2012. július 8., vasárnap

Ruby

Fülszöveg helyett: Ruby Costello számára az egyetem magát a szabadságot jelenti. Nem csak azért, mert így végre kiszakadhat a családi fészekből, de azért is, mert, reményei szerint, az egyetemen nyíltan vállalhatja majd leszbikusságát. A dolgok azonban nem mennek ilyen egyszerűen, mivel az első ember, akibe Ruby belezúg a szobatársa, Holly, aki hamarosan egyre följebb kapaszkodik az egyetemi táplálékláncban, és nem győzi kellőképp kihangsúlyozni ellenérzéseit a leszbikusokkal szemben.

Írta: YKN4949
Fordította: Sinara

******************************************************************
 
– Szeretlek, kicsim – mondta Mildred könnyes szemmel. A lánya átkarolta őt, és szorosan hozzá bújt.
– Én is szeretlek, anya – küszködött ő is a könnyeivel. Az ajtóhoz kísérte anyját, majd ismét ránézett.
Ruby Costello még egyszer átölelte anyját, mielőtt végül becsukta volna mögötte az ajtót.
            Ruby-nak nem volt az a kifejezetten nehéz élete. A szülei még mindig együtt voltak, és szerették egymást. Az egyetlen dolog ezen a világon, amit jobban szerettek egymásnál, az ő volt. Ezen túl, egy kis vidéki városkában nőtt fel, aminek alig volt kétezer lakosa. Sok barátja volt, és végzős korában a középiskola bálkirálynőjének is megválasztották. Egy igazi szépség volt hosszú hollófekete hajjal és világos bőrrel. Elegáns arcán még kissé görbe orra is jól mutatott szürke szemei és telt ajkai mellett. Szempillái szokatlanul hosszúak voltak, amik csak nagyobbnak láttatták szemeit. Egész lénye igencsak vonzó volt. Alacsony volt, viszonylag kisméretű mellekkel, de mindezt ellensúlyozták hosszú lábai és feszes hasfala. Testfelépítése még mindig inkább kislányos, mint nőies jegyeket mutatott.
            Mindezek mellett Ruby szabadnak érezte magát. Teljes mértékben szabadnak. Tizennyolc éves volt, első éves az egyetemen, és kollégista. Többé nem kellett engedelmeskednie a szülei által rákényszerített szabályoknak. Végre, nagy sokára, nyíltan élhette a leszbikusok életét, és többé nem volt senki, aki ezt megtilthatta volna neki. Már csak abban reménykedett, hogy egyszer elég bátorságot tud majd gyűjteni ahhoz, hogy hazamenjen, és mindent elmondjon a barátainak és a családjának is. De ez most egyáltalán nem érdekelte. Szabad volt, és ki akarta élvezni.
            Körbenézett a lakásában, és csak most vette észre, milyen kicsi és kényelmetlen is az. De a semminél jobb volt. Két ágy volt a hálószobában. Mindkettő elég kicsi volt, de így is kitették együtt majd a szoba felét. Ezen kívül csak két asztal és két ruhásszekrény volt a szobában, ami viszont épp elég volt ahhoz, hogy végül csak alig néhány négyzetméter fedetlen terület maradjon. Nem volt függöny, és a fehér fal is csupaszon virított előtte. Úgy nézett ki, mint egy börtön, de Ruby-nak mégis a szabadságot jelentette. A saját felét már kidekorálta. Leterített egy rózsaszín ágyterítőt a fekhelyére nagy zöld párnákkal, és befedte a falat a kedvenc zenekarai posztereivel. Már az új számítógépét is összeszerelte. Most már nem volt másra szüksége, csak egy szobatársra. Vasárnap este volt, és az órák már másnap kezdődtek, szóval nincs sok idő hátra. A másik lánynak is hamarosan meg kell érkeznie.
            Egy ideig csak ült és várakozott. Aztán elunta magát, és bekapcsolta a tévét. Leellenőrizte az órarendjét újra, újra és újra, mert túl ideges volt, hogy véletlenül el fog késni másnap. Beleolvasott az egyik könyvébe, mert az rajta volt az egyik hétfői órája olvasmányjegyzékén. Végül pedig már arra figyelt fel, hogy odakint besötétedett. Azt tervezte, hogy még elmegy körbenézni a kampuszon, vagy csak találkozni a többiekkel, de túl ideges volt. Minden sokkal könnyebb lenne, ha itt lenne már a szobatársa. Hülyén érezte magát. Talán azért, mert végre nyíltan akarta vállalni a szexuális beállítottságát.
Misty Copeland alias Ruby Castello.
            Végül, amikor már azon volt, hogy el is felejti az egészet, egy ideges lány lépett be a szobába. Ruby-nak a lélegzete is elállt. Ez a lány egyszerűen gyönyörű volt. Hosszú, egyenes szőke haja és gyönyörű barna bőre volt. A haja zilált volt, az arca pedig elkínzott, ahogy próbált számtalan táskáját egyensúlyozva bevánszorogni. Angyali arcát hatalmas kék szemei uralták, amik széles ajkakkal és apró orral párosultak. Olyan teste volt, mint egy modellnek. Magas volt és karcsú, ami csak még jobban kiemelte méretes melleit. Alakját viszont eltakarták a táskák, így kissé görnyedté és groteszké téve. De a belőle áradó szexuális vonzerőt ez sem tudta elfedni. Ruby első látásra belehabarodott. A lány pedig, amikor végre lepakolta a táskáit, Ruby-ra nézett, és elmosolyodott.
– Hello! Biztos te vagy a szobatársam. Én Holly vagyok – mondta völgyvidéki akcentussal,* ami párosulva ruházatával, márkás táskáival és csillogó ékszereivel, elárulta Ruby-nak, hogy egy igencsak tehetős lánnyal áll szemben.
– Én Ruby vagyok – válaszolta. Kissé zavarban volt, amiért ilyen messzemenő következtetéseket vont le a lány akcentusából.
– Segítenél ezeket elpakolni? – kérdezte a lány kedvesen, Ruby pedig szó nélkül ugrott, hogy együtt pakolják ki Holly fehér ágyterítőjét és fekete párnáit, a falat pedig festményekkel takarják be. Munka közben beszélgettek. Megtudta, hogy Holly Kaliforniából jött, ahol az apjával és annak második, sokkal fiatalabb feleségével élt együtt. Megtudta, hogy a lány nagyon népszerű és jómódú, ugyanakkor egy kicsit egoista is. De Ruby ennek ellenére csak még jobban belezúgott. Lenyűgözte Holly határozott személyisége és ragyogó szépsége.
Nem kérte semmire Ruby-t, de ha mégis, nyilvánvalóvá tette, hogy ez nem kérés. Ugyanakkor mindezt végtelen kedvességgel tudta előadni. Általában úgy viselkedett, mintha oda se figyelt volna arra, amit mondanak neki, de azzal, hogy később visszautalt ezekre, mindig mosolyt tudott csalni Ruby arcára. Ha sikerült győztesen kijönnie egy vitából, győztes mosollyal hozta a világ tudtára örömét, ha viszont alulmaradt, azt már-már sértő közönnyel kendőzte el. Ezen túl tudatában volt a saját vonzerejének, amit sosem mulasztott el felhasználni is. Ezt pedig Ruby már az első két együtt töltött órájuk alatt megtapasztalhatta.
– Szóval, nincs kedved kimenni, hogy bemutatkozzunk a többi lánynak az emeleten? – kérdezte Holly, Ruby pedig boldogan bólintott. Együtt sétáltak körbe a kollégiumban, megismerkedve a többiekkel. Ruby-nak az az érzése támadt, hogy lassan Holly kísérőjévé degradálódik, eltűnve a lány árnyékában. Hamar megismerkedtek minden lánnyal az emeleten, és néhányukat meg is hívták magukhoz.
Az este nagyon kellemesen telt. Volt alkalmuk megismerni legalább öt nagyon helyes lányt az emeletükről. Ruby néha szükségét érezte, hogy felvilágosítsa őket leszbikusságáról, de aztán ismét zavarba jött. Már arra gondolt, hogy túl félénk ahhoz, hogy megtegye. Talán nem is változik annyi minden azzal, hogy eljött otthonról. Azonban görcsösen reménykedett benne, hogy nem ez a helyzet. Most viszont inkább csak arra koncentrált, hogy minél több barátot szerezzen. Az világos volt, hogy kettejük közül Holly a főnök. Szabályosan a vonzáskörébe vonta Ruby-t. A lány azonban szerencsére nem merült el benne teljesen. Valójában egy szürke kisegér álcája mögé bújt, de kedves lány, Mary, akivel órákig ücsörögtek Ruby ágyán beszélgetve.
            Végül a többi lány elment, és Ruby és Holly ismét egyedül maradtak a szobájukban. Mindketten idegesek voltak a következő nap miatt, úgyhogy nem tudtak aludni. Csak feküdtek, és bámulták a plafont, amíg végül újra nem kezdődött a beszélgetés köztük.
– Ideges vagy? – fordult Ruby az oldalára, hogy a szobatársára nézhessen.
– Azt hiszem – válaszolta Holly közömbös hangon. Egy pillanatra sem vetette le higgadt álarcát.
– Én igen – mondta Ruby. Sosem tudott jól hazudni. Sosem csapott még be senkit életében, és egy idő után már nem is próbálkozott.
– Ja – szólalt meg ismét Holly. Kényelmetlenül érezte magát a társalgás iránya miatt, úgyhogy unalmat színlelt. – És, mit gondolsz a többi lányról?
– Mind jófejnek tűnnek. Úgy értem, talán elmehetnénk valahova együtt jövő hétvégén, hogy jobban megismerjük egymást.
Ruby komolyan beszélt, habár ritkán találkozott olyasvalakivel, akit nem kedvelt meg azonnal.
– Szerintem az a Kelly lány egy hatalmas ribanc. Te nem így gondolod? – mondta Holly hirtelen, Ruby pedig megrettent. Annyira meglepte a lány indokolatlan offenzív viselkedése, hogy muszáj volt egyet értenie. Holly utána elhordta mindennek az összes lányt, akikkel együtt töltötték az estét, rámutatva a hibáikra, teljesen szétszedve őket. Ruby borzalmasan érezte magát, de végig csak helyeselt. Sőt. Ő is részt vett a dologban, és sorolta a dolgokat, amiket maga sem gondolt komolyan, de úgy érezte, muszáj kimondania. Valamennyire még élvezte is. Holly a legrosszabbat hozta ki belőle, de ő élvezte.
– Aztán ott van az a Mary lány – forgatta a szemét Holly. Ruby ránézett, és ismét zavarba jött. Tényleg jól kijött Mary-vel, és remélte, hogy barátok lehetnek.
– Mi van Mary-vel? – kérdezte Ruby, próbálva minél kevesebb érzelmet vinni a szavaiba.
– Mondjunk csak annyit, hogy teljesen rád mozdult! – lódította át a haját az egyik oldalról a másikra Holly, ami teljesen lenyűgözte Ruby-t.
– Ezt meg hogy érted? – pirult el Ruby.
– Csak azt mondom, hogy az a lány totál leszbikus – vonta fel a szemöldökét Holly, és Ruby-ra bámult.
– A ringyó – fújt Ruby, belül viszont zokogott. Mintha saját magát árulta volna el. De legbelül arra vágyott, bárcsak a kedves kis Mary tényleg szemet vetne rá. Nem tudta, mit gondoljon mindazok után, ami eddig történt, de még mindig reménykedett benne, hogy jól fogja érezni magát ezen az egyetemen.

***

            Másnap elkezdődött a tanítás. Ruby azonnal megkedvelte az egészet. Rögtön elszállt minden kellemetlen érzése az előző este miatt. Később összefutottak néhány lánnyal az órákról, és együtt mentek ebédelni. Ruby imádta az óráit, és kedvelte a többieket is. Úgy érezte, mintha ez a rengeteg ember mind a barátja lenne. A következő napokban Ruby, Holly és a többiek kezdték felvenni a napi rutint. Együtt jártak órára, és együtt ebédeltek. Együtt beszélgettek és szórakoztak. Órák, aztán irány a kollégium és tévéztek, leckét írtak, vagy csak elütötték valamivel az időt.
            A hétvégén mind együtt ruccantak ki szórakozni. Holly-nak volt egy idősebb barátja, aki bevitte őket a legjobb bulira, ahol leihatták és kitombolhatták magukat. Ruby úgy érezte, végre azt csinálhatja, amiért erre az egyetemre jött. Már a középiskolában is iszogattak, de most igazán élvezte, hogy kirúghat a hámból a barátaival. Amolyan igazi egyetemista dolognak tűnt az egész. Pár hét alatt kis csapatuk elérte maximális létszámát. Néhányan elmaradtak, de még többen jöttek, míg végül öten maradtak, Ruby, Holly, Mary, Jessica és Andrea, akik mindenhova együtt jártak. Vidám kis klikket alkottak, Ruby pedig mindannyiukat imádta. És mindannyian elfogadták Holly-t vezetőjüknek.
            Esténként Holly és Ruby folytatták a többi lány kibeszélését a hátuk mögött, Ruby pedig egyre hitványabbnak érezte magát emiatt. Nem igazán szerette, hogy ezt csinálja, és ritkán gondolta komolyan, amit mondott. De mindig ott volt, sorolva a rettenetesebbnél rettenetesebb dolgokat, kacagva Holly-val a többieken. Minél többet csinálta ezt, annál kellemetlenebb érzései támadtak Holly irányában. Még mindig jobban kívánta őt minden másnál ezen a világon, de már nem volt benne biztos, hogy kedveli-e is őt. Szerette őt, akarta is, ami még rosszabbá tette a dolgot.
            A hetek teltek, és ő még egy léleknek se vallotta be, hogy leszbikus. A dolognak viszont csak a fele volt azért, mert nagyon vágyott rá, hogy itt lehessen, és még mindig elég félénk volt. Félt attól, hogy a magabiztos, népszerű középiskolás lányból egy lógós, zárkózott leszbikus lesz. A bűntudata kezdett eluralkodni rajta. Egy este, amikor Holly-val az ágyukban feküdtek, már nem bírta tovább.
– Láttad, mit csinált Mary múlt éjjel? – kérdezte Holly az előző éjszakai bulira utalva.
– Nem. Mit? – fordult felé Ruby. Mindig zavarba jött, ha Mary került szóba világosbarna hajával és apró, szexi testével. Ruby rendkívül tisztának és gyönyörűnek találta, de hiányolta belőle Holly ribancos viselkedését. De még így is Mary volt a legközelebbi barátja, és nem tetszett neki, amit Holly mondott róla.
– Teljesen leitta magát. – Ez még nem jelentett sokat, hiszen mind ezt csinálták. – És odáig ment, hogy megcsókolt egy lányt. Megmondtam neked, hogy egy rohadt kis leszbi ribanc. De én nem mondtam semmit.
– Persze – válaszolta Ruby már szinte önként. Azon gondolkodott, hogy majd minden hetero lány, akit ismer, csókolózott már lánnyal, hogy heccelje a fiúkat, és azon merengett, miért tekinti Holly másnak Mary-t.
– Pedig nagyon helyes lány – tette hozzá Holly. – Úgy értem, megkaphatná bármelyik srácot, ha akarná.
– Miért olyan rossz leszbikusnak lenni? – mondta ki Ruby mielőtt végiggondolta volna. Holly horkantott egyet.
– Komolyan beszélsz?
– Úgy értem… Ha nem mozdult rád, miért zavar? Úgy értem, nekem tetszene – hazudta Ruby –, de nem bánt ezzel senkit.
– Nem kell, hogy rám mozduljon ahhoz, hogy undorodjak tőle – fordult el Holly. – Már kezdem azt hinni, te is egy mocskos leszbi vagy.
– Még csak az kellene – színlelt kacagást Ruby. Talán kissé túl is játszotta magát, de Holly nem tűnt észrevenni.
– Úgy értem, én is csak egy kis ribanc vagyok, de ha bárkiről megtudnám, hogy leszbikus, azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot – mondta Holly. – No mindegy. Jó éjszakát! – fordult a fal felé, és azonnal elaludt. Ruby teljesen ledöbbent. A legrosszabb érzései igazolódtak be. Ha továbbra is Holly barátja akart lenni, heteronak kellett tettetnie magát. Megint ott tartott, mint a középiskolában. Hirtelen mély depresszió szakadt rá, ahogy a fal felé fordult. Csak azt remélte, hogy Holly nem hallja, ahogy álomba sírja magát.

***

            Másnap a lányok mind Holly és Ruby szobájában voltak, felkészülve az aznap esti partira. Szombat volt, ami azt jelentette, hogy egy igazán nagy partira számíthatnak. A vasárnapot általában azzal töltötték, hogy rendbe szedjék magukat a másnapi órákra. Mind a legjobb ruhájukba öltöztek fel, és mind próbáltak a lehető legszexibbnek tűnni. Mint mindig, egyértelműen Holly volt a legvadítóbb. Ruby viszont túl depressziós volt ahhoz, hogy kimozduljon.
– Gyerünk már, Ruby! Kapj magadra valamit, és induljunk! – mondta Holly.
– Most nem – erőltetett nyugalmat magára Ruby. – Nem érzem jól magam, és még amúgy is tanulnom kell hétfőre.
Holly csak a szemét forgatta.
– Tudom, mikor hazudsz – tette csípőre a kezét.
– Nem hazudok.
– Mindegy is. Nincs időm erre. Gyerünk! Menjünk! – mondta a többieknek, és az ajtó felé indult. Csak Mary állt meg egy pillanatra.
– Komolyan, Ruby, mi a baj? – kérdezte lágyan. Egy pillanatig Ruby alig bírta ki, hogy ne mondjon el neki mindent, de nem tehette.
– Jól vagyok. Menj csak szórakozni! – küldött felé egy bíztató pillantást. Mary hitetlenkedve nézett rá, de aztán végül mégis az ajtó felé indult.
– Egy igazi drámakirálynő – morogta Holly, amitől Ruby csak még rosszabbul érezte magát. Az ágyra vetette magát, és sírva fakadt. Miért történik ez vele?
Minden hétvégén velük bulizott az év kezdete óta, és alig maradt egyedül. Nem tudta, mit csinálhatna most. Egy ideig a barátaira gondolt, de egyre rosszabbul érezte magát, ezért inkább elterelte a figyelmét. Átöltözött a pizsamájába, ami egy fehér trikót jelentett melltartó nélkül és egy kék bokszeralsót. Egy ideig tévét nézett, próbálva rendbe rakni az érzéseit, és kiverni a fejéből a rossz gondolatokat. Nehezebb volt, mint gondolta. Végül visszatért a leszbikusságról való gondolkodásra. A lányokra gondolt, és azonnal forrni kezdett a vére. Annyira szeretett volna már lefeküdni valakivel. Nem akart szűz maradni örökre. Nem akarta többé heteronak tettetni magát.
            Egyre jobban felizgult. Jobban, mint bármikor azelőtt. Egyre bizonyosabb volt benne, hogy muszáj lesz beszereznie egy barátnőt végre. Már nem tudott tovább várni. A számítógépéhez ült, és keresett egy kis leszbi pornót a neten. Nem tudta, mit keres, de egyre jobban felizgult, ahogy a képeket bámulta a monitorán. Nem próbált maszturbálni, ahogy eddig sem tette. Csak feküdt az ágyán, és próbált elaludni, a zavarodottsága, és az ereiben lüktető szexuális izgalom viszont nem hagyta.

***

            Néhány óra múlva arra ébredt, hogy valaki kopog az ajtaján. Kuncogást hallott, és felismerte Andrea hangját. Valami hangos nyögő hangot is hallott. Andrea káromkodni kezdett, majd ismét kuncogott. Aztán ismét kopogtak az ajtón. Ruby kimászott az ágyából, és kinyitotta az jajtót. Az első dolog, amit megpillantott, Andrea volt. A haja szanaszét állt, mint egy szénaboglya, a szemei pedig vörösek voltak, ahogy hisztérikusan kacagott. Aztán Holly felé fordult. Az ő szemei csukva voltak. Alig állt a lábán, és fura hangokat adott ki.
– Mi a pokol folyik itt? – kérdezte Ruby lehasznált barátait bámulva.
– A fenébe is! Tök részegek vagyunk – támolygott be a szobába Andrea, majd mindketten lerogytak a szoba közepére. Andrea röhögött, de Holly úgy nézett ki, mint aki mindjárt kidobja a taccsot. – Csak jöttek az újabb körök meg az újabbak és totál szétcsúsztunk.
– Beteg? – nézett Ruby Holly-ra.
– Túléli – legyintett Andrea. – Csak nem akartam, hogy szétkeféljék, vagy ilyesmi, ezért inkább haza hoztam. Mennyi ideig voltunk el?
Ruby a szemét forgatta. Ez kezdett egyre komikusabbá válni.
– Menj, feküdj le! Majd én vigyázok rá – mondta Andreának, aki úgy csinált, mintha mondani akarna valamit, de aztán csak bólintott, és kitámolygott a szobából. Ők Jessicával a szemben lévő szobában laktak, szóval könnyedén átvergődött.
– Jól vagy? – kérdezte Ruby a szobatársától, de az továbbra is csak morgott.
Ruby felsóhajtott. El kell rendeznie ezt. Nem érdekelte, milyen állapotban van Holly, úgy gondolta, először is meg kell szabadítania őt izzadtságtól és hányástól bűzlő ruháitól, majd rendben ágyba fektetni. Gyorsan kigombolta a lány blúzát, és elhajította. Holly egy szexi fekete melltartót viselt a ruhadarab alatt rózsaszín szegéllyel. Aztán kizipzárazta a kis fehér szoknyát, és letolta róla. Egy a melltartójához jól passzoló bugyi volt rajta. Holly a szobatársa arca felé nyúlkált, próbálva rávenni őt, hogy felsegítse. Ruby egy pillanatra felállt, és csak bámulta az előtte fekvő lányt. A teste olyan eszméletlenül vonzó volt, de most uralkodnia kellett magán, és segítenie a barátjának lefeküdni. Holly nem szólt egy szót sem, csak értelmetlenül motyogott. Ruby még senkit sem látott ilyen részegnek.
            Valahogy sikerült megemelnie Holly-t, és besegítenie az ágyába a hátára fektetve. Nehezen lélegzett, ahogy visszakászálódott a saját ágyához, és lefeküdt. Azon merengett, hogy tud ez a lány olyan erkölcsi magaslatról beszélni a leszbikusokról, aztán elmenni és leinni magát a sárga földig.
– A francba is! – morogta, ahogy eszébe jutott amit a drog és alkohol prevenciós órán tanult még a középiskolába. Nem hagyhatja, hogy egy ittas ember a hátán aludjon. Ha hányingere támad, akár meg is fulladhat. Felsóhajtott, és dühösen felkelt, hogy odamenjen a szobatársa ágyához. Holly már mély álomba merült, és meg sem mozdult, de Ruby látta, ahogy a mellkasa fel-le mozog.
            Csak bámulta a lány melleit, ahogy nekifeszülnek szexi melltartójának. Arra gondolt, hogy valószínűleg Holly rossznak tartaná, amit csinál, de azzal nyugtatta magát, hogy érte teszi, hogy ne hányja össze azt a szép melltartót.
            Betolta a karjait Holly teste alá. Érezte a lány samponjának és parfümjének az illatát, amit azonban majdnem elfedett az alkohol bűze. Ruby érezte, hogy a mellbimbói megkeményednek, és az ágyéka benedvesedik, ahogy a karjai között tartja Holly puha testét. Megkereste a melltartó csatját, és gyorsan kikapcsolta azt. Óvatosan letornázta a lányról a ruhadarabot. Elmosolyodott, ahogy lenézett a szobatársára, ahogy ismét a hátán fekszik, mellei pedig az égnek merednek. A bimbói merevek voltak, valószínűleg a hideg levegőtől. Holly felnyögött, Ruby pedig ideges lett. Alig tudott már uralkodni magán. Nagyon vágyott rá, hogy megtudja, milyen a másik lány mellének a tapintása. A sajátját ismerte, de szeretett volna egyszer úgy érezni két mellet a kezében, hogy nem érzi közben a kezét a sajátjain. Körbenézett a szobában, mintha attól tartana, hogy valaki bámulja őt, aztán felkacagott magában. Lassan eresztette le a tenyerét Holly jobb mellére, rásimítva az ujjait. Meleg volt, puha, és a bimbók megkeményedtek Ruby ujjai között. Egy pillanatig csak tartotta ott a kezét, élvezve az érzést, majd lassan masszírozni kezdte a dombocskát.
– Tudom, mit mondtam… – szólalt meg Holly, de világos volt, hogy nem ura a szavainak. Ruby felnevetett, és a lány másik mellére tette a másik kezét, és masszírozni kezdte. Egy ideig folytatta ezt, de aztán már többet akart. A szájában akarta érezni a kemény mellbimbókat.
– Mi a fenét művelek? – mordult fel hirtelen, ahogy kitisztult a feje. Átkozta magát, amiért azt hitte, ez jó ötlet. – Mintha megerőszakolnám a szobatársamat.
Még mindig Holly mellein tartotta a kezeit, és lenézett a lányra. Az nem mozdult. Teljesen kiütötte magát. Nem emlékezne semmire. Ruby próbálta meggyőzni magát erről. De még ha ez igaz is, nem lenne helyes megtenni. Hirtelen a bosszúszomjas énje szólalt meg a fejében. Ez volt az a része, amit Holly mindig előházott belőle.
– Mindig korlátoz téged – mondta neki a másik énje. – Ő az, aki a vécébe kényszerít, hogy ott sírdogálj magadban a titkoddal. Ő az oka, hogy túl félénk vagy elmondani bárkinek is, hogy leszbikus vagy. Nem hagyhatod, hogy most is uralkodjon rajtad. Hiszen úgysem fog emlékezni semmire. Így már nem félemlíthet meg. – Valamiért ez a logika most nagyon nyilvánvalónak tűnt neki. Végigvette a fejében a lehetséges következményeket. Nem akart örökre Holly árnyékában maradni, és a vágyait sem akarta örökre magába rejteni. Ha Holly nem fog emlékezni semmire, talán ez segíthet rajta. Segíthet, hogy ne érezze magát annyira megfélemlítve.
            Most előre hajolt, és elvette az egyik kezét Holly melléről, hogy ránézhessen. A keze nedves volt a lány izzadtságától. Érezte, hogy önbizalma megrendül, de már nem akart visszakozni. Előre hajolt, és érezte, ahogy ajkai Holly forró bőréhez érnek. Az agyát elöntötte a kéjes köd, ahogy a kemény mellbimbó a fogaihoz ért. Kinyitotta a száját, hogy Holly mellbimbója becsusszanhasson. Sós érzés öntötte el a száját, Holly pedig felnyögött a nyelve simogatásától. Egy pillanatig Ruby nem mozdult, majd szopogatni kezdte a kemény mellbimbót, markolászva a másik dombocskát. A csípője mozogni kezdett. Már magán is csak nevetni tudott. Egyre keményebben szopta Holly mellét, érezve, ahogy a puha bőr íze elomlok a szájában. Aztán felnézett Holly angyali arcába és elmosolyodott.
            Egy darabig szopogatta a lány mellét, és érezte, ahogy a saját ágyékát elönti a nedvesség. Felnyögött, és levette a másik kezét is Holly melléről, hogy a sajátjait kezdje dörzsölni a trikóján keresztül. Egy pillanatra a szájával is elengedte a csodás dombocskát, hogy áthúzhassa a trikóját a fején. Így már jobban hozzáfért a saját melleihez, miközben rátapadt Holly másik mellbimbójára. Hallotta a lány nyögéseit, és felnézett rá. A lány szemei még mindig csak résnyire voltak nyitva, a feje pedig félre bicsaklott. Látta, hogy apró nyálcsík jelenik meg a lány szája szegletében és lecsorog a mellére.
            Valamilyen oknál fogva érezni akarta azt is a szájában. Nem tudta biztosan, mit csinál. Régóta fantáziált már lányokról, de sosem tett semmi perverzet. Most viszont teljesen a hatalmában tartotta ezt a lányt, és meg akart tenni vele mindent, ami csak az eszébe jut. Lecsúszott Holly melleiről, és fölé kerekedett, hogy saját felizgult bimbói a szobatársáéinak feszüljenek, amíg végül arca már Holly-é közelében volt. Érezte, ahogy a lány teste lassan emelkedik és süllyed.
            Az első dolga az volt, hogy lenyalja Holly nyálát az arcáról. Nyelve végigcsúszott a puha bőrön, és érezte a furcsa ízt a szájában. Édes és sós is volt egyszerre. Egy kissé a rumra emlékeztette. Érezte, ahogy forróság tölti el a testét. Lejjebb mozdult, és lenyalta a nyálat mindenhonnan Holly testéről, ahova csak az lecsorgott. Amikor végzett, nyelvével körbe járta a lány telt ajkait.
            Most már teljesen ura volt magának. Minden félelme tovaszállt, és beleolvadt a végtelen vágyba. Az egyetlen kérdés csak az volt, mit is akar igazán. A teste válaszolt erre. Mindent végig akart csinálni, amit Holly mocskosnak és rossznak tartana. Nem akart már megfelelni a lánynak többé. Oda akarta vinni Holly-t, ahova az nem akart volna menni. Gyorsan letolta a saját bokszerét. Érezte, ahogy a hűvös levegő simogatja a testét. Először volt meztelen egy másik lány jelenlétében. Holly csak feküdt ott, mint egy nagy halom hús. Meg sem mozdult, és nem adott ki semmilyen hangot. Egy pillanat múlva a bugyija is csatlakozott ruhái földön heverő kupacához, és most már Holly is teljesen meztelenül feküdt ott előtte. Ruby csak bámulta a meztelenre borotvált ágyékát, és eszébe jutott valami. Megfogta Holly lábait, és óvatosan széttárta őket, ahogy lassan a feje mellé hajtotta, hogy a lány puncija és vörös ánusza a levegőbe meredjen. Holly szemei nyitva voltak, de semmi jelét nem mutatták, hogy érzékelné, mi folyik körülötte.
            Ruby figyelte őt egy pillanatra, és beszívta a lüktető punci édes illatát. Eddig csak a saját nedvei illatát érezhette, és Holly illata most elképzelhetetlen hatással volt rá. Közelebb hajolt, és puha bőre Holly-éhoz ért. Felnyögött, és lehunyta a szemét. Annyira vágyott már erre.
            Kidugta a nyelvét, benedvesítve azt, és előre hajolt, hogy haja beterítse Holly lábainak közét. Lehunyta a szemeit, és élvezte, ahogy a nyelve első alkalommal hatol be egy másik lány ánuszába. Az íze teljesen felizgatta őt, ahogy belemerült.
            Elhatározta, hogy komolyabbra fordítja a dolgot. Egyik kezével a saját mellbimbóját kezdte dörzsölni, és érezte, hogy testében nő a feszültség. Egyre hevesebben nyalta Holly ánuszát. Végül már nem bírta tovább, és behatolt nyelvével a szűk járatba. Felnyögött, és boldogan hallotta, hogy a másik lány száját is halk nyögések hagyják el, még akkor is, ha nem is igazán tudta, mi történik körülötte. Végül érezte, hogy a nyelve már nem hatolhat mélyebbre, még ha Holly feneke követelődzően szívta is be. A szőke lány teste remegett a kéjtől, Ruby pedig a saját mellbimbóját izgatta. Felhúzta a kezét, és az egyik ujját is bedugta Holly fenekébe a nyelve mellé. El sem tudta hinni, milyen jó érzés, ahogy a szűk járat ráfeszül. Még el sem tudta képzelni ezt korábban.
            Hirtelen Holly furcsa hangokat kezdett kiadni magából. Ruby kinyitotta a szemét, épp időben, hogy lássa, ahogy a nedvek szökőkútként törnek elő Holly puncijából. Ruby nem gondolkodott. Kihúzta a nyelvét Holly fenekéből, de a mutatóujját benne hagyta, sőt, még a középső ujját is mellé dugta, száját pedig a lány puncijára tapasztotta. Érezte, ahogy a lány nedvei kitöltik a száját. Már mindenről elfeledkezett, csak azt akarta, hogy a sós nedvek elkeveredjenek Holly nyálával a gyomrában.
            Most már nagyon felizgult, és nem bírta ki valami viszonzás nélkül. És már tudta is, hogy érje el. Kihúzta az ujjait Holly ánuszából, és a szájába dugta. Elengedte a lány lábait, amik elnyúltak az ágyon, és lassan felültette Holly-t. Ruby most még szexibbnek találta őt, mint valaha. El se tudta hinni, mennyire felizgult a látványtól.
            Óvatosan felültette Holly-t. Ki akart próbálni valamit. Leült mellé, és szétnyitotta mindkettőjük lábait. Felnyúlt, és megérintette a lány arcát.
– Hogy? – szólalt meg hirtelen a lány, ahogy a szemei felpattantak.
– Csak álmodsz, Holly – mondta Ruby. – Szeretnél egy jót kefélni, ugye?
– Igen, anya – mondta a lány, Ruby pedig azon merengett, hol járhat képzeletben a lány.
– Maszturbálj, drágám! – mondta Ruby. Holly habozott egy percig, de aztán a keze megindult. Ruby gyorsan mozdult, saját kezébe véve Holly-ét, elhúzva azt a lány puncijától, hogy a sajátjára tegye. A lány ebből semmit sem látszott felfogni. Ahogy Holly ujjai mozogtak benne, Ruby a mennyben érezte magát. Holly agya zavaros volt, de az ujjai tudták, mit csináljanak.
– Nem érzek semmit, mama – mondta, egyre keményebben dörzsölve Ruby csiklóját. A lány felsikoltott, és gyorsan a szobatársa combjai közé tolta a kezét.
– Jobb, kicsim? – kérdezte, ahogy dörzsölni kezdte a lány csiklóját.
– Igen, mama.
– Akkor ne állj meg! – zihálta Ruby. Ahogy dörzsölte a másik lány csiklóját, az egyre mélyebbre hatolt az ő járatában. Ruby agyát elöntötte a fátyolos köd. Tudta, hogy élete legnagyobb orgazmusa érlelődik benne. Barlangja ráfeszült részeg szobatársa ujjaira, de ő nem állt meg izgatni a lányt. Néhány pillanat múlva hatalmas erő csapott le a testére. A gyönyör hullámai söpörtek végig rajta.
            Amikor a mámor elmúlt, kinyitotta a szemét, és látta, hogy Holly teste is remeg a gyönyörtől.
– Mama! – sikoltotta, majd teste elernyedt az ágyon. Egy kis idő múlva Ruby hagyta, hogy pihenjen. El sem hitte, mit csinált. Egy pillanatig csak feküdt ott zihálva, és érezte, hogy Holly forró bőre az övéhez simul. Aztán gyorsan felkelt. Ki tudja, meddig tart a lány önkívületi állapota. Gyorsan megkereste Holly pizsamáját, és felöltöztette őt. Eltakarította a koszos ruhákat, és visszabújt a saját pizsamájába, hogy visszatérjen aludni. A megbánásnak egy szikráját sem érezte.

***

– Ó, a fejem! – ébredt Ruby Holly hangjára. Másnapos szobatársára nézett, és elmosolyodott.
– Kemény volt a múlt éjszaka? – kérdezte. Alig tudta visszatartani a kacagását.
– Semmire sem emlékszem. Csak egy nagyon fura álomra – ült fel a lány, és a fejét a kezei közé temette.
– Ja. Eléggé ki voltál ütve – próbált Ruby közönyös maradni.
– Hogy került rám ez a pizsama? –nézett végig magán Holly.
– Tényleg tudni akarod?
– Azt hiszem…
– Összehánytad magad, amikor haza értél. Nekem kellett átöltöztetnem téged – pirult el, de próbált ártatlanul viselkedni.
– Úr Isten. Nagyon szégyellem magam – takarta be az arcát Holly. – Olyan jó barát vagy, Ruby.
– Tudom.

***

            Néhány óra múlva Ruby Mary ajtaja előtt állt, és egy piknik kosarat tartott a kezében. A gyomra összeszorult az izgalomtól. Bekopogott, Mary pedig jött, hogy ajtót nyisson.
– Mi újság?
– Leszbikus vagyok – jelentette ki Ruby felvezetés nélkül. Mary értetlenül nézett rá, de nem szólt semmit. – Azon gondolkodtam, lenne-e kedved velem piknikezni… első randiként?
Mary nem szólt semmit, csak a barátját bámulta.
– Miért is ne? – mosolyodott el.
Kéz a kézben sétáltak végig a kollégium folyosóján.

* Az amerikai szociállingvisztika „völgyvidéki nyelvjárásnak” (Valleyspeak vagy Valspeak) nevezi a dél-kaliforniai San Fernando-völgy vidékén használt dialektust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]