2012. november 7., szerda

Előre a cél felé I. rész 1. fejezet



Fülszöveg helyett: 2055-öt írunk. Az NFL mára már egyenjogúként kezeli a női játékosokat is. Valeria „Rock” Rockwell, a Carolina Panthers sztárhátvédje súlyos sérülést szenved egy mérkőzésen. A nagyanyja Caitlin O’Hara fizikoterapeutát kéri fel, hogy segítse a rehabilitációját. A két erősakaratú nő összecsapásából hamarosan barátság lesz, és talán még több is.

FIGYELEM!!!
A történet befejezetlen. 20-21 fejezet készült el belőle. Nem tudom, mennyire volt tervezve, és azt se, meddig halad el a történet az elkészült részben, de ha valakit zavar, hogy nincs lezárás, azt figyelmeztetem, hogy itt arra kell számítani.


Eredeti cím: Fourth and Goal
Írta: Strongsouljah (alias Tonya S. Coley)
Fordította: Sinara

**************************************************************************




            A Jacksonville Jaguars közel volt hozzá, hogy újabb gólt szerezzen. A harmadik negyed végén jártak, az állás pedig 21:21. Minden néző állva tombolt az Eriksson Stadionban, és egy emberként bíztatták a Carolina Panthers csapatát, hogy állítsák meg a jaguárokat. Néhány törzsszurkoló még egy hullám elindításával is megpróbálkozott. A folyamatos füttykoncert és obszcén szavak repkedése közben pedig a fiatalabb szurkolók egy név kántálásába kezdtek, amelynek hallatán tombolva izzott fel az egész nézőtér.
– Rock! Rock! Rock! – skandálta megannyi torok egyszerre.

***

            Hideg vasárnap délután volt. A nap már lassan a horizont alá bukott. Nem mintha egyébként sok hőt szolgáltatott volna ezen a késő októberi napon. A hőmérséklet alig emelkedett fagypont fölé, amit csak tetézett a hűvös szél. Az Eriksson pedig ráadásul azon kevés NFL[1] stadion egyike volt, amely nem volt fedett. A tulajdonosok nem tartották volna ezt összeegyeztethetőnek az „igazi fociélménnyel”.
            Valeria Rockwell a kispadon ült, igyekezve kiheverni másnaposságát, és igyekezve magához térni az egész éjszakán át tartó vad szexből azzal a nővel, akinek még a nevét se tudta felidézni. A 180 centi magas, több mint száz kilós nő igazi izomkolosszusként nehezedett a padra. Rövid hollófekete haját hátra fogta, kihangsúlyozva fotózni való mediterrán vágású arcát, ami már annyi rajongót varázsolt el. Jegesen csillogó kék szemeit leárnyékolta orrára biggyesztett napszemüvege.
– Kérlek, istenem! Fejezzék már be! – morogta, a kántálást hallgatva. – Nem akarok megint kimenni.
Könyörögve felpillantott a felhőtlen égre, remélve, hogy imái meghallgatásra találnak. Nagyon fáradt volt a kemény védekező játék után. Remélte, a mai szerepvállalása után kaphat egy kis pihenőt. De amikor a jaguárok végül pontot szereztek, érezte, hogy vissza kell majd mennie.
– Sosem fogok még egyszer így felengedni játék előtt – zsörtölődött.
– Rock! – förmedt rá McNamara edző. – Emeld fel a hájas seggedet, és tünés kifelé! Most!
– Ugye tudod, hogy hazudtam, istenem? – morogta Rock, miközben talpra kecmergett.

***

– Milyen egy idióta játék – ordította túl a ricsajt Caitlin, remélve, hogy a barátja meghallja.
Milli nagyon is hallotta őt. Kisöpört egy barna tincset az arcából, és mogyorószín szemeit körbe hordozta a tömegen.
– Meg akarsz öletni minket? Ha nem vetted volna észre, nyolcvankilencezer megszállott vesz minket körül, akiknek egész más a véleménye – üvöltött vissza a barátnőjének. – Engem sem érdekel a játék. De a játékosok többségének csodás segge van.
– Te, drága barátom, egy rohadt perverz vagy. Csak azért fagyunk itt szét, hogy bámulhasd a játékosok seggét? – kérdezte Caitlin. – Én haza megyek. A tévében is megnézhettük volna az egészet – tápászkodott fel.
Milli visszanyomta őt a székébe.
– Háromszáz dollárt fizettem ezekért a helyekért, szóval maradunk – mondta ellentmondást nem tűrően. Ekkor felharsant a Rockot éltető kántálás, és ő is csatlakozott.
– Rock! Rock! Rock!
Caitlin körbenézett, és elmerengett azon, minek is van ez a nagy felhajtás.
– Ki ez a Rock egyáltalán, akiért így rajongtok?
Milli hitetlenkedve megrázta a fejét.
– Éppen csak a legeredményesebb és leglenyűgözőbb középhátvéd az NFL-ben. Hol élsz te, kislány? Egy barlangban?
Caitlin horkantott egyet, és kisöpört egy vörösesszőke tincset a homlokából.
– Nem figyelem ezt a játékot, és nem is szeretem a… – A szavai elakadtak, amikor megpillantotta a leggyönyörűbb teremtményt a pályára lépni, akit a föld valaha a hátán hordott. – Ő Rock? – nyögte, a Carolina Panthers 69-es számú játékosa felé bökve az állával.
– Ő Rock – válaszolta Milli önelégülten, barátja arcát vizsgálva. – Még mindig haza akarsz menni? – cukkolta.
Adriana Lima alias Valeria "Rock" Rockwell
– Ööö… nem. Azt hiszem, nem – rázta meg a fejét Caitlin. Le se vette a tekintetét arról a vonzó nőről, bámulva karcsú alakját és bronzbarna bőrét. Felállt, és a korláthoz lépett, hogy közelebbről láthassa ezt a földre szállt angyalt. „Tényleg jó a segge. Hamvas és kerek.” – gondolta, és nem tudta megállni, hogy egy mosoly jelenjen meg az arcán.
Rock megállt és megfordult, kissé lejjebb húzva a napszemüveget az orrán. Arra a csinos szőkére pillantott, aki egyenesen őt bámulta. Mintha gombóc formálódott volna a torkában, amikor a nő rámosolygott. Csak az edző vakkantása rántotta vissza a pályára. Viszonozta a fiatal nő mosolyát, kivillantva tökéletes fogsorát, majd odakocogott az edzőhöz.
– Örülök, hogy csatlakozol hozzánk, Rock – mondta a férfi szarkasztikusan. – Nyomás! Undercover Blitz formáció![2] – utasította a játékosait, rácsapva minden egyes fenékre, miközben azok kikocogtak a pályára.
– A fenébe! – nyögött fel Sloan, a jaguárok támadója. – Ott jön az a puncinyaló ribanc.
– Ne foglalkozz vele – válaszolta Greenfield, a csapat hátvédje, rácsapva csapattársa sisakjára. – Figyelj inkább a játékra! Amúgy is! Mi van köztetek egyáltalán?
A másik férfi nem válaszolt. Nem akarta, hogy bárki is megtudja, hogy amikor Rock még újonc volt, a Panthers jaguárok elleni floridai meccse előtt elszerette a feleségét. Az emlék még most is fájdalmas erővel csapott le rá.

***

            Sloan tudta, hogy a felesége dühös lesz, amiért csak hajnali négykor kászálódott haza. Már azért is tombolt, hogy nélküle ment el ünnepelni. De hát, nem újíthat be pár csinos puncit, ha ott áll mellette az asszony.
            Csendesen nyitotta ki az ajtót. Halkan visszazárta, majd macskaléptekkel elindult felfelé a lépcsőn. Amikor elérte a hálószobát, halk nyögések ütötték meg a fülét.
– Biztos hiányoztam neki, hogy már nélkülem nekilátott – mosolyodott el. – De hát a farkam amúgy se bírna többet ma éjjel.
Azzal benyitott, olyan halkan, ahogy csak tudott, de a látványtól, ami odabent fogadta, a szívverése is kihagyott egy pillanatra.
            Az ágyában épp egy másik személy döngette a feleségét, az pedig nem volt más, mint Valeria Rockwell. Rock, teljesen kontroll alatt tartva a környezetét, azonnal meghallotta az ajtó nyílását. Felnézett az ágytámla feletti tükörre, és meg is pillantotta Miriam Sloan ajtóban álló férjét, amitől a szája azonnal tátva maradt. Aztán győzedelmes mosoly terült szét az arcán.
– Legalább mutatok valamit ennek a faszkalapnak – morogta. – Tetszik, Miri? – fordult az alatta fekvő nő felé, kissé felhangosítva a hangját, és belélökte a műfalloszt.
– Igeeeeen! – sikoltott Miriam, átkarolva Rockot. – Keményebben, baby! Bassz! Bassz!
– Ó, igen, baby! – gyorsított a tempón Rock. Ugyanolyan ügyesen bánt a felcsatolható szerszámával, mint egy valódi férfi tenné a hús-vér farkával. – Kinek a pinája ez? – vigyorgott gúnyosan Sloanra.
– A tiéd, Rock! – nyögte Miriam. – Bárhol és bármikor.
– Mi a francot művelsz a feleségemmel?! – szakadt ki végül Sloanból. A lábai mintha földbe gyökereztek volna.
Rock és Miriam túl közel voltak az orgazmushoz, hogy akárcsak a fülük botját mozdítsák. Miriam Rock nevét sikoltotta, miközben elélvezett, amíg a másik nő gurgulázva kiáltotta a világba örömét. Amikor végzett, kihúzta a szerszámát Miriam nedves barlangjából. Aztán kikászálódott az ágyból, és megállt a dühös bikaként fújtató Sloan előtt. Miriam meztelen testére rántotta a takarót, és lihegve bámult a férjére.
– Takarodj a házamból, te mocskos kurva! – köpte Sloan, az ágy felé indulva.
Rock csak állt előtte, amíg a férfi oda nem ért, hogy behúzzon neki egyet. A válasz egy viszont balegyenes volt, amivel Rock azonnal padlóra küldte ellenfelét. A férfi azonnal rátámadt a lábára, de Rock azonnal fejbe rúgta, közvetlenül a füle mögött, ismét térdre kényszerítve őt.
            Sloan úgy érezte, mintha forogna vele a szoba. A rúgástól elvesztette az egyensúlyérzékét. Rock lehúzta a gumit a szerszámáról, és a felszarvazott férj lábai elé dobta. Aztán lecsatolta az eszközt, eltette a táskájába, és öltözni kezdett.
            Miriam az ágy szélén ücsörgött, maga köré tekerve a takarót.
– Hogy merészelsz mocskos kurvának hívni? – köpte. – Láttalak, Mike. Láttam, ahogy azok a tini cafkák leszopnak, amíg a barátnőjüket nyalod. – Könny szökött a szemébe, ahogy a férje elé állt. – Beteges perverz disznó vagy, hogy szinte még gyerekkel kefélsz. – Előre hajolt, alig centikre a férfi arcától. – Érzem rajtad a szagukat. Mindig érzem.
Rock csak nézte, ahogy Miriam felöltözik. Őt már beavatta, és elmondta neki a dilemmáját.
– Ha el akarsz vállni, megkapod. Nem érdekel többet – folytatta Miriam. – De tudd, hogy az ország minden lapja tudni fogja, miért. Azért fordultam Rockhoz, mert te képtelen voltál kielégíteni az igényeimet.
Sloan nem hitt a saját fülének. Az ő szelíd felesége fenyegetőzik.
– Mit akarsz tenni? – hunyászkodott meg.
Miriam a teljesen felöltözött Rock felé fordult. Némán köszönetet tátogott felé, majd azt, hogy hívja fel. Rock elmosolyodott, és rákacsintott, majd felkapta a táskáját, hogy távozzon.

***

            A két csapat felsorakozott a hét-jardos vonalnál. Már nem sok hiányzott az újabb gólhoz, és a jaguárok nagyon meg akarták szerezni ezt a pontot, hogy feltüzeljék a szurkolóikat.
– Hé, ribanc! Áll még a cerka? – kiáltott oda Sloan Rocknak.
A nő gúnyosan rámosolygott, megmarkolta a saját ágyékát, és ütemesen löködni kezdte.
– Jobban, mint neked. Hogy van az asszony és a gyerekeink?
Mindkét csapat játékosai felkacagtak, Sloan arca pedig a lila különböző árnyalataiban játszott.
– Ezért fizetni fogsz, ringyó – szűrte a fogai között.
Rock Greenfieldre nézett, és félelmet látott a férfi szemében.
– A földbe döngölöm a szottyadt kis farkadat, Greenfield! – vigyorgott rá.
A férfi már pánikolt. Nagyon is jól tudta, mivel jár, ha összeakasztja a bajszát Rockkal. Még mindig fájtak a megrepedt bordái, amiket a legutóbbi találkozásukkor kapott.
A Panthers csapata védekező pozícióba helyezkedett.
– Le! – üvöltötte Greenfield. A társai alig hallották őt a nézők kiabálása közepette.
Rock előre-hátra lépdelt, akár egy ketrecbe zárt állat. Amikor pedig Greenfield számolni kezdett, felkiáltott: – Váltás!
Erre a Panthers csapata pozíciót váltott, Greenfield pedig túl későn kapcsolt, hogy cselekedjen. Felkapta a labdát a földről, és hátra lépett, hogy felmérje a terepet, de mire bármit is tehetett volna, Rock már előtte is termett. Keményen a gyomrába könyökölt, és arra kényszerítette, hogy elhajítsa a labdát. Azonnal fellapátolta a játékszert és futásnak eredt, Sloannal a nyomában.
            Nyolcvankilencezer szurkoló skandálta egyszerre Rock nevét. A nő azonban nem figyelt rájuk, csak a lépésről lépésre közeledő ellenfelét leste.
– Mindjárt megvagy, te ribanc! – morogta Sloan. – Készülj fel a halálra!
A harag felspannolta, és szinte szárnyakat adott neki, hogy utolérje Rockot.
            A nő még a fejében lüktető dübörgésen túl is hallotta ellenfele lihegését, amit még a kommentátor üvöltése sem nyomott el.
– Ötven méteren van… Negyvenen… Harmicon…
– Hogy fogná már be! – morogta Rock
– Az enyém vagy, ribanc! –kiáltott fel Sloan, azzal előre vetette magát, és sisakját Rock hátába vágta.
– A fenébe! – kiáltott fel a nő. Megtántorodott, de a lendülete már túlvitte a hátralévő tíz méteren, és átszédelgett a gólvonalon.
– Touchdown! – üvöltötte a kommentátor, a nézők pedig majd megőrültek a tombolástól.
Mindenki talpont volt már, és üvöltött, Rock nevét skandálva. Még Caitlin is. Azonban pár másodperc múlva minden elnémult, mert Rock nem kelt fel a földről.

***

– Miért van még mindig a földön? – fordult Caitlin Milli-hez.
– Nem tudom – jött a válasz. – Az az állat talán túl erősen ment belé.
– Értem – suttogta Caitlin. A szíve összeszorult. A korláthoz lépett, és megmarkolta a fém rudat. – Kelj fel, Rock! – suttogta.

***

– Megmondtam, hogy fizetni fogsz, ribanc – morogta Sloan Rock fülébe.
– Baszódj meg – köpte a nő.
– Rock! Jól vagy? – rohant oda hozzá Jarrod Buckner, a csapattársa és legjobb barátja.
– Ne érj hozzám, JB! Valami nincs rendben.
JB odaintette az edzőt, majd odalépett a néhány méternyire álló Sloanhoz. A másik férfi jobbnak látta visszavonulót fújni, és a csapattársai felé indult. Nem akart összetűzésbe keveredni Jarrod Bucknerrel. Az afroamerikai férfi majd két méter magas volt és 140 kiló. De ahhoz még elég gyorsan mozgott, hogy utolérje távozni próbáló ellenfelét.
– Mi a franc volt ez, seggdugasz? – ragadta meg JB Sloan vállát.
– Csak azt ettem, amit kellett… Megpróbáltam megállítani! – üvöltött vissza a másik.
JB megmarkolta a másik vállvédőjének peremét.
– Ha súlyosan megsérült, szétrúgom a valagadat.
Eddigre már minden játékos odasereglett köréjük. Amikor JB lenyugodott, meglátta a csapat orvosát és az ápolókat közvetlenül Rock mellett.
– Óvatosan a nyakával! – utasított Dr. Hayes. – Most eltávolítom a sisakot. – Azzal kikapcsolta a hevedereket. – Ne mozduljon, Rock! Most leveszem.
– Nem érzem a lábaimat, doki – suttogta a nő.
– Tudom, Rock. Csak nyugodjon meg! – húzta le a sisakot a férfi. – Oké fiúk! Hozzák a hordágyat! – utasította az ápolókat, akik azonnal elsiettek. Miután visszatértek, egyikük Rock fejéhez, a másikuk a lábaihoz állt.
– Fordítsák meg, és rögzítsék a nyakát! – utasított az orvos. – Háromra. Egy… kettő… három.
Rock nyaka és a teste kiegyenesedett, és átfordult a hordágyra.

***

– Megsérült, Milli. Rosszul néz ki – motyogta Caitlin.
Milli, a többi szurkolóval együtt, némán állt, figyelve Rockot.
– Igen. Valóban… Általában ha levisznek egy játékost a pályáról, tesz valamit, hogy tudassa a szurkolókkal, ha jól van.
– De ő meg se moccan – fulladt el Caitlin hangja.

***

– Rock? – suttogta az orvos a nő fülébe. – Jeleznie kell a csapattársainak. Ha nem teszi, nem fognak tudni a játékra koncentrálni.
Tudta, hogy kegyetlenül hangzik, amit mondd, de később Rock még dühösebb lett volna, ha ezt nem teszi meg.
            Rock felemelte a jobb karját, és a hüvelykujját mutatta felfelé. A stadion tapsviharban tört ki.
– Jól van! Hál’ Istennek! – csapta össze a tenyerét Caitlin.
– Megröngenezzük, doki? – fordult az egyik ápoló az orvoshoz, miközben eltűntek Rockkal az épületben.
– Nem. Egyenesen a Carolinas Madical Centerbe[3] visszük – válaszolta a férfi aggodalmas arccal.

***

            Caitlin és Milli lassan a kijárat felé indultak, átfurakodva az emberek tömegén.
– Nagyszerű játék volt – mondta Milli a barátjának, aki a meccs hátralevő részében csendben maradt.
– Igen. Az volt – értett egyet Caitlin. – Vajon mi lehet Rockkal?
Milli átkarolta a barátját.
– Biztos jól van – suttogta. – Hiszen jelzett. – Próbálta feldobni a hangulatot azzal, hogy felidézte az utolsó negyed eseményeit. – Nem láttad, hogy játszottak? Mint egy diadalmenet. Három újabb touchdown, és a védelem mindig megállította Greenfieldet. Hihetetlen.
Egy fiatal férfi rohant feléjük, mobillal a kezében.
– Hallották a híreket? Rockot kórházba vitték. Azt mondják, lebénult.
Mormogás futott végig a tömegen.
– Ne! – nyögött fel Caitlin. – Istenem, ne!



[1] NFL: National Football League – Nemzeti Futball Liga. Az USA amerikai foci szövetsége.
[2] Na most, ha valaki ért az amerikai focihoz, talán el tudja magyarázni, mi ez. Én nem. Az „undercover” angolul titkosat, a „Blitz” pedig németül villámot jelent. Én ennyit tudok.
[3] Carolinas Medical Center: Karolinai Gyógyászati Központ. Egyfajta kórház az USA Karolina nevű államaiban.

26 megjegyzés:

  1. Már az első fejezetben szex !?
    Mi lesz később ?? :)
    Amúgy jonak tűnik türelmetlenül várom a következő részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem nagyon kell többre számítani, mint a szerző "A wilmingtoni hasfelmetsző" és az "A gyilkosnak két arca van" című regényeiben. Ha jól emlékszem, az előbbi első fejezetében is volt szex és az utóbbi első fejezetében is volt némi huncutság. Viszont később volt, hogy több fejezeten keresztül talán még egy csók sem.
      De mindegy. Remélem, meg lesz ebben is az egyensúly. :D

      Amúgy, sűrű bocsánatkérésem, de lefelejtettem a figyelmeztetést az elejéről. Tudom, hogy jókor szólok, miután felcsigáztalak, hogy nincs a regénynek vége, ezért kielégülésben nem biztos, hogy lesz részed, de remélem, a gyilkos végén írt megjegyzés után ez nem ért váratlanul.
      Még egyszer bocsánat, és pótoltam a hiányt.

      Törlés
    2. Engem egyáltalán nem zavar ,ha nem.a szex van a középpontba :)
      Ugy hogy amiatt biztos,hogy nem fogom abba hagyni :)
      Ami a befejezést illeti arról még ne beszéljünk előbb jusson el odáig a fordítás:)
      Bocsánat kérés elfogadva, de hidd el semmi szükség nem volt rá ;). Ok ? :)

      Törlés
    3. Nem is akarom, hogy abbahagyd. :D
      Örülök, ha semmi szükség rá, de azért, biztos, ami biztos, fontosnak tartottam megjegyezni. :)
      De, ha éreztek rá affinitást, ha eljutunk oda, kitalálhatunk mi is befejezés(eke)t. :)

      Törlés
    4. Mégha akarnám se tudnám már abba hagyni. Meg fogott innen már nincs vissza út :)
      Ez jó ötlet miért is ne ! találj ki te és a többi olvasó egy alternatív befejezést . Komolyan kíváncsi lennék rá ,hogy mi sulne ki belőle:)

      Törlés
    5. Én tuti nem fogok neki folytatást írni, de ha lesz társaságom, ezer örömmel diskurálok arról majd az utolsó fejezet alatt a megjegyzésekben, hogy mi lehet(ett volna) a befejezés. :)

      Törlés
    6. Abban viszont partner leszek ezt már most meg ígérhetem ;)

      Törlés
    7. Vigyázz, mert szavadon foglak! ;)

      Törlés
    8. Igen ! És hogy ? :)

      Törlés
    9. Kinyúlok, át az éteren, és megfogom a szavad. Hogy máshogy? ^^

      Törlés
    10. micsoda meg konnyebülés :)
      Már azt hittem van valami kütyüd amivel be tudsz azonosítani :)

      Törlés
    11. A női megérzésem nem elég? ^^

      Törlés
    12. O.O
      No comment :)

      Törlés
    13. Én is így gondoltam. :D

      Törlés
  2. Áháá,itt is az első fejezete :D Határozottan nem rossz,izgalmasnak ígérkezik ;) Bár nem vagyok otthon ebben az amcsi foci dologban,azért nagyjából próbálom értelmezni ^^ Meg Rock nekem túl pasisnak tűnik. Úgy bárhogy :D Remélem ez nem fog zavaró lenni a későbbiekben,most úgy vagyok vele hogy mindenképp tovább olvasom. :) Sőt,látom már kitetted a következő részt,úgyhogy megyek és ki is olvasom ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi, az amerikai fociról nekem sincs kb. lövésem se. Szóval, ha valaki szakértő felfedezne valami orbitális baromságot e-téren, nyugodtan jelezze! Még hálás is leszek érte, és a tanács alapján azonnal javítom.

      Nekem már Johnnie is néha bántóan pasis volt, de hát, ez van. A második fejezet amúgy talán még jobb, úgyhogy, ha ez tetszett, csak ajánlani tudom. ;)

      Törlés
  3. Szia Brigi!
    Igen-igen érdekesnek tűnik a történet kezdete, remélem a folytatás is hasonló izgalmakat hordoz magában! Viszont valakinek rá kéne állnia arra, hogy az íróknak/írónőknek levelet ír, mert megint szembe találtuk magunkat egy jól kezdődő sztorival...befejezés nélkül. Ez már szokássá válik? :D
    Engem nagyon megfogott már most az elején. Az már az én titkom, hogy miért is. :) De egyet kell értenem Lily-vel; Rock tényleg elég fiúsan "fest" Még nem tudom, h ez számomra előny vagy hátrány a karakterében, de a következőkben mindenképp ki fog derülni!
    Várom a következőket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is tetszik. És még fokozódik is. :D
      Próbálkoztam már ráírni az írónő(k)re, de sajna nem reagálnak. :/
      Ha akarod, megadom a mailcímüket, és te is zaklathatod őket. ;)
      Igen. Sajnos az írónő(k)re jellemző, hogy a dominánsabb női karaktert férfiasnak ábrázolják. Ez nekem annyira nem jön be, de hát... c'est la zsiznyi, mondja a félművel albán. :D

      Törlés
    2. Remélem igazad van, bár nem mintha eddig vmi "baj" lett volna a történetek menetében. :)
      Hát...nem hiszem, hogy túl jó ötlet, mert nem vagyok egy zaklatós stílusú ember, de majd meglátom, és akkor szólok, ha ráveszem magam. :D
      Rock férfiasságával nekem konkrétan az volt, hogy először leírja 100kg-os kolosszusként, utána meg Caitlin milyen szépnek és vékonynak/csinosnak találja. No mindegy, előbb utóbb úgy is megszokom, és akkor sajnos már nem fogom tudni abbahagyni az olvasást. :D
      Olyan ismerős valahonnan ez a mondat, mintha már hallottam volna valahol...de nem tudom már mikor. :)

      Törlés
    3. Várd ki a végét! :D csak viccelek
      Szerintem se jó ötlet, de nem azért, mert nem vagy zaklatós, hanem mert úgy eltűntek, mint a... nem is tudom, micsoda. Szóval... de azért próbálkozni lehet. Hátha. :)
      Szerintem ez nem feltétlenül ellentmondás. Egyrészről nagyon magas, másrészről meg az a 100 kiló nyilván izmokban van, azok meg egyenletesen oszlanak el és nem annyira nagyok, mint 100 kiló háj. Vagyis attól még lehet karcsú. A szépség meg nem attól függ. :D
      Elképzelésem sincs, hol hallhattad. XD

      Törlés
    4. Bárcsak a végét kéne kivárni, és nem azt, ahol az írónő abbahagyta a történetet...:/
      Csak egy óvatos kérdés, honnan veszed, hogy nem vagyok zaklatós típus? :D Bármi megtörténhet.
      Hát..nem tudom. Én személy szerint elég nehezen képzelem el, hogy 100 kg-osan valaki karcsú legyen, oké hogy eloszlanak az izmok, de akkor is. :) De ezt fel lehet fogni, mint személyes problémát.
      Ha eszembe jut, honnan ismerős az a mondat, örülni fogok. :D

      Törlés
    5. Hát, csatlakozhatsz a "klubhoz", és kitalálhatjuk együtt a befejezést. :)
      Ó, jajj! Istenem, kivel hoztál össze? Jajj, kegyelmezz, most jönni fog az ezernyi zaklató levél. Ááááá! XD
      Nos, nekem volt olyan tanárom gimiben, aki folyton panaszkodott, hogy le akar már fogyni 100 kiló alá, és ő... na jó, vékonynak nem nevezném, de egyáltalán nem volt kövér. Igaz, ő férfi volt és több mint két méter magas, de azért gondolom érted, mire akarok kilukadni. :)

      Törlés
    6. Szerintem az még messze van, addig meg van időm eldönteni, hogy mi legyen azzal a "klubbal". :)
      Muhahahahaa!!! xD Vigyázz, mert már keresem is a mail címed. :P
      Egy nő megnőhet 2 méter fölé? O.o Ezt jó tudni. Nem igazán szaladgálnak az utcán olyanok. :)

      Törlés
    7. Időnk mint a tenger. ;)
      Szerintem nem kell keresned, mert már tudod is. :D
      Hát... passz. Mondom, a tanárom férfi volt, tehát ilyen szempontból sántít a példa, plusz Rockról írja is a szerző, hogy "csak" 180 centi, de azért gondolom érted, mire akarok kilukadni. :)

      Törlés
    8. Ha te mondod, én nem tudom,milyen hosszú a történet.
      Meglátjuk, hogy tudom-e. ;)
      Értem, persze, csak még nem láttam olyat. :)

      Törlés
    9. 10 rész, 20-21 fejezet. (Nem tudom pontosan, és most lusta vagyok megnézni. ^^)
      Hát, én se láttam. :D Bár nem rohangálok centivel és mérleggel az utcán és mérek le minden járókelőt, szóval sose lehet tudni. :D De volt már szerencsém nálam magasabb lányokhoz is, szóval... :D

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]