2017. december 13., szerda

Gyönyörök szigete IX. rész - Retorika 2. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete IX. rész 1. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 20.

*********************************************************************

Valószínűleg nem jelent különösebben nagy meglepetést, hogy végül a kukkoló szobában kötöttem ki később, az este folyamán. Teljesen belemerültem a megfigyelőrendszer által közvetített képekbe. Ez a helyiség kezdett túlságosan is addiktívvá válni.
Amy és Camille képe töltötte be a monitort. Mindketten meztelenek voltak, amint a kinti gyógyfürdőben ejtőztek. Közel húzódtak egymáshoz, hogy érzéki testük már teljesen egymásnak feszült, közben pedig mohón csókolóztak és nyalogattak egy a kezükben kettejük között tartott műpéniszt. Egy rejtélyes sporttáskát is felfedeztem, ami a gyógyfürdő és a kültéri medence között hevert a földön. Sehogy sem tűnt oda valónak. Vajon mit kereshetett ott?
Már leszállt az éjszaka, úgyhogy az egyedüli fényforrást az odakint felfüggesztett kültéri lámpák jelentették. Azonban ez is bőven elég volt, hogy figyelemmel kísérhessem a két hölgy sziporkázónak ígérkező együttlétét.
Camille szilárdan tartotta a dildót és töretlenül falta ajkaival, miközben időről időre végigfuttatta rajta a nyelvét. Így tett Amy is és tisztán hallottam, ahogy ajkaik cuppognak a már jócskán benedvesített szerszámon. Mindeközben egyikük sem szalasztotta el a lehetőséget, hogy a másik testét simogassa és gyúrogassa, különös figyelmet fordítva a másik telt kebleire.
Camille letette a műszerszámot egy pillanatra, hogy ajkait közvetlenül Amy-éihez nyomja és egy heves csókban forrassza össze őket. Nyelveik heves táncot jártak, Amy pedig halkan felnyögött az élvezettől. Átölelte Camille testét és még szorosabban hozzá simult.
A mexikói nő ismét felemelte a műpéniszt és hegyét Amy egyik mellbimbójához érintette. Finoman körberajzolgatta a meredező testrészt, mielőtt lejjebb indult volna, hogy a másik nő vágatában mozgassa szerszámát fel-le.
Miközben pillanatok múlva a két nő egymásnak dörgölte melleit, csókjuk is elérte a tetőpontját. Mohón falták egymás ajkait és a nyögéseik is egyre hangosabbak lettek.
A látványtól és a hangoktól önkéntelenül is elővettem a farkamat és kényszeresen markolászni kezdtem. A kép, ahogy két olyan gyönyörű nő, mint Amy és Camille kényezteti egymást, végtelenül felizgatott. De hát ilyen hatást gyakorolt volna bármely egészséges férfira…
Aline Nakashima alias Camille
Izgatottságom szintje azonnal a duplájára ugrott, amikor hirtelen Pamela is feltűnt a monitoron. Besétált a két közepére és megállt közvetlenül Camille és Amy felett, miközben ők csak egymással voltak elfoglalva. Beletelt pár pillanatba, míg a két szenvedélyes szerető elszakadt egymástól annyi időre, hogy felpillantsanak a föléjük magasodó szőkeségre, majd intettek, hogy csatlakozzon hozzájuk. Pamela csak mosolygott rájuk, miközben egyik mellét markolászta a bikinijén keresztül.
Amy kinyújtotta kezét Pamela egyik bokája felé és gyengéden megrántotta, arra ösztökélve a másik nőt, hogy ő is másszon be a medencébe. A szőkeség, még mindig mosollyal az arcán, szó nélkül engedelmeskedett. Két lépéssel belemerült a vízbe, majd Amy és Camille közé helyezkedett. A két vadmacska azonnal rávetette magát és kényeztetni kezdte csodás testét.
Pamela torkából feltört az egyértelmű élvezet nyögése, ahogy Camille egy gyors mozdulattal megszabadította a bikini-felsőjétől, majd ajkiaval kezelésbe vette a másik nő csodás melleit. Pamela tovább nyöszörgött a gyönyörtől, míg végül Amy egy heves csókkal el nem hallgattatta.
Miközben vadul falták egymás ajkait, Camille tovább kényeztette Pamelát az ajkaival, kezeit is bevetve az akcióba.
A szőkeség a lehető legjobban bele hajolt vörös barátnője csókjába, majd egyre jobban fészkelődni kezdett a rátörő bizsergéstől. Ekkor figyeltem fel rá, hogy Camille idő közben egyik kezét a kényeztetést elszenvedő hölgyemény combjai közé simította és egyre hevesebben mozgatni kezdte ujjait Pamela barlangjában.
Amy épp csak elszakadt szőke barátnője érzéki ajkaitól, helyét a csókban Camille vette át. A sötét hajú szépség mélyen Pamela torkára tolta nyelvét, élvezve az érzéki együttlétet.
Amy kihasználta a kínálkozó lehetőséget és gyengéden megmarkolta Pamela egyik mellét, miközben barátnője vállát csókolgatta.
Camille megmarkolta a dildót, amivel az imént Amy-vel osztoztak és megszakította a csókot, hogy a műanyag rudat halk kuncogás kíséretében barátnője szájába tolja.
A sztriptíztáncos szemei elkerekedtek, ahogy Camille-re nézett, aki tovább kuncogott, lassan mozgatva a műfarkat Pamela szájában. Eközben pedig a szőkeség érzékeit valószínűleg még jobban felfokozta, ahogy Amy a mellét gyúrogatta és ajkaival mellbimbóját kényeztette.
- Mit szólsz, Amy? – kérdezte Camille, széles mosollyal az arcán. – Gondolod, hogy Pammy szeretné, ha jól megdugnánk?
Amy kuncogni kezdett, miközben elhúzta ajkait Pamela mellétől.
- Igen. Szerintem igen. – Egy pillanatra elhallgatott, majd hozzá tette: - Szerintem egy felcsatolhatónak nagyon örülne.
Pamela felnyögött és vonaglani kezdett az izgatottságtól, mire Camille felkacagott.
- Jobb ötletem van. Szerintem Pammy-nek most két felcsatolható kellene. – Előre hajolt és egy gyors csókot nyomott Amy szájára, mielőtt folytatta volna. – Szeretnéd, ha együtt dugnánk meg őt?
- Ó, igen. Nagyon is – vigyorgott a vörös hajú leányzó. – Enyém a feneke.
A túlfűtött beszélgetés hallatán már nem bírtam tovább és farkam csuklómra és kézfejemre lövelte tartalmát. Szívem hevesen vert, ahogy előre hajoltam és fejben újra és újra lejátszottam a hallottakat. Amy és Camille egyszerre fognak Pamelába hatolni a felcsatolható szerszámaikkal? Vajon ezért volt ott a sporttáska? Vajon az egy… szexjátékokkal teli alkalmatosság volt?
- Szeretnéd, ha együtt hatolnánk beléd? – dorombolta Camille Pamelának, miközben továbbra is két ujját mozgatta a szőkeség barlangjában. – Mi Amy-vel alaposan megraknánk. Szeretnéd, Pammy?
Pamela egyetlen válasza egy hangos nyögés volt, amit egy határozott bólintás követett. A monitoron keresztül is láttam, mennyire fel van izgulva. Igazából hálás is lehettem, amiért sztriptíztáncos barátnőnk feltűnt és a kis légyottot édeshármassá változtatta.
Camille felegyenesedett és kilépett a medencéből. Kimeredt szemekkel figyeltem, ahogy nedvességtől csillogó meztelen testével odasétált a sporttáskához. Közben Amy is kikászálódott a vízből, a nyomában Pamelával.
Farkam ismét megmerevedett, ahogy teljes csodás valójukban végig mérhettem a meztelen lányokat. Amy leterített egy törölközőt a lebetonozott talajra, miközben Camille előhalászott két megfelelő méretű dildót a táskájából. Magára húzta az egyik hámjait. A ráerősített szerszám vastagnak és vagy húsz centi hosszúnak tűnt.
Hirtelen önbizalomtól telve a mexikói lány kuncogva húzogatni kezdte kezét az eszközön, mielőtt Pamela felé fordult volna.
- Térdelj le, Pammy! Légy jó kislány!
Pamela szó nélkül a térdeire ereszkedett a törölközőn. Camille pedig erre válaszul ismét előre lépett és a másik nő szájába dugta szerszámát.
- Ez az! Szopjad csak! – bíztatta. – Szopjad a farkat, mielőtt félholtra keféllek vele!
Kuncogni kezdett a saját szavaitól és közben Amy-nek is átnyújtott egy felcsatolható szerszámot. Az utóbbi nem volt olyan vastag és hosszú. Valószínűleg külön anális szexre tervezték. Amy gyorsan magára húzta a hámjait és a helyére igazította az alkalmatosságot.
Pamela szemmel láthatóan sokkal jobban fel volt izgulva, mint akárcsak néhány perccel ezelőtt. A térdein állt és hevesen szopta Camille műpéniszét, mintha csak egy valódi farkat kényeztetne. Feje előre-hátra járt, elnyelve a húsz centiből annyit, amennyit csak bírt.
Amy előre lépett a gondosan megigazított dildójával és ő is felajánlotta azt Pamelának. Egyik kezébe vette és lassan húzogatni kezdte, miközben Pamela tovább mozgott Camille dákóján.
- Nézd csak a mi kis Pammy-nket! Nagyon ki lehet éhezve ma este – vigyorgott Camille.
Pammy? Mi ez a hirtelen jött becézgetés? Pár hete Pamnek hívtam őt, amikor egyszer telefonon beszélgettünk, de ő azonnal kijavított, hogy számára csak a Pamela elfogadható. Úgy tűnt, ez nagyon fontos dolog neki. Most viszont úgy tűnt, mintha semmi baja nem lenne azzal, hogy Camille folyamatosan ilyen lekicsinylően használja a nevét.
- Igen, baby – válaszolta Amy és közelebb lépett, Pamela arcához tolva a szerszámát. A szőkeség kiengedte a szájából Camille szerszámát, felnézett vörös barátnőjére és elmosolyodott. Amy válaszként végigsimított a szőkeség arcán vékony szerszámával.
- Pammy dugást akar – vihogott Camille. - Adjuk meg neki, amire vágyik! Duplán is.
- Egek…! – nyögött fel Pamela, ahogy Camille a földre ereszkedett és a hátára feküdt. A méretes szerszám az égnek meredt, viselője pedig intett Pamelának, hogy helyezkedjen rá.
A farkam ismét kőkeményen lüktetett, ahogy Pamela Camille ágyéka fölé helyezkedett, majd hangosan felnyögött, ahogy magába fogadta a méretes szerszám hegyét. A technikán keresztül is éreztem a belőle áradó szenvedélyt, ahogy egyre mélyebbre engedte magába a dildót.
Amikor már úgy érezte, nem tud többet magába fogadni, előre hajolt, míg mellei össze nem értek Camille-éivel. A mexikói lány elmosolyodott, mielőtt ajkai összeértek volna szőke barátnőjéivel.
Tovább húzogattam kezem a farkamon, ahogy figyeltem Amy-t, miközben bekente szerszámát egy adag síkosítóval, majd ő is a térdeire ereszkedett Pamela mögött.
A sztriptíztáncos megállíthatatlanul remegni kezdett, ahogy Camille mozgott benne. Az utóbbi azonban közben a nyaka köré fonta karjait és szilárdan tartotta őt, elmerülve csókjában.
Szívesen néztem volna még tovább, ahogy Pamela a térdein állva szopja a műpéniszt, mintha csak az valódi lenne, de nem panaszkodhattam. Camille meg akarta tömni Pamelát, és amit ő elhatározott, abban senki nem gátolhatta meg.
Az is feltűnt, hogy a korábbiakban ellentétben Amy meglepően szótlan volt. Általában ő tartott kézben mindent, most azonban…
Pamela most már hangosan sikoltozott Camille heves lökéseinek érzésétől. Hangján pedig érződött, ahogy a szenvedély szintje egyre feljebb kúszott benne. Különösen, amikor Amy is úgy döntött, belé hatol.
- Ó, EGEK! – sikoltott fel Pamela és teste egyre kontrollálhatatlanabbul remegett.
Vennem kellett egy mély levegőt, hogy uralkodjak magamon, ahogy figyeltem, hogy ketten közösen pumpálják műszerszámaikat Pamela testébe. Már Pamela kebleinek látványa is mérhetetlenül felizgatott, ahogy figyeltem remegésüket, miközben töretlenül rázkódott két barátnője lökéseitől.
Úgy tűnt, mintha egész teste mindjárt felrobbanna a két belé hatoló dildó kereszttüzében. Közben Amy mindkét kezével szőke barátnője fenekébe markolt és lendületet vett az újabb lökésekhez.
- Ó, igen! – nyögött fel Camille és ajkai ismét megtalálták Pameláéit.

Hevesen csókolóztak, azonban ez sem nyomhatta el teljesen a szőke lány sikolyait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]