2012. november 17., szombat

Az interjú



Írta: Liams
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. szeptember 27.

********************************************************************

            Eva csendesen ült a jogi iroda jól kivilágított folyosóján. A barna hajú latin lány türelmetlenül igazgatta vékonykeretes szemüvegét az orrnyergén. Harmadmagával várakozott a személyi asszisztensi munkára kiírt állásinterjúra.  Jó eséllyel ő volt a legfiatalabb hármójuk közül, hiszen épp csak betöltötte a huszonkettőt, és nem is állhatott volna távolabb a többiek szürke hajától és fáradt szemeitől. Hosszú, egyenes haját gondosan hátrafogta, és óvatosan keresztbe tette hosszú, olivaszín lábait. Már egy órával korábban ott volt, csak hogy biztosan ne késsen. Nagyon szüksége volt erre az állásra. Megtakarított pénze java részét a most viselt kosztümre költötte, csak hogy biztos lehessen benne, megfelelően néz ki. Még vadiúj alsóneműt is vett. Egy kihívó fekete csipke darabot választott. Ebben úgy érezte magát, mint azoknak a szexi üzletasszonyoknak az egyike, akiket a filmekben látott.
            A kosztümje szűk volt, és makulátlanul fekete. Kifogástalan kosztümkabátja és ceruza-szoknyája tökéletesen simult az alakjára. Fodros fehér blúza fényesen világlott ki alóla. Be kellett ismernie, hogy utóbbi ruhadarabnak talán kicsit túl szűket is választott. Ahogy lepillantott, mellei két nagy D betűt formázva emelkedtek ki az anyag rejtekéből.
Daniela de Jesus alias Eva
            Ahogy a másik két asszisztensjelöltre pillantott, rájött, hogy ő az egyetlen női jelölt. Látta, ahogy a két alak rá kacsintgat, végigmérve hosszú lábait, reménykedve, hogy bekukucskálhatnak a szoknyája alá. Kezdett ideges lenni. Sosem érezte magát jól férfiak társaságában, ha nem volt egy másik nő is a közelben, habár fogalma sem volt, miért. Még a folyosón kicsit odébb ücsörgő titkár is férfi volt, bár rögtön lerítt róla, hogy Eva nem épp az esete. Érezte, hogy mellbimbói megkeményednek a melltartója alatt. Egy gyors mozdulattal összevonta maga előtt a kosztümkabátját, hogy eltakarja zavarát.
            A vele szemben lévő ajtó ekkor kinyílt, és egy interjúalany hagyta el az irodát. Eva félrebillentette a fejét, próbálva meglesni, hogy néz ki az interjúztatójuk, de nem járt sikerrel. Csak egy ablakot látott, és azon túl a kinti világot. Tíz percet kellett még várniuk, amíg a telefon megszólalt a titkár asztalán, jelezve, hogy odabent már várják a következő delikvenst. Eva ismét próbálkozott, de nem látta, ki ül a telefon másik végén. A folyosó néma csendbe burkolódzott, leszámítva a titkár asztala felől hallatszó sietős gépelés kopogását, és a többi jelentkező szuszogását. Egy örökkévalóság telt el, mire végre Eva került sorra. A szíve hevesen vert, tenyere pedig izzadni kezdett, ahogy a titkár az ajtó felé bökött.
            Ahogy elindult, magassarkúja hangosan kopogott a padlón. Megállt az ajtó előtt, és vett egy mély levegőt, mosolyt erőltetve az arcára, mielőtt belépett. Az ajtó másik oldalán már ott várta az ablak, amit korábban is látott, és egy hatalmas iroda, a végében egy asztallal. A berendezés minimalista volt, de nagyon praktikus. Ahogy körbenézett, Eva rögtön érezte, milyen rengeteg pénz mehetett el csak a dizájnra. Becsukta az ajtót maga mögött, és odasétált az asztalhoz.
            Az asztal üvegből volt, fényesre suvickolt króm kerettel. Egy bögre, néhány gondosan összerendezett akta és egy laptop foglalt csak helyet rajta egymás mellett. Az asztal előtt egy kényelmesnek tűnő bőr karosszék állt, mögötte pedig egy forgószék, amiben egy karcsú szőke nő ült. Egy nappal sem lehetett idősebb 25 évnél, gondolta Eva, miközben a kezét nyújtotta felé.
– Hello! Bizonyára maga Eva – mondta a nő.
– Igen – válaszolta a lány.
– Örülök, hogy megismerhetem – ráztak kezet. – Én Abby vagyok. Én fogom levezetni az interjúját. Általában ez valaki más feladata, de mivel most az én asszisztensemről van szó, azt hiszem, jobb, ha magam végzem el a munkát. Így jobban megismerkedhetünk. Nem lenne probléma, ha tegeződnénk?
Eva bólintott, és végigmérte a vele nagyjából egy magas nőt. Platinaszőke haja gondosan kontyba volt rendezve a feje búbján, olyan mesterien, hogy egy hajszál sem lógott ki a helyéről. Ő is egy csinos fekete kosztümöt viselt, aminek a kabátját halvány rózsaszín csík keretezte, ami tökéletesen illett a tűsarkújához. Bőre puhának és kellemesen barnának hatott, de még így is világos volt Eváéhoz képest. Egy kevés sminket kent magára rózsaszín rúzzsal, ami tökéletesen illett az öltözékéhez.
            A latin lány kényelmesen elhelyezkedett a székben, és azonnal kezdett feloldódni a feszültsége. Reménybeli főnöke nagyon barátságos volt, és, nem utolsósorban, nő.
– Nos, először fussunk át, miről is szólna ez a munka! Rendezned kell majd az aktákat, szervezned a napirendemet, beszélni az ügyfelekkel és elintézni nekem kisebb-nagyobb feladatokat. Nem nagy munka. A preferenciáid és a képesítéseid tökéletesen megfelelőek. Már csak pár kérdésem lenne, ha nem probléma – mérte végig Abby a lányt.
– Persze – válaszolta Eva lelkesen, előre dőlve a székében.
– Milyen bort szeretsz? – hangzott az első kérdés.
Eva szava elakadt.
– Én… ö…
– Vagy inkább a töményekre buksz?
– Igen. Nincs bajom a borral, de akkor már inkább fehér, vagy rozé. Miért?
– Helyes. Mivel az asszisztensem leszel, te leszel a kísérőm a konferenciákon és az üzleti utakon, és én utálok egyedül inni – kacagott a nő, miközben előre dőlt és Evára mosolygott.
A lány el sem tudta hinni, milyen gyorsan oldódott fel a légkör körülöttük. A munka kezdte egyre jobban érdekelni.
            Könnyed beszélgetésbe kezdtek, kibeszélve mindent az életmódjukról. Mindketten teljesen ellazultak, és arról viccelődtek, milyen borzalmas is lehet, egy interjú.
            Eva kacagva hátra dőlt, és felnyúlt, hogy kibontsa a haját.
– Ugye nem bánod?
– Nem – rázta a fejét Eva. – Csak nyugodtan! El se tudom képzelni, hogy tudtad ilyen tökéletesre megcsinálni a frizurádat. Nekem mindig össze-vissza állnak a hajszálaim, amikor ezzel próbálkozom – sóhajtott fel.
– Csak gyakorlat kérdése, azt hiszem… Hé! Mivel úgy tűnik, te vagy a mai utolsó jelentkező, mit szólnál egy kis lazító italozáshoz?
– Hát… nem is tudom – hezitált Eva a falon függő órára pillantva. Épp hogy csak elmúlt délután három. – Talán tényleg jó lenne – mosolygott Abby-re. Csak most vette észre, milyen szép a nő bőre szemei csillogó fényében.
– Nagyszerű! – vigyorodott el Abby, és a mögötte álló bárszekrény felé nyúlt. Elővett két poharat és egy teli üveg rozét egy egész sor másik mellől.
– Ne érts félre! Egy üveggel kezdtem, vagy kettővel. De mire észbe kaptam, az ajándékokból összejött egy egész kollekció – telepedett vissza Abby a helyére, töltve mindkettőjüknek, majd átnyújtotta az egyik poharat Evának. Ahogy átvette, a lány ujjai Abby-éihez értek, vibráló kisülést okozva, amitől enyhe borzongás futott végig a nő testén. Egyértelműen Eva volt a nap abszolút győztese. Sőt, igazából az egyetlen, aki egy kicsit is érdekelte Abby-t.
– Cheers! – emelte fel a poharát a nő.
Mindketten belekortyoltak a hűvös borba, majd Eva leengedte a poharát és felsóhajtott, és meglazította szorító blúzát feszülő mellei felett.
– Ó, a fenébe! – nyögött fel zavartan, amikor az egyik gomb lepattant a helyéről, és az asztalon landolt. Abby köhögött egyet, majd egy újabb korty borral próbálta visszatartani a nevetését.
            Eva letette a poharát, és zavartan próbálta visszaerőltetni a gombot a blúzára. Arca rákvörös lett, miközben csipke melltartója tisztán kirajzolódott a ruhája alól. Abby is letette a poharát, és megtörölte a száját, még mindig kuncogva a látványtól.
– Ne aggódj! Úgy nézem, nagyjából azonos a méreted az enyémmel. Van egy tartalék blúzom a szekrényben vészhelyzet esetére. Csak idd meg a borod, és relaxálj! – állt fel a székéből, és az iroda legközelebbi sarka felé indult.
– Ó, nem! Semmi probléma. Majd tartom. Vagy összehúzom a kosztümöm – tiltakozott Eva.
– Ragaszkodom hozzá – kacagott Abby. – De legalább csinos a melltartód. Rosszabbul is járhattál volna – vett elő egy blúzt a szekrényből.
Ingrid Munch alias Abby
Levette az akasztójáról, és átnyújtotta Evának. Csak most vette észre, milyen formásak és gyönyörűek Eva mellei, és azon kapta magát, hogy képtelen elszakítani tőlük a tekintetét. Szemei csak még jobban elkerekedtek, amikor Eva felállt, hogy megszabaduljon a kosztümkabátjától, feltárva a blúza által alig takart felsőtestét. Most már kétségkívül bebizonyosodott, hogy ő a legvonzóbb jelentkező, akivel Abby-nek dolga volt. Eva a szék háttámlájára hajtogatta a kabátját, vigyázva, nehogy összegyűrje, majd a másik nőre nézett.
– Átöltözhetsz itt is, ha megfelel, vagy a folyosón arrébb van egy mosdó – javasolta Abby, még mindig a lány melleit bámulva.
Eva nem akart ismét kilépni az irodából úgy, hogy a melltartója kilátszik a ruha alól, így alig láthatóan megrázta a fejét.
– Ööö… inkább maradnék itt.
Leszegte a fejét, és lassan elkezdte kigombolni a blúzát. A háta libabőrös lett, ahogy megérintette a hűvös levegő. Furán érezte magát, hogy itt áll meztelenül az iroda közepén, alig pár perccel az után, hogy idegesen befészkelte magát a székbe. Elképzelte, hogy láthatja őt Abby, miközben végigmérte a saját testét.
            A másik nő is őt figyelte, miközben visszaült a székébe, és befejezte a borát, majd töltött magának még egy adaggal.
– Váó! – zihálta, igyekezve visszafogni magát, de így is elég hangos volt, hogy Eva meghallja.
A lány felkapta a tekintetét, és amikor észrevette, hogy Abby őt bámulja, igyekezett gyorsan eltakarni magát.
– Sajnálom – mondta Abby sietősen. – Csak azon merengetem, bárcsak olyan testem lehetne, mint neked. A melleid csodásak – nyögte.
– Köszönöm – pirult el Eva.
– Milyen a méreted?... Ha nem bánod a kérdést – jött zavarba kissé Abby.
– 36 DD-s. És a tied? – kezdett a lány kissé ellazulni.
– Ó! Csodás. Az enyém… kicsit kisebb… 32 C-s – nevetett Abby, majd felállt, és megkerülte az asztalt, hogy az elejének dőljön, és a szélén nyugtassa formás fenekét. Eva felé nyújtotta a poharát, mire mindketten kortyoltak eg nagyot.
– Nagyon jól néznek ki. Tudom, hogy ez szokatlan, de… ha már amúgy is ittunk egy kicsit… Megengedsz egy gyors érintést?
– Öööö… – jött zavarba Eva.
– Csak az összehasonlítás kedvéért – tette gyorsan hozzá Abby. – Cserébe te is megfoghatod az enyémet.
Abby megitta a bora végét, és Eva tekintetétől kísérve megszabadult a kosztümkabátjától, hogy aztán kigombolja a blúzát, felfedve rózsaszín melltartóba csomagolt melleit.
            Ahogy ott álltak egymással szemben, deréktól felfelé csak melltartót viselve, Abby lassan felemelte a kezeit, és a tenyerébe fogta a lány melleit, gyengéden megmarkolva őket. Ahogy ujjai rásimultak, kellemes bizsergés futott végig a testén, és elképzelte, milyenek lehetnek ezek a gyönyörűségek melltartó nélkül. Eva mellbimbói megkeményedtek, nekifeszülve a kíváncsi tenyereknek. Végül már kissé csalódott is volt, amikor Abby visszahúzta a kezeit, hogy a saját melleit érintse meg.
– Sokkal puhábbak, mint az enyémek – állapította meg fátyolos hangon. – Na és… te akarod érezni az enyémeket? – tolta ki a mellkasát Eva felé.
A lány csak bámulta a melleit, majd kinyúlt, hogy megérintse őket. Már korábban is fogta meg a barátai melleit, de az más volt. Ezt most sokkal jobban élvezte. Érezte, hogy a bugyijában nedvesség kezd uralkodni már a puszta gondolatra is, hogy megérinti a vele szemben álló nő melleit.
            Abby-nek igaza volt. Kevésbé voltak puhák, mint az övéi, de egyáltalán nem volt kevésbé kellemes az érintésük. A kezei alatt pihenő melleket bámulta, majd végigmérte Abby testét. A nő is a saját melleit nézte. Ő is élvezte az érzést, hogy egy másik lány érinti meg. De ez még nem volt elég.
– Várj egy kicsit! – mondta, miközben a háta mögé nyúlt, és kikapcsolta a melltartóját. – Ez a nyavalyás annyira összeszorítja őket, hogy nem érezheted rendesen.
Eva bizonytalanul visszahúzta a kezeit, amíg Abby a földre ejtette a melltartóját, teljesen feltárva domborulatait a lány előtt. Eva megbűvölve nézte, ahogy a másik nő bimbói megkeményednek.
– Kissé hideg van itt – magyarázkodott Abby. – Oké. Most már megérintheted őket.
Eva óvatosan a kezébe vette a telt idomokat, amelyek most lágyan omlottak el a kezében. Ahogy gyengéden mozgatta a kezeit, érezte Abby bimbóit a tenyeréhez dörzsölődni. Titkon belül remélte, hogy a nő élvezi. Folyamatosan a kezeiben nyugvó melleket bámulta. Sokkal jobban élvezte ezt az egészet, mint várta. Észre se vette, mikor kezdte el masszírozni Abby cicijeit, miközben egész testével közelebb húzódott a nőhöz.
            Abby viszont nagyon is tudatában volt ennek, és hangos nyögéseket hallatott Eva munkája nyomán. Érezte, ahogy a csiklója lüktet a folytatás reményétől. Megfogta Eva csuklóit, és gyengéden eltolta magától. A lány elpirult, és lesütötte a szemét.
            Abby tekintete ismét a lány idomaira szegeződött.
– Megengeded, hogy én is megfogjam… melltartó nélkül.
Eva felemelte a tekintetét, és vágyakozó tüzet pillantott meg a nő szemében. Lassan bólintott, és elkezdte kikapcsolni a melltartóját. Mellei gyengéden kiomlottak a ruhadarabból, egyenesen Abby várakozó kezeibe.
– Váó! Hihetetlen – nyögte a nő, gyengéden markolászva Eva domborulatait.
A bugyija már teljesen átnedvesedett, és egyre nehezebb volt megállni, hogy magához nyúljon. Eva felnyögött, ahogy Abby hüvelykujjai a mellbimbóihoz értek. Egymás szemébe néztek, és arcukon széles mosoly uralkodott el. Abby átkarolta a lány derekát, és közelebb vonta őt magához. Érezték egymás testének melegét, és Eva csak nehezen tudta megállni, hogy felnyögjön, ahogy mellbimbóik egymáshoz préselődtek.
            Mindez teljesen új volt Evának. Össze volt zavarodva, de egyre izgatottabb is lett. Szíve egyre hevesebben vert, szinte már szétfeszítve a mellkasát. A pupillái kitágultak, ahogy Abby illata megtöltötte az orrát. Tudta, nem lenne szabad ezt tennie, és nem szabadna élveznie sem. De nem bírt ellenállni. Előre hajolt, arcát Abby-éhez tolva, és megcsókolta őt. Nyelveik találkoztak és egymásba fonódtak. Aztán megmerevedett. Ajkai még mindig Abby-éin nyugodtak. Azok az ajkak sokkal puhábbak voltak, mint bármelyik férfiéi, akivel eddig csókolózott. Gyorsan elhúzódott.
– Én… annyira sajnálom. Talán… jobb, ha most megyek – fordult el.
– Úgy lesz. Miután végeztél – mondta gyengéden Abby, és megragadta a lány csuklóját, hogy visszahúzza.
            Elmosolyodott, miközben magához vonta Evát, és még szenvedélyesebben csókolta meg, mint azelőtt. Végigfuttatta a kezeit Eva puha hátát, és kizipzárazta a szoknyáját. Aztán a saját háta mögé nyúlt, és a saját szoknyájától is megszabadult. Kilépett belőle, majd Evára nézett. A nyál is összefolyt a szájában, ahogy letolta a lány bugyiját.
            Eva halkan felnyögött, ahogy a nő kezei végigfutottak a lábain, és megtelepedtek a fenekén. Eva beletúrt a nő hajába, miközben az a belső combjait kezdte csókolgatni, lassan haladva az ágyéka felé. Megmarkolta a lány fenekét, miközben nyelve a csiklójához ért. Orrát megtöltötte Eva nedveinek illata.
            Abby felegyenesedett, és az asztalhoz lökte a lányt, hogy aztán mögé térdeljen. Végignyalta a lány combjait, majd arcát a farpofái közé fúrta. Eva puncija lüktetett az élvezettől, ahogy Abby az ujjaival izgatta.
            Nem tehetett róla, de együtt nyögött fel Abby-vel, miközben a szemei lecsukódtak, tenyere pedig izzadni kezdett. Fenekét követelődzően hátra tolta Abby arcába.
            A nő nyelvét kinyújtva a lány szeméremajkait ingerelte. Megfordította, hogy jobban hozzáférjen, és egész punciját a szájába szívta. Eva hangosan felnyögött, és a térdei elgyengültek.
– Tetszik, Eva? – somolygott a nő.
– Igen.
– És ez?
Azzal ismét áttért Eva fenekére, körbefuttatva rajta a nyelvét, míg végül el nem ért az ánuszához. Eva még sosem élt át ilyen gyönyöröket. Teste eleinte megfeszült, majd gyorsan ellazult, átengedve magát a nő nyelve okozta gyönyöröknek.
– Szeretnél még? – húzodott vissza egy pillanatra Abby, mire Eva hevesen bólogatni kezdett.
Abby elmosolyodott, és ismét a lány csiklóját vette kezelésbe.
            Eva teljesen elolvadt a puha ajkak érintésében. Egész teste remegett, és hevesen nyögött.
            Abby megállt, és ismét megfordította a lányt. Feneke most teljesen az asztalhoz simult, lábait szétterpesztette, és saját maga vette kezelésbe a csiklóját, miközben Abby figyelte őt. Ahogy a nő előre dőlt, Eva azonnal átengedte neki a helyét, és szeméremajkait széthúzva utat biztosított a csiklója felé. Aztán Abby felfelé indult, egy pillanatra megcsókolva a lány mellbimbóit, majd arcát Eva nyakának hajlatába temette, hogy aztán hátrarántsa a fejét és hevesen megcsókolja. Ez után nyelvével körberajzolta Eba fülét. Ahogy elhúzódott, Eva lassan kinyitotta a szemeit. A szempillái nehezek voltak, az arca kipirult.
            Az iroda csendes volt, leszámítva Eva zihálását, ami lassan kezdett alábbhagyni. Abby még egyszer visszatért a szekrényéhez, és egy világos rózsaszín táskát tett a padlóra. Eva egy lépést se távolodott az asztaltól, csak figyelte, ahogy a nő kivesz valamit a táskából, majd felemelkedik. Egy babarózsaszín hám volt nála, amire egy vastag műpéniszt rögzítettek.
– Meg akarsz dugni? – kérdezte idegesen.
– Szeretném látni, hogy elviselsz-e bármit, aminek kiteszlek – válaszolta Abby.
Olyan könnyedén csatolta fel a szerszámot, hogy Eva fejében azonnal megfordult, nem először használja. Abby könnyedén végigsimított a szerszámon, miközben odalépett a lányhoz.
– Remélem, már kellőképp felkészültél a fogadására.
Eva bólintott, és csak nézte a szerszámot, ahogy az a barlangja bejáratát simogatja, elképzelve, milyen lehet, amikor belé hatol. Nem is kellett sokáig várnia, hogy kiderüljön. Abby lassan beletolta a játékszer hegyét, majd megragadta a lány fenekét, és mélyen belé tolta. Eva kiengedett magából egy hangos nyögést, és a teste csak úgy nyelte magába a szerszámot.
            A hám belsejében elhelyezett kis vibrátor jól végezte a dolgát, és Abby már érezte is, ahogy a nedvei lefolynak a combján. Imádta ezt az érzést, és imádta Eva arcának látványát is, ahogy az grimaszba rándul az élvezettől.
            Abby megmarkolta a lány fenekét, és hevesen mozgatta benne a játékszerét ki-be. Eva eközben a nő mellbimbóival játszott, markolászta és gyúrogatta a domborulatit. A testét kitöltő forró érzéstől és Abby melleinek látványától teljesen felizgult. Egyre közelebb került az orgazmushoz, amikor hirtelen a műpénisz megérintette a G-pontját. Megmarkolta Abby fenekét és magába rántotta a nőt, miközben a lábai remegni kezdtek, és ő hangosan felsikoltott. Járata rászorult a szerszámra, és mindenét elöntötte a gyönyör. A feje hátra bicsaklott, a szája tátva maradt, a szemei pedig fennakadtak. Sikolya egyre hangosabb lett, míg végül teljesen kifogyott a levegőből. Az asztalra nehezedett, ujjai viszont még mindig görcsösen markoltál Abby fenekét.
            A nő lassított a tempón. Lágyan megcsókolta Evát, és kihúzta belőle a szerszámot.
– Jól vagy? – kacagta.
Eva bólintott, még mindig fátyolos tekintettel.
– Végeztünk – mosolygott Abby.
Lecsatolta a hámját, és megfogta Eva kezét, lesegítve őt az asztalról, és a helyiség közepére vezette őt, ahol egy méregdrága szőnyeg terpeszkedett el, hogy arra kérje őt, feküdjön le. Eva teste ismét remegni kezdett, ahogy leheveredett a puha szőnyegre. Abby fölé hajolt, ajkait az övéhez nyomva. Eva még sosem érezte egy másik nő meztelen testét az övéhez préselődni, de most azt kívánta, bárcsak a pillanat örökké tartana.
            Abby felemelkedett, és egyre hevesebben préselte a csiklóját Eváéhoz. A lány vére gyorsan felforrt az élvezettől. A hátára lökte Abby-t, és az ágyékához nyomta a sajátját. A nő teste már hevesen lángolt, és érezte, hogy lábai közét teljesen megtöltik ragacsos nedvei. Szemei Eva melleire szegeződtek.
– Keményebben!
Eva tiltakozás nélkül engedelmeskedett. A hám belsejébe szerelt vibrátortól Abby puncija még érzékenyebb lett, Eva pedig most szinte a mennyekbe repítette őt.
            Abby felsikoltott, ahogy a teste görcsbe rándult. Megragadta Eva kezét, és mélyen a szemébe nézett, ahogy a gyönyör elárasztotta a testét. Ez elég volt Evának, hogy ismét átlendüljön a csúcson, és remegő testtel omoljon az alatta fekvő nőre. Utána legördült róla, és lihegve elterült a szőnyegen.
            Az iroda csendbe burkolózott, amit csak lihegésük hangja tört meg.
– Azt hiszem, kimondhatjuk, tiéd az állás – kacagott Abby.

65 megjegyzés:

  1. Na ezt érdemes volt lefordítani!
    Jöhet az egyetértés-áradat!

    VálaszTörlés
  2. Megjöttem áradatnak! :D Nekem is tetszett! ^^ Van belőle folytatás is vagy csak egy szösszenet volt? :)

    VálaszTörlés
  3. Óóó..hát..khm XD Maradjunk annyiban hogy mindenki jobban járna ha nem osztogatnám sehova :'D Ne járassuk meg a mentősöket tömeges ájulások miatt xD Csak magamat szórakoztatni jó vele. Tudod, hülye gyereknek az olcsó játéka :D Hamar feladom és még leírni is lusta vagyok. Na. xD

    VálaszTörlés
  4. Mindig csak ez a szerénykedés O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most már aztán tényleg gyere ide egy seggre csapásért -.- *ágyba bevág és elseggel de nagyon
      Mostantól a neved: Bagoly Beszól Béla Brigi! puntum -.-

      Törlés
    2. Seggrepacsit akarsz játszani? :D

      Törlés
    3. Azt! Egyoldalú játék lesz ám! Én büntetek te meg tanulsz belőle -.-

      Törlés
    4. Nem szerénykedésből csak úgy önismeretből írtam :D Csak nem egy kolleginát üdvözölhetek benned,hasonló "adottságokkal"? xD

      Törlés
    5. Rád meg utána rád töri az ajtót az Owl Maffia, és lesz nemulass. -.-

      Törlés
    6. Hogy mármint hogy énbennem-e kérdezed Lily? O.O

      Neeem félek a maffiától, küldöm a Bagolyölő gyorsnaszádot -.-

      Törlés
    7. Ne szerénykedj, Manó! Persze hogy te. ;)

      A Bagolyölőért cserébe meg mennek az Owl gorillák. XD

      Törlés
    8. Ja, ha én tőlem kérdezi akkor szintén zenész :)

      Te meg durvulsz? Akkor én meg küldöm a Bagolyölő King Kongot muhahaha -.- *naggyon gonosz kacaj

      Törlés
    9. Tebenned kérdeztem Manó :D A Brigiről már csak lejött azóta hogy nagy zsivány a történetek terén,rólad nem tudom ^^

      Törlés
    10. Akkor megy az Owl Godzilla. XD

      Törlés
    11. Köszönöm, Lily!
      A te kommentjeidet meg öröm olvasni. ;)

      Törlés
    12. Én nem vagyok zsivány és furfangos sem csak írogatok magamnak szerényen ^^
      És nagyon viccesen jön ki, hogy ezt pont egy Lily kérdezi :DDDD
      Igen ő zsivány és furfangos és fondorlatos és ravasz és... na jó és jól érti a dolgát! :)

      Törlés
    13. Az enyémeket nem öröm??? Majd meg szakadok itt, hogy örömet szerezzek te meg ide se bagózol... brühühűűű :(

      Hűbameg jó nagy ez a Godzilla hívd csak vissza :DD

      Törlés
    14. A virágokat az öltözőbe kérem. ^^
      Mi a baj Lily-vel?

      Törlés
    15. De, kicsi Manó! A tieidet is öröm. *fejsimogatás*
      A Godzilla meg marad. Őrt áll az ágyadnál. XD

      Törlés
    16. Ami igaz az igaz ^^ Én köszönöm :P
      Erre engem is érdekel ám a válasz :D Mármint a Lily-vel kapcsolatosan. Vagyis inkább a viccel,én is akarok röhögni T.T Manó,neked majd máshogy kell örömet szerezni akkor,nincs mese xD

      Törlés
    17. Én örömszerzésre jelentkezem. XD

      Törlés
    18. Igen muszáj lesz kitalálni valamit, hogy én is örüljek! Csinálok én is egy blogot : Szerezzünk örömet Manónak! Jaj de jól hangzik :D
      Semmi vicc nem volt benne csak ismerős a neved és jól jött ki a szitu :)

      Na bakker ez meg egy godzillát hagy az ágyamnál. Ez kérlek nem örömszerzés -.-

      Törlés
    19. Hol az a blog? Csatlakoznék. :)

      Miért? Mi a baj vele? Nem elég nagy neki? XD

      Törlés
    20. Te nem jöhetsz! ott is csak beszólnál, mint MOST is -.-
      De túl nagyis ezért visszaküldöm neked, szórakoztasson :D

      Törlés
    21. Te meg folyton meg akarsz verni. Akkor most hogy is van ez? -.-

      Törlés
    22. Ez úgy van, hogy nem szólsz be, nem verlek meg, így leszel szíves türtőztetni a vágyadat eme irányba -.-

      Törlés
    23. Nem. Ez úgy van, hogy te csesztetsz, és meg akarsz verni, ezért én meg beszólok. -.-

      Törlés
    24. Nem nem nem! *hevesen tiltakozó olaszos csápolás
      Te szoktál felhúzni engem elsőnek! Békés természetű vagyok sosem kötekszem ^^ *angyali ábrázat

      Törlés
    25. Ja. Csak beküldesz pár mátrix-rúgást. ^^

      Törlés
    26. Te meg átpofozol a bolygó túlfelére a csak noriszos rúgásoddal az jobban fájt, egy hét volt mire visszajöttem ^^

      Törlés
    27. Nem is volt még egy hete.
      Vagy még mindig az óceán közepén evezel és onnan irkálsz? XD

      Törlés
    28. Igen van egy szupi tutajom ha épp tudni akarod... még jó hogy a rúgáskor a kezemben volt a laptop és van rajta wifi -.-

      Törlés
    29. Na de tényleg bocsi a sok szívózásért!
      Ha megígéred, nem versz meg, akkor abbahagyom.
      Áll az alku? *jobbot feléd nyújt*

      Törlés
    30. Jó legyen... nem verlek meg. *elkapja a jobbot és békepuszcsit ad

      Törlés
    31. Köszcsi a puszcsit. Nagyon kircsi volt. Most oan boldog wok. ^^

      Törlés
  5. Jujj miért? Tudod, hogy hová kaptad? :O
    Jajj akkor én is boldog wok köszcsi puszcsy! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, jajj! Miért? Hova? *kezeket csajosan ráz*
      Csak nem... oda? Nem... nem vagy te olyan gonoszcsi, hogy azt... XD

      Törlés
    2. Nem mondom meeeg :P *fejet ráz és gonoszan kaszag ihihihih

      Törlés
    3. Megint gonosz vagy, ugye tudod? :(
      Aztán rinyálsz, hogy én kötekszem. -.-

      Törlés
    4. Mér vagyok gonosz? Ne mondjál már ilyet naaa :) *megpuszcsiz

      Törlés
    5. Jó. Nem mondok. A béke kedvéért. :)

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Kircsi szupcsi ultrapuszcsi. XD

      Törlés
    2. Uhh ultraköszcsi kircsi! Jóéjtcsi ^^

      Törlés
    3. Puszcsi!
      Álmodj tündérport fingó rózsaszín egyszarvúcskákkal! XD

      Törlés
    4. Te meg izzadd össze a lepedőd :DD

      Törlés
    5. Már megint gonoszkodsz, ugye tudod?

      Törlés
  7. Csodálva látom, hogy figyeltél a helyesírásra, drágám :D
    Csak egy helyen Rontottad el Eva nevét :D De erre nem tudok Grammar Nazizni :D
    Mellesleg....xd tetszett a történet :D Olyan kis kellemes szösszenet volt :)
    Én viszont a többiekkel ellentétben teljesen reálisnak látom, hogy nincs folytatása, hisz ez egy önmagában álló történetnek bőven elég, de sorozatnak azért már kicsit unalmas és kiszámítható lenne, mivel itt már mindent ellőt az író.
    Na de lényeg a lényeg, szép volt jó volt és köszönöm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én, személy szerint, el tudnék neki képzelni folytatást, de abban egyetértek veled, édes, hogy ahhoz valami nagyon újat kellene hozni.
      Hol rontottam el Eva nevét? o.O Ha megírod, rögtön javítom.

      Törlés
  8. Ez egy űbermegagigabrutál "beszélgetés" ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A történet, vagy amit Manóval alatta összebaromkodtunk? :D

      Törlés
    2. Lebarmozod a konstruktív hozzászólásaimat? O.O uhh -.-

      Törlés
    3. Mint pl. azt, hogy az Owl Godzilla áll az ágyad mellett? ^^

      Törlés
    4. Az igenis konstruktív, mert ötletet ad egy történethez pl. amiben szemléletesen lefestett akciójelenetekkel tarkítottan leírod, hogy hogy fektettem két vállra a godzillát a mátrixos rúgásaimmal. Azt is le lehet írni erotikus hangnemben nem kell itt mindig a szex!Vagyis lehet de nem a godzillával mert akkor hudemegverlek :D Ennyi, nem értem mi nem érthető ezen ^^

      Törlés
    5. A Superivel Manó megmenti a várost a gonosz Owl Godzillától, aztán megdöngeti a csinos riporterlányt? Ez tényleg izgi sztorinak hangzik. ^^

      Törlés
    6. Na ugye, hogy ugye, hogy megmondtam én! Megyek is gyúrni vaze' ^^

      Törlés
    7. Csak ne legyél túlságosan superevil, oké? ^^

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]