2013. október 6., vasárnap

Cowboyok I. rész 3. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok I. rész 2. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2011. december 11.

***************************************************************************


- Hé, seggfej!
Darrin felemelte a fejét és megdörgölte a szemeit. Lassan kirajzolódott előtte Mitch alakja, ahogy ott áll az ágya mellett és lenéz rá.
- Talpra! Indulnunk kell.
- Persze, persze - motyogta Darrin. - Csak egy percet kérek, amíg elkészülök - nyúlt az előző napi nadrágjáért. Ahogy felállt, hogy felhúzza, hallotta, ahogy Mitch felnevet. Követte barátja tekintetét, hogy lássa mi olyan vicces, és észrevette, hogy Mitch az ágyékát bámulja. A másik csak még hevesebben röhögött, ahogy Darrin elpirult merevedését látva.
- Szép álmok? - kérdezte Mitch.
Darrin farka kőkemény volt. Félig kilógott a boxeréből és csillogott az előnedvektől. Gyorsan hátat fordított Mitch-nek, hogy befejezze az öltözködést.
- Csak a szokásos reggeli merevedés - motyogta.
De ezzel még nem volt vége. Mitch imádta zavarba hozni, és a nevetése most csak még hevesebb lett.
- Persze, nagyfiú. Csak nem rólam álmodoztál?
Darrin hátra kapta a fejét, hogy rá nézzen. Ahogy a tekintetük találkozott, Mitch kacsintott egyet, és Marilyn Monroe-t utánozva dobott egy csókot. Darrin még jobban elvörösödött, ha ez egyáltalán lehetséges, és ott hagyta a kacagó Mitch-et. Végre sikerült felöltöznie és a gatyájába gyömöszölnie még mindig kemény farkát. Felhúzta a csizmáját és Mitch társaságában az ajtó felé indult, hogy elkezdjék a napot.
Amikor megérkeztek a központi épülethez, Darrin érezte a feszültséget a levegőben. Felötlött benne az előző esti beszélgetés és arra gondolt, mitől lehet az a bika annyira rettenetes. Alighogy megformálódott a gondolat a fejében, éktelen csaholás csapta meg a fülét. Arra nézett és egy falka kopóra lett figyelmes, ahogy az újonnan érkezők bevezetik őket.
- Minek ezek a kutyák?
- Catahoulas-ok - válaszolta Mitch.
- Hogy?
- Ezek catahoulas kutyák. Egy srác hozta őket, hogy a szart is kirázzák a bikából.
- Ó!
Darrin elhallgatott és némán figyelt az eligazításra. Aztán visszaült a quadra és csatlakozott a felkerekedő bagázshoz, hogy megkeressék a bikát. A kutyák csaholása felverte a csöndes reggelt, ahogy a célpont felé ügettek.
Onnantól kezdve összefolytak az események, ahogy a kutyák rávetették magukat a bikára, az pedig próbált megszabadulni támadóitól. De amikor rárontott az egyikre, a többi azonnal bekerítette. Ahogy kiüldözték a nyílt terepre, a cowboyok is munkába lendültek és igyekeztek beterelni a megvadult bikát a karámba.
Aztán az állat hirtelen megállt, lerázva magáról az utolsó kutyát is és új célpont után kutatva, fújtatva körbenézett. Darrin rémülten figyelte, ahogy a fenevad rá szegezi a tekintetét, majd hátát megfeszítve felé indul.
A francba, a francba, a francba! - üvöltött belül. - Menekülj, te idióta, mielőtt kicsinál!
Azonnal gázt adott, de addigra a bika már majdnem elérte. A motor felbőgött, a támadó állat pedig döfni készülve lehajtotta a fejét. Ahogy a méretes szarv belefúródott a quadba, Darrin a lökéstől előre repült. A bika rávetette magát a járműre, és fém darabok repkedtek mindenfelé.
Darrin feltápászkodott, de megkönnyebbülve látta, hogy nem sérült meg súlyosan. Még.
Ahogy futásnak eredt, hogy eliszkoljon, a bika felfigyelt rá és utána iramodott. Túl kicsi volt a távolság, hogy elmenekülhessen, így Darrin oldalra vetette magát, hogy a bika elszáguldjon mellette. Az állat azonban azonnal megfordult és tekintetét ismét a férfira szegezte. Ahogy Darrin felkészült rá, hogy ismét elugorjon előle, hirtelen segítsége érkezett. Hirtelen egy lovas jelent meg a bika mellett és olyan erővel taszította vállon az állatot, hogy az térdre zuhant. Darrin hitetlenkedve nézte, ahogy a ló megfordul és felé üget. Szemei csak még jobban kitágultak a meglepetéstől, amikor a hátas prüszkölve megállt előtte és ő felnézett Mitch szemébe.
- Nyújtsd már a rohadt kezed! - üvöltötte Mitch, Darrin pedig, szinte öntudatlanul emelte a karját, az erős szorítás felé nyúlva. Ahogy elfele száguldottak a bikától, Darrin biztonságosan elhelyezkedett a ló hátán és átkarolta Mitch törzsét, hogy megtartsa magát a vágtázó lovon. Amikor biztonságos távolságba értek, Darrin, kissé lenyugodva, elengedte a barátját és lecsúszott a földre.
- Minden rendben? Megsérültél? - kérdezte Mitch, Darrin azonban csak a fejét rázta.
- Nem. Azt hiszem, minden rendben. Csak adj egy percet!
Mitch leugrott mellé és sérülések után kutatott Darrin testén. Végül elégedetten mosolyodott el és elsietett egy pohár behűtött vízért.
- Nesze! Igyál.
- Kösz - mosolygott rá Darrin.
Lassan kortyolta a vizet és kezdett lenyugodni. Szívverése lassan ismét felvette a normáis ütemet. Amikor már stabilan meg tudott állni a lábán, engedte, hogy Mitch felsegítse. A kapuhoz mentek és figyelték, ahogy a bikát végül beszorítják a karámba. Végül az össz veszteség, Darrin quadja mellett, egy ló volt, aminek az oldalát a bika hosszában felhasította az utolsó szökési kísérlete közben. A két férfi csak csóválta a fejét, ahogy a bika körbe-körbe száguldott a kerítés ölelésében, kiút után kutatva. Amikor megbizonyosodtak róla, nincs már rájuk szükség, Mitch segített Darrinnak beülni a pickup anyósülésére.
Darrin a barátjára nézett és elmosolyodott.
- Mi az? Csak nem te akarod vezetni a csajos kocsit?
Mitch felnevetett.
- Nos, legalább a te csajos kocsid.
Aztán beugrott a volán mögé és gondosan odafigyelve az útra indult a ház felé. Amikor oda értek, kiugrott a kocsiból és futva megkerülte, hogy segítsen a barátjának kiszállni.
- Most pedig nyomás a zuhany alá! Egy jó meleg fürdés segít ezeken a horzsolásokon.
Darrin beleegyezéen bólintott. Túlságosan zsibbadt volt, hogy ellenkezzen. Elfintorodott, amikor Mitch segített neki levetkőzni, majd megkönnyebbülten felsóhajtott, amikor beállt a meleg víz alá. Csak ekkor ébredt rá, hogy Mitch lerángatta róla a ruhát, ő pedig még csak nem is reagált. Csalódottan sóhajtott, hogy elmulasztotta az egyetlen lehetőséget, hogy kiélvezze a másik férfi érintését. Ismét sóhajtott és a hideg csempének támasztotta a homlokát, igyekezve ellazulni.


***


- Hé, cicafiú! Kész vagy már?
Darrin kinyitotta a szemét, hogy szembetalálja magát a fölé hajoló Mitch-csel. A másik férfi felnevetett Darrin meglepett reakcióját látva.
- Gyerünk már! Segítek - fogott egy nagy törülközőt és Darrin köré tekerte, segítve neki kimászni a zuhanytálcából. Amikor kissé magához tért, Darrin a dereka köré tekerte a törülközőt, miközben Mitch a vállát átkarolva tartotta. Visszamentek a kanapéhoz és leültek. Darrin élvezte a hideg fuvallatot sajgó izmain.
- Kösz, Mitch. Úgy értem, tényleg kössz, hogy megmentetted a seggem.
Mitch megvonta a vállát és összeszedte a padlón heverő ruhát, majd magára hagyta Darrint a gondolataival. Akárhányszor végiggondolta, egyre inkább rádöbbent, milyen közel volt az az állat ahhoz, hogy kicsinálja. Tartozott Mitch-nek. Figyelte, ahogy a másik férfi rendet rak, közben igyekezett testének legalább egy olyan négyzetcentiméterére helyezkedni, ami nem sajgott.
- De tényleg, Mitch - kezdte előről, amikor végre kényelmesen elhelyezkedett. - Tudom, hogy nagy veszélynek tetted ki magad. Tartozom neked.
- Tényleg? - mosolygott rá Mitch. - Akkor most már enyém a segged?
- Idióta. Tudod, hogy értem. Megmentettél.
- Ja. Most pedig, ha nem haragszol, le kell pucolnom magamról két nap mocskát. Aztán megyünk és harapunk valamit. Mit szólsz?
- Remekül hangzik - fordult el Darrin és kinézett az ablakon. - Talán addigra én is megéhezem.
Darrin hallgatta, ahogy Mitch ledobálja magáról a ruháit. Ahol ült, csak néha látott egy-egy foltot a másik férfi meztelen bőréből, de most már ez is épp elég volt ahhoz, hogy felizgassa. Amikor Mitch letolta az alsóját, Darrinnak egy pillanatra lehetősége nyílt rá, hogy megcsodálja tökéletes, meztelen fenekét. Aztán az ablak felé fordult és felnyögött, ahogy elképzelte, hogy az a csodálatos fenék az arcához dörzsölődik.
- Oké, egy pillanat és kést vagyok - indult Mitch a zuhany felé. Résnyire nyitva hagyta az ajtót, de nem eléggé, hogy Darrin beláthasson, így neki csak az maradt, hogy újra és újra maga elé képzelte azt a csodás pillanatot. Annyira elmélázott, hogy fel sem tűnt neki, amikor elállt a víz és Mitch kilépett a fürdőből, a testét szárítgatva.
Amikor magához tért, arra fordult és a szája is tátva maradt, ahogy álmai megtestesülése ott állt előtte. Az arc, amit már bőven volt ideje megszokni, és a test, ami egyszerűen tökéletes volt. Figyelte, ahogy Mitch végigdörgöli a testét. Végigfuttatta tekintetét az izmos combokon, majd fel, egészen Mitch ágyékáig. Ahogy figyelte a lassan lengő szerszámot, alig láthatóan megnyalta a száját.
Aztán tekintete feljebb siklott a másik férfi feszes hasfalára, majd izmos mellkasára, ami… nos, csak a tökéletes jelző lehet elég rá. Szinte automatikusan felsóhajtott, ahogy tovább haladt, fel a tökéletes metszésű arcra.
Amikor észrevette, hogy Mitch végzett, gyorsan elkapta a tekintetét, mielőtt a másik férfi észrevette volna, hogy őt bámulja.
- Darrin!
Darrin megrázkódott, nem tudva, mit reagáljon.
- Darrin! Nézz rám! Fél perce még nem voltál ilyen szégyenlős.
Ahogy Mitch-re nézett, az agya hevesen kattogott, próbálva kitalálni, hogy magyarázza ki magát.
- Ne haragudj! Én csak…
- Biztos azt gondolod, kövér vagyok - fonta keresztbe a karjait maga előtt Mitch.
- Hogy? Nem, nem. Dehogy. Én csak… - Igyekezett összeszedni minden erejét. - Sajnálom, Mitch. Ígérem, nem fordul elő többet. Tényleg. Kérlek, ne haragudj!
A másik férfi felé nyújtotta az egyik karját.
- Na gyere ide!
Egy élet félelmei és kétségei lettek úrrá Darrinon. Minden izma megfeszült, ahogy átlépdelt a szobán. Tudta, mi jön most. Ismét végig kell hallgatnia, milyen egy mocskos perverz. Épp elégszer volt már része ebben életében. De Mitch előtt ez még nehezebb volt.
Megállt Mitch előtt és leengedte a vállait.
- Igen? Mi az? - nézett rá megsemmisülten. - Mondd, amit mondanod kell! De nem mondhatsz olyat, amit már nem hallottam az előtt.
Mitch közelebb lépett hozzá. Darrin az arcán érezte a lehelletét. Lehunyta a szemét és felkészült egy hatalmas pofonra, de aztán, ami jött, arra nem számított. Az állába csapódó ököl helyett egy kemény, de érzéki csók találta el a száját. Darrin szemei felpattantak és a teste megfeszült. Egy örökkévalóságnak tűnő pillanat után arcuk szétvált és zihálva néztek egymás szemébe.
Darrin nyelt egyet és próbálta felfogni, mi is történt, de sehogy sem ment.
- Mi…? Hogy…? Franc!
- Ó, Darrin, fogd már be! - Mitch magához rántotta őt és ismét megcsókolta. Nyelve Darrin ajkait ostromolta, és amikor a másik szétnyitotta őket, mohón barangolta be Darrin szájának minden szegletét. És ekkor a másik férfi nyelve is mozgásba lendült, átkarolva Mitch-ét, hogy vad táncba kezdjenek. Aztán Mitch lefelé indult és végigcsókolta Darrin nyakát. Csókolgatta, nyalogatta minden négyzetcentiméterét és beszívta a másik illatát. Darrin elomlott karjaiban, ahogy elöntötte őt a kéj. Kezei bebarangolták ezt a gyönyörű testet, amit eddig tabunak tekintett. Darrin törülközője a földre hullott, ahogy átölelték egymást és testük szenvedélyesen összeolvadt. Engedte, hogy Mitch arra vezesse, amerre csak akarja, teljesen elveszve a szenvedélyben, míg végül nyomást nem érzett a vádliján és hátra fordulva látta, hogy az ágyhoz értek.
Kinyitotta a száját, hogy mondjon valamit, de Mitch ajkaira tette a mutatóujját.
- Néha túl sokat beszélsz.
Aztán mindkét kezét Darrin mellkasára tette és gyengéden az ágyra lökte őt. Darrin alatt rugózott az ágy és keményre merevedett farka a hasához csapódott. Mitch fölé mászott, végigfuttatva kezeit Darrin lábait, majd közéjük hatolt, végigsimítva a másik férfi ágyékán, majd ujjai hegyét végighúzta a meredező férfiasságon.
Darrin felnyögött, Mitch pedig elvigyorodott, ahogy tenyerét a mik farkához dörgölte. Aztán ráfonta ujjait a rúdra és fel-le mozgott rajta. Figyelte, ahogy Darrin arca megfeszül, majd elernyed minden egyes rántásnál. Aztán a másik férfi ágyékához simította a mellkasát és ajkaival Darrin mellbimbóit kezdte izgatni, míg azok teljesen meg nem keményedtek. Aztán teljes testével Darrinéhoz simult és a másik férfi arcát és nyakát csókolgatta és nyalogatta, miközben farkaik egymáshoz simultak. Aztán ajkaik ismét összetapadtak és Mitch nyelve átcsúszott a másik férfi szájába. Az érzéki gyönyörtől mindkettőjük farka hevesen lüktetett.
A levegő megtelt a szenvedély illatával. Darrin érezte, hogy egyre közelebb kerül a gyönyörhöz, így megragadta Mitch arcát és ajkait az övéihez préselte, elomolva abban a gyönyörűségben, amire már egy éve várt.
Mitch hozzádörgölte testét a másik most már izzadtságtól csillogó bőréhez, ahogy Darrin farka rángott a gyönyör rá törő hullámaitól. Előre hajolt és ismét megcsókolta a másik férfit, áttolva nyelvét annak szájába, majd gyengéden beharapta barátja alsó ajkát.
- Na mi az, kolléga? Szóhoz se jutsz? - vigyorodott el.
- Kapd be, seggfej! - mosolyodott el Darrin is.
- Örömmel - válaszolta Mitch és egy gyors csók után feljebb csúszott, férfiasságát Darrin mellkasához dörgölve.
Darrin felemelte a kezeit és végigsimított Mitch oldalán, miközben a másik férfi tovább dörgölte falloszát Darrin mellkasához, míg azt túl nem feszítette az izgalom.
Darrin mosolyogva figyelte, ahogy a kirobbanó, ragacsos fehér nedv beteríti a mellkasát. Aztán, amikor már nem is várt rá, egy újabb kitörés beterítette száját és az állát.
Mitch leroskadt mellé az ágyra és gyengéden megnyalta Darrin arcát, letisztogatva saját nedveit.
- Ember! Sosem láttam még ennyit kijönni egy emberből - nyögte.
- Ó! Elfelejtettem mondani. Ez az én szupererőm - kacagott Mitch.
- Csak szeretnéd - kacagott fel a másik is.
Mindketten élvezték a rajtuk száradó forró nedvet, Darrin pedig szorosan tartotta Mitch-et, még véletlenül sem akarva elereszteni őt.
Amikor pezsgő vérük lehiggadt, mindkettőjüket soha nem tapasztalt nyugalom árasztotta el, és hamarosan egymás karjaiban merültek álomba.

Folytatása következik!

Vége az I. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]