2012. július 10., kedd

Kibékülés

Laura kalandjai I. könyv - Laura ébredése 13. fejezet

A sorozatban eddig megjelent:
1-3. fejezet: A vágyak ébredése
4-8. fejezet: Útkeresés
9-12. fejezet: Rina

Fülszöveg helyett: Laura Robbins élete fenekestül felfordult. Egy feledhetetlen éjszakát töltött két kollégájával, Karen Washingtonnal és Rick Perkinssel, először külön-külön, majd együtt is. Ez utóbbinak viszont az lett a vége, hogy a férfi látszólag lecsapta Karent Laura kezéről. És ha ez nem lenne elég, Laura belehabarodott egy másik kolléganőjébe, Rina Farnsworth-ba is, akivel viszont a kapcsolatuk egy merő érzelmi hullámvasút. És amikor épp úgy tűnik, nincs esély Laura számára Rinánál, Rick kopogtat az ajtaján, hogy megmagyarázza viselkedésüket, nem sokkal később pedig Karen keresi fel Laurát, hogy megpróbálja kibékíteni.

Írta: Miranda Mars
Fordította: Filander

            Rina nagyon fáradt volt. Laura is, de annyira vágyott a lány gyönyörű és érzéki testére, hogy legszívesebben a végkimerülésig hajszolta volna orgazmusok egész seregével. De végül ő is engedett és kelletlenül figyelte, ahogy Rina elfedi előle gyönyörű, selymes tagjait a ruhájával.
            Csak amikor felkelt következő nap, döbbent rá, mit is tett. Ugyanazt érezte, mint már korábban is. Azon gondolkodott, vajon tényleg leszbikus-e. Nem számít, mennyire jól éreztük magunkat együtt. – gondolta. – Nem számít, hogy hányszor jutottunk el a csúcsra és milyen jó volt. Tényleg leszbikus lennék? Ilyen… furcsa lennék? Abnormális?
            Elhatározta, hogy ad egy kis időt Rinának. Nem akart túlságosan rámászni. Aznap sokkal jobban kívánta a lányt, mint bármikor korábban, de visszatartotta magát, hogy felhívja őt és úgy gondolta, az a legjobb, ha egy ideig elkerüli a munkahelyén is. Hagynom kell, hogy magától jöjjön vissza hozzám. – bizonygatta magának. – Amikor eszébe jut, hogy milyen jó volt neki velem, vissza fog jönni. Biztosan időbe fog neki telni, de vissza fog jönni.
            Egy hét elteltével azonban már kezdett aggódni. Ismét Rináról álmodozott, de ezek a vágyálmok már azon az együtt töltött éjszakán alapultak, így kétszer annyira felizgatták, mint a korábbiak. Egyik nap, a munkahelyéhez közeli park egyik padján napfürdőzve ette az ebédjét egy barna zacskóból, arról fantáziálva, hogy Rina punciját nyalja, amikor leült valaki mellé és kiszakította a gondolatai közül.
- Hello! – köszönt egy ismerős hang.
Laura ráhunyorgott és igyekezett lecsillapítani gyorsuló szívverését. Karen volt az. Látszott rajta, hogy érti milyen érzések kavarognak benne, és hogy mennyire forr a vére az ő jelenlététől.  A lány gyönyörűbb volt, mint valaha és ez ismét felébresztette Laurában a régi vágyat.
- Ó… hello! – reagált Laura bátortalanul.
- Nem bánod, ha ide ülök?
- Nem. Azt hiszem nem.
Egy része utálta a lányt, azért amit tett vele, de nem tudta levenni róla a szemét. Karen egy rövid ujjú blúzt viselt, amely mélyen bevágódott dús keblei közé. A szemeiben vad tűz lobogott, ahogy Laurára nézett és Laurába belehasítottak az emlékek, ahogy a testük egymásba fonódott. Karen imádott vele szeretkezni és ő is imádott Karennel lenni. És ezen az sem változtatott, hogy csak azért nem ment dolgozni, hogy ne találkozzon vele és hogy lefeküdt Rinával, hogy elfelejtse őt. Laura utálta ezért, de ez az egész fel is izgatta őt.
Még mindig látta lelki szemei előtt, ahogy Rick hatalmas szerszáma behatol Karen ánuszába, majd lüktető puncijába és ismét a fenekébe. Még mindig hallotta a lány szenvedélyes sikolyait és látta, ahogy a lány arca összerándul a gyönyörtől, ahogy az orgazmus végigfut a testén.
Ezek a gondolatok felizgatták, annak ellenére, hogy igyekezett nyugodt és higgadt maradni.
- Nem hiszem, hogy kérhetnélek arra, bocsáss meg nekem, de remélem, hogy még ezek után is maradhatunk barátok. – mondta Karen halkan.
Laura megijedt, amikor érezte, hogy könnyek csordulnak ki a szeméből, ahogy felnéz a lányra. Nem akarta, hogy Karen észrevegye, ezért igyekezett kipislogni a könnyeit a szeméből.
- Mégis hogy lehetnénk? – válaszolta elfúló hangon.
- Ó, Laura…
- Nem. – rázta a fejét Laura.
- Laura, én… - emelte fel Karen a kezét és végigsimított Laura arcán. – Ígérem, hogy soha többé nem találkozom Rickkel.
Laura könnyei kicsordultak a szeméből. Érezte, hogy Karen ráteszi a kezét az övéire és megszorítja.
- Kívánlak. – suttogta Karen és körülnézett, nem hallgatja-e ki őket valaki.
Laura nem tudta mit is érez. Próbálta elfordítani a fejét. Próbált nem Karenre nézni a könnyei függönyén keresztül. A tekintete a lány fényes, meztelen lábaira szegeződtek. Milyen gyönyörűek voltak! Karenen csak egy miniszoknya volt, ami majdnem az egész combját látni engedte. Laura igyekezett visszafojtani feltörő vágyait, de ahogy azokra a gyönyörű combokra nézett, eszébe jutott, hogy mi van közöttük. Látta maga előtt Karen gyönyörű punciját, amit már közelről ismert.
- Én is kívánlak. – suttogta halkan, de még mindig nem nézett Karenre. – Mindig is kívántalak.
- Nem akartalak megbántani.
- Tudom.
- Rick teljesen… megbabonázott. Nem is tudom hogy történhetett. Én…
- Nem kell magyarázkodnod.
- Szükségem van rád.
- Istenem! Hova mehetnénk? – sóhajtott Laura.
- Egy motelbe? – javasolta Karen.
- Nincs rá elég idő. – pillantott Laura az órájára. – Húsz percen belül vissza kell érnem.
- Nem tudok várni délutánig. – mondta Karen és a tekintete szinte perzselt a vágytól, ahogy Laura szemébe nézett.
- Én sem.
Gyorsan felálltak és körbenéztek, hogy el tudnának-e bújni egy bokor mögött egy gyors menetre, anélkül, hogy valaki észrevenné őket.
- Tudom már! – virult fel Karen arca. – A kocsim. Lent van a mélygarázsban.
- Gondolod, hogy biztonságos?
- Természetesen. – válaszolta Karen és már húzta is maga után Laurát. – Senki sem megy oda napközben.
Három percen belül elérték a mélygarázst és lementek a lifttel arra a szintre, ahol Karen parkolt. A lánynak igaza volt. A garázs kongott az ürességtől és megtöltötte a kipufogó gáz és a motorolaj szaga. Gyorsan becsusszantak a kocsi hátsó ülésére.
- És mi van, a valaki meglátott minket? – kérdezte Laura. – Gyanús lesz nekik, hogy mit csinálunk a hátsó ülésen.
- Majd lebukunk. Akkor nem látnak meg minket. – nyomta le Karen Laurát az ülésre és olyan hevesen csókolta meg, mint még soha azelőtt. – Ó, kislány!... – sóhajtott fel. – Senki sem érhet el hozzád.
Gyorsan bedugta az egyik kezét Laura szoknyája alá és ujjaival kereste az utat a lány bugyijába. Laura felnyögött, ahogy Karen két ujja behatolt a puncijába. A fekete lány nyakát és vállait csókolgatta, miközben hevesen húzta le róla a blúzát és a melltartóját, kezébe véve az egyik mellét és morzsolgatva a bimbóját.
- Ahhh! – nyögött fel Karen. – Istenem! Csináld keményebben, kislány!... Ohhhh!
- Ó, Karen! – suttogta Laura. – Azt hiszem, mindjárt elmegyek. Szeretnék veled együtt elmenni.
- Igen, kicsim! Ó, igen!
Bár nagyon össze voltak zsúfolódva a hátsó ülésen, Laurának sikerült betolnia a kezét Karen miniszoknyája alá és lehúznia a bugyiját. Karen szétnyitotta a combjait és engedte, hogy Laura ujjai behatoljanak lüktető szeméremajkai közé. Mindketten annyira felizgultak, hogy már nem tudták türtőztetni magukat. Addig mozgatták a kezüket egymás testében, míg végül mindkettőjük testében heves folyóként áradt szét az orgazmus.
            Laura kárán vállába fúrta az arcát, hogy ne hallatszódjon az üvöltése, ahogy a görcsök betöltötték a testét. Karen az ülés támlájához nyomta az arcát, amely letompította hisztérikus sikolyait.
            Levegőért kapkodva ölelték át egymást. Ez az orgazmus olyan heves volt, mintha pótolni akarta volna azt a sok külön töltött időt. Miközben félmeztelenül feküdt Karen karjaiban, Laura azon gondolkodott, hogy bírhatta ki ennyi ideig a lány nélkül. Aztán az eszébe jutott Rina és azon töprengett, mit gondolna a lány, ha erről tudna.
Eugena Washington alias Karen Washington.
            Karen szemei megteltek könnyekkel a gyönyörtől és az érzelmektől túlfűtötten megcsókolta Laurát.
- Nem tudok úgy gondolni rá, mint szimplán fizikai szükségletre. – suttogta. – De Rickkel sosem éltem át akkora gyönyört, mint veled.
- Talán csak akkor, amikor mindkét lukadban kényeztetett. – mondta Laura félig viccelve.
Karen egy pillanatra a távolba révedt.
- Kislány! Az valami olyan csodálatos, hogy egyszer muszáj lesz kipróbálnod. De össze sem lehet hasonlítani azzal, amikor veled vagyok. Úgy érzem, csak veled tudok igazán elélvezni.
Hirtelen mindketten megdermedtek. Hangok hallatszottak a garázsból, aztán egy ajtó csapódása és a kocsi gyújtás jellegzetes hangja.
- Istenem! – nyelt egyet Laura. – Gondolod, hogy megláttak minket?
- Hogy láthattak volna? – próbálta megnyugtatni Karen. – hiszen végig itt voltunk lent. Cssss! Várjunk, amíg elmennek! Ne mozogj!
- Nem akarok elmenni sehova. – mosolyodott el Laura és megcsókolta a lányt. – végig akarom csinálni még egyszer.
Végül a kocsi elhajtott. Egy ideig füleltek, aztán felültek a kocsiban és megigazították a ruhájukat.
- Olyan volt, mintha megerőszakoltak volna. – mosolygott Karen.
- Én is. De ez csak az egyik fele volt annak, amit csinálni akartam veled.
- Az érzés kölcsönös, kislány. Szeretnél velem jönni munka után?
- Csak ha megígéred, hogy együtt töltjük az éjszakát.
Karen megkockáztatta, hogy egy forró nyelves csókot adjon Laurának az ülésen ülve.
- Ez az én ígéretem.
Felmentek Karenhez és reggel alig bírtak járni a sok szeretkezéstől. Laura bizonyosan tudta, hogy soha nem szeretkeztek ennyit egy éjszaka alatt. Még az előtt az affér előtt Rickkel sem. Mindketten öt orgazmust éltek át, mielőtt abbahagyták a számolást. Egyikük sem gondolta, hogy valami újat tudna nyújtani a másiknak, de végigmentek minden technikájukon és sokkal magasabbra repítették egymást, mint eddig valaha.
            Az utolsó orgazmus a konyha padlóján érte őket, ahova azért mentek, hogy reggelizzenek valamit. Képtelenek voltak levenni a kezüket egymásról. Hevesen csókolózni kezdtek és lefejtették a másikról a köntöst és egymásba fonódva fetrengtek a kályha előtt, míg végül az utolsó orgazmus lihegve hagyta ott őket.
- Csak egy valamit tudok mondani. – pihegte Karen, miközben feltápászkodtak és visszavették a köntösüket. – Azt hiszem az volt az egyik oka, hogy elmentem Rickkel, hogy már attól féltem, megöljük egymást, ha tovább csináljuk ezt. Kislány! A puncim lüktet a fájdalomtól. Az a hatalmas farok sem vette annyira igénybe, mint ez a veled töltött éjszaka.
- Ó, tudod, hogy sosem okoznék neked direkt fájdalmat. – lépett oda hozzá Laura, megcsókolta és egyik kezével gyengéden simogatni kezdte a lány ágyékát. – Csak azt akartam, hogy elélvezz.
- Az biztos, hogy tudod, hogy csináld.
- Átfutott az agyamon, hogy hozzákötözlek az ágyamhoz, hogy ott legyél minden nap, amikor hazaérek.
Mindkettőjük szeme lángolt a vágytól, ahogy egymásra néztek.
- És mit tennél azután? – heccelte Karen.
- Ne is gondolj rá, kicsim! – ingerelte Laura. – Te nem bírnál ki még egy orgazmust.
- Mmmmm!... Ne légy ebben olyan biztos! Te mindig tudod, hogy keltsd fel a vágyaimat. – karjait Laura köré fonta és újult hévvel csókolta meg a lányt.
- De hogy csinálhatnánk még egyszer? – lihegte Laura a vonzó selymes fekete nyakat csókolgatva.
- Nem te mondtál valamit arról, hogy kikötözöl az ágyhoz? – incselkedett Karen.
Laura érezte, hogy a vére ismét pezsegni kezd. Egy véget nem érő szeretkezéssel töltött éjszaka után ismét ugyanolyan perverz vágyai támadtak, mint a korábbi alkalmakkor.
Karen megcsókolta Laura egyik fülét és mélyen beledugta a nyelvét.
- Nem akarsz kikötözni és megdugni? – duruzsolta. – Még egyszer, utoljára? Talán legközelebb már nem fogom ennyire kívánni.
Szerencsére szombat volt, így egyiküknek sem kellett dolgozni mennie. Laura agyában hevesen kezdtek zakatolni a kerekek és a vére sebesen áramlott az ereiben. Próbált visszaemlékezni, hogy hova tette a kötelet.
- Vagy jobban szeretnéd, ha én kötöznélek ki és dugnálak meg téged? – suttogta Karen Laura fülébe.
Laura magához rántotta a lányt és mélyen belemarkolt feszes testébe. Másodpercek alatt mindkettőjük teste remegni kezdett az izgalomtól.
- Először te. – mondta halkan. Ujjai gyorsan felszaladtak Karen testén és kezeivel megmarkolta a lány észvesztően gyönyörű melleit a köntös anyagán keresztül.
- Igen! – nyögte Karen. – És ne tarts vissza semmit!
- Nem fogok.
Visszamentek a hálószobába. Laura emlékezett, hogy egy dobozba tette a kötelet és eldugta a fehérneműi közé. Elővette és kitekerte. Mindkét lány teste remegett az izgalomtól, ahogy figyelték a hosszú, fehér kötelet, amint legördül a padlóra.
            Karen szemeiben a vágy tüze égett, miközben a kezébe vette a kötelet. Laura még sohasem látta ilyennek.
- Akkor kikötözöl az ágyhoz? – kérdezte titokzatosan Karen.
Laura közelebb lépett hozzá.
- Ki foglak kötözni és meg foglak dugni. – mondta keményen.
- Ó, Istenem!
- Azt akarod, hogy durván bánjak veled, nem?
- Ettől benedvesedem.
- Feküdj az ágyra!
Karen engedelmeskedett.
- A hátamra?
- Igen.
Laurának egy rézkeretes ágya volt. Alul kezdve odakötözte Karen egyik bokáját az ágy egyik sarkához, majd a másikat a másikhoz, szélesre tárva Karen combjait. A lány puncija ütemesen tátogott, ahogy rózsaszínen csillogva kandikált elő a sötét fanszőrzet mögül. Laurát, aki az egész éjszakát a tátogó szeméremajkak nyalogatásával és szopogatásával töltötte, teljesen megbabonázta a nedves hasadék látványa.
            Felhúzta a kötelet Karen háta mögött, átvetette a lány vállán és átvezette a csodálatos, gömbölyű mellek között. Óvatosan körbetekerte az egyik félgömböt háromszor, majd a másikat is háromszor. Nem olyan erősen, hogy megsértse Karen bőrét, de elég erősen, hogy a lány mellei megfeszüljenek és a mellbimbói érett szilvaként dagadjanak ki.
            Mindketten lenéztek a sötét félgömbökre és remegő tekintettel csodálták a dagadó bimbókat. Laura nehezen tudta megállni, hogy azonnal rávesse magát Karen melleire.
- Kívánod őket, ugye? – nézett rá Karen. A hangja mély volt és rekedt.
- Istenem! Annyira szeretném a számba venni őket!
- Megteszed?
- Igen.
- Gyerünk!
Karen lefeküdt, amíg Laura kikötözte az egyik csuklóját az ágy fejrészének az egyik sarkához, majd a másikat a másikhoz. Most már Karen teljesen magatehetetlen volt. A bokái és a csuklói ki voltak kötözve az ágy négy sarkához. A combjai szétnyíltak és szinte hívogatták Laurát maguk közé, de a lány nem tudta levenni a tekintetét Karen feszes melleiről.
            Laura levetette a saját köntösét is, hogy élvezze Karen kiéhezett pillantását a testén. Megragadta a lány derekát és nekinyomta saját nedves punciját a lány ágyékának, ráfonva kezeit Karen elszorított melleire és keményen megmarkolva őket. Elég keményen, hogy könnyeket csaljon a lány szemébe.
- Még a végén én megyek el először. – nyögte és úgy érezte, buzgó vére felperzseli az ereit.
- Oh… kislány, jobb lesz, ha betömöd a számat. – lihegte Karen. – Túl hangosan fogok sikítani. Kérlek!
- Nem, amíg nem juttatsz el a csúcsra.
Megfordult és az egyik lábát átvetette Karen feje fölött, a punciját pedig a lány szájához nyomta.
- Te fogsz először eljuttatni engem a csúcsra. – suttogta. – Mielőtt elmehetnél, ki kell elégítened engem. Ha nem leszel elég jó, meg kell ismételned. Érted?
Karen hevesen bólintott és izgatottan nyöszörgött.
Laura szétnyitotta a szeméremajkait az ujjaival és Karen szájához nyomta lüktető punciját. Megborzongott, ahogy a lány nyelve behatolt a testébe és az ajaki ráfonódtak az ő szeméremajkaira. Mivel Karen nem tudta használni a kezeit és a lábait, a szájával ragadta meg Laura punciját, nyalogatva és csókolgatva, amíg Laura fel nem nyögött az izgalomtól.
- Oh, oh! – nyögte. – Ó, kislány!
- El fogsz menni?
- Ó… igen! – lihegte Laura és addig fészkelődött, amíg az ágyéka Karen mellei fölé nem került.
- Ó, Jézusom! – nyögte Karen és a szeme vad vággyal telt meg.
Laura a két kezébe fogta Karen egyik mellét és lassan ráereszkedett a lány kemény, meredező mellbimbójára. Gyorsan kezdett mozogni a kemény mellbimbón fel-le, míg a testébe bele nem hasított az orgazmus.
- Ahhhh! – sikított fel. – Ahhhh! Ohhhh!
Az orgazmus olyan erővel tört rá, hogy majdnem elvesztette az egyensúlyát.
- Ahhhh! Uhhhh! – nyögött fel Karen is, ahogy Laura orgazmusa átterjedt az ő testére is. – Ó, Istenem! Kislány, csináld még!
Még mindig az orgazmus hatása alatt Laura magához húzta Karen vonzó ajkait és megcsókolta a lányt.
- Kicsim! Csodálatos volt, ahogy eljuttattál a csúcsra. – suttogta. – Már csak ezért is a magamévá foglak tenni.
- Ohhhh… kérlek! – könyörgött Karen és a teste remegett az izgalomtól. – Tömd be a szám először! Sikítani fogok. Kérlek, kicsim! Dugj meg úgy, hogy sikítsak!
Laura szemei összeszűkültek, ahogy végigmérte a lány csodálatos, fekete testét.
- Tudom, hogy fogsz. – fúrta bele a tekintetét Karenébe.
Az agya szinte zakatolt, hogy kitalálja, hogyan tehetné ezt az orgazmust mégegyedibbé. Miközben gondolkodott, felvette a bugyiját a földről, amely még mindig lucskos volt a lábai közül kiömlő nedvtől. Tudta, hogy ez mégjobban fel fogja izgatni Karent. Összegyűrte egy labdába és begyömöszölte Karen szájába, amit aztán egy vékony övvel rögzített a lány tarkóján.
            Karen szeme az őrült vágytól és félelemtől csillogott. Ismerte eléggé Laurát ahhoz, hogy tudja, a lány kínzó szenvedést fog neki okozni, hiszen ő ezért könyörgött. Teljesen kiszolgáltatottnak érezte magát. Laura pedig rávetette magát, pontosan tudva, hogy mi izgatja fel Karent mégjobban.
- Szeretnéd, hogy bántsalak, ugye? – morogta, a lány feszes hasfalát csókolgatva. – Azt szeretnéd, hogy harapdáljalak, nem? És… mást is tegyek veled.
- Nggmmnnn! – bólogatott hevesen Karen és a szemei szinte lángoltak a vágytól.
- Mmmm!... Van egy ötletem. – morogta megint Laura és belecsípett Karen összekötözött melleibe, majd a fogait is beléjük mélyesztette, amitől a lány hisztérikusan kezdett nyögni és vergődni.
Két keze közé vette Karen mellének gyönyörű félgömbjeit és keményen gyúrni kezdte őket, figyelve, ahogy a könnyek kicsordulnak a lány szeméből. Aztán, nagyon óvatosan, körbecsókolta a lány vonzó mellbimbóit, de nem érintette meg őket, csak egyre közelebb és közelebb került, érezve, hogy Karen teste megmerevedik, amikor közelebb kerül hozzá, majd ismét elernyed, amikor ő visszakozik.
Közel tolta az arcát Karenéhez.
- Szeretnéd, ha a számba venném őket, igaz?
- Nnggmmnnn! – bólogatott Karen hevesen.
- Szeretnéd, hogy beléjük harapjak?
- Nnnggmnnn! – bólogatott Karen és a teste már remegett a vágytól.
- Azt akarod, hogy durván bánjak veled, amíg el nem mész?
Karen ismét bólogatott és már szinte beleőrült a vágyba.
- Rendben… akkor még egy percig várnod kell. – tápászkodott fel Laura az ágyról és kirohant a nappaliba.
Emlékezett, hogy vett néhány zöldséget előző nap. Különösen két uborkát keresett, amelyeket egy kosárban hagyott a konyhaasztalon. Mindkettő nagyjából húsz centi hosszú volt és körülbelül három centi vastag. Gondolkodás nélkül felkapta mindkettőt és kivett még egy üveg étolajat is a szekrényből.
            Még nem találta ki egészen, mit is akar csinálni ezekkel, de tudta, hogy mégjobban felizgathatja Karent és ez elég volt. És úgy látszott, Karen is egyet ért vele, amikor meglátta Laurát visszaérkezni, a kezében a két uborkával és az étolajjal. A teste megfeszült és az arca is összerándult a kiújuló félelemtől.
            Laura leült mellé az ágyra és letette a földre az olajas üveget. A kezébe fogta az egyik kövér uborkát és simogatni kezdte vele Karen meztelen testét, végighúzva a lány combjai között, simogatva a punciját, majd ismét felhúzta Karen mellei közé. Felemelte és izgatni kezdte a hosszú rúd végével a lány egyik kidülledő mellbimbóját.
- Mmmm! – ingerelte Karent. – Tudod, Rick farka egy kicsit nagy. Talán a legnagyobb, amit életemben láttam. De ez talán mégnagyobb, nemde? Vastagabb. Istenem, nem vágysz rá, hogy megdugjanak egy akkorával, mint ez itt?
Bedugta az uborkát Karen combjai közé és elkezdte vele simogatni a lány szeméremajkait, izgatott gurgulázó és nyöszörgő hangokat csalva elő a lány torkából.
- Szeretnéd ha megdugnálak ezzel, ugye? – suttogta Laura, majd lehajolt és csókolgatni kezdte Karen nyakát és vállait, majd a lány melleire tapasztotta a száját, miközben a punciját még mindig az uborkával izgatta.
Karen lassan bólogatott. A szemei fennakadtak és a teste remegni kezdett. Laura nyelve hozzáért a mellbimbójához, amitől a vágy újabb hulláma áradt végig a lány testében. Karen vinnyogva nyüszített és a teste megfeszült. Laura kínozta még egy kicsit, aztán a szájába vette a lány egyik mellbimbóját és mélyen beszívta azt.
            Karen száját egy mélyről jövő sóhaj hagyta el. A lány arca grimaszba rándult az intenzív gyönyörtől. Miközben Laura azokat a gyönyörű melleket szopogatta, lassan bedugta az uborka végét Karen szeméremajkai közé és lassan mozgatni kezdte azt a lány puncijában. Karen csípője mozogni kezdett és a medencéje lassan átvette Laura mozdulatainak ritmusát.
            Még csak az uborka vége volt Karen puncijában, de Laura lassan egyre mélyebben tolta belé a kemény rudat és Karen puncija kitágulva fogadta azt magába. Karen szemei csillogóvá és üvegessé váltak, ahogy az uborka becsusszant a testébe. Minden mozdulatra élesen felnyögött. Laura lassan mozgatta benne az uborkát, tudva, hogyan csikarhat ki mégtöbb élvezetet a lány testéből.
            Egyre durvábban szopta Karen mellbimbóit és már a fogait is beléjük mélyesztette, amitől Karen még mélyebbre merült a mindent elárasztó gyönyörben. A csípője egyre gyorsabban mozgott és nyögései is egyre hangosabbak lettek.
Laura hirtelen megállt.
- Ó, nem! Még nem! – mosolygott gonoszul. – Ilyen hamar el akarsz menni? Azt hiszem, ezt nem hagyhatom.
Karen ráemelte a tekintetét és szemei szánalmat keltően könyörögtek. A teste remegett a vágytól és a mellbimbói még mindig nedvesek voltak Laura csókjaitól. Laura elmosolyodott, ahogy minden világossá vált előtte. Elvett egy párnát az ágy végéből és betolta Karen feneke alá, mégjobban megemelve a lány ágyékát.
            Aztán kinyitotta az étolajas üveget. Egy keveset a kezére öntött és bedörzsölte vele a másik uborkát. Karen szemei kikerekedtek, ahogy rájött, mi fog következni.
- Ó… tetszeni fog, ugye? – vigyorgott Laura. – Édesem… sohasem mentél el még ilyen keményen, mint most fogsz.
Oldalra fordította Karen csípőjét és bedugta az egyik ujját a lány farpofái közé, fel a fenekébe, majd még egyet és szétfeszítette a lány ánuszát. Karen felnyögött és a szemei megteltek könnyekkel. A teste megfeszült és remegni kezdett.
            Amikor már eléggé szétnyitotta Karen fenekét, Laura lassan betolta az uborkát a lány ánuszába.
- Mnnnawwnnggg! – nyögött fel Karen, ahogy a hosszú rúd behatolt a testébe.
Könnyek szöktek a szemébe és az arca grimaszba rándult. De Laura csak mégmélyebbre erőltette az uborkát. Karen teste remegett és rázkódott és ő egyre hangosabban nyögött. Laura fölé hajolt és saját meztelen melleit tolta a lány arcába. Közben lassan ki-be kezdte mozgatni az uborkát Karen fenekében és érezte, hogy a lány összerándul minden egyes mozdulatra.
            Az első uborka kiesett Karen puncijából a sok rázkódás miatt. Laura felkapta és lassan visszatolta a lány lüktető nyílásába. Ahogy mindkét nyílását bedugaszolták, Karen egyre vadabbul kezdett nyögni. Laura egyre keményebben mozgatta benne a két vastag rudat.
            Karen arcán a fájdalom és a gyönyör különös keveréke futott végig. Karen nyöszörgött és morgott, a teste kontrollálatlanul rázkódott, ahogy Laura gyorsított a tempón. Laura érezte, hogy eljött a pillanat, hogy megtegye azt, amitől Karen mindig eljutott a csúcsra. A lány már az orgazmus határán járt.
            Laura mindkét keze el volt foglalva azzal, hogy Karen punciját és fenekét kényeztesse a két uborkával. A lány kikötözött mellei úgy álltak ki a testéből, mint két feszes labda. Laura rájuk tapasztotta a száját, szívta és harapdálta a mellbimbóit, belemélyesztve a fogait és olyan keményen mozgatta az uborkákat a lány testében, hogy Karen majdnem elájult, amikor végül eljött az orgazmus.
            Élesen felnyögött, a teste megmerevedett, majd éles görcsök hasítottak belé és az arcán a mennyei gyönyör tükröződött. Sikolyait elfojtotta a szájába gyömöszölt pecek.
            Egy perc után a görcsök enyhülni látszottak és Karen teste visszasüppedt a matracra, de Laura ekkor újrakezdte. Tudta, hogy ezzel Karent a végtelen gyönyör határán tarthatja.
            Karen nyakát, vállait és arcát csókolgatta és obszcén dolgokat suttogott a fülébe.
- Ó, istenem, kislány, egyre durvábban és keményebben foglak baszni, te kis kurva. Meg sem állok, amíg bele nem halsz az élvezetbe. Addig nem hagyom abba, amíg könyörögni nem kezdesz.
Karen élesen felnyögött és a teste remegett a kéjtől.
            És Laura ismét belelendült, hogy eljuttassa Karent a gyönyörök csúcsára. Befúrta az arcát a lány combjai közé és nyalogatni kezdte a megduzzadt szeméremajkakat, miközben tovább mozgatta az uborkákat a testében. Karen nekifeszült a csuklóit és a bokáit tartó kötélnek és a szeméből patakzottak a könnyek.
            Fél perc múlva torkából ismét feltörtek a nyögések és sikolyok és ismét átlépte a végtelen gyönyör határát. Karen már a végletekig kimerülten és elgyötörten rázkódott, ahogy a görcsök a hatalmukba kerítették. Mindez annyira felizgatta Laurát, hogy tudta, elég lenne hozzáérnie lüktető puncijához és ő is azonnal elmenne.
            Gyorsan eloldozta Karen csuklóit és felültette őt. Becsúszott a lány alá és a puncijából kiálló uborka szabad végét bevezette a saját nyílásába. Aztán mozgatni kezdte a derekát és mélyen betolta az uborkát mindkettőjük testébe.
- Ahhhh! – kiáltott fel, ahogy érezte a hosszú rudat behatolni a testébe. Ó, Istenem! – gondolta. – Tehát ezt érezte ő is. És érezte, ahogy a testében szétárad a gyönyör a belé hatoló masszív rúdtól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]