2012. július 2., hétfő

A vágyak ébredése

Laura kalandjai I. könyv - Laura ébredése 1-3. fejezet

Megjegyzés: Kedves Olvasóim! Ezzel a történettel szeretnék útjára indítani egy hosszabb sorozatot. Az eredeti történet egy 1999 óta folyamatosan íródó sorozat, amely jelen pillanatban valahol a 350. fejezet körül jár. (A címe: Laura kalandjai.) Viszont nem kell megijedni, mert ez, ellentétben az általam eddig fordított hosszabb történetekkel (Rea, Mindig rád vártam, Noemí, A wilmingtoni hasfelmetsző, A gyilkosnak két arca van) ez nem regény, hanem sokkal inkább pár fejezetes történetek sorozata. Ezek értelemszerűen egymásra épülnek, szereplőik kb. ugyanazok, viszont pár utaláson kívül mindent meg lehet érteni akkor is, ha csak később csatlakoztok be. A történetet nem fejezetenként töltöm fel, hanem pár fejezetes egységekbe rendezve, nevezzük ezeket "részeknek"! Ezeknek a részeknek én adtam címet. Az első címe "A vágyak ébredése". Ezeket a részeket úgy alakítottam ki, hogy egy egységet képezzenek, egy olyan történetet meséljenek el, aminek van eleje, közepe és vége, mivel az eredeti fejezet-felosztásban ez ritkán teljesül. (Emiatt amúgy néha a fejezethatárokat is módosítani kényszerülök, hogy kijöjjön a lépés, de ez ritkán fordul elő, és törekszem is rá, hogy inkább tartsam magam az eredetihez.) Szóval, a lényeg, arra törekszem, hogy úgy jelöljem ki a részek határait, hogy azok magukban is élvezhető történeteket adjanak. Így bármikor bekapcsolódhattok, nem kell előröl kezdeni az olvasást ahhoz, hogy a 328. fejezetet értsétek. Az is épp úgy érthető önmagában (mármint az azt tartalmazó rész), mint a 15., a 30., a 140., vagy a 280. fejezet. (Vagyis az ezeket tartalmazó részek).
Az első 18 fejezetet egy kedves barátom, Filander, már lefordította. Ezeket az ő fordításában töltöm fel (az ő engedélyével), a 19. fejezettől pedig az én fordításomat olvashatjátok.
Most már nincs más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak a történethez.

Fülszöveg helyett: Laura Robbins a fiatal, egyedülálló New York-i nők mindennapjait éli, többnyire a munkahelye és az otthona között ingázva. Úgy tűnik, semmi szokatlan nem éri, egészen addig, míg egy esős napon bele nem botlik az új kolléganőjébe, Karen Washingtonba, közös munkahelyük előtt. A nő fiatal és vonzó, ráadásul pedig hamarosan majdnem meztelenül köt ki Laura lakásán, ami egy olyan láncreakciót indít el, ami fenekestül felforgatja Laura életét.

Írta: Miranda Mars
Fordította: Filander

            Laura Robbins egy este szakadó esőben hagyta el a munkahelyét, amikor belebotlott az új titkárnőbe, Karen Washingtonba, a sötét utcán az előtt a hatalmas felhőkarcoló előtt, amelyben mindketten dolgoztak. Karen hegyes magas sarkúja egy reccsenéssel eltört és a nő bokáját megrándítva zuhant a vizes járdára. Felnyögött a fájdalomtól. Fázott, ruhája pedig teljesen átnedvesedett.
                Laura ijedten hajolt le hozzá. Alig ismerte Karent, aki épp csak néhány napja érkezett a céghez.
- Segíthetek? – kérdezte kedvesen.
- Istenem. Azt hiszem tényleg kificamítottam. – nyafogta a nő. Sötét szemeiben a fájdalom könnyei remegtek.
Karen sötétbőrű volt és hihetetlenül csinos. Laura, aki szintén gyönyörű volt, ezt rögtön észrevette. Azonnal versenytársként tekintett Karenra, amikor néhány napja először végigmérte eszméletlenül gyönyörű testét, ahogy a fekete lány végigsétált a folyosón épp az orra előtt. Az arca is egyszerűen tökéletes volt. Magas, modellhez illő, arccsontja és telt érzéki ajkai megigézték az embert, akárcsak szikrázó barna szemei, magas homloka és hattyúnyaka. Mellei nagyok voltak és kemények, dereka pedig nádszál vékony. Feneke pedig, mint egy gömbölyűre formált mestermű. Lábai pedig hosszúak, mély feketék és fényesen simák. Laura tudta, hogy a férfiak szíve azonnal megdobbant, amint meglátták őt. Egyszerűen meseszép volt. Ő pedig hosszan nézett, majd félig zavarban elsétált, remélve, hogy senki nem vette észre.
                De most, Karen gyámoltalanul kuporgott abban a mocskos tócsában és reszketett a fádalomtól. Mindketten csurom vizesek lettek, ahogy ott dideregtek a járda szélén.
- Hívhatnék egy taxit és elmehetnénk valahova, hogy jóvátehessem a dolgot. – próbálta Laura elsimítani az ügyet. – Úgy értem, nem terveztem be semmit ma estére. Vagyis, miért ne jöhetnél el a lakásomra, és én majd készítek neked egy meleg vacsorát.
Karen fájdalmasan elmosolyodott.
- Tényleg megtennéd? – szipogta.
- Persze. – vágta rá Laura. – Sőt. Ragaszkodom hozzá. Különben is, mit akarsz csinálni? Itt maradni és összefagyni?
Karen eleresztett még egy fájdalmas mosolyt.  Laura leintett egy épp arra járó taxit. Nagy szerencséjük volt. Szinte lehetetlen találni akár egyet is ilyen esős estéken. De ha az ember egy gyönyörű csokibarna szépség, bármi lehetséges. Levette a kabátját, még jobban látni engedve gyönyörű alakját, majd integetni és kiáltozni kezdett. Rögtön két taxi is leparkolt mellettük. Laura besegítette Karent az egyikbe, majd ő is behuppant mellé.
                Most mindketten átázva kuporogtak a kocsi hátsó ülésén. Szerencsére alig tíz percig tartott, amíg elértek ahhoz a bérházhoz, ahol Laura lakott. Újabb két perc múlva pedig már fent voltak a nő lakásán és Laura máris csavarta fel a fűtést.
- Istenem, olyanok vagyunk, mint két kiöntött patkány – motyogta dideregve és odatámogatta Karent az egyik székhez a fűtőtest mellett.
- Beszélj csak a magad nevében, kislány – kapta fel a vizet Karen. – Lehet, hogy vizes vagyok, de nem vagyok patkány.
Laura nem is foglalkozott vele.
- Mindketten tüdőgyulladást fogunk kapni, ha nem veszünk fel azonnal valami szárazat. Adok egy köntöst, vagy valamit, csak vedd már le azt a vizes ruhát!
Beszaladt a hálószobájába és előkereste a legjobb fürdőköpenyét, majd visszatért a nappaliba. Épp időben hogy lássa, ahogy Karen keresztülhúzza csurom vizes kék blúzát a fején. A kontraszt rikító fehér melltartója és bársonyosan csillogó barna bőre között összeszorította Laura gyomrát. A francba, mit csinálok? - rezzent össze. – Láttam már millió női testet ezelőtt.
                De mégis nagyon nehezére esett nem Karen formás melleire néznie, melyeket gyengéden fogtak körbe csipkés melltartójának kosarai, vagy a lágy, árnyékos mélyedésre, amely azok között húzódott. Ráterítette a száraz köntöst és gyorsan megfordult, amíg Karen levette a nedve melltartót is. Istenem, csak a lábait ne lássam. – mormogta magában. – Túl gyönyörűek. Miért vagyok ilyen… ideges? Miért akarom folyton csak a testét bámulni? Miért?
- Én… én is átöltözöm, aztán meglátjuk, mit tudunk csinálni a lábaddal.
- Oké. – jött a válasz.
- Megsérült? – pillantott Karenra, aki már levetette összes nedves ruháját, de még nem vette fel a köntöst.
- Nem annyira, mint gondoltam. – mondta. – Szerencsére nem tört el.
Laura megpróbálta nem bámulni őt. De érezte, ahogy a vére lüktet az ereiben és a puncija izgatottan lüktet. Olyan helyzetbe került, ami megriasztotta és felvillanyozta. Alig tudta elszakítani tekintetét Karen buja, majdnem teljesen meztelen bájaitól. Istenem – gondolta – Mi a francot csinálok?
                A fürdőszobában felvette a saját, száraz ruháját és belebújt egy másik öreg fürdőköntösbe. Aztán kiment a konyhába és egy üveg bort és két poharat vette elő. Töltött mindkettőjüknek.
- Ettől jobban fogod érezni magad. – kacsintott Karenra és oda adta neki az egyik poharat.
                Megitták a bort, amitől rögtön fel is melegedtek. Laura megpróbált nem gondolni rá, hogy ott ülnek ketten, majdnem meztelenül és iszogatnak. Sohasem érzett még ilyesmit azelőtt és nem is tudta elképzelni, hogy ez valaha megtörténhet. Nem volt leszbikus és sohasem akart egy másik nővel lefeküdni. Sohasem érzett ilyet egy másik nő iránt… Egészen mostanáig.
                De most… Le akart nézni Karen csupasz lábaira, amikor a nő köntöse szétnyílt. Nem tudta levenni a tekintetét a nő bársonyos barna torkáról, vagy a köntös anyaga alatt előre ugró melleiről. Mit művelek?! Sikította magában. Én nem vagyok ilyen.
- Gondolod, hogy jeget kéne rá tennünk? – kérdezte Karent.
- Nem tudom. Szerintem a duzzanat már lejjebb ment.
- Tudsz járni?
- Nem tudom. – felelte Karen, majd lassan felállt, de egy kicsit kótyagos volt a bortól. A bokája megcsuklott és ő lezuhant a padlóra.  Laura gyorsan felugrott és elkapta őt. Az egész egy erős, de esetlen ölelésben végződött. Az arcuk egymáshoz ért. Laura érezte Karen forró leheletét a nyakán. A vére felforrt.
- Oh – zihált Karen megereszkedve Laura ölelésében.
- Én… majdnem elestél – dadogta Laura, próbálva nem Karen testének lágy lüktetésére gondolni az ujjai alatt.
Karen hihetetlenül sima nyaka csak egy ujjnyira volt az ajkaitól. Ez volt a legnehezebb dolog, amit életében csinált, hogy ne csókolja meg. Óvatosan visszasegítette a nőt a székbe.
- Azt hiszem nem volt jó ötlet megpróbálni. – mondta aggódva.
- Én is azt hiszem. – grimaszolt Karen – Még túl gyenge.
Laura érezte hogy az arca ég a szégyentől és a szexuális túlfűtöttségtől. Keresett valami kifogást és kiment a fürdőszobába, becsapva maga mögött az ajtót. Megpróbált a tükörben szembe nézni magával. Meg akartam csókolni! – suttogta. – Biztos észrevette. Istenem! Mi történik velem? Megcsókolni egy nőt! Még sohasem éreztem ilyesmit. Mi van, ha megérezte, vagy valami?
Jessica Rosa ("Jessie") James alias Laura Robbins.
                Ez őrültség. Muszáj kontrollálnom magam. Muszáj leállnom. De mindig ezt érzem, ha közel kerülök hozzá. Ezt… ezt a forróságot… ezt az izgalmat. Én… kívánom őt. Nem hiszem el… de igaz. Meg akarom érinteni őt. Laura hideg vizet fröcskölt az arcába, hogy megnyugodjon és elűzze az arcára kiülő pírt. Aztán vett egy mély lélegzetet, eldöntve, hogy normálisan fog viselkedni, nem mint egy érzelmeit titkoló leszbikus, és visszatért a nappaliba. Karen ez alatt kényelmesen elhelyezkedett a széken és hosszú, mély barna lábait a díványnak támasztotta. Fényes, sima lábai vékonyak és izmosak voltak. Combja csillogó és kemény. Laura hasító, buja fájdalmat érzett a puncijában, amiről megpróbált nem tudomást venni. Nem! – parancsolt magára. – Hagyd abba!
                De a helyzet csak még rosszabb lett. A Karennek kölcsön adott köntös szétnyílt és látni engedte a nő fehér melltartójának a hegyét és domború melleit. Laura teste lüktetett. Muszáj volt más felé néznie. Úgy tűnt minden másodperccel rosszabb lesz. Mit kéne csinálnia hogy le tudjon állni? Csak nem rúghatja ki Karent.
- Még egy kis bort? – kérdezte és töltött mindkettőjüknek, remélve, hogy ez elűzi az idegességét.
Egy ideig a munkáról és a férfiakról beszélgettek. Ez annak a jele volt Laura számára, hogy mindketten vonzóak és megoszthatják a tapasztalataikat. Végül rájön, hogy nem vagyok leszbi, gondolta. Ha egyáltalán észrevette, hogy bámulom.
                A bor egyre jobban ellazította őket.
- Talán be kéne áztatnod azt a bokát. – javasolta Laura. – Vagy ami még jobb, megmasszírozhatnám neked. Biztos rendesen fog utána működni.
- Jó ötletnek tűnik. – felelte Karen és forró mosoly kíséretében.
Laura letérdelt a dívány mellé. A kezébe vette Karen tökéletes bokáját és mindkét kezével masszírozni kezdte. De pár másodperc múlva ráébredt hogy a kezei remegnek. Masszírozza a kívánt nő testének egy darabkáját és most már nincs rá lehetőség, hogy ellökje magától. A szíve hevesen vert.
                Masszírozta Karen bokáját, majd messzebb menve a lábfejét is.
- Mmmm. Ez nagyszerű! – dorombolta Karen, ezzel még jobban beindítva Laurát.
Tetszett neki? Nem vette észre, hogy az ujjai már rég elhagyták a sérült bokát? Kezei elérték Karen térdét, majd visszatértek a bokájára. Majd ismét elindult felfelé és hamarosan már Karen lábszárát masszírozta, majd a térdét és a fényes, sima combját. Lopva felnézett a nőre és látta, hogy az lehunyta a szemeit és egy boldog mosoly jelent meg gyönyörű ajkain.
                De ő túl ijedt volt hogy bármi mást tegyen. Visszahúzta kezeit a nő tökéletes bokájára. Amikor legközelebb felnézett látta, hogy Karen pont rá néz. Nem vette észre, de ettől a művelettől az ő köntöse is lecsúszott és szétnyílt, látni engedve a melltartóját. Karen szemei épp arra néztek, de aztán ismét felkapta őket Laurára, épp olyan zavartnak tűnve, mint Laura korábban.
- Tudod – kezdte Laura hezitálva. – Nyilvánvaló hogy nem fogsz tudni járni ezen. Itt kéne maradnod éjszakára. Persze, csak ha te is akarod.
- Oh, nem akarok a terhedre lenni, Laura. Eddig is olyan jó voltál hozzám.
Karen szemei most homályosak voltak és kérdőek. Mások, mint azelőtt. Laura érezte, hogy valami elkezdődött közöttük, amit nem akart, hogy megtörténjen. Elhúzta a tekintetét.
- Gyönyörű lábaid vannak. – suttogta. – Fogadok, hogy a férfiak… rögtön le akarnak dönteni, ha meglátják ezeket.
Istenem, mi a francot mondtál?! Gondolta. Csak úgy kijött a száján, mielőtt belegondolt volna. Karen csak mosolygott. Megmozdult és felült a székre, amitől a köntöse szétnyílt, végig a derekáig. Teljesen látni engedve gyönyörű lábait.
- Valóban így gondolod? – kérdezte félénken, élvezve a Laura bókját.
Laura nyelt és biccentett egyet. Nem remélve, hogy ismét képes lesz megmozdulni. Már mindent eléggé elrontott.
- Talán ha beáztatod, az segít. – mondta, miközben felállt. – Miért nem veszel egy forró fürdőt?
- Hmmm. Jól hangzik.
- Oké. Megengedem neked a vizet, aztán visszajövök és segítek.
Laura átment a fürdőszobába és teleengedte a kádat vízzel. Próbált nem túl sokat gondolkodni azon, hogy mi is történt. Karen meztelen lesz a fürdőben. A lehetőségtől szédülni kezdett. Most már tudta mit érzett. Nem volt semmi mód már rá, hogy megtagadja.
                Amikor visszatért a nappaliba érezte, hogy a térdei elgyengülnek. Karen levette a köntöst és nem viselt már semmit, csak a bikini alsóját és a fehér melltartóját. Kábító, sötét, majdnem meztelen teste teljesen látható volt. Laura vére vadul, őrjöngve pezsegni kezdett.
- Rendben. – mondta Laura, álcázott derűvel, próbálva nem bámulni Karen fantasztikus testét. – Készen vagyunk… Rendben… Segítek neked bemenni a fürdőszobába.
Karen Laura vállára támasztotta az egyik karját, és lassan bicegni kezdtek a fürdő felé, keresztül a nappalin. Azonban alig tettek meg két lépést, amikor Karen ismét felszisszent és egyensúlyát elvesztve zuhanni kezdett. Most azonban Laura mindkét karjával utána nyúlt és elkapta. Szemtől szemben voltak. Tekintetük lángolva fúródott egymásba. Oh, istenem – sóhajtott Laura magában.
                Mielőtt észbe kapott volna szája máris Karenéhez tapadt és a nő nem ellenkezett. Karen hevesen visszacsókolta. Nyelve lassan átkalandozott Laura szájába kutatva, keresgélve. Hosszan és hevesen csókolóztak, miközben karjaik egymás testére fonódtak. Ajkaik egymáshoz simultak. Egyikük sem akarta abbahagyni a csókot, félve, hogy mi történik utána.
                De végül abba kellett hagyniuk. Mindketten lágyan lihegtek, és a szemeik csillogtak. A pulzusuk emelkedett.
- Én… én, nem tudom mi történt. – mormogta Laura, és a fejét rázta.
- Ne magyarázkodj! – suttogta Karen.
- Sosem csináltam még ilyet.
- Én sem.
Eugena Washington alias Karen Washington.
Megint csókolózni kezdtek. Nem volt már szükségük beszédre. Most már Laura engedte kezeit kalandozni Karen majdnem meztelen testén, érezve az egyenletes puhaságot a nő selymes barna bőrén. Amikor ajkaik ismét szétváltak Karen letekintett a melltartójára és az ujjait is oda emelte. A csat elől volt, a két kosár között és a nő most gyorsan szétpattintotta. A melltartó szétnyílt és látni engedte Karen tökéletes, gömbölyű melleit. Mellbimbói hatalmas, duzzadó szilvákként meredeztek előre. Laura sosem látott még ilyen gyönyörű melleket.
- Istenem. Gyönyörűek. – mormogta.
Karen ringatni kezdte tökéletesen gömbölyű idomait, felajánlva őket Laurának.
- Csináld! – sóhajtotta.
- Nem tudom. – zihálta Laura. – Még sohasem csináltam ilyet ezelőtt. Sosem akartam.
- És most? Nem akarod?
- De igen. – vágta rá Laura.
- Akkor csináld!
- Oh, Karen!
- Csináld!
Laura lassan leejtette a fejét. Karen átnyújtotta a melleit és Laura megmarkolta őket. Óvatosan rázárta az ajkait a nő egyik hatalmas, puha, duzzadó mellbimbójára és mélyen szívni kezdte.
- Ohhhhh! – nyögte Karen.
Laura sohasem csinált ilyet azelőtt. De nagyon jó volt. Meghökkentően jó. Csengett a füle és érezte, ahogy a punciján folyik le a nedv. Összenyomta Karen gyönyörű melleit mindkét kezével, szopogatva és nyalogatva a mellbimbóit, érezve azok puhaságát és lüktetését a szájában.
- Oh, Istenem… Oh, Laura… Muszáj leülnöm. – lihegte Karen, majdnem összerogyva sérült bokája miatt.
- El is felejtettem. – szabadkozott Laura és segített a nőnek leülni a szófára, mely csak alig két lépésre volt mögöttük.
Mindketten lehuppantak a szófa díszpárnái közé és Laura rögtön megragadta Karen másik mellét is. Gyengéden szopni kezdte a mellbimbóját, aztán keményebben. Karen sóhajtott és fészkelődött, simogatva Laura haját és arcát, sürgetően nyafogva, ahogy a nő a mellbimbóit szopogatta.
- Oh… igen. – sóhajtotta.
Ujjai megtalálták Laura régi köntösének övét és kibontották azt. Becsúsztatta a kezeit a nyíláson, és végig simította Laura vállait, miközben a nő még forróban szopta és nyalogatta a mellbimbóit.
- Még. – mondta rekedten. – Akarlak, még.
Laura felült, hátranyúlt a melltartója csatjához és kinyitotta azt. Lassan húzta le, ezzel is fokozva Karen izgalmát. Hallott már olyan kijelentéseket, hogy a mellei épp olyan gyönyörűek, mint Karenéi. Ahogy belenézett Karen üveges szemébe, látta hogy a nő mennyire kívánja.
Karen hosszú ujjai rázáródtak Laura körte formájú melleire, gyengéden markolászva azokat, simogatva a nő puha, gumós, korallszerű bimbóit. Karen bevette a szájába az egyiket és Laura felsóhajtott a buja szenvedélytől, ahogy a nő puha ajkai rázáródtak a mellbimbójára.
- Ohhhhh. – sóhajtotta.
Most ő volt az alany és ő süllyedt a díszpárnák közé, teljesen átengedve a melleit Karennak, aki úgy szívta és nyalogatta a bimbóit, mint eddig még egy férfi sem. Tökéletes gyengédséggel kezdve, testét elöntötte a hő, miközben Laura bimbóit izgatta a fogaival és a nyelvével.
Aztán egy ponton felemelkedett és hozzányomta a melleit Lauráéihoz, mindkettőt buja hévvel töltve el.
- Édesem. Gyönyörű vagy. – suttogta és megcsókolta Laurát, miközben a melleik egymáshoz feszültek.
Ettől az egésztől Laura teste felhevült és vonaglani kezdett. Puncija lüktetett. Csengett a füle és elöntötte a gyönyörűség.
                Karen visszatért a melleihez és most még keményebben szopogatta és nyalogatta őket, az orgazmus közelébe juttatva Laurát, olyan gyorsan hogy ez teljesen meglepte a nőt.
- Oh… Ha nem hagyod abba azonnal elmegyek. – sóhajtotta Laura csalódottan.
Alig tudta elhinni. Még sohasem jutott ilyen közel az orgazmushoz annyitól, hogy valaki a melleit nyalogatja és szopogatja. Ráébredt érzéseire. Most már mindkettőjük számára tiszta volt, hogy mit csinálnak és nem volt vissza út.
- Gyerünk, baby! – mormogta Karen nyalogatva, csókolgatva és harapdálva Laura mellbimbóit. – Akarod, hogy segítsek?
Laura érezte, ahogy a nő hosszú, vékony ujjai végigsimítják a hasát és becsúsznak a bugyija alá, egyre lejjebb és lejjebb. Végül Karen két ujja ollószerűen szétnyitotta a csiklóit és a nő még keményebben izgatta a mellbimbóit. Laura teste megremegett és boltívszerűen felemelkedett. Mielőtt még készen állt volna rá egy erős, mindent elsöprő orgazmus hasított a testébe.
- Ohhhhh. Ughhhhhh. – sikította.
Aztán ismét visszazuhant a párnák közé és zihálva kapkodott levegő után.
- Istenem. – lihegte. – Sajnálom. Én nem…
De Karen ajkai rátapadtak az övéire és szenvedélyes csókjában elveszve Laura minden hezitálása tovaszállt.
- Azt hiszem most már teljesen megtört a jég. – suttogta Karen egyenesen Laura arcába. – Most már mehetünk az ágyba és csinálhatunk amit csak akarunk.
- De én még sosem csináltam ilyesmit azelőtt.
- Én sem. – mondta Karen és a szeme csillogott a vágytól. – Mindketten mondtuk már.
Mindketten felnevettek.
- Azt hiszem ez mindenből az első. – suttogta Laura, végigsimítva ujjaival Karen tökéletes melleit.
- Én is így gondolom.
- Azt akarom… - zihálta Laura. – Téged akarlak. Akarlak téged. Le akarok feküdni veled.
- Tudnál segíteni, átmenni a hálószobába, anélkül hogy nekem esnél? – kérdezte Karen.
- Nem hiszem. – tiltakozott Laura. – Keféljünk itt és most!
Mindkettőjük szemei kitágultak a szégyentől és a vad vágytól, amit Laura szavai keltettek. Istenem, most tényleg kefélni fogunk. – gondolta Laura.
                Csókolózni kezdtek és egyszerre nyúltak le, hogy minél gyorsabban lehúzzák egymásról a bugyit, míg végül mindketten teljesen meztelenül feküdtek a kanapén.
- De én egy ágyban akarom veled. – mondta Karen. – Úgy igazán akarom csinálni.
- Tudom – suttogta Laura.
Laura felkelt és segített Karennak átbukdácsolni a hálószobába. Becsapták az ajtót maguk mögött, annak ellenére, hogy egyedül voltak a lakásban. Lehúzták az ágyról a pokrócot és mindketten végighevertek a fehér lepedőn. Most sokkal ünnepélyesebbek lettek. Lassan és hevesen csókolták egymást. Ujjaik belemélyedtek a másik lüktető húsába. A fehér lepedőtől elütve Karen meztelen, fekete teste még izgatóbb volt Laura szemében. Felfedezte a testét az ajkaival és a nyelvével, míg végül visszatért Karen gömbölyű melleihez, csókolgatva és nyalogatva azokat, ahogy Karen is tette az övéivel, ugyanazt az eredményt elérve. Néhány másodperc múlva Karen teste megremegett az orgazmustól, ami végigfutott rajta.
Laura lassan lecsúszott a nő fekete, csillogó combjai közé. Karen nedves puncija alig néhány centire volt a szájától. Sohasem látott még puncit ilyen közelről. És soha sem akart még ilyesmit csinálni egyel. De most kinyújtotta a nyelvét és befúrta azt a csillogó szirmok közé, amitől Karennek borzongással teli kéj futott végig a testén.
Az egész kezdett egyre természetesebbé válni Laurának. Egyre jobban kívánta a nőt. Nem akart többet, mint még közelebb hozni magához Karent, miközben lágy szakértelemmel nyalogatta a nő punciját. Becsúsztatta ujjait Karen fenekének félholdszerű nyílásába, és úgy passzírozta be őket, mint a nyelvét a nő puncijába.
- Ohhhnnnn! Ahhnnnnn! – nyögte Karen.
A medencéje remegett és a dereka remegett a kéjtől.
- Ó, Istenem.
Amint érezte, hogy Karen teste ismét emelkedni kezd, Laura tudta, hogy a nő testén másodszor is végig fut az orgazmus. Bevette a szájába a nő nedves csiklóját, és lassan szopogatni kezdte. Betolta az ujjait Karen fenekébe és lágyan ujjazni kezdte, benyomva az arcát Karen puncijába.
Karen teste megkeményedett és vadul hullámzani kezdett.
- Oh! Nnngghhh! Anngghiieeee! – sikította hevesen.
Laura fokozta a nő orgazmusát, azzal hogy folytatta nyelve ütemes mozgását a puha punciban, sokkal érzékenyebben, de nem engedte elmenni. Amint mindez elmúlt Karen sóhajtva dőlt le, teljesen képtelenné válva, hogy egyáltalán megmozduljon. Laura végigsimította a testét és mélyen megcsókolta.
- Istenem. Még sosem éreztem ilyet. – sóhajtotta Karen rekedten. – Reméltem hogy sosem ér véget. Azt hittem szívrohamot kapok, vagy valami.
- Jó volt?
- A jó nem elég erős kifejezés. – mosolygott Karen és vadul megcsókolta Laurát.
Tudták, hogy mindkettőjüknek ki kellett volna már elégülniük, de az éhségük egymás érintése iránt cseppet sem lankadt. Gyönyörű testeik érzékenyen, kutakodva és tapogatózva tekeredtek egymásra. Laura egyfajta szexuális ébredést érzett, amilyet mg soha életében nem tapasztalt. Ezt az epedező sürgetést, mely arra késztette, hogy egyszerűen felfalja Karent, és hogy a fekete nő is ugyanezzel a buja, agresszív vággyal tegye a magáévá.
- Oh, Istenem! – sóhajtotta, ahogy Karen ajkai lassan haladtak lefelé feszes rekeszizmán, keresztül sima hasfalán, becsusszanva széttárt combjai közé. – Istenem. Kefélni akarok veled! Ahhnnn!
Karen nyelve rátalált Laura csöpögős puncijára és gyengéden, majd egyre hevesebben simogatni kezdi azt.
- De most a te vagy soron, hogy megkeféljelek, édesem! – mosolyogta Karen és nyalogatni kezdte Laura felizgult punciját, amitől a nő vonaglani és nyögni kezdett és kérlelte Karent, hogy ne hagyja abba.
- Oh… Oh, kérlek… kérlek! – sóhajtozta Laura dobálva a fejét, ágyékát hozzányomva Karen forró ajkaihoz. - Unh!  Unh!  Unh!
Egy férfi sem falta még úgy a punciját, ahogy azt Karen tette. A férfiak csak úgy csinálták ezt, mint egy bevezető a baszáshoz, de Karennek ez volt az aktus csúcspontja, épp úgy, mint Laura számára, amikor ő falta Karen punciját. Karen forró nyelve teljesen bejárta és felfedezte Laura punciját, aki eközben majd elájult a kéjtől. Teste ellenőrizhetetlenül rázkódott, a dereka remegett, combjait pedig rákulcsolta Karen derekára. A kéj sóhajtásai hagyták el a torkát.
                Karen szándékosan halogatta Laura orgazmusát, nyalogatva a nő punciját, amíg a csúcspont el nem érkezett. Ekkor lassított és visszahúzta a nyelvét, csak hogy folytassa a kínzást, amíg Laura le nem csillapodott. Laura vadul lihegett és rángatózott.
- Oh, Istenem! Baby, gyere megint! – lihegte. – Csináld! Csináld! Légy szíves!
Ujjaival szétnyitotta a punciját, hogy Karen nyelve akadálytalanul hatolhasson be. Majdnem elájult, amikor a nő nyelve ismét behatolt a puha, vörös ráncok közé. Most Karen nem habozott. Tiszta erőből hatolt be Laura sajgó nyílásába, mélyre ledugva a nyelvét. Csak nyalta és nyalta Laura punciját.
- Aunngghhh – sikította Laura élesen. - Nnnggmmmnneeeee!
Sikított, ahogy a gyönyör végigfutott a testén. Megragadta Karen arcát és újult erővel nyomta a nő szájába lüktető punciját. Újabb orgazmus jött és múlt el. Amikor ez a mámorító érzés végül lanyhulni kezdett, Laura sajgó arccal roskadt le és mindkét karjával kellett visszatartania ezt a fekete démont, aki ismét rá akarta vetni magát.
- Oh, Istenem… Teljesen kivagyok! – sóhajtotta.
- Mmmmmmm. Azt hiszem ezt meg kellett tennünk egymással, édes. – suttogta Karen, száját ismét Laura melleire tapasztva, megakadályozva a nőt, hogy visszaessen abból a gyönyörű kéjből, amit az orgazmus okozott neki.
A két nő teljesen kikészült a vad, őrjöngő bujaságtól. Tudták, hogy a lendületük enyhülni fog az orgazmus után. De ha valami, akkor ez még vadabb volt, mint azelőtt. Lihegve és nyögve tekeredtek egymásra a gyűrött lepedőn, miközben vadul csókolóztak, nyalták egymás nedves punciját és kezeik teljesen bejárta a másik testét. Laurában teljesen felébredt a vágy a testét vadul rázó orgazmustól, és vadul ösztönözte Karent hogy folytassa a kényeztetést. Testük teljes összhangban simult egymáshoz, érzékelve a másik legapróbb igényeit is, epedve, az érzelmek hevétől szétolvadva. Ajkaik vad táncot jártak egymáson, miközben nyelvük a másik szájának egzotikus tájait fedezte fel.
- Ohhhh Karen… kefélni akarlak. Csak kefélni és kefélni. – nyögte Laura a nő vállait csókolva.
Arca megrezzent a gyönyörűségtől, ahogy Karen ajkai elkapták sajgó mellbimbóit.
- Folytassuk így! – javasolta Karen rákulcsolva lábait Lauráéira, úgy hogy nedves puncijaik teljesen egymáshoz simultak.
- Nem tudom miért, de egyre jobban akarlak. – suttogta Laura, ágyékát lágyan a nőéhez dörgölve.
Mindketten lenéztek lángoló, és a lüktetve feltörő nedvtől csillogó szeméremajkaikra, melyek forrongva nőttek egybe. Karen lenyúlt és beletemette izgatott punciját Lauráéba. Az ölelés adta borzongás élesen, eksztázisszerű remegéssel rázta meg egymásba olvadó testüket.
- Ohhhh! – zihálta Karen. – Ohhhh, Jézusom!
- Unnhhh – mordult fel Laura lágyan, megborzongva a mámorító érzéstől, ahogy Karen nedves puncija az övéhez tapad.
Mélyen egymás szemébe néztek, majd melleiket egymásnak feszítve csókolózni kezdtek, miközben csípőjüket lágy ringással nyomták egymáshoz. Laura lehunyta a szemeit és halkan nyögni kezdett. Karen majdnem elájult a gyönyörűségtől, ami elöntötte a testét. Szorosan ölelték egymást és puncijaikat vad hévvel dörzsölték egymáshoz perceken keresztül.
- Ohhnn!
- Ungghh! – nyögte Karen. – Istenem! Keményebben! Ohhnn!
- Mnngg!  Unh!  Oh, igen! – zihálta Laura.
Laura belemélyesztette ujjait Karen hátába, ahogy érezte, hogy egy vad orgazmus tör fel a puncijából. Ebben a pillanatban Karen testét is megrázta a gyönyör. Orgazmusuk vadul csapott egymásba. Testük teljes harmóniában tapadt össze.
                Egymásba kapaszkodva nyögtek és lihegtek, ahogy a vad orgazmus végig futott a testükön. És ahogy alábbhagyott heves csókolózással és cirógatással hozták vissza. Így testük folyamatosan a vágytól égett és hullámvölgyeken áthaladva emelkedett ismét a kielégülés gyönyöreibe. Laura rátapasztotta ajkait Karen hihetetlenül gyönyörű melleire, és szívni kezdte a nő kemény, fekete bimbóit, ujjait pedig óvatosan dugta be Karen szétfeszített fenekébe. Eközben punciját úgy mozgatta a nőén, mintha szó szerint meg akarná baszni. Mindezt addig folytatta, amíg Karen el nem ért egy teljesen új és felemelő orgazmusig.
                Aztán Karen csinálta vele ugyanezt. Keményen markolászta Laura melleit, miközben punciját a nőiéhez préselte, amíg ő is el nem érte azt a mennyei örömöt. Még öt ilyen orgazmus követte egymást, amíg teljesen kifáradva nem zuhantak egymás mellé a puha matracra.
                Hulla fáradtak voltak, de az egymás iránt érzett vágyuk semmit sem lankadt. Alig telt el pár másodperc, amíg Laura ismét rá nem vetette magát Karen melleire, hogy ajkaival csókolja és szívja őket, nyelvével körbe járva a nő mellbimbóit. Karen felnyögött és kérlelte Laurát hogy folytassa még durvábban, még keményebben.
- Nem tudom. – nyögte Laura. – Félek, hogy megsebezlek.
- Akarom. – mormogta Karen.
- Baby! Imádom a melleidet. – jött a válasz.
- Harapd meg őket! Ne durván, csak gyengéden. Harapd meg!
Karen hangja kemény volt és parancsoló, ugyanakkor lágy és gyengéd.
- Biztos vagy benne drágám? – kérdezte Laura aggodalmaskodva.
Laura nem hitt a fülének. Taszította, de ugyanakkor fel is izgatta a gondolat.
- Igeeen!
Próbaképp a kezébe fogta Karen egyik hatalmas mellét, fogait a mellbimbójára zárta és szívni kezdte, közben figyelve a nő szemeit. Hallotta, ahogy Karen felnyög a túlfűtött gyönyörtől. Aztán engedte, hogy fogai belemélyedjenek a bimbókba. Olyan keménynek érezte őket, hogy még jobban össze kellett szorítania a száját. Karen nyögött és sikoltozott, arcán pedig az extázis grimasza jelent meg.
- Bassz meg a kezeddel! – lihegte gyorsan. – Gyorsan! Nem bírom tovább! Bassz és harapj! Unnnggg! Kérlek!
Laura Karen puncijához tapasztotta a kezét, és gyorsan dörzsölni kezdte azt. Fogait belemélyesztette a nő puha bimbóiba. Karen vonaglott és nyögött. Aztán hangosabban és hevesebben. Teste fölött elvesztette az irányítást.
- Annggghhiieeee! – kiáltott fel könnyezve, ahogy az orgazmus megrázta a testét.
Laura a karjaiban tartotta az orgazmustól vonagló nőt, ami még jobban felébresztette vad vágyait. Amikor ez elmúlt, rájött hogy ismét elő tudja idézni, ha azonnal izgatni kezdi Karent. Megragadta és szívni kezdte a nő másik mellét is, ahogy az előzőt. Karen az örömtől felsikoltott és átadta magát Laura cirógatásainak, amitől egy perc múlva megint elment.
- Unngghmmmnnghiieee! – sikoltotta, miközben könnycseppek csurogtak ki a szeméből. Gyönyörű teste vonaglott és remegett, ahogy egy újabb orgazmus végig futott rajta.
- Oh, Jézusom – lihegte – Nem is tudtam, hogy ilyen keményen el tudok menni.
Agresszívan megcsókolta Laurát és leteperte őt az ágyra, hogy aztán végig csókoltja egész testét. Lassan megfordult és átsiklottak a 69-es pózba. Szenvedélyesen kezdte nyalni Laura csiklóit, amitől a nő teljesen megadta magát és csak bámulta maga felett Karen lüktető pnciját, ahogy érezte, hogy az orgazmus hullámai végig futnak a testén.
                Most Karen ujjai csusszantak be Laura szétfeszített fenekébe, izgatva a nő segglukát. Ahogy ajkai összezáródtak Laura punciján, az ujja mélyen behatolt a nő fenekébe. Laura egész teste megremegett a kéjtől. Mintha csak egy elektromos sokkhullám futna végig rajta.
- Annhh! Oh! – sikoltotta, miközben a könny patakokban folyt le az arcán a gyönyörtől.
                Az élvezet elképzelhetetlen magasságokba emelkedett. Ahogy Karen nyalta a punciját és ujjait feldugta a fenekébe, Laura érezte a benne feltörő áradatot. A kitöréstől teste ismét összerándult. Amikor ez véget ért, ő elterült az ágyon és levegő után kapkodott. Puncija és seggluka egyenletesen lüktetett. Agyán végigfutott a felismerés. Milyen hihetetlenül gyönyörű dolgokból maradt ki eddig.
Karen mellé csúszott és megcsókolta.
- Hogy tetszett?
Laura nyelt egyet.
- Nem is tudtam mennyire tudom élvezni ezt, amíg nem találkoztam veled. – mondta. - Egy férfi sem juttatott még el idáig.
- Én is így érzem. – suttogta Karen. Sötét szemei csillogtak. – Vagy ilyen sokszor. Tudtad, hogy egy férfivel eddig maximum kétszer tudtam elmenni? De veled, már legalább nyolcszor. Alig egy óra alatt.
- Mmmm, és te most már velem vagy. – suttogta Laura, megmarkolva Karen csodás melleit és szopogatni kezdte a nő hatalmas, kemény bimbóit. – Megsérültél? Fáj?
- A te szádért fájnak, kislány. – mosolygott Karen és a szeme vággyal telt meg. – A fogaidért fájnak.
Vadul megcsókolta Laurát.
- Azt akarom, hogy megbassz. – mondta. – Csináld keményen!
Laura maga is meglepődött azon, amit reagált erre. Simogatni kezdte a nő gyönyörű, meztelen testét, még gyengédebben, mint azelőtt. Belenyomva ujjait Karen sima húsába, összeszorítva a nő kidülledő melleit, harapdálva a bimbóit. Karen felnyögött.
- Igen, Istenem! – dörmögte rekedten. – Ungghh!... oh! Keményen, baby, keményebben! Harapd! Harapd megint! Bassz meg! Gyorsabban! Olyan közel vagyok! Unh! Unh! Unh! Ohnnnnn! Istenem!... Igeeeeen!
Laura szinte felfalta a nő rázkódó testét. Befúrta magát a lábai közé a kezeivel és a szájával. Szinte ostromolta Karen puncijának vágását. Karen vonaglott és fészkelődött az ágyon, ujjait belefúrva Laura hajába, majd markolászni és gyúrni kezdte saját melleit, míg végül egész testét meg nem rázta egy végső, mindent elsöprő orgazmus.
                Gyönyörű, meztelen teste megfeszült, ahogy elemelkedett az ágytól, és remegni kezdett, ahogy egy újabb heves orgazmus futott végig a testén.
- Auunngghhh!  Annghiiieeee! – nyögte az extázistól grimaszolva. Teste hullámzott és rángatózott.
Végül teljesen elernyedt és elhevert az ágyon, lihegve és levegő után kapkodva. Laura megcsókolta a gyönyörű nő arcát, de még mindig nehéz volt elhinnie, mit is csináltak az elmúlt órában.
- Talán, ezek után, sohasem lesz még egy orgazmusom. – vallotta be Karen félénken. – Ez olyan volt mintha megerőszakoltak volna.
- Tudom. – válaszolta Laura. – Én is úgy éreztem, mintha megerőszakolnálak.
- Istenem, csodálatos volt. Meg kell ígérned, hogy valamikor megismételjük.
- Megígérem. – mondta Laura és megcsókolta a nőt. – De szerintem egy kicsit pihenünk kéne, és talán valamit enni. Ettől a sok szextől éhes lettem.
Karen felnevetett.
- Szükségünk van ételre, hogy legyen energiánk. – mondta. – Nem tudom te hogy vagy vele, de én még többet akarok. Többet belőled.
Ismét hevesen csókolózni kezdtek és a vágy annyira fokozódni kezdett, hogy Laura kénytelen volt visszahúzódni, hogy kifújja magát és elterüljön az ágyon. Kinyitotta az ajtót.
- Aki utoljára ér a konyhába az a záptojás. – kuncogott.
- Ez nem fair. – duzzogott Karen. – Én még nem tudok járni a bokámon.
- Tényleg nem hazudsz?
- Nem akarsz segíteni?
- De, persze.
Laura átmászott az ágy túloldalára és segített Karennak felállni. Aztán átsegítette a nappalin, ahol mindketten otthagyták a köntösüket a földön heverve, amikor berohantak a hálóba egy hosszú órányi szeretkezésre. Félúton a nappaliban Karen megcsúszott és ismét Laura karjaiban kötött ki. Gyönyörű melleik egymásnak feszültek és forró, puha ajkaik ismét egy szenvedélyes csókban forrtak össze. Egy szó nélkül elhevertek a nappali padlóján és egy pillanat múlva ismét 69-es pózban feküdtek egymáson. Alig két perc múlva ismét nyögve és sóhajtozva estek össze az élvezettől.
- Istenem, muszáj lesz abbahagynunk. – nyögte Karen. – Ha hozzámérsz, úgy érzem, mindjárt szétrobbanok.
Laura felkelt és felvette a földről a köntöseiket. Mindketten belecsavarták magukat és folytatták útjukat a konyha felé.
- Végül is, muszáj lesz abbahagynunk a szeretkezést, hogy együnk. – mondta Laura. – Másrészről valószínű, hogy nem is bírnánk tovább.
- Ebben nem értek egyet. – vigyorgott Karen.
Amíg arra vártak, hogy az étel megfőjön ismét elkezdték egymást kényeztetni. Ezúttal a hűtő elé állva élvezték a rajtuk végig futó izgató kéjt. És miután ettek egy keveset ismét visszatértek a hálóba. Már éjfél volt mire álomba merültek egymás karjaiban, egy csodálatos este után tizennyolc orgazmussal tarkítva. Már fel sem bírták emelni a karjukat, hogy még többet próbáljanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]