismert utat bejárva .Simogattam gyengéden megmarkoltam és az ujjamat benyálazva játszottam a kemény bimbóival. A szája felé vette a kezem az irányt és a puha édes ajkaival játszott, az ujjam bedugtam a szájába, amire gyengéd mosollyal válaszolt és erőteljesen elkezdte szopni. Erre megint egy kéjes nyögés hagyta el az ajkát. 
Nyelvemmel behatoltam a kis kehely belsejébe és amennyire csak tudtam mélyen bent tartottam. Másik kezemmel simogattam a combját, meg a kis fenekét, éreztem, ahogy elindul a csúcsra, ahogy felgyorsul a lélegzete ring a csípője, feszesedik a csiklója, szinte zuhatagként árad a nedvesség belőle. Tudom, mit szeret, vigyem egészen ki az orgazmus kezdetére, majd álljak meg, és mielőtt lecsitulna, kezdjem újra. Imádom a keményen feszülő és izgalomtól lüktető csiklóját a nyelvemmel bolondítani. Imádja, ha hosszan elnyújtom neki a gyönyörhöz vezető utat, és mikor már hallom, hogy nem bírja tovább, engedjem el. Hosszú orgazmusa után még mindig lassan és mámor ittasan de azért nagy odafigyeléssel nyalogattam tovább a dombocskáit és a kehely bejáratának környékét. Az ujjaim, érzik, ahogy lüktetve lassan csitul benne a hév. Megfogja a fejem magához, húz és lenyalja a számról és az arcomról a saját nedvét. Édesen zihál még és egy kis kóbor könnycsepp, szalad ki a szeme sarkából. Imádom, egyszerűen nem tudok vele betelni, olyan gyönyörű ez a pillanat is. 
Édesen cirógatja az arcomat, majd mind két kezével a nyakamon áthaladva hátulról beletúr a hajamba. Kellemes borzongás fut végig a testemen, nagyon tudja ez a kis dög, hogy mit szeretek... 

********************************************************************************

Ha tetszett, olvass egy másik történetet is a romantikus hétköznapokból itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]