2012. július 16., hétfő

Se veled, se nélküled

Laura kalandjai I. könyv - Laura ébredése 14-17. fejezet

A sorozatban eddig megjelent:
1-3. fejezet: A vágyak ébredése
4-8. fejezet: Útkeresés
9-12. fejezet: Rina
13. fejezet: Kibékülés

Fülszöveg helyett: Laura élete kezd egyenesbe jönni. Végre kibékült Karennel, és sikerült elcsábítania Rinát is. Amikor azonban Rina tudomást szerez róla, hogy nem ő az egyetlen nő Laura életében, ismét elszabadulnak az indulatok, és Laurának ismét a teljes érzelmi káosszal kell szembenéznie.

Írta: Miranda Mars
Fordította: Filnader


            Amikor Laura lakásából kifelé jövet kiszálltak a liftből, Laurának egy pillanatra elakadt a lélegzete. Rina sétált velük szemben az utcán. Már túl késő volt, hogy visszaforduljanak, elrejtőzzenek, vagy akármit is csináljanak.
            Rina is meglátta őket és megtorpant. Gyönyörű arca elkomorodott. Laurának fogalma sem volt, hogy mit tehetne. Meg kellene állnia? Aztán elmagyarázni mindkettőjüknek ezt a helyzetet. Próbált maga elé nézni és tovább sétálni, de Rina nem engedte. Egyenesen oda lépett hozzájuk. Laurának muszáj volt megállnia és szembenéznie a Rina szeméből áradó lesújtó pillantással.
- Ez ő? – kérdezte Rina halkan.
- Ó, Rina…
- Ő az?
-… igen.
Rina szemei megteltek könnyekkel, de gyorsan elfordult, mielőtt végigcsoroghattak volna az arcán, és szipogva kirohant az ajtón.
Karen Laura vállai köré fonta a karját.
- Nem kell megmagyaráznod, ha nem akarod. – mondta halkan. – Nagyon szép lány. Szívfájdítóan gyönyörű. Sajnálom, hogy így kellett történnie.
Laura könnyes szemmel fordult felé.
- De én mindkettőtöket szeretlek!
- Tudom. Tudom, kicsim.
Karen megcsókolta Laura arcát. Ennél nem mert tovább menni nyilvános helyen.
- Én… azt hittem elveszítettelek. Szükségem volt valakire. Nagyon kívántam őt.
- Megértem, hogy miért. Nem kell magyarázkodnod.
- De én szeretnék.
- Ne!... Jobb, ha nem is próbálkozol. Amit mi ketten átélünk együtt, az valami csodálatos. Én sohasem hagytam senkinek, hogy azt csinálja velem, amit te.
Laura egy pillanatra el is felejtette Rinát.
- Remélem, hogy egyszer te is megadod ezt nekem.
- Eljön annak is az ideje, kicsim. Csak várj türelmesen!
- Teljesen felizgatsz.
- Látod, már meg is feledkeztél róla! – viccelődött Karen.
De mindketten tudták, hogy Laura nem felejtette el. Hálás volt Karennek, amiért nem feszegeti a dolgot és nem féltékenykedik. Karennek is megvolt a maga félrelépése Rickkel, és Laura most úgy érezte, a számla ki van egyenlítve.
            Karen ismerte eléggé Laurát ahhoz, hogy teret engedjen neki. Ha Laura vágyik ezekre az együttlétekre Rinával, akkor ő nem akadályozza meg, ahogy Laura is belenyugodott az ő kapcsolatába Rickkel. Szükségük volt egymásra, de nem minden másodpercben.
            Együtt ebédeltek, de Laura gondolatai valahol egész máshol jártak. Amikor ebéd után elbúcsúztak, nem merték megcsókolni egymást az utcán, de tudták, hogy ennek még lesz folytatása.
- Tartozol nekem. – suttogta Laura, miközben egy csókot nyomott Karen selymes arcára.
Karen arcán kegyetlen mosoly jelent meg.
- Én csak azt szeretném, hogy az ágyadban feküdj, élvezd, ahogy kikötözlek és megduglak. – mondta.
- Egyedül. – tette hozzá kacsintva. – Egyedül fekve az ágyban. Ok?
Laura visszakacsintott.
- Talán. Majd valamikor. – vont vállat.
Minél többször jutott eszébe a Rinával való találkozás, annál depressziósabb lett. Tudta, hogy milyen érzékeny a lány. És azt is tudta, hogy az első alkalom, amikor vele szeretkezett, ugyanolyan fontos pillanat volt az életében, mint neki, amikor először szeretkezett egy nővel. Ez azt jelentette, hogy minden megváltozott. Minden, amit magáról tudott és minden, amit a szeretkezés jelentett neki, bárkivel is.
            Rina is csak rá tudott gondolni. A látványra, ahogy Laura és Karen jönnek ki a lakásból, a tudatra, hogy együtt töltötték az éjszakát, szeretkezéssel és minden egyébbel, amit Laura korábban vele is átélt. Mindettől Rinát már szinte beteges düh és féltékenység fogta el.
            A tudattól, hogy mit érezhet most Rina, Laura is teljesen magába zuhant. Rádöbbent, hogy talán sohasem kapja vissza a lányt. Sosem gondolta volna, hogy ilyen szerelmi bánatot fog valaha is érezni egy lány miatt. Még az az érzés, amikor látta Karent elmenni Rinával, sem hatott rá olyan erővel, mint ez a mostani. Igazán szerethetem őt. – gondolta.
            Tisztáznia kellett, hogy mit is érez eziránt a két lány iránt. A Karen irányába táplált érzései nagyon mélyek voltak, de egyedül azokra a fizikai gyönyörökre épültek, amit együtt átéltek. Imádtak egymással szeretkezni és a vágy, hogy ismét magukhoz öleljék a másikat, tette a találkozásaikat izgalmasabbá, mint a korábbiak.
            Laura már a puszta emlékektől is nedves lett. A szíve majd kiugrott a helyéről. És a tudat, hogy Karen ugyanezt érzi iránta és mindent elkövet, hogy eljutassa őt a csúcsra, mégjobban felfokozta a vágyait. De a Rinával való kapcsolata már a kezdetektől teljesen más volt.
            Úgy indult, hogy el akart menekülni abból a depresszióból, amit Karen miatt érzett, mert a lány elment Rickkel, és Rinát választotta egy átmeneti helyettesnek. De hamarosan minden megváltozott. És ennek az oka maga Rina volt. Az ő érzékeny zavara, vonzó belső szépsége, nem is beszélve a torokszorító testi vágyról, amit Laurában keltett. Még Karen is érezte.
            A szomorúság és fájdalom, ami Laurára tört, egyre erősebb lett, az álmoktól, amikben Rina ott feküdt előtte, teljesen meztelenül, de nem hagyta, hogy hozzá érjen, vagy amikben Rina valaki mással szeretkezett és szemmel láthatóan élvezte, Laurának pedig végig kellett néznie.
            És ezek az álmok egyre rosszabbak lettek. De paradox módon egyre jobbak és jobbak is. Egyre izgatóbbak. Az egyikbe Laura majdnem bele is őrült. Azt álmodta, hogy ki van kötözve egy fához egy sötét erdőben egy nagy máglya mellett. Öt férfi, akiknek a farka kétszer akkora volt, mint Rické, ami a legnagyobb volt, amit valaha látott, kötözte ki őt. Kikötözték a melleit is, úgy, ahogy ő tette Karenéivel.
            A perverz vágy teljesen felizgatta, de a férfiak nem akarták megdugni őt. Otthagyták, hogy nézze, ahogy leterítenek egy nagy birkózószőnyeget a földre, aztán oda hozzák Rinát.
            Teljesen meztelen volt és csodálatos teste szemet gyönyörködtetően fürdött a lángok fényében. A férfiak pedig elkezdték bedörzsölni a testét olajjal, amíg úgy nem csillogott, mint egy ékkő. És amikor már a teste úgy ragyogott a fényben, mintha nem is evilágról való lenne, a férfiak elkezdték őt dugni, minden módon, amit csak Laura el tudott képzelni. Szinte nyüzsögtek rajta a fényes testek. Minden nyílásába behatoltak, mélyen belé tolva a hatalmas szerszámokat, lassan és óvatosan, majd egyre erősebben és brutálisabban kefélték őt, miközben a nedvük patakokban ömlött ki a hisztérikusan nyögdécselő lány nyílásain.
            Annyira barbár és állatias volt és annyira személytelen, amíg Rina el nem jutott a csúcsra és sikoltva át nem élte az orgazmust. A látvány és a hangok kavalkádja teljesen felajzotta Laurát. Ő is szerette volna megdugni Rinát és szerette volna, ha azok a férfiak, akik most Rinát dugták, őt is megdugták volna ugyanígy.
            Ez volt a legperverzebb álom, aminek valaha a részese volt. Ott állt a fához kötözve és könyörgött, hogy engedjék el, hogy belevethesse magát abba a tobzódása, ami a szőnyegen folyt és hogy átélhesse ő is azt, amit Rina átélt.
            Figyelte a férfiakat, ahogy a térdére állítják Rinát és kényszerítik, hogy az alkarjára támaszkodva a magasba emelje a fenekét. Aztán az egyikük bevezette hatalmas farkát a lány ánuszába, fájdalmas nyögéseket és grimaszokat előcsalva belőle. Aztán az egyik férfi becsúszott alá és a farkát feltolta Rina nedves puncijába, miközben egy másik továbbra is a fenekébe mélyesztette a farkát. Addig folytatták, amíg mindhárman egyszerre nem mentek el.
            Aztán megfordították a lányt és amíg az alatta fekvő férfi feldugta hatalmas szerszámát a fenekébe, a többiek sorra mártották bele a farkukat a puncijába. Minden egyes alkalommal elélvezett, amikor az egyik férfi beléeresztette a nedvét, aztán megint, amikor az alatta fekvő is beleélvezett a fenekébe.
            Laura, még mindig álmodva, szinte reszketett a mindenét betöltő vágytól. Ez után az öt férfi egyszerre vetette rá magát Rinára. Ketten mellé térdeltek, egyikük a kezébe vette a lány feszes mellét és a szájával és az ujjaival kényeztette, míg a másik a szájába tolta hatalmas szerszámát, másik kettő pedig egyszerre kényeztette a punciját és a fenekét. Mind az öten szökőkútként pumpálták a lány testére és testébe a ragacsos nedvet, miközben ő sikítva adta át magát az orgazmusnak.
            Ez már túl sok volt Laurának. Valami megmozdult benne, ahogy látta, miként bánnak el ezek a férfiak a lánnyal és látta, ahogy Rina ráemeli a tekintetét és szinte már könyörög, hogy dugják meg ismét. De ezúttal Laura érintésére vágyott. Ám Laura ekkor fölébredt. A teste remegett az elemi erővel rátörő szexuális vágytól.
            Nem tudta kiűzni a képeket az agyából. A teste ragadt a puncijából szivárgó nedvtől, amely végigfolyt a combjain és dörzsölni kezdte a szeméremajkait. Már attól félt, hogy kárt tesz magában, miközben kielégíti feszítő vágyait. Visszaidézte Rina gyönyörű testét, amint megfeszül a szőnyegen és átadja magát az élvezeteknek, miközben hevesen dörzsölte a lábai közét, amíg el nem jutott a csúcsra.
- Ahhh! Ohhhh! Auuu! – nyögött fel, ahogy a görcsök belehasítottak a testébe. Mindene remegett, ahogy lelki szemei előtt megjelent a gyönyörű, meztelen test.
Három éles orgazmus hasított belé alig néhány perc alatt, de a teste még mindig nem volt elégedett. Az álmai olyan tüzet gyújtottak benne, amit nem volt könnyű eloltani. Észrevett a földön egy halom használt törülközőt és közte a két uborkát, amit Karennel használtak.
- Ó, Istenem! Igen… igeeeen! – kiáltott fel és szinte már megijesztette a saját mániákus hangja.
Vetett egy pillantást az ágya végébe, és kényszerítenie kellett magát, hogy magához vegye az étolajas üveget. Mindene remegett a vágytól, amikor betette az uborkákat a combjai közé, aztán kinyitotta az olajos üveget. Még mindig szemei előtt lebegett Rina meztelen testének a látványa és a lány arcán végigfutó gyönyör hullámai.
- Ó, Rina! – nyögte, miközben ráfolyatta az étolajat az egyik zöld rúdra és hagyta, hogy a lé lecsurogjon a törülközőre.
Beledugta az ujját a törülközőn összegyűlt olajba és óvatosan rákente azt az ánuszára. Istenem, ez túl nagy, hogy bele férjen! – gondolta és beharapta az ajkait, miközben lassan bedugta az uborka végét a fenekébe.
- Ohhhh, Rina! – sikoltott fel és Rina nevének kimondása mégizgalmasabbá tette az egészet.
Összeszorította a fogait és mégmélyebbre dugta az uborkát a fenekébe. A szemei megteltek könnyel, ahogy a fájdalom belehasított a testébe. De nem állt meg, amíg a vastag rúd féli el nem tűnt az ánuszában. Egy pillanatra úgy érezte, el fog ájulni, de hamar visszanyerte az ellenőrzést a teste fölött. Megragadta a másik uborkát is és lassan elkezdte feltolni a puncijába. A fájdalom egyszerűen felemelő volt. A szúró, égető érzés olyan volt, mintha leforráznák. A végtelen agónia felhőjén keresztül rádöbbent, hogy azért bántja magát, amit Rinával tett. Egyszerre érezte magát sokkos állapotban és felizgatva. Rájött, hogy pont ugyanezt csinálta korábban Karennel. De emlékezett a lány megrázó és felemelő orgazmusára is.
            Néhány pillanat múlva a fájdalom enyhült annyira, hogy mozgathassa az uborkát ki-be a fenekében. Nyögött és nyöszörgött az ismét beléhasító fájdalomtól. Szinte hisztérikusan kezdte dugni saját magát és a hatalmas rudak ritmikus mozgását lassan a dereka is átvette.
            Próbált Rinára gondolni. Próbálta felidézni a lány gyönyörű, szemet kápráztató testének a látványát. Érted csinálom. – próbált felnyögni. – Érted. Mert annyira kívánlak. És azt kívánom, bárcsak te is megtennéd ezt velem.
- Ahhhh! – sikoltott fel, ahogy a kemény rudak behatoltak a puncijába és a fenekébe. – Ó, Istenem!
De ahogy Rinára gondolt, minden más értelmét vesztette. Csak a testébe hasító fájdalom és izmainak önkéntelen összerándulása számított, ahogy az idegei szinte lángoltak és lüktetett az ereiben a vér. A csípője pedig kontrollálatlanul ringott. Magába lökte az uborkát, élesen felsikoltva, egyre közelebb és közelebb kerülve a végső csúcsponthoz.
- Ahhh! Oh! Ahhh! – lihegte és az egész teste remegett a vágytól.
Torkaszakadtából üvöltött, ahogy magába lökte őket. Mindenét ellepte a fájdalom és az intenzív gyönyör. Az arcán patakokban folytak le a könnyek. Ismét látta maga előtt Rinát, ahogy a szőnyegen fekszik, és a szeme könyörögnek, hogy dugja meg őt, de nem engedi, hogy Laura hozzá érjen. Feltérdelt az ágyon és a lepedőhöz nyomta az arcát, hogy nagyobb mozgásteret engedjen a kezeinek. Amikor az orgazmus utol érte, az izmai mintha ki akartak volna szakadni a helyükből a rátörő görcsöktől. Visszazuhant az ágyra, de még mindig mozgatta az uborkákat magában. A teste remegett és rázkódott, amíg a végtelen gyönyör ismét vissza nem tért, ő pedig úgy üvöltött, hogy beleremegett az egész szoba.
            Amikor véget ért, lihegve feküdt a hátán. Nyögött és szipogott az átélt eksztatikus sokktól. A puncija és a feneke szinte égett a fájdalomtól és az egész teste úszott az izzadtságban. Ó, Istenem, ez olyan átkozottul kemény volt. – gondolta és kábultan gondolta végig mit is tett magával és kétségbeesetten vágyakozott Rinára, akit talán örökre elveszített. Mindenét betöltötte a végtelen szerelem, amit a lány iránt érzett, aki viszont mindennek elmondhatja őt, azok után, amit látott. Karennel megtehetett minden perverz dolgot, amire vágyott, és amit senki másnak nem mert bevallani. De Rinával, amikor végre lehetősége nyílt rá, nem élt át ilyen gyönyöröket, de mégis az ártatlan elragadtatás mindent elfeledtetett vele.
            És ez mégfájdalmasabbá tette a hiányát. A következő három napban szinte megállás nélkül csak sírni tudott.

Laura tudta, hogy muszáj elmennie Rinához most rögtön. Legutóbb a lány jött hozzá, de most Laura úgy érezte, ezt nincs joga elvárni. És igazából ő is meg lett volna lepve, ha Rina megjelenik az ajtajában. De tudta, hogy soha többé nem fogja látni Rinát, ha most nem lép.
De mit mondhatna? Hogyan tudta volna leküzdeni azt az elkeseredett féltékenységet és elzárkózottságot, amit Rina érzett? Legyen egyszerűen csak őszinte és mondja azt, hogy nem akarja, hogy így legyen vége, mielőtt biztos lehetne benne, hogy Rina mit is érez iránta?
Már maguktól a gondolatoktól is megtelt a szíve fájdalommal. Valószínűleg nem is akar látni. – gondolta. – És ha mégis, képes leszek elmondani neki, amit érzek?
De érezte, hogy muszáj lesz megpróbálnia. Egyfolytában csak Rinára gondolt. Három hetet várt, amikor végre elment Rina lakásához egyik este, munka után, a szíve mélyén remélve, hogy a lány nincs otthon. Annyira izgult, hogy háromszor is visszafordult, mielőtt rá tudta kényszeríteni magát, hogy megnyomja a csengőt.
A szíve majd kiugrott a helyéről, amikor Rina kinyitotta az ajtót.
Dani Evans alias Rina Farnsworth.
- Hello! – mondta Laura erőtlenül és egy halvány mosoly jelent meg az arcán.
Rina arca rezzenéstelen, hideg maszkká változott.
- Mit akarsz?
- Én… beszélgetni. Azt hiszem.
- Elfoglalt vagyok.
Rina egy kicsit jobban kinyitotta az ajtót így Laura megpillanthatott egy férfit a háttérben. Egy jóképű fekete férfit.
- Ó… értem. – sütötte le a szemét Laura fájdalmas zavarában. – Csak gondoltam, teszek egy próbát.
- Nem kellett volna bajlódnod.
Rina hideg volt és ellenséges, de Laura már attól is a mennyben érezte magát, annak ellenére, hogy a férfi is a lakásban volt, hogy láthatta a lány gyönyörű arcát. És amikor egy ijedt pillantást vetett rá, látta, hogy Rina bimbói duzzadva merednek előre felsője vékony anyagán keresztül. Gyorsan elkapta a tekintetét.
- Ne vágyakozz arra, amit nem kaphatsz meg! – mondta Rina metszően.
- Én… sajnálom.
A férfi is közelebb jött. Kérdő pillantással fürkészte Laurát Rina válla fölött.
- Ez az a leszbi, akivel együtt voltál? – futott végig egy fanyar mosoly az arcán.
Laurát égette belülről a szégyen és a sértettség.
- Én… Én nem vagyok leszbikus. – jelentette ki, mielőtt leállíthatta volna magát.
Csak mert kívánom Rinát… még nem vagyok leszbikus! – dadogta, szinte már hisztérikusan magában, próbálva visszafojtani a zavartól és a megalázottságtól kibuggyanó könnyeit.
- Lányokkal feküdtél le, nem? – mosolygott a férfi. – Hé, kicsim, – fordult Rinához. – nem azt mondtad, hogy milyen jó volt vele? Talán ő sem bánna egy kis szórakozást hármasban. Érted, mire gondolok?
Most Rinán volt a sor, hogy zavarba essen és Laurára átragadt az ő zavara is.
- Csak menj el! – szűrte a fogai között Laurának. – Felejtsd el az egészet! Én is azt fogom tenni.
Mogorván nézett Laurára. A lány állta a tekintetét, de teljesen kifogyott a szavakból.
Ez történhetne velünk is. – sugallta a szemeivel Rinának. – Történhetne veled és velem. Nem vele. Ez egy bunkó! Ha már eleged lesz a farkából, akkor gyere vissza hozzám! Kérlek! Nem akarlak birtokolni. Csak kívánlak. Jobban, mint bármit ezen a világon.
            De azt kellett látnia, hogy Rina mindebből semmit sem fog fel. Ez a gyönyörű lány csak rázta a fejét, miközben becsukta az ajtót Laura előtt. Amikor meghallotta a biztonsági lánc csörgését, Laura úgy érezte, Rina most zárja ki magát az életéből. Örökre. Nekidőlt a falnak az ajtó mellett és próbált nem sírni. Próbálta elűzni a bánatot a szívéből.
            Nem tudta mennyi ideig állt ott, a falnak dőlve, Rina lakás előtt, próbálva rávenni magát a távozásra. Vége. – sulykolta magába újra és újra. – Sohasem kaphatod meg ismét. Szokj hozzá!
            Aztán meghallotta a lakásból kiszűrődő halk sóhajokat. Azok a sóhajok voltak, amiket már olyan jól ismert. Rina sóhajai- Lágy, nyöszörgő, érzéki sóhajok, amik akkor is előtörtek Rinából, amikor ő ölelte magához, szopogatta duzzadt mellbimbóit és simogatta a punciját.
            Az a fickó a magáévá teszi. – tudatosodott benne. – Az a fickó, azzal a lenéző vigyorral, aki leszbinek hívott, most a magáévá teszi azt a gyönyörű lányt! Ó, Istenem! Muszáj lesz elmennem! Nem bírom hallgatni, ahogy megdugja őt!
            De nem bírta rávenni magát, hogy távozzon. A hangok tompán visszhangoztak az ajtó mögött, de Laura is ágyba bújt már Rinával és ismerte minden sóhaj és nyögés jelentését. Végigpillantott a folyosón a többi lakás felé. Bűntudata volt, amiért kihallgatja, ahogy két ember szeretkezik. Mi lesz, ha valaki hazajövet itt találja őt, ott kucorogva Rina ajtaja előtt és hallgatva, ahogy a lány szeretkezik a fiújával?
            De nem tudott sírni. Hallotta, ahogy a férfi felnyög egyszer-kétszer. Hallotta, ahogy Rina zihál és halkan nyögdécsel, és feltételezte, hogy a férfi épp most dugja meg őt, előcsalva a torkából ezeket az izgatott hangokat. A szexuális izgalom örvénylő crescendója szabályosan az ajtóhoz szegezte Laurát. Istenem, istenem! – nyögte magában, már a puszta hangoktól felizgulva.
         És úgy tűnt mindez egy örökkévalóságig eltart. Nem ért véget egy gyors, forró, kirobbanó orgazmussal, hanem folytatódott, lassan egyre feljebb hágva, duruzsolva, Rina pedig halkan nyögdécselt, ahogy a gyönyör egy újabb fokára emelkedett. Aztán Laurának eszébe jutott, amit Rina mondott, hogy nem képes gyorsan és egyszerűen elmenni, amikor egy férfi kényezteti. Néha akár húsz percig is eltarthat.
            Laura teljesen elvesztette az időérzékét. Fogalma sem volt, mióta hallgatózik ott. Ismét idegesen pillantott végig a folyosón. Érezte, ahogy lüktető puncija átnedvesedik, és lelki szemei előtt látta, ahogy az a csodálatos fekete test megvonaglik, ahogy a férfi belé hatol, lassan a csúcs felé vezetve Rinát. És Laura hallotta, hogy Rina egyre hevesebben nyöszörög.
            Laura felismerte, hogy már csak pillanatok vannak hátra ahhoz, hogy Rina elélvezzen. Úgy tűnt, a barátja is rájött erre, mert hallatszott, ahogy egyre hevesebben kefélte őt, nyöszörgést és eksztatikus hangokat előcsalva a lányból, amíg végül elpattant a húr, és Rina hosszú, érzéki sóhajjal kiáltotta a világba az örömét. Laura lihegve görnyedt össze, majd ismét kihúzta magát. Tudta, jobb, ha megy. A lakás elcsendesedett, ahogy a szeretkezés egy pillanatra abbamaradt. Ha itt marad, valaki biztos észreveszi, és elmondja Rinának.
            Lement a lifttel a földszintre, és félig tántorogva beszállt a kocsijába, elvakulva a szenvedéstől és a fájdalomtól, és vad féltékenység kerítette hatalmába amiatt, amit hallott. Fogalma sem volt, hogyan tudja majd túlélni az éjszakát ezek után.
            Hazafelé indult, de arra eszmélt, hogy végül Rick lakásánál kötött ki. És azt is tudta, miért. Ő megbaszhat engem, gondolta. Mindezek után ő igazán keményen megdughat. Ő az egyetlen, aki tudja, hogyan csinálja. Az egyetlen kockázat, hogy Karent is ott találja. És ha tényleg ott van… ki tudja? Talán rá tudom beszélni őket valami olyasmire, amit Rina barátja is forgatott a fejében. Akármit, amivel kiverhetem ezt a fejemből.
            Miközben felidézte, hogy mi történt legutóbb, amikor együtt voltak Rickkel és Karennel, leparkolta az autóját és elindult az ajtó felé. Egy ideig hezitált, mielőtt megnyomta a csengőt. Tudta, hogy még hazamehet, és kezelésbe veheti magát egy másik uborkával mindezek helyett. De nem akarta átadni magát egy ilyen perverz vágynak. Csak egy normális, gyors, heves dugás az, amire szükségem van, mondta magának. És ő a tökéletes ember erre.
- Laura! – mosolyodott el Rick, amikor kinyitotta az ajtót. – Micsoda meglepetés! Gyere csak be! Gyere!
- Hello, Rick! – mosolygott vissza Laura csábosan. – Épp a közelben jártam, és gondoltam, megnézem, hátha itthon vagy.
Bement a lakásba, és szembe találta magát egy férfival, aki nagyon hasonlított Rickre. Talán egy kicsit idősebb volt. A TV előtt ült és foci meccset nézett. Egy pillanat alatt felpattant, amikor Rick bevezette Laurát a nappaliba.
- Ő a bátyám, Jamie. – mutatta be őket egymásnak Rick. – Laura Robbins. Egy régi barátom. – Húzta fel a szemöldökét.
- Örülök, hogy megismerhetlek! – mosolygott Laura, de érezte, hogy a szíve összeszorul, mert ez a kis meglepetés az egész estére vonatkozó terveit keresztülhúzta.
De úgy tűnt, Jamie egészen másképp vélekedik erről. A szemei vadul pásztázták végig Laurát tetőtől talpig.
- A kisöcsém ismer egy pár igazán gyönyörű nőt. – mosolygott, miközben a lány bal kezét simogatta a saját jobb kezével.
Laura nem tudta eldönteni, hogy elhúzza-e a kezét, vagy hagyja ott. A férfi célja túlságosan is nyilvánvaló volt, viszont, a másik oldalról, ő sem volt apáca. Egy férfit akart magának. Máskülönben nem is jött volna ide.
- Köszönöm. – mondta. – Nem tűnsz sokkal idősebbnek Ricknél.
- Csak két év. – mosolygott a férfi. – De úgy tűnik, tudna tanítani nekem egy pár dolgot, ha csinos lányokról van szó.
Bort ittak, de Rick inkább egy vodkát töltött magának. Beszélgettek és nézték a meccset, de úgy egy fél óra múlva, Laura kezdett ideges lenni. Most már nem gondolt Rinára. Nem hallotta a lány nyögéseit, ahogy a barátja beléhatol, forró féltékenységgel töltve el Laurát.
            Minél többet ittak, annál nyugodtabb lett, és mielőtt észbe kapott volna, már Rick és Jamie között ült a kanapén és Rickkel csókolózott, miközben a férfi a nyakát simogatta. Jamie keze pedig a meztelen térdén pihent.
            Laura összerándult, ahogy rádöbbent, mi is történik. Ez több volt, mint amire számított, de nem igazán foglalkozott vele. Legyen úgy! Én nem leszek semmi jónak az elrontója. Egyszerre két férfival? Még sosem gondoltam erre, de ha már így alakult…
            Tudta, hogy eljött a lehetőség, amikor Jamie keze elkezdett felfelé csúszni a combján a szoknyája alá. Megszorította Laura kemény, izmos combját, egy önkéntelen sóhajt csalva elő a lányból.
- Ahhhh! – nézett a férfira. Aztán szétnyitotta a combjait, engedve, hogy a kéz mélyebbre hatoljon. A fürge ujjak lehámozták az izgalomtól átnedvesedett bugyiját a puncijáról.
Eközben Rick kigombolta a blúzát. Már félig kész volt, de nem tudta kivárni, hogy lehúzhassa a lányról a melltartóját, és a kezei közé vehesse a puha, érzéki melleit. Laura agyát teljesen elborította az izgatottság heve. A blúza és a melltartója félmeztelen testére csavarodva lógott, ahogy Rick a bimbóihoz nyomta a száját, hevesen szívogatva őket. Gyengéd erőszak volt, de ő nem ellenkezett.
            Felbátorodva az öccse lendületétől, felrántotta Laura szoknyáját, és miután levette a lány cipőit, áthúzta a bugyiját a bokáin. Laura azonnal érezte a férfi száját a punciján, és felnyögött, ahogy Jamie egyszerre nyalta őt és dugta fel két ujját a puncijába.
- Ó! Óhhh! – nyögte – Mind a ketten meg akartok dugni?
Rick felemelte a fejét a lány izgalomtól duzzadó bimbóiról és elvigyorodott.
- Látod, ez egy jó ötlet. – mondta. – Mit gondolsz, Jamie?
Jamie felegyenesedett és mosolyogva letolta a nadrágja zipzárját.
- Azt hiszem, most már csak az a kérdés, hogy ki legyen az első.
- Ó, azt tudom, hogy ezt hogyan oldjuk meg. – válaszolta Rick, majd odafordult Laurához és rákacsintott. – Nem lenne jó, ha egyszerre dugnánk meg, és így Jamienek nem kellene várnia?
- Istenem! – nyögött fel Laura.
Fogalma sem volt, hogy igent mondjon-e, vagy nemet. Ketten egyszerre? Kibírná? Vajon Jamienek is akkora a szerszáma, mint a fivéréé?
            A válaszra nem kellett sokat várnia. Jamie letolta az alsónadrágját, és előbukkant monumentális hímtagja, ami talán még Rickénél is nagyobb volt. Csak nézte, ahogy lüktet, remeg és rázkódik a szeme előtt, akár egy hatalmas faltörő kos.
- Istenem! Ez még nagyobb, mint az övé. – suttogta halkan.
- Igen. – kuncogott Jamie. – A kistesó mindigis irigy volt erre a hatalmas kardra.
- Ti ketten meg fogtok ölni. – nyögte Laura.
De nem tudta megállni, hogy a kezébe vegye Jamie szerszámát, és kezelésbe vegye azt a szájával. Még, hogy én leszbikus vagyok, gondolta, miközben érzéki ajkait ráfonta a masszív rúdra, és szenvedélyesen szívni kezdte.
            De Jamie még csak nem is gondolt rá, hogy ő leszbikus lenne. Megragadta a lány tarkóját, és ritmikusan mozgatni kezdte a farkát ki-be, miközben Rick lehámozta Lauráról a maradék ruháját is, a sajátjaival együtt. Aztán maga mellé húzta a lányt a földre, és a szájába dugta hatalmas szerszámát, miközben Jamie levetkőzött.
            Laura teljesen felizgult és átjárta a vágy, el sem tudta képzelni, hogy tudnák egyszerre megdugni őt, de azt tudta, hogy egy újabb gyilkos, gyötrő szexuális élmény elébe néz. Már a két farok puszta mérete is ezt sugallta neki. Átadta magát teljesen az érzésnek, tudva, hogy ez majd kitörli az agyából, ha csak átmenetileg is, Rina fájó emlékét, és az érzést, ami átjárta, amikor kinn állt az ajtó előtt, miközben Rina barátja olyan keményen megdugta a lányt.
            Most már mindkét férfi meztelen volt, és egyikük sem volt képes elszakítani a kezeit és az ajkait az ő érzéki testétől.
- Rick! Sohasem mondtad nekem, hogy ismersz olyan gyönyörű lányokat, mint ez itt. – mondta Jamie, a kezei közé véve Laura melleit és a bimbóit kezdte kényeztetni a szájával.
Laura majdnem elájult, ahogy a két férfi durván markolászta meztelen testét, csókolgatva és szívogatva, dörzsölve és szívogatva feszes bőrét, ujjaikkal birtokba véve lüktető punciját és ánuszát. Voltak már vad kalandjai Karennel, de arról csak álmodhatott, hogy egyszerre két férfi hatoljon belé.
- Melyik oldalt kéred, kistesó? – kérdezte Jamie Ricktől.
- Hmm. Én már megkaptam mindkét lukat. Miért nem választasz te?
Ó, istenem! – futott át Laura agyán. – Fel akarja nyomni azt a hatalmas dákót a fenekembe? Tudom, hogy megteszi. A gondolat azonban teljesen megrémítette. Már az is felizgatta, ahogy a kezeikkel és a szájukkal kényeztették, és hatalmas farkukat a testéhez szorították.
            Rick eltűnt egy pillanatra, majd visszatért egy tubus síkosítóval, amit Laura eddig csak hallomásból ismert, de sohasem látott. Oda dobta Jamienek, aki lepattintotta a tetejét, és elkezdte bedörzsölni a péniszét az olajjal. Laura egyszerre volt izgatott, és töltötte el a félelem, de nem volt ideje, hogy gondolkozzon.
            Rick a hátára feküdt, és magára húzta a lányt, hogy a csípője a lány térdei közé kerüljön. Gyorsan fellökte a szerszámát a testébe, és átkarolta Laura derekát, miközben beléhatolt.
- Ahhh! – üvöltött fel Laura, ahogy érezte, hogy a gigantikus szerszám betölti a testét.
Rick megragadta a melleit, és a szájába vette lüktető mellbimbóit, keményen szívogatva őket, amíg Laura arcán végig nem gördültek az öröm könnyei. Annyira belefeledkezett a gyönyörbe, hogy teljesen váratlanul érte, amikor Jamie hozzá simult, szétfeszítette a farpofáit, és bevezette hatalmas péniszét a fenekébe.
            A teste megmerevedett, belefagyott a végtelen kínba, ahogy érezte a masszív dárdát felhatolni a testébe. Könnycseppek csordultak végig az arcán, amely grimaszba rándult a fájdalomtól. Istenem. – gondolta. – Ezt is megtenném a gyönyörért?
- Ahhh! – kiáltott fel, ahogy tüdejéből kiszorult a levegő. – Oh, ez fáj. Ahhhhhhh!
- Várj még, baby! Várj! – nyögte Rick, folytatva a mellei kényeztetését, miközben Jamie mélyen belehatolt a fenekébe.
Szinte karóba húzta a két hatalmas dákó, testét pedig teljesen betöltötte a vad élvezet. A fájdalomtól fehér foltok táncoltak a szeme előtt, és félt, hogy ha megmozdul, csak mégrosszabb lesz. Félt, hogy Jamie elkezd mozogni a testében, és ő belehal az üvöltésbe. Ha ő is annyira szeret kefélni, mint a fivére, ők ketten meg fogják ölni.
            Egy fél percig a két férfitest szorításában hevert, anélkül, hogy megmozdultak volna, miközben átölelték a testét, Rick pedig folytatta a mellei kényeztetését. Aztán a fájdalom kezdett enyhülni. Furcsa teltségérzet és szexuális vágy váltotta fel, mintha meggyötört teste elindult volna a gyönyör csúcsa felé.
            A két férfi annyira felizgult, hogy maguk között tarthatják őt, hogy meglepően sokáig folytatták a műveletet, nem törődve azzal, hogy mennyi fájdalmat okoznak neki. Lassan az ő testüket is hatalmába kerítette a gyönyör, miközben kezeikkel gyengéden simogatták a lány testét.
            Laura érezte, hogy a szexualitás legmélyebb gyönyöreibe süllyed. Az az élvezet, amit az uborkákkal okozott magának, semmi volt ehhez képest. A két férfi keményen és forrón kényeztette őt. Gyengéden átkarolták a reszkető testet, és mélyen belehatoltak a lányba. Laura felnyögött és megborzongott.
            Sosem érezte még ilyen keménynek a szexet, de még ez sem terelte el a gondolatait Rináról, arról a tudatról, hogy Rina valaki mással van. Felnyögött, és már csillagokat látott. Halkan felnyögött, ahogy megfeszült Rick és Jamie szorításában, miközben olyan keményen hatoltak belé, hogy azt hitte, darabokra szakad.
- Ó! Ahhh! Ó, istenem! Ahhhhhhhhh! – üvöltötte, ahogy a két férfi ágyéka szinte kalapácsként csapott le rá.
Az érzés annyira felizgatta őket, hogy képtelenek voltak leállni. Alig egy pillanatra álltak a gyönyörtől, összeszorítva a lány testét. Rick a mellbimbóit harapdálta, miközben farkával behatolt a nedves punciba, Jamie pedig mellé támaszkodva lökte hatalmas szerszámát Laura ánuszába.
            Majdnem széttépték a testét, ahogy kitört belőlük a gyönyör, és tomboló folyóként tört elő belőlük a ragacsos nedv, magukkal rántva Laura orgazmusát is. A teste összerándult a fájdalmas beteljesüléstől.
- Ahhhhhhhhh! – üvöltött fel, ahogy a hatalmas szerszámok belé hatoltak, kitöltve őt a ragacsos nedvvel.
A gyötrő, hármas orgazmus hosszú ideig elhúzódott, mielőtt végleg tovatűnt volna. Végül mindhárman kimerülve és lihegve terültek el a földön. Laura a két férfi között feküdt, és halkan zihált. Többet kapott, mint amire vágyott. Amikor a nedves szerszámok elhagyták a testét, úgy érezte, mintha egy kínzókamrából szabadulna, de azok után, amit kapott, kész örömmel fogadta szenvedést, amit ez a tortúra hagy majd maga után.
            De még korántsem volt vége. Nagyjából harminc perc múlva a két férfi ismét erőre kapott. Most helyet cseréltek, és újra akarták kezdeni az egészet előröl. Nem is törődtek vele, hogy a lány irgalomért könyörög. Azt hitték, hogy Laura is többet akar, és csak játssza a nehezen megkaphatót.
            Bevitték a hálószobába, miközben a lány folyamatosan könyörgött, hogy ne tegyék és azzal vádolta őket, hogy meg akarják erőszakolni.
- Nem ezért jöttél ide? – kérdezte Rick.
Laura nem tagadhatta, ezért hagyta, hogy csináljanak, amit akarnak, ami még brutálisabb volt a korábbiaknál. Most helyet cseréltek, és Rick vette kezelésbe a fenekét, miközben Jamie a puncijába hatolt. De mindkettőjük farka olyan hatalmas volt, hogy ugyanazt érték el vele és a teste ismét sajogni kezdett. A mellbimbói lángoltak, ahogy Jamie még Ricknél is hevesebben szívta és harapdálta őket.
            És persze senki sem vetekedhetett Rickkel, ha egy kemény dugásról volt szó, különösen, ha a fenekébe kellett felhatolni. Ez alkalommal a dolog még tovább tartott, amíg mindketten eljutottak a csúcsra. Nagyjából öt perc kemény dugás után Laura már túl fáradt volt, de a lendület tovább hajszolta egy újabb orgazmusba.
            Egyre keményebben dugták, amitől újra és újra átélte a legfelsőbb gyönyört. Rick ment el először, telefröcskölve Laura fenekét ragacsos nedvével, aztán jött a bátyja, aki majdnem szétvetette a lány ágyékát a robbanásszerű kitöréssel. És Laura is csak pillanatokkal maradt el mögöttük, kiabálva és zokogva, ahogy a meleg kitörések betöltötték a testét.
            Azt hitte, hogy ezzel vége is, és elkövette azt a hibát, hogy elernyedt a két férfi karjai között, ivott egy kis bort, és várta, hogy a fájdalom alábbhagyjon annyira, hogy ki tudjon sétálni a kocsihoz. De nem számolt a két férfi tomboló szexuális energiáival. Nem sokkal később Jamie a szájába dugta hatalmas szerszámát, sürgetve, hogy szopja le, amíg el nem megy. Bele akart élvezni a szájába is, ahogy már megtette a puncijába és a fenekébe.
            Bár már teljesen kifáradt, a lüktető pénisz érzése annyira felizgatta, hogy Laura teljesítette a kívánságot. Sokáig tartott, amíg a férfi eljutott a csúcsra, és akkor majdnem lenyomta a torkán a hatalmas szerszámot, hogy Laura majdnem megfulladt a kitörő nedveitől.
            Aztán ismét Rick következett, behatolva a lány puncijába, majd meztelen mellei közé szorította a szerszámát. Amikor végül elment, Laura egész felsőtestét összefröcskölte. Laura már félig transzba esve terült el, a két férfi nedvétől ragacsosan. A puncija, a feneke, a mellei és minden porcikája sajgott attól, amit átélt az elmúlt két órában.
            Végül hagyták, hogy elmenjen, és ő sántikálva, kábultan rogyott le a kocsija ülésére. Sosem tudott elképzelni ilyesmit. Mintha egy motoros banda ment volna végig rajta.

                Laura két napig alig tudott járni. Kész szenvedés volt, amikor ki akart menni a fürdőszobába. Betegszabadságot vett ki, és ideje nagy részét az ágyban töltötte, újra átélve az élményeit és próbálva elfeledni a testébe maró fájdalmat.
                Most már legalább tudom, milyen egy igazi, vad döngetés. – gondolta. – Öt-hat férfival sem lehet sokkal rosszabb. Azok ketten olyanok voltak, mint egy kisebb hadsereg. De legalább senki sem mondhatja rám, hogy leszbikus lennék. Mindkétszer elmentem. Aztán engedtem őket is elélvezni a számba és a melleimre.
                Mindazonáltal az egész egyszerűen borzalmas volt. Még most is kirázta a hideg, ha visszagondolt rá. Ezek tényleg meg akartak ölni azzal, hogy halálra dugnak, ugye? – kérdezte magától. Alig tudta elhinni, hogy keresztül ment ezen az egészen. Az egész célja azonban mégsem valósult meg.
                A harmadik napon, amikor a teste már kezdett gyógyulni, a gondolatai ismét Rina köré összpontosultak. És a kibírhatatlan fájdalom is visszatért a szívébe. A fizikai fájdalmat annak a tudatnak a lelki fájdalma követte, hogy már soha többé nem tarthatja a karjaiban a lányt, nem csókolhatja meg, sosem ölelheti át, miközben mindketten átélik életük legvadabb orgazmusát.
                Aznap este, épp csak vacsoraidő előtt, amikor a csengő megszólalt, nem reménykedett semmiben. Úgy nyitotta ki az ajtót, hogy semmi különösre nem várt. Meg sem fésülte a haját és csak egy öreg, foszlott köntöst húzott magára. És ki más állhatott volna az ajtó előtt, mint Rina.
                Laura nem tudta megállni, hogy halványan elmosolyodjon.
- Ez már kezd a szokásoddá válni, nem? – mondta erőtlenül.
- Vacakul nézel ki. – válaszolta Rina.
Hosszú, kényelmetlen csend borult rájuk.
- Szóval, csak itt állunk és csevegünk, vagy esetleg szeretnél bejönni? – öltött Laura pókerarcot.
Rina anélkül lépett be, hogy egy szót is szólt volna, és szembe fordult Laurával.
- Nem viccelek. Pocsékul nézel ki. Mi történt veled?
Laura megpróbálta elbagatellizálni a dolgot.
- Ó… semmi. Csak kivettem egy kis szabadságot. Bizonyára hallottad.
- Szeretnél beszélni róla?
- Biztos nem érdekel.
Bementek a nappaliba. Rina a munkahelyi ruháját viselte. Egy szűk, rövid vörös szoknyát, amely látni engedte tökéletes, fénylő lábait és egy krémszínű blúzt, amely lágyan ölelte körül a melleit. Keresztbe tette lélegzetelállítóan gyönyörű lábait. Laura próbálta nem megkívánni őt.
- Próbáld meg! – hajolt előre Rina.
- Előbb te mond el, hogy miért vagy itt! – mondta Laura halkan.
Felsejlettek előtte legutóbbi találkozásuk képei és próbált nem reménykedni, annak ellenére, hogy a gyomra összeszorult az izgalomtól.
                Most Rinán volt a sor, hogy elszégyellje magát. Leszegte a fejét és összefűzte az ujjait. Keresztbe tette, majd ismét egymás mellé engedte a lábait. Laura érezte, hogy puncija az akarata ellenére elkezd nedvesedni.
- Én… csak nem akartam, hogy így legyen vége… ahogy a múltkor. – suttogta Rina. Felemelte a fejét és a szemeiből sötét kétértelműség világított. – Érted, mit akarok mondani?
- Igen. – bólintott Laura. – Értem. Én sem akartam, hogy így legyen vége.
- Nagyon megbántottál. – mondta Rina lágyan.
A fájdalom könnyei csillogtak a szemében.
- Sajnálom. Nem tudok magyarázatot adni rá. Csak barátok voltunk előtted.
Rina elfordította a tekintetét.
- Értem. – mondta alig halhatóan. – Ez olyan volt, mintha egy tőrt döftél volna a szívembe. Gyűlöltelek. Képtelen voltam rá… hiszen tudod. Képtelen voltam… szeretni téged.
- Kimondhatod.
- Pontosan tudod, mire gondolok.
- Szeretkezni velem?
Rina lassan bólintott. Egyszerre volt zavart és izgatott, ahogy beismerte.
- De ez több annál. Legalábbis nekem. Több, mint amit bárki mással átéltem.
- Nekem is. – válaszolta Laura. – Több, mint Karennel. Vagy akármelyik férfival.
- Tényleg?
Kövér könnycseppek gördültek végig Rina arcán. Laura nem tudott tovább uralkodni magán. Felállt a székéből és letelepedett Rina mellé a kanapéra. Átkarolta Rina vállát és rátette a lány gyönyörű kezeit a saját vállára.
- Azt hittem soha többé nem látlak. – próbálta Laura visszafojtani a könnyeit.
- Vacakul nézel ki. – szipogta Rina halkan. – Mintha átment volna rajtad egy motoros banda.
- Közel jársz az igazsághoz. – kacagott fel Laura fanyarul.
Rina elkezdte mozgatni a kezeit és mélyen Laura szemébe nézett.
- Mond el!
- Miután elmentem tőled, egy férfi lakására mentem, akit ismerek. A bátyja is ott volt. A dolgok egymást követték.
Rina arca megrándult.
- Mindketten?
Laura bólintott.
- Egyszerre. Kétszer.
- Kétszer? Úgy érted, egyszerre csinálták a puncidba és…
- Aztán helyet cseréltek és újra kezdték.
- Kislány, remélem nem volt nekik olyan nagy.
Laura szemei csillogtak a könnyektől. Elmosolyodott.
- A legnagyobbak, amiket valaha láttam. Azt hittem meg fognak ölni.
- Miért nem próbáltad leállítani őket?
- Mindent el akartam követni, hogy ne gondoljak folyton rád. – vallotta be Laura.
Rina megrázta a fejét.
- Kétlem, hogy ez bármiről is elterelhette volna a gondolataidat.
- Igazából annyira fájt, hogy néhány óráig nem is gondoltam rád. De aztán megint.
Néma szemeivel könyörgött Rinának. Csókolj meg! Told a nyelved a számba! Engedd, hogy levetkőztesselek! Engedd, hogy lefektesselek! Kérlek!
- Szegény Laurám. – mondta Rina és a hangjának tónusa felkeltette Laurában a vágyat.
Rina közelebb hajolt és egy pillanat múlva az ajkaik összeértek egy hosszú, lágy és szenvedélyes csókban. Gyengéden felszárították egymás könnyeit az ajkaikkal, majd ismét egymáshoz tapasztották őket. Végül Rina bontakozott ki és visszaült.
- Ne!... Nem tehetjük ezt. – szipogta. – Úgy értem… valami különlegeset szeretnék csinálni.
- Én is valami különlegeset szeretnék csinálni. – válaszolta Laura visszatartott lélegzettel.
- Nem. El kell mondanom neked valamit. Laura, szeretnék adni neked valamit. Hogy bizonyítsam, mit érzek. És mert olyan… rideg voltam veled. Hogy bocsánatot kérjek. Szeretnék lefeküdni veled. De ez többről szól. Én nem vagyok leszbikus. Nem akarom, hogy megérints. Nem csinálhatom ezt még egyszer. De szerettem volna ezt még megadni neked. Ez az utolsó.
Laura megdöbbent. Hallotta Rina szavait és próbálta megérteni őket. A barátja beszélte ezt be neki. – gondolta. Ez volt minden, amire gondolni tudott.
- Rina…
- Nem. Tudom, hogy mit akarsz mondani. Ne tedd!
- De Rina!
- Ne tedd! – buggyantak ki ismét a könnyek gyönyörű szemeiből. – Mert nagyon erősek az érzéseim irántad és… nem tehetem.
- De ha megteszed…
- Ezért ez az utolsó alkalom. Szeretnék lefeküdni veled. Szeretném megadni ezt neked. Hogy így emlékezz rám.
- Sosem tudnálak elfelejteni.
- Szeretném, ha megígérnéd, hogy nem érsz hozzám. – mondta Rina és a szemei csillogtak a könnyektől. – Oké?
Az egész olyan bájosan ártatlan és furcsa volt, hogy Laura nem tudott mást tenni, csak bólintani. Ez a csodálatos lány! Tényleg azt hiszi, hogy ez működhet? Ki tud elégíteni, eljuttatni a csúcsra, aztán ennyi volt és soha többé nem látjuk egymást?
                Laura tudta, hogy ez nem fog működni. Tudta, hogy amikor Rina megérinti őt, már semmi sem lesz képes gátat szabni a végtelen élvezetnek. A legutóbb szinte élve felfalták egymást. Hogy gondolhatja Rina, hogy most más lesz?
                De Rina olyan komoly és ünnepélyes volt, hogy Laura tudta, sokáig gondolkozott ezen. Nyilvánvalónak tűnt, hogy belepusztul a gondolatba, hogy titkon ő is leszbikus, amikor ezt a kínzó vágyat érezte Laura iránt. És nyilvánvalóan nem lesz könnyű meggyőzni az ellenkezőjéről.
                Őszintén szólva, az hogy Rina örömet akar neki szerezni, anélkül, hogy ő megérintené, sokkal jobb volt. Több, mint amire számíthatott, mielőtt a csengő megszólalt.
- Megígéred? – sürgette Rina, akár egy kisgyerek. Laura látta a heves tüzet a szemében, amit már korábban is látott.
- Megígérem. – bólintott. – Bemenjünk a hálószobámba?
- Nem gondolod, hogy sokkal jobb lenne itt helyben csinálni?
- Ahol csak akarod, Rina. Szeretnéd, hogy levegyem a köntösöm? Vagy szeretnél te levetkőztetni?
Rina beharapta az alsó ajkát.
- Úgy mondod… nem is tudom, hogyan ridegen.
- Talán meg is csókolhatnál azután.
- Rendben. De ne próbálj sürgetni!
- Nem foglak.
Rina előre hajolt és ismét megcsókolták egymást. Ez alkalommal a csók sokkal gyengédebb, zavarodottabb és lágyabb volt. De ahogy telt az idő, egyre vadabbá vált. Laura próbálta engedni, hogy csak Rina csókolja őt, de nehéz volt megállni, hogy visszacsókoljon.
                Rina megcsókolta a nyakát, a torkát, majd elkezdte lehúzni róla a köntösét. Óvatosan szétnyitotta a ruhadarab szárnyait, és végigfuttatta hosszú, érzéki ujjait Laura mellein, a tenyerébe fogva, simogatva, masszírozva, izgatva a lány mellbimbóit az ujjaival.
                Az ajkai végigfutottak Laura nyakán, a keresztcsontján, majd át a mellei között. Aztán a tenyerébe fogta a lány egyik mellét és bevezette a kemény mellbimbót nedves, meleg szájába. Laura felnyögött és remegni kezdett.
- Rina… - nyögte, de már képtelen volt beszélni.
Ahogy Rina simogatta őt, sokkal érzékibb volt, mint bármi, amit eddig átélt. És Rina hihetetlenül megfontolt volt. Lassan, gyengéden szívta Laura mellbimbóit, miközben ő sóhajtozva vonaglott a kanapén.
                Félt, hogy túl hamar el fog menni. Még mielőtt esélye lenni élvezni ezt az ünnepélyes pillanatot. Rina nyílván tervezett számára valamit. Felült a kanapé párnái közé és a kezei közé fogta a fekete lány gyönyörű arcát.
- Ó, Rina! Belehalok, ha nem lehetek veled. – dünnyögte és a szeme megtelt a vad vággyal.
De Rina megrázta a fejét és gyengéden visszanyomta Laurát a párnák közé. Lehajtotta a fejét és végigcsókolta Laura feszes hasát és hosszú, kemény combjait. Jól megtanulta a leckét, és Laura úgy érezte, falra tudna mászni a gyönyörtől.
                Amikor a nyelve elérte Laura nedves, felajzott punciját, a lány megállíthatatlanul elkezdett sikoltozni. Kontrollálhatatlanul vonaglott és belekapaszkodott Rina csapzott hajába, ahogy a lány mellei a lábához dörzsölődtek. Rina nyelve bejárta Laura punciját, lassan, de annál szenvedélyesebben.
                Érezte, hogy Rina mindenáron a kezében akarja tartani a helyzet feletti uralmat. De most, csókolva Laura felizgult punciját, Rina képtelen volt féken tartani saját vágyait. Ő is felnyögött, ahogy szopogatta és nyalta Laura tüzelő ágyékát, vad vonaglásra kényszerítve a lányt és heves kiáltásokat előcsalva a torkából.
                Rina lejjebb tolta a kezeit és megmarkolta Laura fenekét, hogy közelebb húzza magához a lány ágyékát, méghevesebben csókolva azt. De tudta, hogy fogja vissza magát, és hogy kényeztesse úgy Laurát, hogy végül már majd beleőrüljön a végtelen vágyba.
                Laura már a hetedik mennyországban járt. Borzalmas volt, hogy nem érintheti meg és nem simogathatja Rina csodálatos testét, de Rina elvitte őt aszexuális vágy eddig ismeretlen földjeire. Felüvöltött, ahogy érezte, hogy az orgazmus egyre közelebb és közelebb kerül. Végül Rina elengedte a punciját és visszatért a melleihez, gyengéden szívogatva a mellbimbóit. Telt ajkaival csókolgatta a puha félgömböket, míg Laura tehetetlenül fel nem nyögött.
- Kérlek… kérlek, Rina!... ohhhh, kérlek…. ohhhh, kérlek! Gyorsan, csináld! Engedd, hogy elmenjek! – lihegte. – Gyorsan… kérlek!
- Ó, Laura. – nyögte Rina, ahogy magával ragadta az a vad szexuális vihar, amit ő maga kavart.
Saját vágyainak kábult transzán keresztül, Laura látta Rina arcát, látta a lüktetést sötét szemeiben és a vad, kiolthatatlan vágyat. Tudta, hogy Rina épp annyira vágyik rá, mint ő Rinára.
- Ó, Laura! – nyögött fel Rina ismét.
Laura alig tudott beszélni. A szemei Rinára szegeződtek, ahogy a lány arca egyre mélyebben eltűnt a combjai között. Ismét benyúlt a lány teste alá, megmarkolva fenekének félgömbjeit, közelebb húzva Laura ágyékát a szájához. Ez alkalommal megtalálta Laura csiklóját és egy darabig eljátszadozott vele, mielőtt érzéki ajkai közé vette volna.
                Laurát betöltötte az orgazmus vad hulláma. Hatalmas buborékok és felcsapó fehér lángok gyanánt hasított az érzés a puncijába, teste pedig megállíthatatlanul vonaglott a párnák között.
- Ahhhh! – üvöltött fel. – Ó, igen! Rina… ahhhh! Ó, igen! Ó, Rina… kicsim! Ahhhh!
És Rina még akkor sem eresztette el őt, amikor már túl járt a legmagasabb csúcson. Ahogy ő is tette vele korábban, Rina ismét belelendült, és belehajszolta Laurát egy újabb, frenetikus orgazmusba, amitől a lány úgy érezte, hogy a teste menten darabokra robban.
                Aztán Rina nekifeszítette az arcát Laura feszes hasának, és addig ott tartotta, amíg a lány meg nem nyugodott és a lihegése is alá nem hagyott. Aztán felemelte a fejét. A szemeit betöltötte a szerelem vad tüze. Még egyszer megcsókolta Laurát, aztán felállt, hogy távozzon.
Laura felpattant a kanapéról.
- Ne menj!
- Muszáj.
- Te nem vagy leszbikus! – próbálkozott Laura. – Kívánlak!
A zavar könnyei jelentek meg Rina szemében és végiggördültek az arcán. Gyorsan felvette a ruháit.
- Egy utolsó alkalom. – mondta gépiesen. – Most már így emlékezhetsz rám.
- Nem. – rázta a fejét Laura hevesen. – Nem teheted…
De Rina már az ajtó felé tartott. Laura követte őt, úgy ahogy volt, teljesen meztelenül.
- Kérlek… Rina.
De az ajtó ekkor már becsukódott Rina mögött.

                Laura annyira az események hatása alatt volt, hogy a következő napokban úgy érezte, mintha folyamatosan álmodna. Rádöbbent, hogy talán jobb lett volna, ha Rina soha többé nem kerül újra elő. Olyan érzéki volt és gyengéd, hogy Laura most mégjobban kívánta, mint valaha.
                Az volt élete legrosszabb élménye, amikor ott állt meztelenül a nappaliban, miután Rina távozott. Az a két fenomenális orgazmus, amit a lány okozott neki, semmivel sem tette elviselhetőbbé a helyzetet. Csak lerogyott a kanapéra és órákon keresztül sírt. Meztelen teste rázkódott, és egész lényét betöltötte az elhagyatottság érzése és a szégyen, amiért ennyire kívánta a lányt.
                Tudta, hogy nem mehet vissza Rina lakására. Azt már egyszer megpróbálta. Rina barátja még meg is ajándékozta néhány csípős megjegyzéssel. Tisztában volt Rina érzéseivel. Ki tudta olvasni őket a lány szeméből, akár egy nyitott könyvből. Tudta, hogy Rina is kívánja őt. De Rina sikeresen fojtotta el a vágyait, és Laura semmilyen lehetőséget nem látott rá, hogy áttörje azokat a gátakat, amiket a lány maga köré emelt.
                El akart felejtkezni a fájdalomról, ezért még kétszer meglátogatta Ricket és Jamie-t azon a héten, újra és újra lesüllyedve a pokol legmélyebb bugyraiba, átélve a legvadabb, mindent elsöprő orgazmusokat. A két férfi repesett az örömtől, hogy a lány önként ajánlkozik fel, hogy minden lehetséges úton a magukévá tegyék, újra és újra, amíg Laura az éjszaka közepén arra nem riadt fel, hogy álmába elmerül a szégyen tengerében.
                Aztán amikor elege lett ebből, felhívta Karent és emlékeztette rá, hogy megígérte, ő is megadja neki azt az élvezetet, amit Laura okozott neki legutóbbi együttlétük során. De Karen nem volt otthon. Elutazott valahova, így ő nem segíthetett Laurán. Már úgy érezte, hogy megőrül, amikor Rina ismét megjelent az életében.
- Átmehetek? – hallotta a hangját Laura a telefonban.
Laura agyán végigfutott minden fájdalom, amit az elmúlt napokban átélt, és a vad szexmaratonok a két férfival. Erőt vett magán és kimérten válaszolt.
- Rina, hányszor akarod még ezt velem végigcsinálni?
- Én… sajnálom. – akadt el Rina hanga. – Nem akarlak megbántani.
- Mit akarsz?
- Beszélgetni.
- Csak beszélgetni?
- Igen.
- Nem vagyok benne biztos, hogy el tudnám viselni.
- Nem maradok sokáig.
- Ez az, amitől félek.
- Laura, kérlek!
Könyörgő szavai mélyen Laura szívébe martak. Egyszerűen megőrült a lányért és tudta, hogy nem lesz képes visszautasítani.
- Rendben. Gyere át! De kérlek, ne akarj nekem „adni” semmit! Rendben? Nem hiszem, hogy képes lennék elviselni még egy ilyen megpróbáltatást.
- Megígérem. Tíz perc múlva ott leszek.
Laura igyekezett semmire sem gondolni, amíg várt. A puncija elkezdet lüktetni, és ő tisztában volt vele, hogy ez csak rosszabb lesz, ha Rinára gondol. Utálta magát ezért. Hideg vizet fröcskölt az arcába, hogy leállítsa a testében pezsgő szexuális vágyat. Semmi ilyesmi nem fog történni! – győzködte magát. – Semmi.
                Talán lefekhetnék az ágyba és gyorsan kielégíthetném magam, mielőtt ideér. Akkor talán nem lennék ennyire felizgulva. Tudom, hogy semmi sem fog történni. Biztosan csak annyit akar mondani, hogy férjhez megy, vagy valami. És rosszul érzi magát miatta, mert megőrül értem. De ő nem leszbikus.
                Annyira belemerült a gondolataiba és az érzéseibe, hogy észre sem vette, mennyi idő telt el, mielőtt a csengő megszólalt. Rina állt ott, olyan lélegzetelállítóan gyönyörűen, mint soha korábban.
                A szépsége olyan friss volt és természetes és olyan tökéletes, hogy Laura úgy érezte, nem fogja túlélni, ha nem kaphatja meg. Rina farmert hordott és egy férfiinget. Sosem nézett ki vonzóbban.
- Hello! – mondta zavartan.
Laura fájdalmasan elmosolyodott, eltelve a fájdalmas deja vu érzéssel.
- Mintha egyszer álltunk volna már így itt.
Beengedte Rinát. Leültek egymással szemben a nappaliban. Laura azon kapta magát, hogy úgy érzi, minta Rina valamiféle méreg lenne. Ahogy közelebb került a lányhoz, izzadni kezdett és a szíve egyre hevesebben dobogott.
- Mégvacakabbul nézel ki, mint a legutóbb. – mondta Rina halkan. – Éjjel-nappal azzal a két pasival vagy?
Laura fájdalmasan elmosolyodott.
- Ez legalább segít felejteni.
- Nem akarom, hogy felejts.
- Szeretném, ha férfiak dugnának meg. – válaszolta Laura, kemény pillantást vetve Rinára. – Főleg azok a férfiak, akiknek akkora farka van, és annyira szeretnek dugni.
Rina összerezzent, ahogy Laura szavai nyomán elé rajzolódott, hogy mi is történt a lánnyal.
- El kell, hogy mondjam, hogy igazán fantasztikus. – folytatta Laura. – Voltál már egyszerre két pasival? Bizonyára voltál. Hiszen, mint tudjuk, te nem vagy leszbikus. Te a férfiakat szereted.
- Kaphatnék valamit inni? – szakította félbe Rina.
Laura hirtelen elsápadt.
- Ó, istenem… bocsánat. Soha nem lennék képes elfelejteni téged, Rina. Mindig csak rád gondolok.
Kimentek a konyhába és Laura mindkettőjüknek csinált egy vodka-tonikot. Nehéz volt nem arra gondolni, amikor először csókolóztak, pont itt, miután Laura kiszívta Rina sebesült kezét. Aztán pedig perceken belül az ágyban kötöttek ki.
Rina rá emelte a tekintetét.
- Nem akarom, hogy elfelejts. – suttogta.
Letette a poharát a konyhaszekrényre. A kezeit felhúzta az ingéhez és elkezdte kigombolni. A tekintete mélyen Lauráéba fúródott. Szétpattintott három gombot, amivel egyre több és több vált láthatóvá csodálatos, csokoládébarna bőréből. Végzett az utolsó három gombbal is, majd levette az ingét, miközben le sem vette a tekintetét Lauráról.
                Kikapcsolta a melltartóját és azt is elhajította. Laura remegni kezdett. Rina megragadta a melleit és felajánlotta őket Laurának, közelebb húzódva a lányhoz. A csodálatos félgömbökön ragyogtak a duzzadt fekete bimbók.
Már csak centikre volt Laurától, amikor megállt.
- Ez nem ajándék. – suttogta. – Ez az, aminek történnie kell.
- Ó, Rina.
- Nem akarod őket?
- Ó, istenem, dehogyis nem.
Rina leeresztette a kezeit. A mellei annyira megduzzadtak, hogy nem is ereszkedtek vissza. Laura kezei visszasimították őket. Tenyerét betöltötték a selymes dombocskák és elkezdte masszírozni Rina bimbóit, úgy, ahogy tudta, hogy a lányt felizgatja.
Az ajkaik egyre közelebb kerültek, de még mielőtt egy csókban forrtak volna össze, Laura megállt.
- Miért csinálod ezt? – kérdezte.
- Mert nem vagyok képes tovább hazudni magamnak. Csak téged akarlak és senki mást.
Az ajkaik végtelen gyengédséggel értek össze. De a csók hamar hevessé és vaddá vált. Laura képtelen volt leállítani magát és ajkait Rina izgatott testére tapasztotta. Beszívta Rina egyik mellbimbóját a szájába. Rina felnyögött és Laura tarkójára tette a kezét.
                Laura el sem akarta engedni azt a csodálatos mellett. Még a másikért sem. Végül összenyomta a két félgömböt és egyszerre vette a szájába a két mellbimbót. Most vettek csak észre, hogy Rina teste mennyire remeg a vágytól. Remegő ajkai közül könyörgő sóhajok törtek elő. Ölelkezve indultak el az ágy felé, levetkőzve útközben. De végül csak a nappaliig bírták.
                Laura lerúgta a cipőjét és kigombolta a blúzát. Rina már a bokájáig letornázta a farmerját. Spontán módon, egyszerre álltak meg. Lerángatták egymást a kanapéra és segítettek a másiknak megszabadulni a maradék ruhától is. Anélkül, hogy kikapcsolta volna a melltartóját, Rina lehúzta a pántokat Laura válláról, félretolta a kosarait és rátapasztotta az ajkait a lány melleire.
                Laura ujjai megtalálták Rina bugyiját és keresztülhúzták azt a lány feszes combjain, hogy aztán hozzásimíthassa a kezét a lány ágyékához, azonban Rina ajkai a mellein teljesen felizgatták őt. Hátradőlt a kanapén és vonaglani kezdett, halkan nyögdécselve, ahogy Rina kényeztette érzékeny bimbóit.
- Ó, Istenem! Annyira vágytam rád. – nyögött fel, miközben Rina ismét beszívta a mellbimbóit.
Ismét csókolózni kezdtek és a kezeik bejárták egymás közel meztelen testét. Végül megszabadultak a maradék ruhájuktól is. Ünnepélyesen Laura szemébe nézve, Rina becsúsztatta az egyik lábát a másik lányé alá és lassan elkezdett előre araszolni.
- Szeretnék most én lenni az első. – mormolta és ismét hevesen megcsókolta Laurát. – Szeretném, ha a puncid az enyémhez simulna.
Laura érezte, hogy átnedvesedik ezekre a szavakra. Érezte, hogy a vére felforr, ahogy keresztüláramlik a testén. Mindketten lenéztek, figyelve, ahogy nedves puncijaik összecsókolóznak, és együtt vonaglanak. Átölelték egymást és vadul csókolózni kezdtek.
- Lassan! Csináld lassan! – lihegte Rina. – Nem akarok elmenni túl gyorsan. Szeretkezni akarok veled. Nem akarom, hogy gyorsan vége legyen.
Egyszerűen megőrültek egymásért. Átölelték egymást, vadul csókolóztak és a puncijukat ütemesen dörzsölték egymáshoz. Elkezdték szívogatni egymás mellbimbóját, ami mégjobban felizgatta mindkettőjüket. A lassú, ritmikus mozgást hamarosan vad, heves vonaglás váltotta fel.
                Nem tartott sokáig, hogy teljesen elveszítsék a kontrolt. Laura szíve majd megszakadt, ahogy figyelte Rinát, ahogy élvezi ezt a heves és vad gyönyört. A lány iránt érzett vonzalma a legjobbat hozta ki belőle. Magába szívta Rina egész lényét. A szájába vette a mellbimbóit és addig szopogatta őket, amíg a lány fel nem sikított az élvezettől. Hozzádörzsölte a punciját Rina izgatott ágyékához, amíg a lány sikítva nem jutott el az élvezetek csúcsára.
                Laura próbálta visszatartani a saját kitörni készülő örömét, de végül az ő testét is magával ragadta a mindent elsöprő orgazmus.
- Ahhhh! Ohhhh! – nyögött fel Rina. A teste vonaglott és megfeszült, ahogy az orgazmus beléhasított.
Laura a lány hosszú, fekete nyakához nyomta az arcát és nyögve magába szívta az illatát.
                Együtt reszkettek és vonaglottak, ahogy az öröm hullámai végigfutottak rajtuk. Oldalra dőlve terültek el a kanapén, boldogan csókolgatva végig egymás minden porcikáját, kacagva engedve ki a szexuális feszültséget, amelynek gátjait felnyitotta a régóta várt orgazmus. De Laura nem volt elégedett, hogy a karjaiban tarthatja Rinát. Magáévá akarta tenni a lányt, bejárva meztelen testének minden egyes porcikáját.
- Ó, istenem… kicsim, azt hittem, soha többé nem lehetek együtt veled ismét. – mormogta, végigcsókolva Rina minden porcikáját, kényeztetve a lány mellbimbóit, belehajszolva őt egy újabb fenomenális orgazmusba.
- Oh! Oh… Laura! – nyögdécselt Rina. – Oh, Laura, ez olyan jó érzés. Senki se képes úgy szeretni, mint te. Ohhhh!
És Laura tovább csókolgatta őt, belehatolva nyelvével a lány puncijába, gyorsan újra eljuttatva őt a csúcsra, miközben az ujjaival az ánuszát is izgatta. Rina teste megfeszült és hangosan felnyögött, ahogy a gyönyör hullámai végigáramlottak rajta.
                Még négy gyors orgazmus után Laura elengedte a lányt, hogy az kifújhassa magát egy kicsit. Annyira felizgatta a Rina arcán tükröződő gyönyör, hogy elég volt néhány pillanat, amíg a lány a punciját szopogatta, hogy ő is eljusson a csúcsra.
                Végre együtt feküdtek a párnákon, halkan lihegve simogatva egymást, elmerülve a régóta hiányolt boldogságban.
- Még mindig nem értem, hogy tudok olyan gyorsan elmenni, amikor veled vagyok. – vallotta be Rina. – És olyan gyakran. Amikor vele vagyok…
- A barátoddal?
Rina zavartan bólintott.
- Vele akár fél óráig is eltarthat, hogy felérjek a csúcsra. Ahogy a másik két sráccal is, akikkel voltam, még előtte.
Rövid hezitálás után Laura elmesélte Rinának, amikor a lány ajtaja előtt állt és hallgatta, ahogy Rina szeretkezik a barátjával. Rina nem lett dühös. Furcsa zavarodottság és bódultság csillogott a szemében.
- Tényleg megtetted?
- Én… csak nem tudtam uralkodni magamon. De borzalmas volt.
Rina rányomta az ajkait az övéire.
- Akkor hallottad azt is, hogy milyen sokáig tartott.
Laura bólintott.
- Azon gondolkodtam, hogy én el tudnálak juttatni a csúcsra sokkal gyorsabban… és jobban.
Rina komoran lesütötte a szemét.
- Igazad volt. De nem értem miért. Te nő vagy. Ez nem helyes.
- Talán ő nem szeret téged annyira, mint én.
- Te csak meg akarsz dugni. Ahogy ő is.
- Mmmm. – ölelte át Laura, végigfuttatva a kezét Rina csodálatos testén. – Igazad van. Ha rajtam múlna, sosem kelnék ki mellőled az ágyból. De talán azért vagyok annyival jobb, mert törődöm veled. Örömet akarok szerezni neked.
- Ó, Laura. – szuszogta Rina. – Igazad van.
- Szeretnélek magamévá tenni, megint.
- Ó, kicsim… Oh! Ahhh!
Laura kezei lecsúsztak a lány tökéletes fenekéig, megmarkolva a csodálatos félgömböket, ujjai behatoltak közéjük. Lefektette Rinát a hasára és arcát befúrta a két csodálatos, fekete farkpofa közé, úgy szerezve örömet a lánynak, ahogy még soha senkinek azelőtt.
                Laura annyi észveszejtő szexuális maratont végigcsinált már Karennel, hogy szinte már mindent megtettek egymással, és most nem habozott a legérzékibbekkel örömet szerezni Rinának. Miután percekig csókolgatta és nyalogatta Rina fenekét, betolt egy párnát a lány hasa alá, ami mégjobban kidomborította az érzéki hátsót, miközben dörzsölte a lány puncijának duzzadt, érzékeny nyílását.
                Aztán izgatni kezdte a lány csiklóját egyik kezének ujjaival, míg a másikkal szétfeszítette Rina farpofáit, hogy hozzáférjen az ánuszához. Csak néhány percbe telt, hogy Rina felsikoltson, ahogy teste beleremegett a mindent megrázó orgazmusba.
                Eközben Laura mégfeljebb kapcsolt, bedugva két ujját a lány puncijába, szívogatva a csiklóját, amíg Rina teste ismét meg nem feszült, hogy kitörjön egy újabb, fenomenális örömhullámban.
                Laura tovább kényeztette Rinát, markolászva a melleit, harapdálva a mellbimbóit és közben az ágyékát dörzsölve. Úgy játszott a lány testén, mint egy érzékeny hangszeren, amely izzadva remeg érintése alatt és torkából velőt rázó, érzéki sikoly tör elő, amikor egy újabb orgazmus keríti hatalmába.
                Végül, amikor már Rina zihálva terült el a kanapén, Laura enyhített a nyomáson. Magához ölelte Rinát, gyengéden simogatva izzadtságtól gyöngyöző hátát és az arcát csókolgatva.
- Ó, kicsim! Ettől majdnem mindig elmegyek én is, amikor te feljutsz a csúcsra. – mormolta Laura két csók között. – Ez az, ami miatt annyira szeretek veled lenni.
- Tényleg? – mosolygott rá Rina szívfájdítóan gyönyörű mosolyával.
- Igen.
Rina keze végigcsusszant Laura felizgatott testén, és elég volt csak egy apró érintés a puncijára, hogy a lány sikítva élvezzen el.
- Tényleg komolyan mondtad az előbb. – mosolygott Rina, magához ölelve a lihegő Laurát.
- Igen. Ó, istenem, igen. Már attól is el tudnék élvezni, ha csak rám nézel.
Az éjszaka hátra lévő részét azzal töltötték, hogy egymás után lendítették fel a másikat a csúcsra, olyan intenzitással, hogy reggelre már a kisujjukat sem voltak képesek megmozdítani.
- Amikor korábban együtt voltunk, sosem szeretkeztünk ennyit. – sóhajtott fel Rina, miközben mindketten megpróbálták felidézni, hány orgazmust is éltek át az elmúlt éjszaka.
Tudták, hogy mindkettőjüknek számos orgazmusa volt, és mindegyik sokkal intenzívebb volt, mint a korábbi. Rina már az utolsó nekiveselkedéskor is elvesztette az eszméletét, amikor Laura kicsikart a testéből még egy robbanásszerű orgazmust.
- Próbálsz megölni. Ez az, amit csinálni akarsz. – mosolygott Rina pajkosan, miközben vonakodva felöltöztek.
- Édesem, most minden pillanatban annyira van rád szükségem, mintha ez lenne az utolsó, mielőtt valaki meggyőz, hogy soha többé nem láthatlak. – mondta Laura.
Rina ledobta a ruháit, odarohant Laurához, átölelte és hevesen megcsókolta. Még mindig majdnem meztelen volt és izgatottan húzta Laura arcát a melleihez, felnyögve, ahogy a lány a szájába szívta az egyik mellbimbóját.
- Laura… én sosem lennék képes elhagyni téged. – lihegte.
- Ó, kicsim! Szeretnélek ismét a karjaimba venni és eljuttatni a csúcsra.
Ledőltek a padlóra és olyan intenzíven csókolták és simogatták egymás testét, mintha nem is töltöttek volna el egy egész éjszakát ezzel. Hamarosan a testük egyszerre lendült fel a csúcsra, ahogy minden porcikájuk megfeszült és torkukból a kitörő öröm sikolya szabadult fel.
                Végül muszáj volt felkelniük és folytatni az öltözést. Ezúttal háttal álltak egymásnak, egy szót sem szólva, nehogy a vége egy újabb menet legyen. Végül az elválás is csak egy hosszú, forró csók után sikerült, egy ígérettel, hogy a következő éjjelt is együtt töltik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]