2012. szeptember 24., hétfő

A testépítő szépség


Fülszöveg helyett: Laura élvezi az életet. Miután végez a munkával, a szabad idejét felváltva töltheti Karennel és Rinával az ágyban, hogy alkalomadtán mindhárman összejöjjenek egy fenomenális éjszaka erejéig. Laurát viszont a vére nem hagyja nyugodni, különösen, amikor a helyi egészségcentrumba látogat a híres testépítő szépség, Miss Olympia. Laura pedig, amint meglátja a nőt, azonnal tudja, hogy meg kell őt szereznie.

Megjegyzés: Az elmúlt időkben kisebb részletekben feltöltött történetek után ez, tudom, kissé hosszú eresztés. Viszont egyrészről Laura kalandjain belül ezeket a részeket egyben szeretném feltölteni. Ha a fejezetek szerint tagolnám szét őket, az talán csak felesleges kavarodást okozna. Amellett pedig a fejezetek sokszor számomra teljesen irreálisnak tűnő helyeken érnek véget, úgyhogy nem is akarom azzal kínozni az olvasóimat, hogy így töltöm föl. Viszont, elkerülendő, hogy a hosszú, egybefüggő szöveg elrémítsen az olvasástól, megjelölöm a fejezethatárokat. Így talán azoknak, akiket érdekel a történet, de kevesebb idejük van rá egyszerre, jobban beoszthatják. Remélem, ez egy működőképes megoldás. Ha pedig nem, csak szóljatok, és megpróbálok kitalálni valamit.
A megjegyzéseket pedig most is, mint mindig, nagyon szívesen fogadom, legyenek bármilyen tartalmúak (leszámítva persze a céltalan pocskondiázást, amire viszont szerencsére itt még nem volt példa), és akár név nélküli is. Hiszen ez segíthet, hogy olyan történeteket töltsek fel ide, a blogra, amit nem csak én, de minél több olvasóm is élvez.

Írta: Miranda Mars
Fordította: Sinara

************************************************************************

1. rész



            Laura a következő hetekben és hónapokban meglepetten tapasztalta, milyen jól kezelik Rinával és Karennel ezt a nem épp hétköznapi kapcsolatot. Nem volt köztük sértettség, féltékenység, vagy bosszúvágy. Hét közben összefutottak ketten-ketten, hogy aztán hármasban töltsék együtt a hétvégéket éjszakába nyúló maratoni szexpartikkal.
            Bár éreztek rá késztetést, mind Laura, mind Karen tartózkodott attól, hogy bevonja Rinát azokba a szadomazochisztikus játékokba, amiket egymással folytattak. Még amikor kettesben voltak, akkor is vigyáztak, hogy ne hagyjanak olyan nyomokat a másik testén, amit Rina felfedezhet.
            Ahelyett, hogy féltékeny lett volna, Laura arra döbbent rá, hogy felizgatja a gondolat, hogy Rina és Karen nélküle szeretkeznek, ahogy az is, amikor figyelte őket az ajtó túloldaláról. És, mint kiderült, a másik két lány is így érzett.
            De ez az intenzív szexuális élet nem tarthatott sokáig. Senki sem lobbanthatja lángra a tüzet anélkül, hogy megégetné magát. Mindhárman arra ébredtek, hogy az egész darabokra hullik körülöttük, és mindhárman egy férfi karjaiban kötnek ki. Laura számára ez Ken Robbins volt, az egészségcentrum fenntartója, ahova munka után járni szokott. Az a férfi egy csodálatos, fáradhatatlan szerető volt, Laura pedig, már-már hozzászokva az orgazmusok végeérhetetlen számához, hálás volt ezért a kitartásért.
            Olyan volt, mint a Rinával vagy Karennel való szeretkezései, de a változatosság kedvéért, sokkal normálisabb, és ez méginkább beindította. Úgy egy hónap után már nem is hiányzott neki a két másik lány, vagy egyáltalán az, hogy egy másik nővel bújjon ágyba, ami pedig korábban lassan már a lételemévé vált.
            Aztán történt valami. Ken meghívta őt az egészségcentrumba egy rendezvényre, ahol egy női testépítő dedikálta az új könyvét. Az a nő egy igazi híresség volt, Miss Olympia, számtalan verseny és testépítő díj nyertese. És, Laura legnagyobb bosszúságára, emellett még egy gyönyörű és hihetetlenül vonzó fekete nő is volt.
            Agya leghátsó zugaiban Laura mindig is visszataszítónak találta a testépítőnőket. Miért akarna egy nő valaha is ilyen hatalmas, duzzadó izmokat? De amikor először megpillantotta Brandi Pearsont, azonnal tudta, hogy tévedett. A lélegzete azonnal elakadt, és érezte, ahogy a vad hév végigáramlik a testén, épp úgy, mint amikor Rinával, vagy Karennel volt. Az a fékezhetetlen lüktetés, ami együtt járt az érzéssel, hogy le akarja tépni a ruhájukat és az ágyba cibálni őket, amilyen gyorsan csak lehet.
            És, ami még rosszabb, amikor Karennel vagy Rinával találkozott, ők rendesen fel voltak öltözve. Brandi viszont mindössze csak egy vörös bikinit viselt. Két apró háromszög takarta a mellbimbóit, két további pedig a fenekét és az ágyékát. Minden egyéb testtája meztelen volt, és csillogott az olajtól, amit szétkentek a bőrén, hogy kiemelje az izmait.
            Az a test pedig olyan gyönyörű volt, hogy Laura már egy szobában is alig bírt tartózkodni vele. Félt, hogy a közelében lévők is megérzik a belőle áradó szexuális vibrálást. Azt a vágyat, ami elöntötte őt, amikor annak a nőnek a hihetetlen testét bámulta. Brandi Pearson bőre sötétbarnán csillogott, gyönyörű arcát pedig érzékien telt ajkai, csillogó fekete szemei és ébenszín bőre uralta. A teste feszes volt és hihetetlenül izmos, ugyanakkor viszont az egymásba fonódó izomkötegek hullámzása rendkívül kecsessé és atletikussá tették. Laura úgy tudta, hogy a túlzott testépítéstől a mellei összemennek, ahogy a zsír helyét átveszik az izmok. Brandi mellei viszont így is igencsak mutatósak voltak, ha kicsik is. Azonban így is elég nagyok voltak, hogy bőven megfeszüljenek rajta bikinifelsőjének apró háromszögei, és hogy kemény mellbimbói átlátszódjanak az anyagon keresztül.
            Feneke pedig a kemény, jól kidolgozott izmok mesterműve volt, két feszes félholdba rendeződve, amiknek a látványától Laura ágyékát elöntötte a melegség. Akarta őt. Akarta annak a mennyei testnek minden egyes négyzetcentiméterét. Attól a csillogástól, amit Brandi szemében látott, amikor bemutatták őket egymásnak pedig elgondolkozott, hogy vajon a másik nő is megérezte-e a belőle áradó izgatott hevületet.
            Próbálta elrejteni a vágyait, és tartózkodóan visszahúzódni, de egyszerűen képtelen volt levenni a szemét Brandiról. Mi több, a másik nő számtalan alkalommal viszonozta is a pillantását. Egészen addig míg végül egymásba nem botlottak a mosdóban, egy olyan pillanatban, amikor senki sem tartózkodott a közelükben. Laurát valahogy elöntötte az idegesség, amiért teljesen fel volt öltözve, míg Brandi Pearson még mindig szinte teljesen meztelen volt apró bikinijében. Laura pedig így csak még kevésbé tudta tartóztatni feltörni készülő vágyait.
            Elmosolyodott és zavartan felnevetett.
– Én… Bocsánat, hogy ennyire bámullak – szabadkozott. – Te tényleg… Nem is tudom, hogy mondjam, gyönyörű vagy.
Brandi könnyedén elmosolyodott. Egyáltalán nem tűnt beképzeltnek a bók miatt.
– Már megszoktam. Néhányan, különösen a nők, szörnyszülöttnek tartanak. Mások pedig… érted.
Mélyen Laura szemébe nézett, mintha csak kiolvasná belőle a nő gondolatait.
– Szerintem… szerintem fantasztikus… fantasztikus a tested – hebegte Laura, nyelve egy nagyot, miközben érezte, hogy izzadtság csorog le a halántékán.
– Azt hiszem, nem egy úton járunk – mondta Brandi. – Az emberek általában azt hiszik, hogy csak mert annyit dolgozunk a megjelenésünkön, az izomzatunkon, mindannyian leszbikusok vagyunk. De nem – mosolygott kedvesen Laurára, mintha tisztázni akarná a kimondatlan félreértést. – Én például nem.
Laura majd elsüllyedt szégyenében. „Ez a nő azt hiszi, leszbikus vagyok?” – zakatolt az agya. Annak ellenére, hogy annyi felejthetetlen órát töltött együtt Karennel és Rinával, még mindig nem tartotta magát annak.
– Én… a barátom, Ken hívott meg ide ma este – magyarázkodott, és közben elöntötte a szégyenérzet amiért ilyen hülyén viselkedik. – Úgy értem, remélem nem gondoltad, hogy…
– Ó, nem. Nem, nem – kacagott fel Brandi, hátra vetve a fejét, felfedve hosszú, feszes nyakát. – Eszembe sem jutott.
De mindketten tudták, hogy nagyon is ez járt a fejében. Laura is tudta. Tudta, hogy jobban jár, ha elszakítja a tekintetét azoktól a hosszú comboktól, a feszes hasfaltól és a mámorítóan gyönyörű fenéktől.
            Másrészt viszont Brandi élvezte, ha megbámulják, ez a napnál is világosabb volt. Nem azért dolgozott ennyit a testén, hogy aztán kutyába se vegyék. Lassú léptekkel hagyta el a mosdót, élvezve, ahogy Laura szemei végigszaladnak hosszú, izmoktól dagadó lábain, fel egészen feneke rezgő félholdjaiig.
            Laurát már attól eltöltötte a gyönyör, hogy csak nézte. „Meg kell kapnom őt” – gondolta, de közben azt is tudta, hogy mindez lehetetlen. Maga Brandi tette kristálytisztává. Ez a nő pontosan tudta, mit vált ki az emberekből. Férfiakból és nőkből egyaránt.
            Aznap éjjel Laura majdnem kicsinálta Kent szeretkezés közben, próbálva teljesen kiverni a fejéből Brandi Pearsont. De még így is folyamatosan a nőről ábrándozott. Elképzelte, ahogy leveszi róla a bikinit, míg Brandi csábosan mosolyog rá. Elképzelte, ahogy végignyalja a másik nő meztelen testét, végigfuttatva nyelvét a puha fekete bőrrel borított feszes izmokon. A puszta álomtól rátörő orgazmust verte fel, hogy aztán azt hazudja Kennek, csak egy rémálom volt.
            Aztán, pár nappal később, a férfi elmondta neki, hogy Brandi Pearson ismét az egészségcentrumban járt, és róla érdeklődött.
– Azt mondta, megkedvelt – tájékoztatta a férfi. – Arról érdeklődött, hogy rendszeresen jársz-e oda, hogy esetleg összefuthatnátok-e ismét.
– Tényleg?
A szíve hevesen kezdett verni, ágyékát pedig elöntötte a forróság. „Istenem!” – futott át az agyán. – „Ez nem is lehet igaz.”
– Mit mondtál neki? – Próbálta elrejteni az izgatottságát, amennyire csak tudta.
– Azt mondtam, általában keddenként és csütörtökönként tűnsz fel munka után – mondta Ken zavarodottan. Hiszen nyilvánvaló volt a válasz.
– Ó, értem.
Szerda este volt, úgyhogy másnap Laura csak nehezen tudott a munkájára koncentrálni. Már ötkor végzett, de még húsz percig késlekedett, hogy ne tűnjön túl izgatottnak a Brandivel való találkozás miatt.
            Végül, mint kiderült, a másik nő nem is volt ott, amikor Laura megérkezett, és nem is tűnt fel még vagy egy óráig. Laura elszontyolodott, amiért nem történt semmi, amikor végül zuhanyzás után a ruhásszekrényéhez menet belebotlott a nőbe. Ezúttal Brandi rendesen fel volt öltözve, így Laura először meg sem akarta ismerni. Csak azt figyelte, ki ez a vonzó fekete nő, aki Kennel beszélget.
„Ó, istenem! Hiszen ez ő!” – döbbent rá.
Lassan odalépett hozzájuk, miközben az agya végig azon zakatolt, mit mondjon.
– Itt is van – mosolyodott el Ken.
– Hello – mosolygott rá őszintén Brandi.
Nem volt semmi undor, vagy rejtett célozgatás a hangjában. Talán tényleg csak szimpatikusnak találta.
– Hello – söpört ki egy kósza tincset az arcából Laura.
– Örülök, hogy összefutottunk – lelkendezett Brandi. – Épp most ugrottam le egy fél órára edzeni, aztán harapni valamit. Kár, hogy te már mégy is.
– Ó még… várhatok egy kicsit… azt hiszem. – Laura próbált nem túl izgatottnak tűnni.
– Tényleg?
– Hát persze.
– Oké! Akkor megyek átöltözni. Figyelheted, ahogy edzek, ha szeretnéd. Az emberek mindig kíváncsiak, hogy csinálom.
– Örülnék neki – nyelt egyet Laura idegességében.
Alig öt perc múlva Brandi már ki is jött az öltözőből. Ezúttal nem bikinit viselt, hanem egy leharcolt citromsárga dresszt. Laura számára viszont így talán még vonzóbbnak tűnt. Apró, kemény mellei kidomborodtak a feszes ruha alól, hosszú lábai pedig még lélegzetelállítóbbak voltak a sárga anyaggal kontrasztban.
            Laura követte őt a súlyzókhoz, próbálva nem bámulni Brandi lágyan ringó fenekét. Ezel egy időben igyekezett a szexnek még csak a gondolatát is kiűzni a fejéből, ágyéka ugyanakkor csak egyre hevesebben tüzelt. Attól félt, hogy tekintete elárulja, micsoda harc dúl benne.
            Másrészt viszont Brandi nyilvánvalóan élvezte a felé irányuló figyelmet, és, végeredményben, nem is csak Laura volt az, aki bámulta őt. Hiszen ő volt Miss Olympia.
            Egy kisebb tömeg gyűlt össze körülöttük, ahogy Brandi a hátán fekve nyomta ki a súlyokat. Most nem kente be magát a bemutatókra szánt olajjal, pár pillanaton belül azonban barna bőrét beborította a csillogó izzadtság. Izmai megfeszültek, ahogy fel-le emelgette a súlyokat. Combjain csak úgy dagadoztak az erek, Laura pedig töretlenül bámulta szívfájdítóan gyönyörű fenekét, ami ugyanúgy megfeszült, akárcsak a másik nő vágyakozva lüktető puncija.
            Muszáj volt elfordítania a tekintetét, mert úgy érezte, már nem bírja tovább. Ezután Brandi átváltott a Nautilus gépre,[1] belekezdve a munkába, aminek látványa csak mégnagyobb kínzást jelentett Laura számára. Felidéződött benne az álom, ahogy végignyalja a lány bőrét, eljutva testének minden egyes szegletébe. Nem tudta kivetni a képet a fejéből. Vágyott rá. Itt és most. Le akarta nyalni az izzadtságot Brandi megfeszülő testéről, bégigfuttatni a nyelvét a nő karjának dagadó izmain.
            Csak figyelte, ahogy a nő izmai hatalmasra duzzadnak, majd elernyednek, miközben dolgozik a gépen. Arra gondolt, hogy a szeretkezés egy ilyen nővel talán egy halálos ítélettel is felérne.
            Ugyanakkor az is átfutott az agyán, milyen izgató lenne elérni, hogy nyögjön, rázkódjon és ziháljon az érintése alatt.
            Ismét el kellett fordulnia, hogy gátat szabjon feltörni akaró szenvedélyének. Végül Brandi befejezte, és izzadtságtól csillogó tagokkal odalépett Laurához.
– Gyorsan lezuhanyzom – mondta. – Csak egy perc. Megvársz?
Laura némán bólintott. Volt valami a nő hangjában, ami azt sugallta, tényleg szeretné, hogy megvárja őt.
            Amikor ismét feltűnt, húsz perccel később, együtt léptek ki az egészségcentrumból.
– Szeretnél beülni valahova inni egyet? – ajánlotta fel Laura.
– Én nem iszom.
– Ó, persze. El is felejtettem. Így felöltözve meg is feledkezik róla az ember – viccelődött.
– Tudom. Így normálisnak tűnök. Csak nem iszom.
– Rendelhetsz… limonádét is, vagy ilyesmi.
Brandi vonakodni látszott.
– Oké. Harapjunk valamit! Hova szeretsz járni?
Miután elfogyasztották a vacsorájukat a közeli étteremben, Brandi hazavitte Laurát.
– Nem jössz föl egy italra? – ajánlotta fel Laura, mielőtt feleszmélt volna. – Ó, a fenébe is! Már megint! Most biztos azt hiszed, hogy egy alkoholista vagyok.
– Persze hogy nem. De benne vagyok. Úgy értem, továbbra sem iszom, de egy pohárka bor vagy ilyesmi csak nem árt meg. Elvégre, most nem vagyok edzésben.
– Óvatosnak kell lenned, ha nem szoktál hozzá.
– Talán igazad van. Akkor csak egy csésze teát kérek.

2. rész

Catya Washington alias Brandi Pearson
            Mint kiderült, Brandi egy igazán kellemes személyiség volt. Barátságos, nyitott és kellemes társaság. De ugyanakkor görcsösen vágyott a megértésre is, és talán túlságosan is igyekezett jól kijönni Laurával, aki nagyon megkedvelte őt, de egyszerűen nem tudott gátat szabni a fizikai vonzalmának és az agyát elöntő vágyaknak.

            Brandi egy szűk ujjatlan halványsárga felsőt viselt, ami jól kiemelte kemény, kerek melleit, és szabadon hagyta izmos karjait. És, bár elképesztően izmosak voltak, azok mégiscsak szemmel láthatóan egy nő karjai voltak, amelyek szépségükkel teljesen lenyűgözték Laurát.
            Amikor beértek a konyhába, Laura töltött magának egy pohár bort, majd feltett egy kannában vízet a teának, de Brandi váratlanul megállította.
– Ó, nem szükséges fáradnod! Megleszek én azzal a pohár borral. Ennyi biztos nem árt meg.
– Biztos?
– Persze.
Tósztot mondtak újsütetű barátságukra, aztán leheveredtek a kanapéra a nappaliban.
– Volt már valaki, aki… meg akarta érinteni az izmaidat? – szólalt meg Laura pár perc múlva.
– Állandóan – morogta Brandi. – Minden nyomulós barom akivel csak összefutok. Még pár nő is. Meg lennél lepve.
– Nem hinném.
Brandi szélesen elmosolyodott.
– Miért? Te is szeretnéd?
Bár a bor kissé feloldotta a feszültséget, Laura nem igazán tudta, hogyan tovább, így végül csak egyszerűen bólintott, próbálva nem nagy feneket keríteni az ügynek.
– Nos, Laura – mosolyodott el Brandi – a te kedvedért kivételt teszek.
– Miért pont velem?
– Mert kedvellek. Tudod, igazán szép nő vagy. Tökéletes a tested. Akár még versenyezhetnél is vele. Úgy értem, megvannak hozzá az adottságaid.
Tekintetével elismerően mérte végig Laura testét, amitől azokon a borzongás futott át.
            Brandi végigfektette egyik izmos karját a kanapé háttámláján, hogy Laura végigfuttathassa rajta az ujjait, érezve a keményen feszülő izmokat a selymes bőr alatt. Hihetetlenül izgató volt. Amikor elérte Brandi bicepszét, a nő megfeszítette a karját, mire az izmai kidülledtek. Laura csak ekkor eszmélt rá, hogy milyen nehézkesen veszi a levegőt. Talán a bőr alatt feszülő izmok izgatták fel ennyire, de tudta, hogy Brandi még ezek nélkül is hihetetlenül vonzó nő lenne. De ezekkel együtt egyszerűen nem lehetett figyelmen kívül hagyni varázslatos szépségét. Gyorsan elhúzta a kezét, mielőtt túl messzire ment volna, de Brandi megragadta a csuklóját.
– Nem is akarod igazán abbahagyni, ugye? – suttogta? – Nem akarod megfogni a vállizmaimat is? El sem tudod képzelni, mennyit dolgoztam rajtuk.
Mintha megbabonázták volna, Laura kinyújtotta a karját, és megérintette Brandi gyönyörű, jól kidolgozott vállát.
– Tudod, mit szeretnék a legjobban? – duruzsolta Laura, észre sem véve, hogy hangosan beszél.
– Mit?
– Ó… ne is foglalkozz vele!
– Na! – villant fel Brandi sötét szeme, ami kissé már elfátyolosodott a bortól. – Mondd el!
– Semmi különös, csak… volt egy álmom – vallotta be Laura.
– Miféle álom?
Laura visszahúzta a karját és megrázta a fejét.
– Nekem elmondhatod – mondta Brandi mély hangon, Laura kezére téve a sajátját. – Nekem tényleg elmondhatod.
Mélyen Laura szemébe nézett, amiből az valahogy megérezte, hogy Brandi akkor se fog undorodva elrohanni, ha megtudja az igazat. A tekintete azt sugallta, pontosan tudja, mibe csöppent.
– Nem csak megérintettelek – suttogta Laura. – Végignyaltam a tested. Minden apró szegletét. – Nyelt egyet, és mélyen Brandi szemébe nézett. – Az egész gyönyörű testedet.
Brandi beharapta az alsó ajkát, de nem szólt egy szót sem.
– És arra ébredtem, hogy elélveztem – vallotta be Laura.
Hosszú csend telepedett rájuk. Mindketten hallották a másik légzését, ahogy a sajátjukat is. Végül Brandi szólalt meg először.
– Szeretnéd… végignyalni a testem? – zihálta, mire Laura lassan bólintott.
Brandi megmozdította a kanapé háttámláján nyugvó karját, hogy az lassan Laura vállára telepedjen, alkarját egészen közel tolva a nő arcához. Laura lessan elfordította a fejét, kinyújtva a nyelvét, végighúzva a másik nő karjának izmain. Mintha elektromos hullámok szaladtak volna végig a testén.
            Laura visszafordította a fejét és Brandi szemébe nézett, majd ismét a nő dagadó bicepszéhez hajolt, hogy végigfuttassa rajta a nyelvét, míg el nem érte a nő jól kidolgozott vállizmait.
            Hozzájuk nyomta az ajkait, majd csókolgatni kezdte Brandi vállát, áthaladva a halványsárga ruha vállrészén, felfelé haladva a másik nő nyakán, át az arcán, míg végül ajkai el nem érték Brandiéit, hogy azokkal összefonódjanak egy érzéki csókban.
            Laura már nagyon is jól ismerte ezt a fajta csókot. Tudta, hogy minden egyes lány fél abbahagyni, mert fél, hogy nem fogja tudni, mit mondjon utána. De ugyanakkor ez nem a vonakodó kénszer csókja volt, hanem a vad szenvedélyé. Amikor pedig véget ért, Laura gyorsan megragadta Brandi másik karját is, hogy azt is végig nyalja és csókolja.
– Istenem! Még sosem csináltam ilyet – zihálta Brandi. – Soha.
– Tudom – lehelte Laura, miközben ismét a lány ajkaira tapasztotta a sajátjait. – Végig akarom nyalni a tested.
Brandi nem szólt semmit, csak halkan zihált.
– Nem muszáj tovább mennünk, ha nem akarod – nyugtatta Laura.
– Beleőrülnék, ha nem mennénk tovább.
Megcsókolta Laura nyakát, ujjai pedig hevesen kutattak a másik nő felsőjének első gombja után. Mohón pattintotta ki, hogy utána tovább haladjon a következő felé.
– Most biztos azt hiszed, hogy már korábban is csináltam ilyet – csókolta meg Laura torkát.
– Tudom, hogy nem.
Laura kigombolta Brandi felsőjének a nyakát, majd várt, amíg a másik nő kitűrte a ruhadarabot a szoknyájából, és áthúzta azt a fején. Csodálatos, fénylően izmos felsőtestére hosszú árnyékokat vetett a halvány fény. Citromsárga melltartója tökéletes kontrasztot képzett sötét bőrével.
– Istenem! Annyira gyönyörű vagy – morogta, miközben Brandi ismét szájon csókolta, hogy aztán áttérjen a nyakára és a fülére.
– Nem kell bemutatnod – morogta. – Én is ugyanúgy érzek iránta, mint te.
Laura megcsókolta Brandi nyakát, majd a vállait, végigfuttatva kezeit a kemény izmokon.
– De én mást érzek – duruzsolta. – Mert én meg akarlak dugni. Le akarom teperni azt a gyönyörű testedet és addig nyalni és csókolni, amíg bele nem halsz a gyönyörbe.
– Ó, Laura!
Brandi elkezdte leráncigálni a másik nő felsőjét, aki készségesen segített is neki ebben. Aztán Laura átkarolta őt, hogy kikapcsolja a melltartóját. A vékony pántok gyorsan siklottak le Brandi karjain, szabaddá téve Laura kezei előtt az utat a mellei felé.
            Megmarkolta az apró félgömböket, hogy aztán a duzzadt mellbimbókhoz érintse az ajkait. Egymás után szopogatta őket, míg végül Brandi halkan felnyögött, előre lökve melleit a másik lány szájába.
            Aztán ellökte magától Laurát, hogy rá vesse vágytól tüzelő szemeit.
– Te is – zihálta. – Te is.
Átkarolta Laurát, hogy kikapcsolhassa az ő melltartóját is, kiszabadítva a lány érzéki domborulatait, amik épp csak egy hajszálnyival voltak nagyobbak a sajátjainál. Laura lepillantott, ahogy a sötét kezek összezárultak gömbölyű mellei körül, majd hátravetette a fejét, ahogy Brandi ajkai a mellbimbójára fonódtak.
– Ó, Jézusom!
            Élvezte, ahogy Brandi beszívja a mellbimbóit, és a tudat, hogy a lány még sosem csinált ilyet korábban, még jobban felizgatta. A teste saját életre kelt a másik nyelvének és fogainak a munkájától. Végül viszont erőt vett magán, hogy a kanapéra lökje Brandit, teljes hévvel rávetve magát, letépve a szoknyáját és a bugyiját. Azt akarta, hogy Brandi menjen el először, mielőtt felfedezhetné az ő vágyban úszó testét.
            A Karennel és Rinával átélt tapasztalatok nyomán, és azután, ahogy Brandi reagált az érintésére, tudta, hogyan elégítheti ki a lányt minél gyorsabban.
– Ó, kicsim! Annyira vágytam már erre a pillanatra – zihálta, miközben becsúsztatta egyik kezét a lány hihetetlenül izmos combjai közé, szétfeszítve a szeméremajkait, miközben ismét a duzzadt mellbimbóit kezdte szopogatni. – Azt akarom, hogy úgy élvezz el, mint még soha.
Brandi csak megállás nélkül zihált, teljesen átadva a testét Laura kényének-kedvének. A másik nő pedig pontosan tudta, hogy mit csinál. A szájába vette Brandi egyik duzzadt mellbimbóját, beszívva a lány mellének egy részével együtt, miközben két ujja között morzsolgatta a lány csiklóját, és egy ujját mélyen lüktető barlangjába is mélyesztette.
            Brandi gyönyörű, izmoktól duzzadó teste megfeszült, és hevesen rázkódni kezdett. Az arca extatikus grimaszba rándult, ahogy testén végigsöpörtek a gyönyör görcsei, miközben folyamatosan sikoltozott és Laura nevét ordította.
            A görcsök már rég elhaltak, de ő még mindig zihált. Laura viszont eddigre már fölé kerekedett, csókolta és markolászta a testét, végigfuttatva ajkait Brandi izmos hasfalán, becsusszanva a lány combjai közé, hogy nyelve behatolhasson a kéjre éhező barlangba.
            Brandi izgatottan dorombolt, teste pedig kontrollálatlanul remegett Laura nyelvmunkájának köszönhetően. Laura tudta jó, hogy barátnőjét szinte az egekig emeli a szenvedélye, és már csak egy kis rásegítésre van szüksége, hogy átélje a leghatalmasabb gyönyört. Becsúsztatta kezeit Brandi hihetetlenül kemény feneke alá, és megmarkolta az izmos félgömböket, miközben nyelve továbbra is a lány csiklójával játszott. A következő pillanatban Brandi ismét elélvezett. Testét hatalmába kerítette a lefékezhetetlen orgazmus. Minden porcikája remegett, ágyékát pedig követelődzően Laura arcába nyomta.
            A másik nő gyorsan letolta a saját szoknyáját és a bugyiját, miközben egy pillanatra sem hagyta abba annak a mennyei nyílásnak az izgatását. Aztán már a fekete bőrű lány fölött is volt, egyik lábát az övéhez szorítva, hogy benyúlhasson a feneke alá, és az izgalomtól lüktető ágyékot a sajátjához préselhesse. Akárhányszor csinálta ezt, sosem tudott betelni a mennyei érzéssel, akárcsak Brandi, akinek ajkait most egy hosszú, szenvedélyes nyögés hagyta el.
            Vágytól fűtött tekintete Lauráéba fúródott, arcát pedig eluralta a túlfűtött hevület grimasza. Meztelen testük teljes hosszában egymásnak préselődött. Melleik egymásnak feszültek, karjaik pedig összefonódtak, miközben egymás ajkait csókolták, szopogatták, harapdálták, ahogy összepréselődött lüktető ágyékuk egyre közelebb lökte őket a robbanáshoz.
            Brandi nyögött fel először, izgatottan a rá törő gyönyörtől. Ágyékuk szinte összeolvadt, miközben mindkettejük torkából vad sikolyok törtek fel. Laura belemélyesztette ujjait a feszes fenék kemény félgömbjeibe, és még közelebb húzta őt magához, miközben Brandi nyakát csókolgatta, vergődve a lány acélkeménységű karjainak medveölelésében.
            Érezte, hogy pillanatokon belül mindkettőjükre rátör a gyönyör, úgyhogy abbahagyta a lány simogatását, és egyik kezét meztelen testük közé csúsztatta, hogy saját izgatott csiklóját Brandiéhez igazítsa. Aztán ismét megmarkolta azt a hihetetlen feneket, és szenvedélyesen csókolni kezdte a lányt, mielőtt mindenét el nem öntötte volna az orgazmus.
            Mindkettőjük teste remegett a rajtuk keresztüláramló gyönyörtől. Végül, amikor a görcsök kezdtek elmúlni, úgy kapkodtak levegő után, mint a víz alól feltörő fuldoklók. Karjaik és lábaik elernyedtek, a testük elvált egymástól, és még mindig ziháltak a közösen átélt gyönyörtől.
– Istenem! – sóhajtott fel Brandi. – Még sosem volt ilyenben részem életemben.
Laura halkan dorombolva csókolta meg őt.
– Fogadjunk, hogy még többet is ki tudok préselni belőled!
– Többet? – rázta a fejét Brandi. – Általában még ahhoz is húsz perce van szükségem, hogy bármit elérjek. Ha valaki csak egy kicsit hangosabban csukja be az ajtót a szomszédban, már kezdhetem is előröl. És még ha sikerül is, akkor is csak egyszer. Te viszont már háromszor is elérted, hogy elmenjek. Ráadásul ilyen gyorsan egymás után. Te egy igazi csoda vagy.
– Nem inkább, mint te – simított végig a Brandi széles hátát uraló izmokon.
– De akkor is tudod, hogyan bánj velem – suttogta Brandi. – Már korábban is csináltál ilyet, nem igaz?
Laura elpirult.
– Én… volt egy barátnőm azelőtt, akivel… – motyogta zavarodottan.
– Nekem is. De nekem ez…
– Tudom – tapasztotta be Laura azt a gyönyörű szájat egy csókkal. – Neked ez volt az első. Tudom.
– Mindenki azt hiszi, hogy az izmos nők leszbikusok. De én nem. Vagyis… még sosem gondoltam rá, hogy megtegyem. Egészen eddig.
Ismét csókolózni kezdtek, és hamarosan azon kapták magukat, hogy testük megint egymásnak feszül. Laura barátnője melleire tapasztotta az ajkait, Brandi pedig hangosan nyögött a rátörő vágytól.
– Istenem, kicsim! Hogy lehet ez ilyen jó? – zihálta Laura fülébe. – Még az után is, hogy már háromszor elmentem. Hogy csinálod?
– Szeretnéd, ha megpróbálnánk negyedszer is? – morogta Laura.
– Pontosan tudod a választ.
Alig kér perc múlva Brandi ismét felsikoltott a gyönyörtől, meztelen teste pedig ismét íjszerűen megfeszült. Beletelt pár percbe, mire magához tért, de akkor Laura fölé kerekedett, végigcsókolva a másik lány testét, szopogatva a mellbimbóit, míg végül be nem fészkelte magát Laura combjai közé.
– Még… még sosem csináltam ilyet – habozott.
– Csak tedd, amit érzel! – zihálta Laura. Alig bírta türtőztetni magát. Már majd belehalt a vágyba, hogy érezze Brandi ajkait barlangja bejáratánál.
            Amikor pedig a lány ráhajolt, ő majdnem felugrott a rátörő élvezettől. Brandi körberajzolta a nyelvével a szeméremajkait, hogy aztán behatoljon nedves rejtekükbe. Egy ideig csak mozgatta benne a nyelvét, hogy aztán gyengéden rácsapjon a másik lány csiklójára, a gyönyör nyögéseit csalva elő Laura torkából.
            A másik lány hangosan zihálva lökte az ágyékát Brandi arcába, aki erre azzal reagált, hogy megragadta Laura farpofáit, és beléjük furta az ujjait, miközben nyelve ugyanolyan mélyre hatolt a lány nedves barlangjában. Laura egyre kontrollálhatatlanabbul nyögött, ahogy érezte a benne növekvő gyönyört.
– Én… mindjárt… Én mindjárt… – zihálta. Brandi pedig, tudva, milyen közel jár, csak még hevesebben izgatta a csiklóját, míg végül Laura teste meg nem feszült a leírhatatlan extázistól.
            Hangosan sikoltozott, ahogy hullám után hullámban tört rá a gyönyör, míg végül izmai nagy sokára elernyedtek, ő pedig végignyúlt a kanapén. Brandi, még mindig a combjai közt heverve, felmosolygott rá, és végigcsókolta a testét, miközben felcsúszott, hogy átölelje őt.
– Jól csináltam? – suttogta.
– Ó, Brandi… – zihálta Laura, még mindig alig jutva levegőhöz.
– Tetszett, ahogy csináltam? – pirult el a másik lány.
Laurában újra felgyulladt a szenvedély a másik szégyenlősségét látva. Belecsókolt Brandi gyönyörű fülébe, majd végigharapdálta a nyakát.
– Imádtam, ahogy csináltad – morogta. – Azt akarom, hogy csináld még egyszer. És én is akarom. Te annyira erős vagy, de azt akarom, hogy teljesen elgyengülj a vágytól.
– Mmmm! – dorombolta Brandi, miközben ismét megragadta Laura melleit és a szájába vette a bimbóját. – De te még mindig le vagy maradva. Még egyszer el kell menned, hogy utolérj. Én pedig imádom a melleidet. Tudod, nekem is ekkorák voltak, mielőtt edzeni kezdtem volna. A mellbimbóid pedig olyan nagyok… Csak szopogatni akarom őket, amíg csak lehet.
Laura felnyögött, ahogy a fekete lány szenvedélyesen szopogatni kezdte a bimbóját. Tudta, hogy már csak ettől is el tudna élvezni. Már korábban is megtörtént vele. Brandi pedig szemmel láthatóan tudta, mi izgatja fel őt. Tüzetesen átvizsgálta Laura melleinek minden egyes négyzetcentiméterét az ajkaival, izgatva kemény bimbóit, szopogatva őket, és játszadozva velük a nyelvével, míg Laura ismét remegi nem kezdett. Karen és Rina is szopta már a mellbimbóit, de csinálták ők valaha is ilyen jól?
            Már most a csúcs közelében járt, és amikor Brandi egymáshoz préselte a melleit és együtt kezdte izgatni őket, Laura tudta, nem bírja már tovább.
            Hangosan felsikoltott, és a lány nevét kiabálva engedet teret a rá törő gyönyörnek. Brandi a combjai közé tolta az egyik kezét, és ujjai könnyedén megtalálták a lány csiklóját. Keményen szopni kezdte Laura bimbóit, és egyszerre két ujját is a barlangjába tolta. Laura testén pedig újból és újból végigsöpört a gyönyör.
            Összeszorította az ajkait, hogy gátat szabjon a feltörő sikoltásoknak, nehogy felverjék a szomszédokat. Aztán csak egyre halkabban zihált, ahogy a görcsök kezdtek enyhülni.
            Hosszú percekbe telt, hogy magához térjen. Csak feküdtek egymás mellett a kanapén, és suttogva csókolgatták egymást. Végül erőt vettek magukon és felkeltek, de Laura még mindig nem tudta elengedni a másik lányt. Ölelkezve tornászták talpra magukat, miközben Laura kezei ismét utat találtak maguknak Brandi fenekéhez.
– Legszívesebben élve felfalnálak – suttogta.
– Sosem hittem volna, hogy ilyesmit fogok csinálni – vallotta be Brandi. – Sosem hittem volna, hogy a szex ilyen jó is lehet. És persze azt sem hittem volna, hogy valaha is lefekszem egy másik lánnyal. De még sosem éltem át ilyet egy férfival sem.
– Menjünk a hálószobába! Ott sokkal kényelmesebb – javasolta Laura.
A vér még mindig lüktetett az ereiben. Brandi zavartan elpirult, de ennek ellenére is ugyanolyan szenvedélyesen csókolta vissza Laurát.
– Nem hiszem hogy… még egyszer képes lennék elmenni. Négyszer zsinórban… már ez is épp elég volt – kuncogott idegesen.
Laura végighúzta a mutatóujját a lány farpofái között, és megnyalta az egyik fülét. Brandi testén remegés futott végig, amit hangos nyögés követett.
– Fogadni mernék, hogy el tudom érni, könyörögj még egyért – duruzsolta. – Fogadok, hogy még legalább négyszer fel tudlak juttatni a csúcsra a következő tizenöt percben.
– Ó, istenem!
Brandi majdnem összerogyott az izgatottságtól. Gyorsan Laura hálószobájába siettek. Az ágyra vetették magukat, és úgy fogódzkodtak össze, mintha nem kényeztették volna egymást már így is épp elég ideig a nappaliban.
            Brandi csodálatos izmainak és szende természetének a kombinációja csak még jobban feltüzelte Laurát. A lány fölé akart kerekedni, hogy ismét belehajszolja egy tüzes orgazmusba. De azt is el akarta érni, hogy Brandi könyörögjön, és be akarta tartani a szavát.
            Hosszú ideig csak csókolóztak, simogatva egymást és suttogva egymás fülébe. De hamarosan a szenvedély ismét eluralkodott rajtuk, és Brandi felnyögött, ahogy Laura fölé kerekedett, és csókolgatni kezdte izmos hasfalát.
– Istenem! – sóhajtott fel. – Ez olyan jó! Nyomd a melleid a hátamhoz… kérlek!
Miközben végigcsókolta Brandi hátát és vállait, Laura hozzá préselte a melleit, kemény bimbóival karistolva a lány izmait. Brandi minden porcikája remegett a vágytól, ahogy Laura egyre lejjebb haladt, míg végül el nem érte a másik lány gyönyörű fenekét, aminek a látványától már az egészségcentrumban is majdnem állva elélvezett. Brandi felnyögött, ahogy körbefuttatta az ujjait a fekete félholdak körül, és csókolgatni kezdte őket.
– Ó, istenem! – nyögött fel Brandi. – Még senki sem csinálta ezt velem. Ez olyan… jó. Olyan izgató. Csináld!... Folytasd!
Átpillatott a válla felett Laurára, miközben a teste tovább rángatózott. Majdnem ugrott egyet, amikor Laura szétfeszítette a farpofáit, és végighúzta a nyelvét közöttük.
– Ó! Istenem!... Mindjárt… megint… elmegyek – zihálta.
– Én is. Elhiheted – morogta Laura, a másik lány ánuszát izgatva a nyelvével.
Brandi izmos testén remegés futott végig, ahogy Laura nyelve a farpofái között dolgozott. Az izmos félgömbök olyan erősek voltak, hogy amikor az egész teste görcsbe rándult, Laura nem tudott közöttük maradni. Ezt Brandi is tudta, úgyhogy hátra nyúlt és maga feszítette szét őket.
– Ez az! – morogta Laura. – Csináld csak! Csináld csak!
Átnyúlt Brandi lábai között, hogy két ujja közé fogja a csiklóját, miközben a nyelve belemerült a lány fenekébe. Brandi testét pedig erre ismét hatalmába kerítette a gyönyör.
            Laura viszont nem állt meg. Megfordította a lányt, és miközben a nyelve helyét átvette a mutatóujja, ajkaival kezdte izgatni Brandi csiklóját, belehajszolva a lányt egy újabb fenomenális orgazmusba.
            De Laura még mindig nem végzett vele. Miközben Brandi tehetetlenül remegett előtte, ő még egy ujját feltolta a lány szűk fenekébe, és hevesen mozgatni kezdte azt benne. A fekete lány viszont még mindig az előző orgazmus hatása alatt volt, így Laurának most keményebben kellett dolgoznia, hogy ismét feljuttassa őt a csúcsra. Eközben pedig ismét Brandi melleire tapasztotta az ajkait, beszívva a szájába a kemény bimbókat.
            Brandi viszont olyan erős volt, hogy alig bírt vele. Fölé hajolni és izgatni a csiklóját, miközben a melleit szopogatta, olyan volt, mintha egy szabadulni akaró pitont tartana a lábai között. Meztelen testük egymásnak feszült. Körülöttük megtötötte a levegőt a remegés és a zihálás, míg végül egyszerre törtek rájuk az örömöt jelentő görcsök.
            Laurát majdnem széthasította a gyönyör. Ahogy Brandi izmos teste az ágyékához feszült, olyan gyönyöröket élt át, mint még soha életében. És még percekkel utána is csak alig jutott levegőhöz. Szorosan átölelte a lányt, arcát a nyakának hajlatába temette, és menthetetlenül remegett, ahogy a testén végigfutottak a gyönyör hullámai.

3. rész

            Amikor a mindent átjáró hevület végre lecsendesedett, mindketten zihálva terültek el az ágyon, alig bírva felfogni, min mentek keresztül az előző percekben.
– Tudod – kapkodott levegő után Brandi –, azt hittem, hét évnyi testépítés után majdnem minden érzést megtapasztaltam, amit csak ez a test érezni képes. De, a fenébe is, tévedtem. Épp most éltem át öt orgazmust röpke másfél óra alatt. Az utolsó pedig majdnem kicsinált.
– Tudom, hogy érzel – fújtatott Laura, még mindig az átélt gyönyörök hatása alatt.
Lepillantott Brandi combjára, és végigfuttatta az ujjait azon a hihetetlenül izmos testen, ami belehajszolta ebbe a fenomenális extázisba.
– Még sosem szeretkeztem ilyen izmos testtel – vigyorgott. – Bárcsak kipróbáltam volna korábban is!
– Nem akármilyen izmos test – viccelődött Brandi.
– Ja. Tudom. Ez Miss Olympia izmos teste. Olyan test, mint senki másé… Istenem! Úgy kipróbálnám mégegyszer – mondta izgatottan. – Hozzá akarom dörzsölni a puncimat a fantasztikus combodhoz, míg újra el nem megyek… Nem hangzik ez borzalmasan?
– Mmmmmm! Nem hiszem, hogy borzalmas lenne – dorombolta Brandi, a hátára lökve barátnőjét, kimutatva az agresszívabb oldalát. – Ha azt akarod, hogy a combommal elégítselek ki, akkor meg fogod kapni – suttogta túlfűtötten, miközben csókolgatni kezdte Laura nyakát, vállait, és markolászni a lány meztelen melleit, ahogy izmos combjait Laura lábai közé tolta.
Laura szinte azonnal összeszorította a combjait a másik lányé körül. Majd meg őrült a rá törő szexuális hévtől, amit eddig csak nagyon ritkán érzett. Talán csak Karennel néhányszor. Őt magát is meglepte, mennyire felizgult, és milyen gyorsan a csúcs közelébe lendült, alig pár perccel az előző beteljesülés után.
– Istenem! Ha nem hagyod abba, mindjárt felrobban a testem – zihálta. – Csináld… Csináld keményebben!... Keményebben!
A teste úgy lángolt, mintha hónapok óta nem feküdt volna le senkivel. Szemei elhomályosodtak, és már szabályosan könyörgött Brandinek, hogy gyorsítson. Nem érdekelte, mit tesz vele az az izmos test, de már pokolian vágyott a kielégülésre.
            Ez a lány talán erősebb volt bármelyik férfinél, akivel Laurának valaha is dolga volt. Robosztus teste Lauráénak feszült, erős karjai átölelték őt, telt ajkai a melleire fonódtak, miközben vastag combja az ágyékának dörzsölődött. Laura már csillagokat látott a rátörő gyönyörtől.
            Egyszerre ziháltak, miközben Brandi végigfuttatta a kezeit Laura hátán, le egészen a fenekéig. Erős ujjai megmarkolták a farpofákat, és magához rántotta a könnyed testet, hogy vastag combjához préselje Laura ágyékát.
            A másik lány felsikoltott, ahogy a gyönyör hullámai elöntötték a testét. A teste majd szétszakadt az intenzív orgazmustól, ami szinte égette az izmait, míg végül a gyönyörűségtől zokogva fáradtan le nem roskadt az ágyra.
            Brandi pedig csak csókolgatta, simogatta és babusgatta őt, lenyűgözve a hihetetlen szenvedélytől, amit ezzel a lánnyal átélt.
– Ha tudtam volna, hogy ennyire taccsra tesz, nem csinálom ezt veled – suttogta, lecsókolva Laura könnyeit. – Sosem hittem volna, hogy az ilyesmi lehetséges. Sosem hittem volna, hogy a szeretkezés ilyen is lehet.
Laura hevesen megcsókolta őt.
– Ha leálltál volna, azzal kicsinálsz.
– Így is majdnem kicsináltalak.
– Nem is tudom, hogy valaha élveztem-e ekkorát… Azt hiszem, az izmaid tényleg nagyon felizgatnak. A gondolat, hogy a combod a puncimhoz dörzsölődik… Istenem! Már a gondolattól is borsódzik a hátam. Teljesen megőrültem… Újra akarom.
– Biztos vagy benne? – dülledt ki Brandi szeme.
Laura tudta, hogy csak kérnie kell. Ez a hatalmas lány tökéletesen készen állt rá, hogy addig kínozza őt, amíg könyörögni nem kezd neki, hogy fejezze be.
– Várj egy kicsit! – suttogta. – Hadd gondoljam át! Istenem! Az egész testem remeg már a gondolatra is.
Brandi a hátára feküdt az ágyon és magára húzta Laurát. Hevesen csókolóztak, majd a fekete lány morogva lesütötte a szemét. Látszott rajta, hogy akar valamit, de még mindig túl félénk volt hozzá, hogy megkérdezze.
– Tudod, mit szeretnék?
– Mondd el!
– Szeretném, ha valamit megint megcsinálnál. A kedvemért – mosolyodott el Brandi. – Tudod… amikor egyszerre kényeztetted a fenekem és a puncimat.
– Ez az, ami beindít?
Brandi némán bólintott.
– Tetszett, mi? A mocskos mindenedet!
– Majd belehaltam a gyönyörbe. Már a gondolatától is nedves leszek.
Laura elvigyorodott.
– Tudod… – habozott Brandi. – Elég jó seggem van.
– Mesélj róla! – dorombolta Laura, végigfuttatva a kezét a fekete félgömbökön. – Amikor először láttam őket, amikor még nem akartam, hogy tudd, meg akarlak kapni, már az érintésének puszta gondolatától is majdnem elélveztem.
– Tényleg?
– Igen. És attól, hogy csókolom, és nyalogatom, és harapdálom, és…
Brandi megborzongott, a tekintete pedig elhomályosult.
– Megtennéd nekem? – suttogta.
– Persze.
Tekintetük még mindig egymásba fonódott. A mágneses erő, amely egymáshoz vonzotta őket, hogy órákon keresztül szeretkezzenek, még mindig ott vibrált a levegőben.
– Ismertem egy srácot – mondta Brandi. – Nagyon seggbe akart dugni, de én nem engedtem neki. Akkora volt a farka… Talán jól is tettem. Talán meg is ölt volna. De amikor te csináltad… az maga volt a mennyország.
Laura végigcsókolta a testét, amíg a lány beszélt, de amikor elérte a megduzzadt mellbimbókat, Brandinek el kellett hallgatnia. Szavai helyét átvette a kontrollálatlan nyögés. Megragadta Laura fejét, és miközben a teste megfeszült, a lány arcába tolta a melleit.
– Szopjad!... Szopjad keményebben! – zihálta.
Laurának pedig nem kellett több bátorítás. Nyelve körbe-körbe járt a megduzzadt mellbimbók körül, miközben lágyan harapdálta azokat. Aztán megragadott egy párnát, hogy Brandi formás feneke alá tolja, épp a megfelelő pozícióba igazítva a punciját és az ánuszát.
            Kényelmesen elhelyezkedett a hatalmas, izmos combok között, és végigfuttatta egyik ujját a nyílás mentén.
            Brandi hangosan felnyögött, de még mielőtt igazán felkészült volna, Laura mutatóujja belemélyedt a fenekébe. A teste megfeszült, izmai pedig szinte már sikoltottak a gyönyörtől.
            Laura vadul mozgatta benne az ujjait, miközben csókolgatta, és enyhén harapdálta a lány farpofáit, amitől az a falra tudott volna mászni az élvezettől. Minden porcikája remegett, és megállás nélkül könyörgött Laurának, hogy gyorsítson.
            Laura pedig nyalni kezdte barlangja bejáratát, miközben még egy ujját feltolta a kitáguló ánuszba, könnyeket csalva Brandi szemébe.
            A fekete lány már könyörgött barátnőjének, hogy segítse át a gyönyör birodalmába, Laura viszont visszakozott. Tudta, hogy tehetné a dolgot még élvezetesebbé. Egy ideig csak gyengéden kényeztette a lány fenekét, hogy aztán, amikor érezte, hogy Brandi már menthetetlenül száguld a csúcs felé, ismét rávetette magát a puncijára, és ajkai közé vette a lány csiklóját.
            Alig volt szükség pár pillanatra, hogy az izmos test megfeszüljön az extázistól. Brandi felsikoltott, ahogy a görcsök uralmukba kerítették a tagjait. Laura viszont nem állt le. Tovább mozgatta az ujjait a szűk fenékben, nyelve pedig vadul körözött Brandi csiklója körül, addig tolva ki az orgazmust, amíg csak lehet. Aztán végül a hatalmas test ismét elterült a matracon, még mindig rázkódva a gyönyör utóhatásaitól.
            Arcát beborították a könnyei, miközben csak kapkodta a levegőt.
– Istenem, Laura! Egyszer még megölsz – zihálta.
– Szóval azt szeretnéd, ha abbahagynám? – duruzsolta a másik lány.
– Az igazat megvallva, nem. A tudat, hogy el tudod érni, hogy akárhányszor elmenjek, nem számít, milyenek a körülmények, egyszerűen fenomenális.
– Ó, kicsim! A pasik elfáradnak, mi viszont soha. Mi nem.
– A barátom… Ó, igen. Nem mondtam még, hogy van egy barátom, ugye? Mike. Ő is testépítő. Egyik alkalommal ötször egymás után megdugott, de csak az első alkalommal élveztem el. Utána csak színleltem.
Laura megcsókolta őt, még mindig túlhevülten a vágytól.
– Nekem nem tudod színlelni – suttogta. – Egyszer, észreveszem. Kétszer, nem lenne rá esélyed, mivel el tudom érni, hogy elélvezz, még akkor is, ha te sem hiszel benne.
– Ezt majd be kell bizonyítanod egyszer – mosolygott Brandi, továbbra is levegő után kapkodva.
Egy kis szünetet tartottak, amíg megvacsoráztak, ittak még egy bort és beszélgettek. Laura kölcsönadta Brandinek az egyik régi köntösét. Reménykedett benne, ha mindketten eltakarják magukat, talán kevésbé éreznek rá késztetést, hogy rávessék magukat a másikra. De Brandi izmos teste még a köntös vékony anyagán keresztül is kidomborodott, amit Laura csak nehezen tudott figyelmen kívül hagyni.
            Odalépett a konyhaszéken ülő lányhoz hátulról, átkarolta őt, és benyúlva a köntös alá, megmarkolta Brandi kicsi de formás melleit, addig szorongatva őket, izgatva nagy mellbimbóit, míg a lány szemében ismét fel nem lobbant a vágy.
– Ó, kicsim!... Annyira vágyom rád – morogta Brandi.
Laura megkerülte őt, betérdelt Brandi vastag combjai közé, félrehajtotta az elnyűtt köntöst, és rátapadt Brandi mellbimbójára, keményen szívogatva azt, amitől a lány hangosan nyöszörögni kezdett.
            Aztán, tudtában annak, hogy mennyire könnyen el tudja érni, hogy elélvezzen, rávetette magát Brandi puncijára, addig izgatva a lány csiklóját, míg annak teste kontrollálatlanul rázkódni nem kezdett. A szék egy hirtelen reccsenéssel összeroskadt alatta, és mindketten a földre zuhantak. A pohár semmitől nem zavartatva elgurult a padlón, miközben Brandi lehunyt szemmel vonaglott, száguldva az ujjabb orgazmus felé.
            Amikor véget ért, feltápászkodott a földről, és magához vonva Laurát, hálásan betapasztotta a száját a sajátjával.
– Hogy is bírhatom ki veled? Te csak… addig kínzol, amíg tucatszor el nem megyek.
Maró szavait viszont meghazudtolta a szemeiben fénylő boldogság.
– Szeretnéd, ha abbahagynám? – kérdezte Laura ártatlan hangon.
– Sosem hagynám, hogy abbahagyd.
– Arra vágyom, hogy megint ledönts és a magadévá tegyél – suttogta Laura a vágytól fátyolos hangon.
Érezte, hogy forró nedve végigcsorog a combjai belsején.
– Sosem kaphatnék eleget belőled. És ez megrémít.
Brandi felállt, és megfogta Laura kezét, hogy kivezesse a konyhából, a nappalin át a hálószobába.
– Én sem kaphatok eleget belőled – mondta, sietősen lerángatva Lauráról a köntösét, végigfuttatva ujjait a lány meztelen testén.
Laura magához vonta őt, és hevesen csókolni kezdte, hogy aztán a nyakát és a mellbimbóit kezdje harapdálni. Brandi letelepedett egy könnyű székre, és az ölébe vonta a lányt.
– Most legyél gyengéd! – kérte Laurát. – Kezdjük gyengéden!
Laura felmordult, és előre-hátra kezdte mozgatni nedves punciját Brandi izmos combján, aki az egyik karjával átölelte őt, a másikkal pedig a mellét tartotta, amit lassan szopogatni kezdett. Laura egyre hevesebben mozgott rajta, beharapva az alsó ajkát, ahogy testében ismét feltámadt a szenvedély.
            Brandi kezei most lecsúsztak barátnője derekára, hogy maga diktálja a tempót, ahogy a lány ágyéka a combjához dörzsölődik. Laura teste pedig már kontrollálhatatlanul remegett a vágytól, melleit pedig Brandi arcába nyomta.
            Brandi felemelkedett a székből és könnyedén megemelte Laura könnyű testét, pár lépéssel átaraszolva vele az ágyhoz. A hátára fektette barátnőjét, hogy most ő vesse át az egyik lábát a másik lány combján. Az arca grimaszba rándult, ahogy most az ő tüzelő ágyéka dörzsölődött Laura combjához.
            Laura körmei a hátába fúródtak, miközben a torkát artikulálatlan nyögések hagyták el. Brandi pedig nem fojtott vissza semmit. Izmos teste hevesen vonaglott a vágytól, amitől Laura minden porcikája megfeszült, és végigsöpört rajta a gyönyör hulláma.
            Brandi sem maradt le sokkal mögötte. Ujjai belemélyedtek Laura testébe, izmos combja nekifeszült a lány ágyéjának, összepréselve a csiklóját.
            Ez alkalommal az élvezet olyan heves volt, hogy Laura egy pillanatra el is vesztette az eszméletét, miközben Brandi fölötte tobzódott az extázisban.
            Amikor magához tért, a teste úszott az izzadtságban, lüktető ágyéka pedig tocsogott a nedveiben.
            Amikor a görcsök elmúltak, a két test egymás mellé roskadt. Halkan ziháltak, miközben az öröm könnyei áztatták az arcukat, fáradt testük pedig égett az átélt gyönyöröktől. Alig bírtak mozdulni. Mindkettőjük teste ragadt a másik nedveitől, és mindketten igyekeztek annyira emlékezetükbe vésni ezt a csodás pillanatot, amennyire csak lehet.
– Azt hiszem, le kellene állnunk ezzel – szólalt meg végül Brandi fátyolos hangon, felülve Laura mellett, megsimogatva a lány oldalát. – A végén tényleg kicsináljuk egymást.
– Tudom – bólintott Laura.
Ő is felült, és gyengéden megcsókolta a másik lányt.
– Átéltám pár igen erős orgazmust már életemben – suttogta Laura. – De ahhoz Miss Olympia kellett, hogy elérjem z igazit.
Brandi elmosolyodott és megsimogatta az arcát.
– Sosem éreztem még semmit, ami akár csak megközelítette volna ezt – suttogta. – De, kislány, veled kefélni kimerítőbb, mint kétszáz kilót emelgetni.
Vonakodva bár, de öltözni kezdtek, de még miután végeztek sem voltak képesek elhagyni a hálószobát. Laura ismerte ezt az érzést. Tudta, mindketten attól tartanak, ha elhagyják ennek a csodás élménynek a helyszínét, soha többé nem térnek már vissza újra így ketten.
– Nem akarom, hogy elmenj – suttogta Brandinek, miközben megcsókolta őt. – Le akarok feküdni veled újra.
– Tudom – zihálta a másik lány. – De nem lehet. Nézd csak meg, mi történt velünk!
– Még sosem élveztem ennyire.
– Én sem. De szeretném megérni a holnapot.
– Holnap? Egy hét múlva? Nem kell folyton ezt csinálnunk.
– Tudom. De hogy állhatnánk meg?
Laura szemei könnyel teltek meg.
– Kérlek, ne sírj! – csókolta le Brandi az arcáról a kövér könnycseppeket. – Biztos vagyok benne, hogy képtelen is lennék sokáig távol maradni tőled.
Viszont miután elment, Laura nem tudta visszatartani a könnyeit. Legalább húsz percig sírt, hogy aztán belemerüljön egy kád forró vízbe, saját kezét csúsztatva a combjai közé, addig masszírozva az ágyékát, amíg a rá törő extázis fel nem idézte Miss Olympia emlékét az ő csodás combjával.




[1] Nautilus gép: Nem tudom, ennek mi a neve magyarul. Az angol azt az edzőgépet hívja így, aminél egy székre kell leülni, és a fejed fölött lógó kart húzogatni le-fel, amit egy csigán átvetett kötél köt össze a megemelendő súlyokkal.

6 megjegyzés:

  1. Basszus, ez nagyon-nagyon brutál! Mármint jó értelemben. Eszméletlen mit tud művelni egymással két nő. Habár még a töredékéhez hasonló élményem sem volt még soha, de azt tudom, hogy egy jó szeretkezés után milyen nehéz felöltözni és menni tovább. Nagyon jó ez a történet is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most megleptél.
      Te lettél volna az utolsó, akiről feltételezem, hogy ez tetszeni fog. Valamiért nem illik ez a történet ahhoz a képhez, amit kialakítottam rólad. De persze alig ismerlek még, szóval...
      Hát igen. Hozzám is inkább az érzelmes, gyengéd, bár kis "komiszságokkal" tarkított szeretkezés áll közel, mint az ilyen kemény, tűzoltásszerű szex. Laura kalandjai is inkább az összes történetet egybeolvasva kirajzolódó történeti szál miatt tetszenek.
      De örülök, hogy neked is elnyerte a tetszésedet.

      Törlés
    2. Háát, hogy őszinte legyek, nem alkottál rossz képet rólam. Nem áll hozzám közel ez a történet, az én szívemet B és Johannie rabolta el. Sokkal inkább Laura személyiségét, viselkedését boncolgatom, és valóban az összes eddigi részt egybevéve kialakult kép az, ami mégis tetszik ebben a történetben. Mint már említettem nálam a szex minden esetben szeretkezés, ami persze nem zárja ki a túlfűtött vágyakat, a mindent elsöprő szenvedélyt. És ebből kifolyólag inkább az olyan történeteket, filmeket szeretem, ahol szintén ez köszön vissza.

      Törlés
    3. Majd az is szívesen meghallgatom egyszer, mire jutottál Laurával. :)
      Alkalom lesz még rá bőven, mivel ez egy marha hosszú sorozat (már 13 éve írja a szerző és több mint 350 fejezete készült el), fordítani pedig csak akkor fordítom, amikor már nagyon vágyom egy kis vad szexre egy történetben. (Pl. most, amikor a gyilkosban fejezetek óta nem nagyon történt semmi erotikától túlfűtött.) Vagyis nem túl gyakran. :) Szóval ez a történet fog még csurranni-cseppenni egy ideig, hacsak meg nem unom, amire kicsi az esély, vagy rám nem szóltok, hogy most már elég belőle. :D

      Törlés
    4. Oké, majd egyszer kifejtem Neked. :)
      Hm, jobban örülnék, ha Johannieból lenne ilyen hosszúságú történet, de igazad van. Ha már hiányzik a vad szexualitás, akkor olvasom Laura, vagy B kalandjait! ;)
      Megunni nem hiszem, hogy meg fogjuk, mert jól tálalod. :)

      Törlés
    5. Azért a kettő között van különbség. "A wilmingtoni hasfelmetsző" és az "A gyilkosnak két arca van" regények. Azokat nem lehet a végtelenségig nyújtani. Persze mindig lehet új regényt írni ugyanazzal a főszereplővel. Az író ígért is egy harmadik regényt, az viszont sajna nem készült el. De van még egy regénye, ahol Johnnie bár nem főszereplő, de előkerül. A gyilkos után tervezek annak nekiállni. Laura kalandjai viszont kis történetek sorozata. Kb. egy nagyon leegyszerűsített, banalizált élettörténet. Egy kvázi szexnapló, ami egymáshoz kötődő, de mégis különálló történeteket tartalmaz. Ezt pedig lehet akármeddig húzni. Csak az szab határt, hogy az olvasók mikor unják meg, illetve azért az talán egy idő után már hiteltelen lesz, hogy már 13 éve megy a sorozat, és Laura még mindig ugyanannyi idős. (Nem tudom, hogy öregszik-e, mert én még olvasással se jutottam a 40. fejezetnél messzebb.)
      Mindenesetre örülök, hogy tetszik, és várom majd az elemzést. Akár itt, akár egy későbbi résznél. :)

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]